70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zararın neresınden dönülürse kardır :26:
kaptan senanın bı onerisi vardı onu denesenn; hani çeşitleri birleştirip parmak parmak fılan kesip bı porsıyona tamalamak gıbı, yanlıs bılgı de vermek ıstemem gelınce kendısıne de sor, boylelıkle hem hepsınden tatmış olursun hem de daha az zararla atlatırsınn, yanına bıraz meyve, salatalık fılan alırsın olmaz mıı :26:

heyt beeeeeeeeeeeeeeee yürü beeeeeeeeee kim tutar seniiiiiiii deli aşık

selam canim ilginden dolayi teskekür ederim ben sizin hicbirinize küsmem.kapris yaptim,oda bunu anladikca üzerime geldi zaten
paylasmak zorundayim yediklerimi canim yoksa tek basina olmuyor bu hafta okadar hatalarim olduki ama artik ögrenbiyorum.su senin linki benim özele bi yollasan sana zahmet baya oldu girmeyeli bulmaya calisacam ama zorlanabilirim.nolur.
bu arada türkiyedeki tartilardan haberim yok canim ben gurbetciyim öpüldün cok.ama hic bulamazsan gitti gidiyor sayfasindan bi arastir belki netten ucuza siparis edebilirsin

kimse yokmu ben artık zayıflamak istiyorummmm

hiii biraz aceleci bir arkadasin galiba zamanla butun kilolara elveda edersin canim aramiza hosgeldin bu arada boyun uzun oldugu icin avantajlisin ama kendini hangi kiloda mutlu hisediyorsan o kiloya gelirsin insalah.. yapman gereken arkadaslar gibi sende menunu gunun sonunda paylas burda deneyimli arkadaslar ve kaptanimiz varsa yanlislarin duzeltecekler ayrica cumadan cumaya kilo bildirimi yapiliyor bildirimler kaptanimiz enginsena'nin ozeline yapiliyor.... simdiden basarilar canim...

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah: 2 bard. su
Kahvaltı: yarım simit, 2 kasık menemen, az domates, az salatalık, peynir, çay.
Ara: yok
Öğle (16:00): patlıcanlı patates yemeği, 1 dil kepek ekmek, salata.
Akşam (17:00): Sade dondurma, Limonlu yeşilçay.

Bugün de biraz dengesiz oldu ama akşam yemeğini en geç 17:00 yada 18:00 de bitirdiğim için öğle yemeği saati az aşağı kaysa akşam iptal oluyor malesef. bu yüzden sadece dondurmadan yana kullanıcam hakkımı.

Son düzenleme:

özel mesajı attım canım sana ordan bakabilirsin yurt dışında olduğun için çok şanslısın bence. satılan ürünlerin hepsinde paket olduğu için kb değerleri mutlaka yazar.

selam kizlar hemen yediklerimi yazayim bugün
kahvalti
20 gram cekirdekli siyah ekmek:11(kizlar artik yedigim herseyi tartiyorum isimi sansa birakmiyorum)tam 20 gramdi
2 haslama yumurta:0
5-6 dilim cig pastirma:1
15gram tursu:1(aslinda 1 bile degilya neyse)bunuda tarttim walla heheheh
ara:5i1 yerde cay
ögle:tavuk(izgara):0
cacik cok az:3
toplam:16
simdilik bu kadar

üzüldüm canım geçmiş olsun vedeeeeeee hoşgeldiiin
hımm güzel yapmışsın hoşgeldiin sende
bende öyle diyodum ama bu sabah +500deyim dikkat ediyorum ama dayım geldi ya misafir olarak hep dışarlardayız o yüzden yemicemde diyemiyorum off pekte zormuş canım cumaya kadar napıcam daha 1 hafta burda bidaha görüşmesemdaha ii olacak:26::26:

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 169 cm boyunda 71 kilo ağırlığındayım ben bu zayıflama işini tek başıma beceremiyorum bana katılmak isteyen varmı
sen bize katılsan daha ii olacakkk hep bu şarkı geliyo aklıma napiim:90::90:
Yorum yapmak yasakmış sen de hala teşfik ediyorsun emme

Canım sen bize katılabilirsin..

haklısın ama bi merhaba senmi geldin falan diyen yok yazmayanlara küstüm işte banane zaten maymun istiyom eşim alvemiyo bi maymunum olsa adını püskevit koysam ona çekirdek vesem içini çıkarıp bana versebanane istiyooommmm:84:

