♥gözyaşı♥;5801048 .!.:Kızlar gruba nasıl katılınılıyor. bende 74 kg'ım üç hafta önce 80 idim, hedef 58. Bende katılmak istiyorum gruba.
katıldın bile tatlım. :1rolleyes:
aramıza hoşgeldin...
slm kıslar nasılsınız.. bazılarınız iyisiniz sevindim hastası olanlara geçmiş olsun temizligi olanlara kolay gelsin.. dogum günü olanlar varmış nice güzel yıllara sevdikleriyle
sabah işi uzattım gene yarım saat yürüdüm.. gün bayo başkada hareketim yok malesef... güne güzel başladım erken kaldım ..kahvaltımı ikiye böledüm bugün evde sadece haşlanmış patates yedim işdede 10 gibi açıkınca kepek ekmegimi cok az bir tatlı kaşıgından az peynirle beraber yedim.. ara olarak tek diyet bisküvi..
öglen yemek gene igrençti un corbası patates piyazı köfte.. corbadan 3 kaşık piyazdan bir kaşık bir adette köfte yedim.ekmekle diger köftemi 2 gibi acıkıyorum o zamana sakladım..
bu arada dayanamadım sabah tartıldım.. ilk başladıgımda 77,800 grliyordum.. bu sabah 76 geldim ii bir başlangıcc .. şu nisan ortasına 70 düz hesap etmeyi istiyorum inşallah olur
görüşmek üzere kendinize cici bakın öglen aram bir bilgisayar buldum merhaba demek ietedim
♥gözyaşı♥;5801456 .!.:
Sağol canım.. Başlayayım o zaman bende..
Öncelikle bir ilaç kullanıyorum bir aydır, 3 haftada 6 külo verdim tabi yanında diyette yaptım 3 ilacım kaldı onlarıda içip ilacı bırakıcam. diyet ve sporla devam edicem. kendime bi stepper aldım. Akşamları 10 dk çalışıyorum. Tabi başlayalı 3 gün oldu.
Sabahları genelde domates peynir zeytin 2 yada bir dilim kepekli ekmek yiyorum. Ben aşırı su tüketiyorum. 4 lt. fazla su tüketiyorum.
Öğlenleri gelen çorbadan ve yemekten az miktarda yiyorum ekmek bazen bir dilim kepekli bazen hiç yemiyorum, akşamları genelde eşime eşlik ediyorum ama fazla yemiyorum salata meyve geçiştiriyorum çoğunlukla.
Bu sabah yarım domates, 2 dilim peynir, 5 zeytin 2 dilim kepekli ekmek yedim.
Az önce öğle yemeğinde 4-5 kaşık şehriye çorbası, iki kaşık dolusu patates püresiyle 3 kaşık yoğurdu karıştırdım yedim. Yanında bir elma.
Bu gün tavuk vardı ama ben tavuk sevmiyorum o yüzden yemiyorum. Akşam eve gidince eşim yok yoğurt ve salata yerim büyük ihtimalle :) burda hangi günler tartılınıyor bilmiyorum ama ben cuma-cumartesiler tartılıyorum bu hafta cumartesi tartılacağım.
çok bilinçli besleniyorsun eminim kilo vermen uzun süremeyecek tatlım.
biz pazartesileri kilo bildiriminde bulunuyoruz...
