Iyi aksamlar arkadaslar.Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgelmisler, kocislerinden ayri düsen arkadaslarda tez vakitte kocislerine kavussunlar.Ben kilo bildirimimi cuma günü baslamak istiyorum , onedenle menü yazmaya cuma günü baslayacagim.
iyi akşamlar hanımlarrrr
bugün arada girdim ama sadece okumak içinyufkanın diyette yenmesine ne dersiniz hanımlar ben çok seviyorum kermesten aldım 15 adet bugün yedim 1 tane yedim yarısını kahvaltıda kalanıda öğlen akşam başka kaçamağım olmadı sabahki sucuklu yumurtayı saymıyorum senacımm kaçamak sayılmaz demişti
senaaaaa bu yufka işine ne diyosun canım max ne kadar yenmeli:26:
tuqba önce iyi okuyalım sonra yorum yapalım..bütün ekmek diyen yok..arkadaş 125 gram ekmek yedim yazmış..normal beyaz ekmek 250 gram olduquna göre yarısı 125qr eder..ister döner ekmeqi olsun ister başka bir ekmek sonuçta 125 qram yemiş..sen döner ekmeqini az bişeymi sanıyorsun..öyle küçük durduquna bakma..
hımm tabiya haklısınama peki bizim döner ekmekleri yani tost ekmekleri varya onlar kaç gr acep bilgin varnu
tuqba önce iyi okuyalım sonra yorum yapalım..bütün ekmek diyen yok..arkadaş 125 gram ekmek yedim yazmış..normal beyaz ekmek 250 gram olduquna göre yarısı 125qr eder..ister döner ekmeqi olsun ister başka bir ekmek sonuçta 125 qram yemiş..sen döner ekmeqini az bişeymi sanıyorsun..öyle küçük durduquna bakma..
hımm tabiya haklısınama peki bizim döner ekmekleri yani tost ekmekleri varya onlar kaç gr acep bilgin varnu [/QUOTE
bana sorulmadı ama cevap vericem yoksa çatlarımmnapcaksınız gramı falan ekmek sabah ve sadece 2 dilim yiyoruz olay bu...ama kilosuna güvenenler yesin dursun....
slmm kızlarrrr bi slm verip çıkıcammmm.çok yorgunum yarın geçmişe dönerimmmmm.inş keyifler yerindedir.
burcun boğa mı?çok tşk ederim öncelıkle basın sagolsun ve gozunaydın dıyorum masallah bebıslerınedarısı bana insallah bende hamıleyken hep ıkız bebek gorurdum ama tekti benım yanı hep meraktan cınsıyet ogrenmek için zorlart oyle uyurdum ,cinsiyet yerıne ıkız bebıs gorurdum karnımda yada dogmus olarak .. hayırlısı buymus nasip değilkmiş diyip kadercı olmak gerekıyor işte..
bende 6lı rakamları gormek içib gayret edıcımmm
hoşbuldum tşkler :):) şu can sımıtlerınde kurtulmak istiyorum artık..hiç hırslı bi insan değilimdir ama bundan sonra hırslı bi insan olmak ıstıyorum ,kılolarımı vermek istiyorumm
kzı öyle deme insanların yıllardır ne çektiklerını bılıyon mu sözleşmeli kadrolu hiç farketmez mutlaka bırılerı bı sıkıntı cekıyo.il dışı atama tercihi yapacak olan öğretmen arkadaşlar tercihler 16-24 haziran tarihine ertelenmiştir. mebin sayfasında gördüm şimdi. herhalde sözleşmelileri kadroya aldılar ya şimdi onlara il dışı isteme hakkı da doğacakmışşşşş
sözleşmelilerin kadroya geçmesine sevindim ama bu kadar iyilik de yeter yani. il dışını da seneye istesinler ama dimi? benim bir arkadaşım 6 yıldır ingilizce öğretmeni ve hala batıya gelemedi. şimdi telle konuştum kız ağlıyor yazık geçen sene rotasyon bu sene bu ne bu yaaaaaaaaaaaa seçim öncesi son çırpınışlar töbe töbeeee
tatlım ben iyiyim ama çook artıdayım bu haftam çok kötü geçti..cumaya 2-3 kilo artıyla geliyorum..sen nasılsın..
burcun boğa mı?
kzı öyle deme insanların yıllardır ne çektiklerını bılıyon mu sözleşmeli kadrolu hiç farketmez mutlaka bırılerı bı sıkıntı cekıyo.
ne kadar çok ınsan mutlu olacaksa olsun.ister secım bahanesıyle ıster baska seyle...önemlı olan netıce...
Allah kabustursun canım .. bilirim ayrılıkları benım eşimde suan yurtdısında gideli 1hafta oluyor ve dahada duaracakvalla canım yaaa, ne zor bişiiş münasebetiyle 1-2 gun gıttıgı oluyodu ama bu hem uzun hem de yurtdışı ya, bu defa içim garip oldu sanki yine askere gidiyomuşum gıbı hıssettım dedı eşimde :26:
şimdi inmişler mesaj attı, 4 saatır fılan ucaktalar, kendisi de pek hazetmez aslında oyle yüksekten de erkekliğine laf soylettırmıyo iştee
inş cabukcak gecıverır canım hepımızn ayrı kaldıgı zamanlardiyorum ya bazen onlarla da olmuyo ama onlarsız da hiç olmuyo vallaaa
tşk ederim ... hoşbuldum bu aradaüzüldüm canım geçmiş olsun vedeeeeeee hoşgeldiiin
tşk ederimhoşgeldinçok geçmiş olsun..
hayır canım yay yukselenımde kova.. ama 2 can sımıdım var yanıburcun boğa mı?..
iyidr canım seni düşünüyodum
sen nasılsın bebiklerin dişleri çokmu kaşınıyo ahh canım uzun birsüreç devam eder....
gülüm hala değişmemeiş çizelgeninsanımız çok sabırsızbencede herkesin istediği tam olmayabiliyor,herkes bişeylerden şikayetçi son çırpınış falan çok saçma bence,hiç alakası yok ve onlaırnda öyle bir derdi yok gayet iyiler ve çırpınmıyorlar.....
gidecek o simitler bizde üstüne simit yıycez..Allah kabustursun canım .. bilirim ayrılıkları benım eşimde suan yurtdısında gideli 1hafta oluyor ve dahada duaracakeşlerımız sağ saglım gelsınler insallah baska bi arzum dileğim yok allahtan.
tşk ederim ... hoşbuldum bu arada
tşk ederimkaptanımız olmalısın şimdilik acemıyım ilerleyen zamanlarda neler yasaklı listesınde ya da nelere dikkat etmemız konusunda tecrubem olucaktır ınsallah..
hayır canım yay yukselenımde kova.. ama 2 can sımıdım var yanı
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? aklımdayken sorayım diyetisyen ekmeği ihe'den almamı önermişti ama yakında yok.. genelde ya uno'nun yada bim'in tam buğday yada çavdar ekmeğini alıyoruz.. bazen de fırınlardan alıyoruz.. ama tvde duymuştum bazı fırınlar ekmeğe koyu renk olsun diye katkı koyuyorlarmış ama esmer ekmeğin içeriğiyle alakası yokmuş,kakao gibi renk veren bir madde herhalde.. aslında en iyisi tam buğday ekmeği unu alıp evde yapmak ama.. her zaman da fırsat olmaz ki..
siz nerelerden alıyorsunuz ekmeği?en güveniliri hangisi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?