merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
canım sonradan bir kere daha okuyunca farkettim kilo olduğunukıl değil kilooooo yanlışşşşş yzmışımmmmmmmmm hiç alakası yok yani dediğiniz gibiiiiiiiii
cesaretini topla bak ne güzel daha öncedende yapmışsın şimdide yapabilirsin2 ay önce işveç diyeti yaptım 5 kilo verdim 71 oldum ve hiç kilo almadım ama tekrar diyete başlama cesareti yok bende
bizde ağlarız cnm senin için allah kolaylık versin bitanemgazları bitti. şimdide dişleri başladı.bende bittim ama ağlayanım yok.sen benim için ağlarmısın.
cnm benm çoğunlukla evde yapıyorum aslında bir zorluğu yok evde yapmanın ama sık sık yapamıyosun bir tepsi bana bir hatfadan fazla gidiyor bozulmuyorda güzelce muhafaza ediyorumiyi akşamlar kızlar, nasılsınız? aklımdayken sorayım diyetisyen ekmeği ihe'den almamı önermişti ama yakında yok.. genelde ya uno'nun yada bim'in tam buğday yada çavdar ekmeğini alıyoruz.. bazen de fırınlardan alıyoruz.. ama tvde duymuştum bazı fırınlar ekmeğe koyu renk olsun diye katkı koyuyorlarmış ama esmer ekmeğin içeriğiyle alakası yokmuş,kakao gibi renk veren bir madde herhalde.. aslında en iyisi tam buğday ekmeği unu alıp evde yapmak ama.. her zaman da fırsat olmaz ki..
siz nerelerden alıyorsunuz ekmeği?en güveniliri hangisi?:26:
cnm bir hocaya götür ya bende var aynı sorun ama tabi ben korkuyorum ne gördüğümüm tam olarak hatırlamıyorum tavanda bişiler görüyorum sürekli dua okuyarak yatarım ben de korktuğumda annem ağlardı seni düşündüm bide ufak çocuk seninki allah yardımcın olsun ama çok şükür bu aralar biraz daha iyim her akşam kızının avuçlarının içine nas ve felakı oku 7 şer kere ve vucuduna sürdür yattığı yerin tavanına tabanına sağına soluna kıznın başına ayağına ve son kez avuçalarına aytel kürsi oku birer kere yine vucuduna sür inş düzlir rabbimin izniyle bana bunu cami hocası söylemiştimerhaba kızlar...
ama giden gitmiştir inş.
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
moralim bozuk
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
yatağa bakıyor bağırıyor
geçmiş olsun canım bol bol dua oku bu tür durumlardan korkarım ben Allah korusun benimde başıma geldi babam öldüğünde canım annecim zor toparladı beni şükür şimdi öle şeyler yok şükürKız yine bağırdı...
Bana uyku yok bu gece...
merhaba kızlar...
ama giden gitmiştir inş.
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
moralim bozuk
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
yatağa bakıyor bağırıyor
günaydın kızlar
oooffffff sinir oldum dün tekrar tartıldım meğer kilo almışım ondan önceki yerin tartısı yanlışmış +1200deyimeve bir tane dijital tartı alıcam ya ve artık cumada dahil olmak üzere işe sabah ve akşam yürüyerek gidip gelicem toplamda 2 saat eder evde de boş durmuyorum gelince toparlarım inş. cumaya acayip bir iştah açılması var kontrol edemiyorum kendimi
bana önerebileceğiniz bir dijital tartı markası varmı geçenlerde alıcaktım alma hemen bozuluyo dediler doğrumu
günaydın kızlar
oooffffff sinir oldum dün tekrar tartıldım meğer kilo almışım ondan önceki yerin tartısı yanlışmış +1200deyimeve bir tane dijital tartı alıcam ya ve artık cumada dahil olmak üzere işe sabah ve akşam yürüyerek gidip gelicem toplamda 2 saat eder evde de boş durmuyorum gelince toparlarım inş. cumaya acayip bir iştah açılması var kontrol edemiyorum kendimi
bana önerebileceğiniz bir dijital tartı markası varmı geçenlerde alıcaktım alma hemen bozuluyo dediler doğrumu
canım benim kızımda 2 yaş civarında böyle korkusu olmuştu .10 gün falan sürmüştü.yere basamıyordu. anne böcek böcek diye ağlıyordu.amabiz bişey göremiyordu. benim kızım normaldede küçükken hayvanlardan çok korkardı. ama o zaman bende çok endişelendim. sürekli okudum ayetel kürsi felak nas fatiha ne biliyorsam işte ama bunları daha çokça okudum sarıldım kızıma güvende olduğunu hissttirmeye çalıştım. çok şükür 10 günde geçmişti.merhaba kızlar...
