70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım allah sağlıcakla kavuştursun.tez gelir inşallah.....ama arada bir ayrılık iyi oluyor aradaki sevgi daha bi pekişiyor......

canım allah sağlıcakla kavuştursun.tez gelir inşallah.....ama arada bir ayrılık iyi oluyor aradaki sevgi daha bi pekişiyor......

bencede kısa ayrılıklar ilişkiye iyi geliyor benim eşimde salı günü gidiyor birkaç günlük döndüğü zaman onu kapıda karşılamanın keyfi çok güzel

bugünkü menüm
kalkınca 3 kayısı
sabah.1/4 bazlama[avuç içi kadar]
1 haş yum,3 zeytin,1 kk peynir,1 kk helva,1 dom, 1 salatalık
1 bar rezene,2 bar açık şekersiz siyah çay
ara 1 adet ayva
öğlen
1 kase mantı
2 bar yeşil çay
akşam 160 gr yağı süzülmüş ton balığı,1 kase mercmek çorbası
1/4 bazlama (ttb ekmeğim kalmamış) gerçi akşamki fazla oldu biliyorum ama balığı ekmeksiz yiyemiyorum.
2.5 lt su acıkırsam biraz leblebi, meyve

bencede kısa ayrılıklar ilişkiye iyi geliyor benim eşimde salı günü gidiyor birkaç günlük döndüğü zaman onu kapıda karşılamanın keyfi çok güzel
öncelikle hoş geldiniz....
sizinkide sağlıcakla tez gider tez gelir inşallah canım

teşekkürler iyi dilekleriniz için bende diyet maratonuna yarın başlayacağım

ben de 3 haftadır dikkat ediyorum yediklerime.burada olmak bana iyi geliyor endimi kontrol etmeme yardımcı oluyor. allah kolaylık versin. sağlıklı bi şekilde kilo vermek için sabırlı olmak gerekiyor

neyse ben kaçıyorum. benim küçük kuzu aşağıdan gelen çocuk seslerini duydukça ağlıyor.biraz indiripte hava aldırayım bari

ben de 3 haftadır dikkat ediyorum yediklerime.burada olmak bana iyi geliyor endimi kontrol etmeme yardımcı oluyor. allah kolaylık versin. sağlıklı bi şekilde kilo vermek için sabırlı olmak gerekiyor

evet çok haklısınız sabır çok önemli hamilelikten kalma kilolar beni bıraksın artık gittiğim yerlere gelmesinler istemiyorum onları ama bunun için sabır gerek değilmi

hemen mesajlara daldım ama selam çakmayı untmadııım hemen herkese selamlar

anneme gittim kardeşimle beraber evini şöööle bi aklayıp pklayıp döndük eve yorulduk baya ama değdi içimizde rahat etti kapalı ev bile toz oluyo valla

neyse diyip bugün öğlen yediklerimi söyleyeyim

2 domates 1 salatalık 4 yaprak kıvırcık ve 4 ad lıght çucuktan oluşan öğlen yemeğim 1 bardak diet kola ile sona erdi amaaaaaaaaaaaaaaaaaa

akşam 1 saat kadar önce büyük kızım anne yumurtalı çiğköfte istiyorum dedi biz ana kız etli pek sevmeyizde :) ve başladım yapmaya 40 dk kadar sürdü başka zaman olsa mıcımı kaldıramazdım ama öle bi canım istiyoduki 1 haftadır dayanamadım valla kalktım yaptım ayıptır sölemesi birde acılı ve bi güzel oldu keza her seferinde tutturamam ve oturdum afiyetle 8 ad çiköfteyi yanında 1 bardak limonata ile mideye indirdim akşam yemeğim bu oldu

Iyi aksamlar arkadaslar.Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgelmisler, kocislerinden ayri düsen arkadaslarda tez vakitte kocislerine kavussunlar.Ben kilo bildirimimi cuma günü baslamak istiyorum , onedenle menü yazmaya cuma günü baslayacagim.

