- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
çok üzgünüm çokkk bu gün okulun kermesi vardı orda biraz sarma çok azcık kısır yagsız 1 tane sigara böreği bi lokma kek 2 de kurabiye yedimm bol 5 i1 yerdeylee birlikte ama kahvaltı yapmamıştım öğlede yemedim akşamda yemiyecem sadece onlar :85::85::85::85::85:yarında diğer okulumda dersim var onlarda pikniğe gideceklermiş sabah normal börek pohaça öğlende lahmacun varmışş menüde hayatta gitmeme lazımmmm ama müdürü aradım illaki gelecen ders saatlerinde olman lazım diyo iyide dedim benim dersim öğleye kadarr okulda kalırsın o zaman dedi gelen tellere bakacakmışım yanlız yanlızzz olur dedimmm inş bi terslik çıkarmazda gitmem yaaa gidersem bildirim arefesi mahvoldum demektir geneeeee
sen zaten özetlemişsin canım son cümlenle herseyııı; inşallah hersey gönlünüzce olur canımm
nazım hikmeti'in bu duruma uygun dizeleri var sık sık iletilerime yazarım bende;
"Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye,
İşte ben onlardan değilim..
Ben sensiz de yaşarım;
Ama seninle bir başka yaşarım.."
canımcım kaptanımıza küsmeye hakkın yok. çünkü o kendini paralıyor bize yardım etmek için hiçbir mecburiyeti yokken. listeyi güzel incele canım. ben ne yapıyorum biliyor musun mesela canım cips mi istedi hemen kbsine bakıyorum atıyorum bir pakette 30 kb var diyor. ben bir paketi devirip kaç tane cips var sayıyorum diyelim pakette 15 tane cips var. büyüklükleri aynı oluyor genelde. 30/15=2. yani bir tanesinde 2 kb var demektir. biraz emek ister. ama menülerinle bizimle paylaşman çok güzel. çünkü hatalarımızı görüyoruz.
geriye dönersen dün sabah ayrıntılı bir listenin linkini vermiştim. onu da yazıcıdan çıkardım wordde tam 22 sayfa tuttu. ama bence güzel. uludağ üninin diyabetik hastalar için verdiği karbonhidrat değerleri var. ölçüler de süper verilmiş. gr olarak değil yemek kaşığı olarak. ben diyabetik değilim deme sakın. sonuçta karbon değerleri değişmiyorhakkımızda hayırlısı artık
bişi sorcam sana senin tartın yağ ölçüyormuş ne güzel markası ne ben de almak istiyorum ondan?
heyt beeeeeeeeeeeeeeee yürü beeeeeeeeee kim tutar seniiiiiiii deli aşık
kimse yokmu ben artık zayıflamak istiyorummmm
selam canim ilginden dolayi teskekür ederim ben sizin hicbirinize küsmem.kapris yaptim,oda bunu anladikca üzerime geldi zaten
paylasmak zorundayim yediklerimi canim yoksa tek basina olmuyor bu hafta okadar hatalarim olduki ama artik ögrenbiyorum.su senin linki benim özele bi yollasan sana zahmet baya oldu girmeyeli bulmaya calisacam ama zorlanabilirim.nolur.
bu arada türkiyedeki tartilardan haberim yok canim ben gurbetciyim öpüldün cok.ama hic bulamazsan gitti gidiyor sayfasindan bi arastir belki netten ucuza siparis edebilirsin
üzüldüm canım geçmiş olsun vedeeeeeee hoşgeldiiinmerhaba ,
bende bırlıkten kuvvet dogar ılkesıne hitaben burdayım..
30 mayısta 7 haftalık bebegımı kaybettım ,dusuk yaptımRabbim kımseye yasatmasın banada tekrarı vermesın ınsallah..
ilk hafta ağlamaktan pek oyalayamadım kendımı bugunde tartıda 76 oldugumu gordum.. artık bi şekılde kafamı bısılerle mesgul etmek istiyorum sabahları yuruyusle baslıcam bakalım
cuma yarısmaları oluyor sanırım bende katılmak istiyorum..
herkese kolay gelsın
hımm güzel yapmışsın hoşgeldiin sendekızlar mrb..forumlara bakarken dikkatimi çekti...
malesef 62 kilodan 6 ayda 79 kiloya çıktım.spora başlayalı 2 gün oldu.akşamları şimdilik 5 km yürüyorum şekeri bıraktım yerine sakarin almaya başladım.akşam çerez faslını kaldırdım..başlangıç kilom 79,4 bakalım sonune olacak
bende öyle diyodum ama bu sabah +500deyim dikkat ediyorum ama dayım geldi ya misafir olarak hep dışarlardayız o yüzden yemicemde diyemiyorum off pekte zormuş canım cumaya kadar napıcam daha 1 hafta burda bidaha görüşmesemdaha ii olacak:26::26:bu sabah 72.6 yı qördüm çok şükürr
inşallah cumaya kadar 70 olurumm:26:
artık kendime uzak hedefler koymadım
şuanki tek hedefim 70'i qörmek
ah şu 6lı rakamlara qeçsem varyaa
çok fena kaçamak yapıcamkendime parti düzenlicem
gunaydin fistiklar 4 gundur yagmur yagiyor parise bugun gunesi gordum gibi gerci buraya yagmur yagmasa insanlar hemen havadan mikrop kaparlar her taraf kokar buranin sey sorunu var yani buraya her cesit millet girmis butun duvarlar cis kokuyor zenciler ve araplar hep duvarlara isiyorlar iki hafta yagmur yagmasa pis koku alir basini gider aslinde belediyeler temizliyor alma yatisemiyorlar ...
