70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir kase aşure getirmiş komşucum saolsun. pasta niyetine hepinizin adına birer kaşık aldım valla. hani bebeklere yaparlar ya "hadi bu annen için , bu lokma baban için,..." ,diye yerken kandırırlar.eşim görse güler halime :dance:

günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı

DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar lahanmın 5 günü sonunda 76 çktm tam kilo wermem yavaşladı:'(bırakayım diodm ama 2 gn kaldı bitireym...bidaada yapmam78.2 il3 başlamıştm 2 kilo 200 gram gtti toplamda

süpersin valla canım keşke bende kaçamak yapmasamda böyle gidebilsem dün tavuk şiş yedim kalorili bişi yemeyim diye onu lavaş ekmeğine sardım sonrasında birşey yemedim ama yürüyüşde yapmadım
ooo afiyet olsun canım kendini pastaya saklamadın yaneeedelikafadulden

doğum günün kutlu olsun nice yıllara bugün serbest gün ilan et istediğini ye tabiki aşırıya kaçmadan a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

az biraz acıkır gibi oldum hemen adaçayı ve 2 tane susamlı çubuk yedim geçti isteğim
öglenede etli pilav varmış(neyseki et sevmiyorum)çorba varmış çorba yerim salata ve birazda yogurt tamadır....

yokrumuz falan dpgum gunun kutlu olsun cnm a.s. bu arada cnm nasıl yaptıgımı sormusun duyetı google karbonhıdrat dıyetı yaz hemen cıkıyo zaten orda yedıklerının karbınhodrat degerlerı var ordan bak yıcegn yıyecegn karbonhodrat degerıne bak normalde gunde zayıflamak şsteyen insanın 40 deger alman lazım kılosunu tutmak isteyende 70 deger alması lazım ona gore hesaplıcaksn yanı ..

ben 1 ayda 10 kilo wermk istyrmerkek arkdşm uzakta şuanda şok olsunn bni gördgnde istyrmsaglıksz 1 ayda 10 kilo biliorum ama

evet cnm cok saglıksız bende 5 kılo vermıstım bır ay gıbı bı surede snra yataklara dustum şimdi yskllandı bana dıyet yapmam ama ben gızlıce yapıorum gene kaydirigubbakcemile3

Ben baktımda günlük 40 değer diyor.başka yerdede 250 300 gram karbonhidrat alınması gerekiyor diyor.bazı yiyeceklerin arkasındada gr. olarak vermiş kafam karıştı benim :1no2:

Kızlar gruba nasıl katılınılıyor. bende 74 kg'ım üç hafta önce 80 idim, hedef 58. Bende katılmak istiyorum gruba.

günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı

doğum günün kutlu olsun güzelim...
Yeniş yaşında önce sağlık ve Allahın gönlünden geçen herşeyi vermesini diliyorum :1hug:

selam kızlarrrr,

yazılanları okudumda süper gidiyoruz böyle devam edersek yaz a harika gireceğiz.
minna9595&siyah_24&rock_on ; kızlar süpersiniz,ne faydalı bilgiler vermişsiniz öyle,sağolun canlarım.

kızlar ben bir defter tutmaya başladım,her sayfasına o gün neler yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazıyorum,böylelikle aldığım kalorileri hesaplamış oluyorum,süper gidiyorum,arada hiç kaçamaklarım olmuyor...

dün akşam 100 gr tavuk göğüs eti (yağsız ve tuzsuz) 1 kase mercimek çorbası ve salata yedim,sonra 30 dakika yüzdüm.

bu sabahta fix kahvaltımı yaptım(40 gr beyaz peynir ve 2 dilim kepekli ekmekten yapılmış yağsız tost,biber salatalık).

şimdide öğlen yemeğimi yiyiyorum.5 kaşık türlü (yağsız ve tuzsuz),salata,1 dilim kepek ekmeği.
arada maviyeşil tarçınlı diyet bisküvim ve 1 elmam var
akşamda tavuk ,salata,mercimek çorbası içer yine 30 dak yüzerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…