Ama ben her gün sabah akşam tartılıyorum,kaydirigubbakcemile3
bende senin gibiydim.. ama söz verdim kendime bir hafta tartılmayacam diye. ama dayanamadım tartıldım gene.. ama gene söz veriyorum pazartesiye kadar tartılmayacam diye :roflol::roflol: tutabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
Ben baktımda günlük 40 değer diyor.başka yerdede 250 300 gram karbonhidrat alınması gerekiyor diyor.bazı yiyeceklerin arkasındada gr. olarak vermiş kafam karıştı benim :1no2:
vaalla cnm ben hepsının arkasnda karbonhıdrat dıyetını gordum var yanı mutlaka
günaydın çıtırlaaaaaaaaar. bugün benim doğumgünüm ve şimdiye kadar kaybettiğim 8 kiloyla bugün bir pastayı hakettim.ee bibuçuk ay oldu aranıza katılalı
elsecim dün annemlerdeydim spor yapamadım malesef kiama inşallah bugün yaparım sen neler yaptın
selam kızlarrrr,
yazılanları okudumda süper gidiyoruz böyle devam edersek yaz a harika gireceğiz.
minna9595&siyah_24&rock_on ; kızlar süpersiniz,ne faydalı bilgiler vermişsiniz öyle,sağolun canlarım.
kızlar ben bir defter tutmaya başladım,her sayfasına o gün neler yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazıyorum,böylelikle aldığım kalorileri hesaplamış oluyorum,süper gidiyorum,arada hiç kaçamaklarım olmuyor...
dün akşam 100 gr tavuk göğüs eti (yağsız ve tuzsuz) 1 kase mercimek çorbası ve salata yedim,sonra 30 dakika yüzdüm.
bu sabahta fix kahvaltımı yaptım(40 gr beyaz peynir ve 2 dilim kepekli ekmekten yapılmış yağsız tost,biber salatalık).
şimdide öğlen yemeğimi yiyiyorum.5 kaşık türlü (yağsız ve tuzsuz),salata,1 dilim kepek ekmeği.
arada maviyeşil tarçınlı diyet bisküvim ve 1 elmam var
akşamda tavuk ,salata,mercimek çorbası içer yine 30 dak yüzerim.
bende senin gibiydim.. ama söz verdim kendime bir hafta tartılmayacam diye. ama dayanamadım tartıldım gene.. ama gene söz veriyorum pazartesiye kadar tartılmayacam diye :roflol::roflol: tutabilirsem tabi kaydirigubbakcemile3
Arkalarında yazıyor karbonhidrat ama yiyeceklerde gram olarak .internette baktığımda 40 ünite yazıyor.gram olarakta 250 300 gram diyor. :uhm:
kızlar merhaba.
aslında küsmüştüm size bi soru sordum kimsecikler dikkate alıp cevap neyim vermedi:dilcikar: ama sonra düşündüm taşındım bu hayat bölee geçmiyo bi kere yazmaya başladım yazmayınca yemek yiyorum (ki zaten regl olmuşum hayatımda böyle bi tatlı krizine girdigimi hatırlamıyorum) şimdi iş başvuruları yapıyorum netten ve canım çookk sıkılıyoooo kafayı yiyecem kime nasıl yazayım diye kafamçokkarıştı..karnım da agrıyo zaten geldimi herşey üstüste gelir:roflol: neyseee ben sizi yine de seviyorum Şeniz
ya şimdi su kozmik temizligi yaptım ya geçen hafta bu bu c.teside 1 hafta lahana çorbası içsem çok mu agır olurkine diyorum yapmayım mı..yada direkt karbonhidrat rejimi düşünüyodum onu mu yapıvereyim diyorum..ne yapsam ki..ayy karnım da çok agrıyo yaaaselam kızlar sabah işim vardı öğlen geldim işe..
ebtuna elma sirkeli su bende metabolizma hızlandırdı her sabah wc deyım bence iç kabızlığın gecer..
ben balsız içiyorum..
zeynep ne sormuştun merak ettim? ben bi cevap yazmıştım sanki sana bir ara..
ben akşam sadece salata ve kepek ekmeği yedim inanamadım kendime.. eve giderken yolda çok acıktım bir simit yedim o ara öğün gibi kesti iştahımı süper oldu..
bugun de kahvaltıda yarım dilim ekmek+1 yumurta+çok az peynır yedim vakit yoktu..
öğlende 1 küçük dilim bizküvi pastası yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?