sen bize katılsan daha ii olacakkk hep bu şarkı geliyo aklıma napiim:90::90:Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 169 cm boyunda 71 kilo ağırlığındayım ben bu zayıflama işini tek başıma beceremiyorum bana katılmak isteyen varmı
Yorum yapmak yasakmış sen de hala teşfik ediyorsun emme
Canım sen bize katılabilirsin..
özel mesajı attım canım sana ordan bakabilirsin yurt dışında olduğun için çok şanslısın bence. satılan ürünlerin hepsinde paket olduğu için kb değerleri mutlaka yazar.
selam kizlar hemen yediklerimi yazayim bugün
kahvalti
20 gram cekirdekli siyah ekmek:11(kizlar artik yedigim herseyi tartiyorum isimi sansa birakmiyorum)tam 20 gramdi
2 haslama yumurta:0
5-6 dilim cig pastirma:1
15gram tursu:1(aslinda 1 bile degilya neyse)bunuda tarttim walla heheheh
ara:5i1 yerde cay
ögle:tavuk(izgara):0
cacik cok az:3
toplam:16
simdilik bu kadar
zararın neresınden dönülürse kardır :26:
kaptan senanın bı onerisi vardı onu denesenn; hani çeşitleri birleştirip parmak parmak fılan kesip bı porsıyona tamalamak gıbı, yanlıs bılgı de vermek ıstemem gelınce kendısıne de sor, boylelıkle hem hepsınden tatmış olursun hem de daha az zararla atlatırsınn, yanına bıraz meyve, salatalık fılan alırsın olmaz mıı :26:
heh bak çok güzel olmuş ekmeği de kızartırsan değeri daha da düşüyor 8e felan.
yaaaa bende istiyom mutfak tartısııııı yaaaaaaaa kociş almıyorrrrr iyice sapıttın sen diyorrrrrrrrrrrrrrrr
kilo veripte söylenenlere aynen şunu yapalımbencede yaaa veren var vermeyen var allah allahh
tünaydıııııııııınnnnnnnlar herkeze valla işlerim var evde yine kalkamıyorum benimkiler ikiside uyudu bebişler fırsattan istifade ben bi duş alıp geliyim ev işlerimi yapıyım buraya geliyim çene çalıyım kimsede bana hiç bişey yazmasın zaten bi maymunum bile yok üzülüyom bide siz geliyonuz üstüme
bende cumadan itibaren efkarlı olucam yagaz verme kızzzz, çoşarımmmZaten efkarlıyımmmm
üzüldüm canım geçmiş olsun vedeeeeeee hoşgeldiiin
Hımm güzel yapmışsın hoşgeldiin sende
Bende öyle diyodum ama bu sabah +500deyim dikkat ediyorum ama dayım geldi ya misafir olarak hep dışarlardayız o yüzden yemicemde diyemiyorum off pekte zormuş canım cumaya kadar napıcam daha 1 hafta burda bidaha görüşmesemdaha ii olacak:26::26:
Sen bize katılsan daha ii olacakkk hep bu şarkı geliyo aklıma napiim:90::90:
haklısın ama bi merhaba senmi geldin falan diyen yok yazmayanlara küstüm işte banane zaten maymun istiyom eşim alvemiyo bi maymunum olsa adını püskevit koysam Ona çekirdek vesem içini çıkarıp bana verse banane istiyooommmm:84:
hiii biraz aceleci bir arkadasin galiba zamanla butun kilolara elveda edersin canim aramiza hosgeldin bu arada boyun uzun oldugu icin avantajlisin ama kendini hangi kiloda mutlu hisediyorsan o kiloya gelirsin insalah.. yapman gereken arkadaslar gibi sende menunu gunun sonunda paylas burda deneyimli arkadaslar ve kaptanimiz varsa yanlislarin duzeltecekler ayrica cumadan cumaya kilo bildirimi yapiliyor bildirimler kaptanimiz enginsena'nin ozeline yapiliyor.... simdiden basarilar canim...
ben de sız boyle karbon dıyetı yaparken denesem mi acaba dıye düşünmüştüm :44:
bı tartı alırım hesaplamalarda daha kolay olur dıye aklımdan gecmıstı, sonra kendimi oyle herseyı olçüp biçerken düşündüm mutfakta, sonra eşimin vereceği tepkiyi ve benım o halıme bakıslarını hayal ettim, vazgectımmben de dıle getırsem muhtemelen senle aynı tepkıyı alırdımmm
bence sen tartmadan da gayet basarılı gıdıyosun canım bu konuda, son gaz devam gelısmelerı sabırsızlıkla beklıyorumm
bende cumadan itibaren efkarlı olucam ya
ayy cnm benm niye küsüyosun küsmenapcan kız çok tüy döker o bide maymunlar çok tükürüyormuş ha haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?