- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
niye kimse yok yapayanlız kaldım
valla canım yaaa, ne zor bişiiş münasebetiyle 1-2 gun gıttıgı oluyodu ama bu hem uzun hem de yurtdışı ya, bu defa içim garip oldu sanki yine askere gidiyomuşum gıbı hıssettım dedı eşimde :26:
şimdi inmişler mesaj attı, 4 saatır fılan ucaktalar, kendisi de pek hazetmez aslında oyle yüksekten de erkekliğine laf soylettırmıyo iştee
inş cabukcak gecıverır canım hepımızn ayrı kaldıgı zamanlardiyorum ya bazen onlarla da olmuyo ama onlarsız da hiç olmuyo vallaaa
canım allah sağlıcakla kavuştursun.tez gelir inşallah.....ama arada bir ayrılık iyi oluyor aradaki sevgi daha bi pekişiyor......
öncelikle hoş geldiniz....bencede kısa ayrılıklar ilişkiye iyi geliyor benim eşimde salı günü gidiyor birkaç günlük döndüğü zaman onu kapıda karşılamanın keyfi çok güzel
öncelikle hoş geldiniz....
sizinkide sağlıcakla tez gider tez gelir inşallah canım
teşekkürler iyi dilekleriniz için bende diyet maratonuna yarın başlayacağım
ben de 3 haftadır dikkat ediyorum yediklerime.burada olmak bana iyi geliyor endimi kontrol etmeme yardımcı oluyor. allah kolaylık versin. sağlıklı bi şekilde kilo vermek için sabırlı olmak gerekiyor
:tüm bebek isteyipte bebek hasreti yaşayanlara armağan ediyorum....(sevipte kavuşamayanlara gibi oldu ama)....
LEMAN SAM - GÜL GÜZELİ [HQ] - Facebooktan video indirme, müzik dinle, video seyret, klip izle, youtube, izlesene
Yorum yapmak yasakmış sen de hala teşfik ediyorsun emme
Canım sen bize katılabilirsin..
karbon diyetini araştırıyorum da kaptan sena ,adım gibi biliyorum demişsin,faydalımı peki bu amntıgıma pek yatmadıda.dönerde bile puan azcık falan. ne dersin
sen yazıyosun zaten lafım sana değil
ya bu kızın yediği yarım ekmek döner ekmeği değilmi ya nasıl bütün ekmek olarak hesapladınız yanlışmı anladım döner değilmiydi o yenen
hoşgeldinherkese selamm... bende aranıza bugün katılıyorum. inşallah bende zayıflayacamm..1 hafta oldu diyetisyene gidiyorum. aranızada katıldım motivasyonu yüksek tutmak için
ha buarada kilo bildirimini hangi günler veriyorsunuz kızlar kupayı kazanmak istiyorum bu hafta
bi ara bende senden heves edip karbon dıeytı düşünüp becerememiştim ya.
herkesın yapmayı becereceği bi dıyet değil.
sena sen hala karbonh. dıyetı mı yapıyosun?
Senaaa uzayda degilim canim almanyada yasiyorum ve orda ne tur ekmekler var bilemiyorum yok tam bugday yok francala bu ne abi. ben ne guzel her sabah 1 dilim siyah ekmegimi yiyordum sonra koy rkmegi falan diyorsunuz bende heralde bildigimiz beyaz bugday ekmegi yeniliyor diye bi kacamak yapmis buljndum.keske buljnmasaydim zaten farkina vardim agzima o saatten sonra bisey sokmadim simdi uyuyamiyorum bile.ama bu beni yildirmaz daha cok hirslandirir.hem turkiyedeki donerler koca carsi ekmeklerinin yarisiyla yapilmiyomu yaa 125 grsm dediginiz nekk bi tartin yanlislik olmasin.neyse yaa offf canim sikildi zaten.bogazim sis kocam nette oturdum size yazdim diye küstü uyudu benim uykum gelmiyor off kizlar beni hosgorun bazi dediklerinizi anlayamiyorum.ingwer türkcede zencefilmis buladiya anam agladi
Offf cepten yazmasida amma zor haaa nesse ben su karnimin ustune bi uyku cekeyim diyecem ama acim ac taaa ücbucukta yemistim eridi gitti.bogazimda cok fena bademcikler sismis.kizlar ben bide adetliyim üstüme fazla gelmeyin aliniveririm walla:)offf uyku nerdesinn kocam bi gorurse beni yazdigimi hepten kuser.ammada cenem dustuu offff hade ii geceler.senaaa bu cuma bildirimde sen görürsün seker okiss amahala küsümben sana cok güldün
merhaba ,
bende bırlıkten kuvvet dogar ılkesıne hitaben burdayım..
30 mayısta 7 haftalık bebegımı kaybettım ,dusuk yaptımRabbim kımseye yasatmasın banada tekrarı vermesın ınsallah..
ilk hafta ağlamaktan pek oyalayamadım kendımı bugunde tartıda 76 oldugumu gordum.. artık bi şekılde kafamı bısılerle mesgul etmek istiyorum sabahları yuruyusle baslıcam bakalım
cuma yarısmaları oluyor sanırım bende katılmak istiyorum..
herkese kolay gelsın
yada şöyle söyleyeyim benide aranıza alın kızlar hep beraber gelelim bu işin üstesinden
selam canim ilginden dolayi teskekür ederim ben sizin hicbirinize küsmem. kapris yaptim,oda bunu anladikca üzerime geldi zaten
paylasmak zorundayim yediklerimi canim yoksa tek basina olmuyor bu hafta okadar hatalarim olduki ama artik ögrenbiyorum.su senin linki benim özele bi yollasan sana zahmet baya oldu girmeyeli bulmaya calisacam ama zorlanabilirim.nolur.
bu arada türkiyedeki tartilardan haberim yok canim ben gurbetciyim öpüldün cok.ama hic bulamazsan gitti gidiyor sayfasindan bi arastir belki netten ucuza siparis edebilirsin
iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
nasılsınız
yeni gelenler hoş gelmişler
senacım ne zaman gidiyorsun tatile
sonucun çıkmadı daha sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?