ama giden gitmiştir inş.
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
moralim bozuk
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
yatağa bakıyor bağırıyor
selam kızlar günaydınnbu sabah sevinçliyim çünkü sadece 1.300qr artıdayım..dünkü yediklerimden sonra 3-4 kilo artıda olacaqımı düşünmüştüm..birazdan kursa gidicem kızımda gelecek bugün..kek yaptım kendim içinde semizotu salatası yapıcam...hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz inşallah
kızlarrr gnydnnn yine güneşli muhteşem bi havaaaa bugunoğlumun ve öğrencilerimin yıl sonu gösterisi var çok heycanlıyızz hazırlıklar devam ediyoo inşş sorunsuz geçerrrr
yarın büyük gün amanınnnnnn
çok mutsuzum sabah sabah dün öğrendik bugün atama için tercihler başlayacaktı
bir haber ne olmuş??
atamaları geri atmışlar bir hafta
sözleşmeli öğretmenleri kadroya alıp onlara da
il dışı atama hakkı verilebilirmiş miş miş
offf offfhayallerim yerle bir oldu desem yalan olmaz.
neyse sabah sabah başınızı ağrıtmayayım
herkese günaydın ve iyi bir gün dilerim
günaydın demeden dalmışım sohbete kocaman günaydın herkeseeee
günaydın canlar nasılsınız offf çok sıcak çok uykum var uykusuzum birilerine patlamazsam iyi işyerinde bide adet oldum niye olmadı bu ayda gelmedi bu sinir bebiş iyice kızdırmaya başladı benihemide çok erken hastalandım ya offf sıcak sinir uyku:84::84::84::84::84::84::84::84::84:aman sabah sabah kafanızı şişirdim ama napim bugün beni böle idare edin ya çok canım sıkıldı hayırlısı diyorum kısmet diyorum tabi sadece aklımla ama gönlüm söz dinlemiyor sabır diyorum akıllı ol herşeyde bir hayır vardır diyorum aklımca ama kalbimce ben ne zaman anne olacağım diyorum depreşti yine duygular kusura bakmayın
yinede güzel bir gün olsun inşallah herşeye rağmen hayat ve diyet devam ediyor seviyoruym sizi iyiki varsınız bu arada dünkü mönüyü yazmadım gerçi yazacak pek bişey bulamadım sabah kahvaltım her zamanki gibi öğlen akşam birleşik bir poğaça bir açma bir küçük un kurabiyesi çok az bisküvi tatlısı:78: saçma bir mönü yazmak istemiyordum ama yazayımki günlük azarımı işiteyim kdr şimdi ben emrah modundamıydım dün yoksam fazlamı kaçamak yapmışım kaptan olmamış dimi mönü ama bi daha yapmam söz
herkese günaydınnnnnnn. bugün güne erken başladım.temizlik işleri var. cam kapı vs. oğlumla nası yapacam bilmiyorumda artık kucağımdan inmek istemiyor. hep onunla oynayım istiyo...büyüdükçe daha mı zor oluyor ne....güne su içerek ve 4 tane gün kurusu yiyerek başladım. bugün dikkat edersem inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm
günaydın kızlar
kız Allah iyiliğini versin birde yiyorum ama almıyorum diyordun dimiii...
