70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gazları bitti. şimdide dişleri başladı.bende bittim ama ağlayanım yok.sen benim için ağlarmısın.

ağlarım ben ağlamaya heran hazırım,,keşke yakın olsaydıkta arada gelip yardım etseydim,ya çok acırım ben hemen.burda arkdaşımda gurbette benimgibi..bebişleir peşpeşe oldu böyle şeyler söylenmez ama acildurumda hep yanındaydım..ilk çocuğu benim içn çok ayrı çok severim..onun dillerini,bana dua etmelrini ..geceleri annesi dua ettiriyormuş ve sadece bebek için ettirirken o da cadı ya demiş ki"r....teyzeme birkız bir erkek bebek ver "yavrumun içine doğdu herhalde tedavide ikibebek konulacağışimdide hafatsonu kreşte mezuniyet törenine gidecem

piştt sudee nereye gittin..neiş yapıyon..yoksaaa çizelgemimi değiştiriyonnnnBAK SEN DEĞİŞTİRMEDİN BENİMD EKIYMETLİ KİLOLARIM GİTMEDİİİ:44:

KIZLAR bençıkıyroum zaten eşimle anca buluştuk,gündzü gitmedim spora ağrıalırm vardı,arkdaşım geldi başka birarkdaşımıda çağırdık,çay içtik bende..pahabiçilemezdi benim içinakşam spora gittim dinlenmiştimde..ben geldim eve eşim yok yani anca 22:30da buluştuk..birara nerdeyse dakike akşam tüpbbek yaptırcak birarkdaşa ücretsiz bilgi verdim,sorduda sordudoktorlar bukadar cevap vermezdoktorada bukadar soru sorulmaz..neyse inş.yardımcı olmuşumdur oda İLKKEZ DENİYCEKTE...:44:aşılamadan fakülte arkdaşımmm

40dakika yazıcaktım...şindi sude kızar..acele yazdım..eşime kavuşmak içinnane limon kaynattım içiyor canımın yüzüburnu şişmiş ama çok yakışıklı olmuşşşşş

sudeeeeeecanım istemiyoo allah allah ben çok vereyimde sende bilmeeeee

piştt sudee nereye gittin..neiş yapıyon..yoksaaa çizelgemimi değiştiriyonnnnBAK SEN DEĞİŞTİRMEDİN BENİMD EKIYMETLİ KİLOLARIM GİTMEDİİİ:44:

sana takılmaya bayılıyorum

canım ben 1. takımdayım ya arda oraya yazıyorum.sende ugrayabılırsın orada da muhabbet ederiz

40dakika yazıcaktım...şindi sude kızar..acele yazdım..eşime kavuşmak içinnane limon kaynattım içiyor canımın yüzüburnu şişmiş ama çok yakışıklı olmuşşşşş

demek benden o kadar tırsıyon

canım ya ıgdırda bi kankam var ona çok benzıyon oda senın gıbı herşeyı sölerım alınmaz hiç bana katlanır kötü nıyetli olmadıgımı bılır.ben ıdare etti hep canım benım.çok sabırlıdır.

ama artık bende sabırlı olmayı öğrendim.....

ben çok korkağımdır herkesten tırsarım kötü olan herşeydenbendede pek sabır yoktur ama yıllar ve zaman sabrı öğretti,bide sabırlı koca,rahat kocanapıcan kahpe felek

burada canım sıkıldı kocanın yanından kaçtım napıyımö siyaset izliyorama daha gececilerde gelmemiş ben ve 2 ziyaretçi mevcut...

neyse bende yatmaya hazırlanayım adamda nezamn yatarsa yatsınzaten burnu akıyooobana geçer diye uzak uzak duruyoryeşim nerdesin senle bukonuda aynıydık yani yapışkanlık konusu sen anlarsında bugünlerde yoksun yaffff:44:neyise bende yatamda metobolizmacım hızlansınnn

[

bana sorulmadı ama cevap vericem yoksa çatlarımmnapcaksınız gramı falan ekmek sabah ve sadece 2 dilim yiyoruz olay bu...ama kilosuna güvenenler yesin dursun....[/QUOTE]

ben güveniyom

[

bana sorulmadı ama cevap vericem yoksa çatlarımmnapcaksınız gramı falan ekmek sabah ve sadece 2 dilim yiyoruz olay bu...ama kilosuna güvenenler yesin dursun....

ben güveniyom[/QUOTE]

tam bunu yazarken diyecektim sana sen güven ye diye ama yine yanlış anlrsın diye korktum ozaman ye hayatım zaten 2bebeğinde var yoruluyosun

tam bunu yazarken diyecektim sana sen güven ye diye ama yine yanlış anlrsın diye korktum ozaman ye hayatım zaten 2bebeğinde var yoruluyosun[/QUOTE]

tabeeeeeeeeeeeeeeeee sonrada al kilocukları yok yok aşırıya hiç bir zaman kaçmam artıkın okadarda güvenmiyorum henüz:44: zaten +500deyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.

kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...

diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk

kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...

Kız yine bağırdı...
Bana uyku yok bu gece...

Son düzenleme:

Kız yine bağırdı...
Bana uyku yok bu gece...

Allah Allahhhhh ne oluyo ayşee rüyasındamı görüyor yoksa bişeylermi görünüyor çocuqa..çok hassas bir konu..ellerine falan baktıqına göre bu işin içinde başka bişey var..bildiqiniz iyi bir hoca yokmu bi götürseniz...çok geçmiş olsun diyelim inşallahta geçer acilen..Rabbim en acilinden şifa versin o günahsız yavrumuzun hürmetine..gerçekten çok üzüldüm okuyunca kaldım bi an...bnmde böcek fobim vardır ölüsünü bile atamam...kendimdende bildiqim için bi başka ezildi içim..büyük ve herşeye kadir bi Rabbimiz var devasınıda verir inşallahh...

Son düzenleme:
selam kızlar günaydınn bu sabah sevinçliyim çünkü sadece 1.300qr artıdayım..dünkü yediklerimden sonra 3-4 kilo artıda olacaqımı düşünmüştüm..birazdan kursa gidicem kızımda gelecek bugün..kek yaptım kendim içinde semizotu salatası yapıcam...hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
kızlarrr gnydnnn yine güneşli muhteşem bi havaaaa bugun oğlumun ve öğrencilerimin yıl sonu gösterisi var çok heycanlıyızz hazırlıklar devam ediyoo inşş sorunsuz geçerrrr

yarın büyük gün amanınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…