70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen bilirsinn

tuqba önce iyi okuyalım sonra yorum yapalım..bütün ekmek diyen yok..arkadaş 125 gram ekmek yedim yazmış..normal beyaz ekmek 250 gram olduquna göre yarısı 125qr eder..ister döner ekmeqi olsun ister başka bir ekmek sonuçta 125 qram yemiş..sen döner ekmeqini az bişeymi sanıyorsun..öyle küçük durduquna bakma..

hımm tabiya haklısın ama peki bizim döner ekmekleri yani tost ekmekleri varya onlar kaç gr acep bilgin varnu

Son düzenleme:

aslıcım sanırım yufka derken yöresel yufka ekmeklerinden bahsediyosun..böreklik yufka deqil yani..bizim yöresel ekmeqimiz yufka ekmektir ve bende çok severim..geçen yıl diyete başladıqımda köye gitmiştik her sabah yarımını yedim...bütün yemeye cesaretim yok..fazla olur bence..bak ne yap biliyormusun..yarım yarım buzdolabı poşetine koy buzluqa at..haftada 1-2 defa kahvaltıda yarım olarak yersin..bakalım kilo vermende etkisi ne olacak..ama kesinlikle hergün yeme..bizim yediqimiz ekmeklerde kilo vermemize destek veren bir sürü vitamin var..yufka ekmekle aynı deqil canım..

bildiqim kadarıyla normal tost ekmeqi(ince uzun oluyor ya sandviç ekmeqi diyorlar) 35k. cnm..

slmm kızlarrrr bi slm verip çıkıcammmm.çok yorgunum yarın geçmişe dönerimmmmm.inş keyifler yerindedir.

burcun boğa mı?

kzı öyle deme insanların yıllardır ne çektiklerını bılıyon mu sözleşmeli kadrolu hiç farketmez mutlaka bırılerı bı sıkıntı cekıyo.

ne kadar çok ınsan mutlu olacaksa olsun.ister secım bahanesıyle ıster baska seyle...önemlı olan netıce...

ii akşamlar kızlar hergün okuyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyo..bu hafta pek gitmedi kilolar:18::18::18:çok kaçamağımda yok mesela bu akşam golf ün yeni meyveli bravosunu yedim..ama yarısınısena abla duyma sen bunu
tatlım ben iyiyim ama çook artıdayım bu haftam çok kötü geçti..cumaya 2-3 kilo artıyla geliyorum..sen nasılsın..

amaaaan kaptanım hep eksi hep eksi nereye kadar derrrrrmişim ortamı gerermişimveririz evelAllah..bi kaçan la bi de uçan kurtulur elimizden ..öpüyorum seniiii

insanımız çok sabırsız bencede herkesin istediği tam olmayabiliyor,herkes bişeylerden şikayetçison çırpınış falan çok saçma bence,hiç alakası yok ve onlaırnda öyle bir derdi yok gayet iyiler ve çırpınmıyorlar.....

iyi geceler kızlar bugun ku menumu yazayım hemen

sabah:3 dilim tambugday ekmegi,peynır,1 tatlı kasıgı sekersiz marmelat,yumurtasız menemen
ara yok
öğle:semiz otu yemeği(pirinçsiz),yogurt,roka
ara:1 bardak yarım yaglı sut biraz kiraz
aksam:tazae fasulye,yogurt

2 litreye yakın su
aksam 1 saat tempolu yuruyus
slim in 6 start it up

Allah kabustursun canım .. bilirim ayrılıkları benım eşimde suan yurtdısında gideli 1hafta oluyor ve dahada duaracak eşlerımız sağ saglım gelsınler insallah baska bi arzum dileğim yok allahtan.
üzüldüm canım geçmiş olsun vedeeeeeee hoşgeldiiin
tşk ederim ... hoşbuldum bu arada
hoşgeldin çok geçmiş olsun..
tşk ederim kaptanımız olmalısın şimdilik acemıyım ilerleyen zamanlarda neler yasaklı listesınde ya da nelere dikkat etmemız konusunda tecrubem olucaktır ınsallah..

burcun boğa mı?..
hayır canım yay yukselenımde kova.. ama 2 can sımıdım var yanı

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız? aklımdayken sorayım diyetisyen ekmeği ihe'den almamı önermişti ama yakında yok.. genelde ya uno'nun yada bim'in tam buğday yada çavdar ekmeğini alıyoruz.. bazen de fırınlardan alıyoruz.. ama tvde duymuştum bazı fırınlar ekmeğe koyu renk olsun diye katkı koyuyorlarmış ama esmer ekmeğin içeriğiyle alakası yokmuş,kakao gibi renk veren bir madde herhalde.. aslında en iyisi tam buğday ekmeği unu alıp evde yapmak ama.. her zaman da fırsat olmaz ki..
siz nerelerden alıyorsunuz ekmeği?en güveniliri hangisi?:26:

gülüm hala değişmemeiş çizelgen

gidecek o simitler bizde üstüne simit yıycez..

ayy kandıl simidine bayılırım yaaaaaaaaa

kızlar yarın sabah kursa gidicem bugünde çok yoqundum çok yoruldum..gidip yatıyım uyku gözümden akıyor..iyigeceler tatlı rüyalarrr

ben unonunkini alıyorum canım amaen guzeli migrosta satılıyor basaka marketlerde varmı bilmiyorum ama DOYGUN diye bi markanın tam bugday ekmeği cok guzel zaten uzerindede turk diyabetik ve obezite baskanlıgının onayı var yanı dıyettekiler için ideal ve gliisemik indeksi cok dusuk biminkinide alıyorum mecbur kalınca ama doygun markanın ve unonunki gibi sıkı değil yediğim zaman doymuyorum tok tutmuyor en guzeli doygun marka yoksa mecburen unonun ama halk ekmeğinkini denemedim bir kac kez bize yakın bayıde sordum gelmedi dediler bazen gelincede az geliyormus cok talep olmuyor diye bitiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…