gazları bitti. şimdide dişleri başladı.bende bittim ama ağlayanım yok.sen benim için ağlarmısın.
gülüm hala değişmemeiş çizelgen
gidecek o simitler bizde üstüne simit yıycez..
ayy kandıl simidine bayılırım yaaaaaaaaa
kızlar yarın sabah kursa gidicem bugünde çok yoqundum çok yoruldum..gidip yatıyım uyku gözümden akıyor..iyigeceler tatlı rüyalarrr
KIZLAR bençıkıyroum zaten eşimle anca buluştuk,gündzü gitmedim spora ağrıalırm vardı,arkdaşım geldi başka birarkdaşımıda çağırdık,çay içtik bende..pahabiçilemezdi benim içinakşam spora gittim dinlenmiştimde..ben geldim eve eşim yok yani anca 22:30da buluştuk..birara nerdeyse dakike akşam tüpbbek yaptırcak birarkdaşa ücretsiz bilgi verdim,sorduda sordu doktorlar bukadar cevap vermez doktorada bukadar soru sorulmaz..neyse inş.yardımcı olmuşumdur oda İLKKEZ DENİYCEKTE...:44:aşılamadan fakülte arkdaşımmm
sudeeeeeecanım istemiyoo allah allah ben çok vereyimde sende bilmeeeee
piştt sudee nereye gittin..neiş yapıyon..yoksaaa çizelgemimi değiştiriyonnnnBAK SEN DEĞİŞTİRMEDİN BENİMD EKIYMETLİ KİLOLARIM GİTMEDİİİ:44:
40dakika yazıcaktım...şindi sude kızar..acele yazdım..eşime kavuşmak içinnane limon kaynattım içiyor canımın yüzüburnu şişmiş ama çok yakışıklı olmuşşşşş
demek benden o kadar tırsıyon
canım ya ıgdırda bi kankam var ona çok benzıyon oda senın gıbı herşeyı sölerım alınmaz hiç bana katlanır kötü nıyetli olmadıgımı bılır.ben ıdare etti hep canım benım.çok sabırlıdır.
ama artık bende sabırlı olmayı öğrendim.....
[
bana sorulmadı ama cevap vericem yoksa çatlarımmnapcaksınız gramı falan ekmek sabah ve sadece 2 dilim yiyoruz olay bu...ama kilosuna güvenenler yesin dursun....
ben güveniyom
merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
Kız yine bağırdı...
Bana uyku yok bu gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?