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
nasılsınız
yeni gelenler hoş gelmişler
senacım ne zaman gidiyorsun tatile
sonucun çıkmadı daha sanırım

iyi akşamlar hanımlarrrr
bugün arada girdim ama sadece okumak için yufkanın diyette yenmesine ne dersiniz hanımlar ben çok seviyorum kermesten aldım 15 adet bugün yedim 1 tane yedim yarısını kahvaltıda kalanıda öğlen akşam başka kaçamağım olmadı sabahki sucuklu yumurtayı saymıyorum senacımm kaçamak sayılmaz demişti

senaaaaa bu yufka işine ne diyosun canım max ne kadar yenmeli:26:

karbon diyetini araştırıyorum da kaptan sena ,adım gibi biliyorum demişsin,faydalımı peki bu amntıgıma pek yatmadıda.dönerde bile puan azcık falan. ne dersin

döner çünkü et yani protein...etlerin hepsi kızartılmadıqı taktirde 0k..proteinler karbonhidratları eriterek kilo vermemizi saqlar..bunu yaparkende kasları güçlendirir..ben bu diyetle 16 kilo verdim hemde 2 ayda..mantıqına yatmayan ne anlamadım..

sen yazıyosun zaten lafım sana değil

ya bu kızın yediği yarım ekmek döner ekmeği değilmi ya nasıl bütün ekmek olarak hesapladınız yanlışmı anladım döner değilmiydi o yenen

tuqba önce iyi okuyalım sonra yorum yapalım..bütün ekmek diyen yok..arkadaş 125 gram ekmek yedim yazmış..normal beyaz ekmek 250 gram olduquna göre yarısı 125qr eder..ister döner ekmeqi olsun ister başka bir ekmek sonuçta 125 qram yemiş..sen döner ekmeqini az bişeymi sanıyorsun..öyle küçük durduquna bakma..

hoşgeldin

bi ara bende senden heves edip karbon dıeytı düşünüp becerememiştim ya.

herkesın yapmayı becereceği bi dıyet değil.

sena sen hala karbonh. dıyetı mı yapıyosun?

bu hafta hiçbir diyeti yapmadım..acaip artılardayım 3 kilo falan

bu ne biçim bir konuşma tarzı.........git o zaman kafana göre ne istiyorsan onu yap...ayrıca köy ekmeqi yenecek diye kim söylemiş....uydurma...

ne bu yaaaa.....çocuk gibi küsmüşmüş bilmem neymiş....lastik gibi uzattıkça uzattın...paralı uşaqınız yok burda kimsenin nazını çekemem ben..

hoşgeldin çok geçmiş olsun..

yada şöyle söyleyeyim benide aranıza alın kızlar hep beraber gelelim bu işin üstesinden

alırız niye almayalım..hoşgeldin cnm

kim senin üstüne geldiiiiiii....iyimisin sen......yediqin ekmeqin karbonunu söyledim bumu üstüne gelmek.... bak ne dicem....aqzından çıkan lafın nereye gittiqini bilmiyosun sen..gelme lütfen bu topiqe..madem kapris yapıyosun kimse senin kaprisini çekemez...kapris yapmaktan başka derdin yokmu senin..biz buraya kilo vermek için geliyoruz ve herşeyimizi paylaşıyoruz..bu topikte kaprise ve kaprisli kişilere yer yok..qerme beni daha fazla..kim çekecekse senin nazını git ona nazlan..
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
nasılsınız
yeni gelenler hoş gelmişler
senacım ne zaman gidiyorsun tatile
sonucun çıkmadı daha sanırım

ablacım ayın 17sinde belli olacak..gecikme ihtimalide varmış..eqer öyle olursa maille alam imaknım varmı diye sorucam..ayın 19unda çıkıyoruz ablacım..izmirde bornovoda kalırsak pc var girerim..ama urlada pc yok..bulursam yine girerim sizden haber alabileceqim heryerden girmeye çalışırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…