Canım yeşilçay içiyormusun bak özellikle limonlu şekersiz yeşilçay iç iştahını kapatıyor insanın inan bana dene...
canım benim kızımda 2 yaş civarında böyle korkusu olmuştu .10 gün falan sürmüştü.yere basamıyordu. anne böcek böcek diye ağlıyordu.amabiz bişey göremiyordu. benim kızım normaldede küçükken hayvanlardan çok korkardı. ama o zaman bende çok endişelendim. sürekli okudum ayetel kürsi felak nas fatiha ne biliyorsam işte ama bunları daha çokça okudum sarıldım kızıma güvende olduğunu hissttirmeye çalıştım. çok şükür 10 günde geçmişti.
günaydın canlar nasılsınız offf çok sıcak çok uykum var uykusuzum birilerine patlamazsam iyi işyerinde bide adet oldum niye olmadı bu ayda gelmedi bu sinir bebiş iyice kızdırmaya başladı benihemide çok erken hastalandım ya offf sıcak sinir uyku:84::84::84::84::84::84::84::84::84:aman sabah sabah kafanızı şişirdim ama napim bugün beni böle idare edin ya çok canım sıkıldı hayırlısı diyorum kısmet diyorum tabi sadece aklımla ama gönlüm söz dinlemiyor sabır diyorum akıllı ol herşeyde bir hayır vardır diyorum aklımca ama kalbimce ben ne zaman anne olacağım diyorum depreşti yine duygular kusura bakmayın
yinede güzel bir gün olsun inşallah herşeye rağmen hayat ve diyet devam ediyor seviyoruym sizi iyiki varsınız bu arada dünkü mönüyü yazmadım gerçi yazacak pek bişey bulamadım sabah kahvaltım her zamanki gibi öğlen akşam birleşik bir poğaça bir açma bir küçük un kurabiyesi çok az bisküvi tatlısı:78: saçma bir mönü yazmak istemiyordum ama yazayımki günlük azarımı işiteyim kdr şimdi ben emrah modundamıydım dün yoksam fazlamı kaçamak yapmışım kaptan olmamış dimi mönü ama bi daha yapmam söz
herkese günaydınnnnnnn. bugün güne erken başladım.temizlik işleri var. cam kapı vs. oğlumla nası yapacam bilmiyorumda artık kucağımdan inmek istemiyor. hep onunla oynayım istiyo...büyüdükçe daha mı zor oluyor ne....güne su içerek ve 4 tane gün kurusu yiyerek başladım. bugün dikkat edersem inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm
ben temizlik yapacağım zaman yağmurdan köşe bucak gizli yapmaya çalışıyorum. farkettiği an bendeeeeeeeeeeeeeeeee diye zıplıyor yanıma eline bezleri alıyor kovaya batırıyor aklınca sıkıyor elinde başlıyor öylesine yerleri silmeye.her yer vıcık vıcık su tabe. ben de onun temizliği bitirmesini bekliyorum!!!!!daha sonra sil baştan temizliyorum bu döngü sürekli var bizde. of offff iki kat yoruluyorum anlıcağınız
merhaba kızlar...
ama giden gitmiştir inş.
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
moralim bozuk
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
yatağa bakıyor bağırıyor
canım ben 4 yıldır sinbonunkini kulalnıyorum tık demedi maşallah. bir kere geçen sene pili bitti değiştirdik o kadar. tavsiye ederim hem diğerlerine göre ucuz da
canım yaa cok gecmıs olsun cok üzüldüm gercekten.arkadaslar duaları yazmıs zaten onun haricinde tv olayı da olabılır etkılenme durumu bırde dısarı cıkıyosa orda bı olay olduysa ondan korkup ta etkılenmıs olabılır yanı psıkolojıkman bence bı psıkaytra götür.birde yattıgı yerde ekmek kırıntıısı veya yemek kırıntısı kalıyorsa ondanda korkuturlar canım onda da dıkkat et.gecmıs olsun tekrardan allah sana kolaylık yavruna saglık sıhhaet versın canım
kızlarr günaydın bu hafta gecen haftakı artımında üstüne artılıycam sanırım artık sıkıldım bu işten iyice valla diyet felan yaptıgım yok zaten sadece stresını yasıyorum yıycegımı yıyorum ben yani.son kez bı caba göstercem bakalım olmazsa bırakıcam yeter yani
evet evet gayet ucuz17 tl bizim burda alayım bari bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?