canım sadece sana değil kimseye görmedim ben öyle aa hoşgeldin filanüzüldüm canım geçmiş olsun vedeeeeeee hoşgeldiiin
hımm güzel yapmışsın hoşgeldiin sende
bende öyle diyodum ama bu sabah +500deyim dikkat ediyorum ama dayım geldi ya misafir olarak hep dışarlardayız o yüzden yemicemde diyemiyorum off pekte zormuş canım cumaya kadar napıcam daha 1 hafta burda bidaha görüşmesemdaha ii olacak:26::26:
sen bize katılsan daha ii olacakkk hep bu şarkı geliyo aklıma napiim:90::90:
haklısın ama bi merhaba senmi geldin falan diyen yok yazmayanlara küstüm işte banane zaten maymun istiyom eşim alvemiyo bi maymunum olsa adını püskevit koysam ona çekirdek vesem içini çıkarıp bana verse banane istiyooommmm:84:
bende kıllarımı anladım Allah Allah diyorum ne alaka...evet acalaci sabırsız tezcanlı iste bunların hepsi beni anlatıyor boyum uzun ama iriyim kilılarıma elveda demek istiyorum artık diyete başlayıp başlayıp akşam üzerleri bozmaktan bıktım artık
ben sana gaz sen bana gaz. Allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah
Kociş zaten sürekli beni dikizliyor evde. Sabah bankaya gittik beraber ordan çıktık hadi yemek yiyelim dedi döner iskender felan. Bugünün de kaçamak olsun felan dedi. Hiç duymamış gibi arabaya bindim.Sonra bana diyorku bi de utanmadan sen bana birgün yalvarırsın diyor iskender diyeeeeeee diyorrrrrrrrrrrrrr
çok üzgünüm çokkk bu gün okulun kermesi vardı orda biraz sarma çok azcık kısır yagsız 1 tane sigara böreği bi lokma kek 2 de kurabiye yedimm bol 5 i1 yerdeylee birlikte ama kahvaltı yapmamıştım öğlede yemedim akşamda yemiyecem sadece onlar :85::85::85::85::85:yarında diğer okulumda dersim var onlarda pikniğe gideceklermiş sabah normal börek pohaça öğlende lahmacun varmışş menüde hayatta gitmeme lazımmmm ama müdürü aradım illaki gelecen ders saatlerinde olman lazım diyo iyide dedim benim dersim öğleye kadarr okulda kalırsın o zaman dedi gelen tellere bakacakmışım yanlız yanlızzz olur dedimmm inş bi terslik çıkarmazda gitmem yaaa gidersem bildirim arefesi mahvoldum demektir geneeeee
kızlar saolunda ben ciddi ciddi istiyorum yaa burda bi park var orda kafeste ilgi çeksin diye koymuşlar çok tatlı ama büyüktü yani ben yavru istiyorum kendim büyütüp eğitiyim forumada konu açtım zati bakalım evinde besleyenler varmı fikir versinler diye zannetmiyorum amabenkaçar daha banyoya girmedim hay allah uyancaklar nerdeyse
canım sadece sana değil kimseye görmedim ben öyle aa hoşgeldin filan
Bana da kimse demiyor mesela.. Sıkma canını sen bakma başkasına gel yaz paylaş konuşalım işte...
Ama istiyorsan ben sana derim şekerim..
Bende kıllarımı anladım allah allah diyorum ne alaka...
iskender, döner çok özledim onları ağlıcam ama yaaPeki diyetimiz bittikten sonra yine sık sık yiyebilcekmiyiz yoksa yine haftada bir mi
iskender, döner çok özledim onları ağlıcam ama yaaPeki diyetimiz bittikten sonra yine sık sık yiyebilcekmiyiz yoksa yine haftada bir mi
madem onları çok özledin o zaman senin yerin karbondiyeti...
valla gördüğüm kadarıyla döner iskender serbest. tabi ekmeksiz... ekmeğiyle özlediysen ona uyduracak bir diyet bilmiyorum...
siyah saç haricinde tabi çikolata kahve olmak istiyorumda yoksa kızıl saçlarla hayalmi
canımcım sadece döner serbest iskender değil. yani sade döner.
iskender neden değil o da dönerin tabakta üzeri yoğurtlu tereyağlı hali değilmi...
yememiş biri olarak soruyorum.. :2:
iskender neden değil o da dönerin tabakta üzeri yoğurtlu tereyağlı hali değilmi...
yememiş biri olarak soruyorum.. :2:
canım iskenderde bol sos var, bol tereyag varo yuzden sanırımm :44:
canım iskenderde bol sos var, bol tereyag varo yuzden sanırımm :44:
ayyy bende kıllarımı diye okudum biliyomusun aynı tepkiyi verdim kıllar ne alaka acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?