günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı
günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı
süpersin valla canım keşke bende kaçamak yapmasamda böyle gidebilsemMERHABA ARKADAŞLAR BAKIYORUM HERKES SÜPER GİDİYOR.
ben sabahları çeyrek simit yağsız peynir domates salatalık yiyorum.
öğlen büyük bi kase salata
akşamda haşllama sebze.
pazarı iple çekiorum tartılacağım.umarım verebiliyorumdur.göbek indi baya ama.....
ooo afiyet olsun canım kendini pastaya saklamadın yaneeedelikafaduldenbir kase aşure getirmiş komşucum saolsun. pasta niyetine hepinizin adına birer kaşık aldım valla. hani bebeklere yaparlar ya "hadi bu annen için , bu lokma baban için,..." ,diye yerken kandırırlar.eşim görse güler halime :dance:
bir kase aşure getirmiş komşucum saolsun. pasta niyetine hepinizin adına birer kaşık aldım valla. hani bebeklere yaparlar ya "hadi bu annen için , bu lokma baban için,..." ,diye yerken kandırırlar.eşim görse güler halime :dance:
yokrumuz falan dpgum gunun kutlu olsun cnm a.s. bu arada cnm nasıl yaptıgımı sormusun duyetı google karbonhıdrat dıyetı yaz hemen cıkıyo zaten orda yedıklerının karbınhodrat degerlerı var ordan bak yıcegn yıyecegn karbonhodrat degerıne bak normalde gunde zayıflamak şsteyen insanın 40 deger alman lazım kılosunu tutmak isteyende 70 deger alması lazım ona gore hesaplıcaksn yanı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?