Son düzenleme:
tünaydıııııııııınnnnnnnlar herkeze valla işlerim var evde yine kalkamıyorum benimkiler ikiside uyudu bebişler fırsattan istifade ben bi duş alıp geliyim ev işlerimi yapıyım buraya geliyim çene çalıyım kimsede bana hiç bişey yazmasın zaten bi maymunum bile yok üzülüyom bide siz geliyonuz üstüme

Son düzenleme:

heh bak çok güzel olmuş ekmeği de kızartırsan değeri daha da düşüyor 8e felan.
yaaaa bende istiyom mutfak tartısııııı yaaaaaaaa kociş almıyorrrrr iyice sapıttın sen diyorrrrrrrrrrrrrrrr

önerisini bilmiyorum ama bugün öle yaptım hepsinden az az yedim ama yarın gitmek istemiyorummmmmmmmmm pikniğe yaaaa

heh bak çok güzel olmuş ekmeği de kızartırsan değeri daha da düşüyor 8e felan.
yaaaa bende istiyom mutfak tartısııııı yaaaaaaaa kociş almıyorrrrr iyice sapıttın sen diyorrrrrrrrrrrrrrrr

ben de sız boyle karbon dıyetı yaparken denesem mi acaba dıye düşünmüştüm :44:
bı tartı alırım hesaplamalarda daha kolay olur dıye aklımdan gecmıstı, sonra kendimi oyle herseyı olçüp biçerken düşündüm mutfakta, sonra eşimin vereceği tepkiyi ve benım o halıme bakıslarını hayal ettim, vazgectımm ben de dıle getırsem muhtemelen senle aynı tepkıyı alırdımmm
bence sen tartmadan da gayet basarılı gıdıyosun canım bu konuda, son gaz devam gelısmelerı sabırsızlıkla beklıyorumm

kilo veripte söylenenlere aynen şunu yapalımbencede yaaa veren var vermeyen var allah allahh

ben sustum zaten canım akşamdan.söylemiştim listede fazla kilo veren vardı ben neden vermiyorum dedim kıskandım
bide yeni başladım ya tecrübesizim baya onu şımarıklıgını yaptım galiba.
ama aynen devam ediyorum ve gayet iyi gidiyo çok şükür şuanda.
diyette 3. haftamın içerisindeyim 3. haftanı dolmasına 3 gün var 3 kilo gitti

benimkiler uyku ne bilmiyolar.9 da filan yatarlar sabah namazı okunmadan kalkarlar.tabi geceda birer sefer kalkıyolar.gündüz yatsalar biraz kafa dinliycem ama yok.internette gidip geliyor.alırız sana bir maymun üzülme aşkım öpüldün:13:

gaz verme kızzzz, çoşarımmm Zaten efkarlıyımmmm
bende cumadan itibaren efkarlı olucam ya

ayy cnm benm niye küsüyosun küsme napcan kız çok tüy döker o bide maymunlar çok tükürüyormuş ha haberin olsun

evet acalaci sabırsız tezcanlı iste bunların hepsi beni anlatıyor boyum uzun ama iriyim kilılarıma elveda demek istiyorum artık diyete başlayıp başlayıp akşam üzerleri bozmaktan bıktım artık

ben sana gaz sen bana gaz. allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah

kociş zaten sürekli beni dikizliyor evde. sabah bankaya gittik beraber ordan çıktık hadi yemek yiyelim dedi döner iskender felan. bugünün de kaçamak olsun felan dedi. hiç duymamış gibi arabaya bindim. sonra bana diyorku bi de utanmadan sen bana birgün yalvarırsın diyor iskender diyeeeeeee diyorrrrrrrrrrrrrr

bende cumadan itibaren efkarlı olucam ya

ayy cnm benm niye küsüyosun küsme napcan kız çok tüy döker o bide maymunlar çok tükürüyormuş ha haberin olsun

kızlar saolunda ben ciddi ciddi istiyorum yaa burda bi park var orda kafeste ilgi çeksin diye koymuşlar çok tatlı ama büyüktü yani ben yavru istiyorum kendim büyütüp eğitiyim forumada konu açtım zati bakalım evinde besleyenler varmı fikir versinler diye zannetmiyorum ama benkaçar daha banyoya girmedim hay allah uyancaklar nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…