70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sadece sana değil kimseye görmedim ben öyle aa hoşgeldin filan
bana da kimse demiyor mesela.. sıkma canını sen bakma başkasına gel yaz paylaş konuşalım işte...
ama istiyorsan ben sana derim şekerim..
evet acalaci sabırsız tezcanlı iste bunların hepsi beni anlatıyor boyum uzun ama iriyim kilılarıma elveda demek istiyorum artık diyete başlayıp başlayıp akşam üzerleri bozmaktan bıktım artık
bende kıllarımı anladım Allah Allah diyorum ne alaka...

iskender, döner çok özledim onları ağlıcam ama yaa Peki diyetimiz bittikten sonra yine sık sık yiyebilcekmiyiz yoksa yine haftada bir mi

canım sana birşey demiycem kaptan gelirse cevabını alırsın.ama o lahmacunuda bugün yedin sandım ödüm koptu

Kız Allah iyiliğini vermesin iki çocuğun var zaten birde maymunlamı uğraşacaksın...
Çok istiyorsan bi tane oyuncak al hevesini gider bari töbeee maymun bu kuş beslemeye benzermi...

ayyy bende kıllarımı diye okudum biliyomusun aynı tepkiyi verdim kıllar ne alaka acaba diye

iskender, döner çok özledim onları ağlıcam ama yaa Peki diyetimiz bittikten sonra yine sık sık yiyebilcekmiyiz yoksa yine haftada bir mi

madem onları çok özledin o zaman senin yerin karbondiyeti...
valla gördüğüm kadarıyla döner serbest. tabi ekmeksiz... ekmeğiyle özlediysen ona uyduracak bir diyet bilmiyorum...

Son düzenleme:
siyah saç haricinde tabi çikolata kahve olmak istiyorumda yoksa kızıl saçlarla hayalmi

bilmiyom ben canım ama herhalde önce koyu renge boyatman lazım herhalde. kuaförüne sor canım onlar daha iyi biliyorlar. ben hiç kızıl yapmadım saçımı

Son düzenleme:
kızlar deniz kaçar bu ne yaaaa behlül kaçar gibim oldu

neyse yağmur uyandı çıkmam lazım karnını doyuracam anniiii makarna istiyormuuuuşşşşş canııııııı ben yemicem merak etmeyin cıs oooooo
hadi öptüm sizi şekerlerrrrrrrrrrrr yarın sabah görüşürüzzzzzzz

iskender neden değil o da dönerin tabakta üzeri yoğurtlu tereyağlı hali değilmi...
yememiş biri olarak soruyorum.. :2:

sade dönerin kbsi 0, ama iskenderin içine yoğurt giriyor en az 14 kblik ve domates sosu felan en az 20 kb eder. yanındaki pilavları yemezsen tabi

neyse ben kaçtım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…