70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence cok takam gecen hafta verdıgın 5 kg gercek degıldı onun acısı cıkıyor bı ınsan bı haftada 5 kg veremezkı demekkı sudan kastan bıy erden gıttıkı gerı alıyosun vücut istiyordüzenli ve dikkatli beslen yavas yavas gıtsıb bence haftada 1 kg ıdeal

canım neden okadar sıkıyorsun ki kendini boyun uzun. bmı değerinde çok iyi

bmi değerim şuan iyi ama ya diyeti bırakınca :18::18:4 gün sadece akşamları kaçamak yaptım diye 1200 gr farketti vede sadece pazar ve pazartesi kayışı çok koparmıştım salı ve çarşamba birza daha dikkat etmiştim yani yine yaptım kaçamak ama hemen bu kadar nasıl fak etti ki

kızz 2 ay mıaşallah ne güzel tatil oyle ben anca ayın 20 sınde 1 hafta ızın alıcam ıst a gıdıcez.bırde kamp cıktı eylülde 10 günlük işte o kadar

ayrıca bana da yardım eeeeeeeeetttt ama normal dıyet olarak karbon yapamam normalı beceremıyom cünkü

canım tüm gün yedıklerını paylas burda kaptanımız ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sana yanlıslarını söylerler

biz karı koca öğretmeniz canım o yüzden 2 ay tatil oluyor

canım benim şu an tamamen karbona endekslediğim için kendimi normal için sana nasıl verimli olurum bilemem

ayy canım bana yazmıssın zaten yaa nası bakıyosam cutty gırle yazdın gördüm iyice sapıttım

canim benim ck gecmis olsun boyle bir durumda insan nediyecegini bilemiyor ama hic durma bu konuda uzman bir doktora gotur .. bana bu tur durumlar hic yabanci degil oglumun saglik sorunlarini biliyorsun zaten bir yil oncesine kadar hep uykuda cirpinarak uyanirdi zavalim konusamiyorda gozleri fal tasi gibi acilmis saga sola bakiniyoorduama o andabizi duymaz ve gormezdi belli donemler bu sorun uykusuna dalmasini bile izin vermezdi ondan dolayi hayla yanimda yatiyor ...
canim birsey diyecem umarim bir iki gune hic birseyi kalmaz ama baktin gecmiyor dokta goturdugunde "EEG" yapilmasini iste cunku elerine baktigini soyledin peki ilk uyandigi esnada ellerde cirpinma yada titreme varmi bu arada kizin kac yasindaydi bide sakin yanlis anlama benim oglumun rahatsizligidir demiyorum o olmasi imkansiz yalnizca hafif sara gibi rahatsizliklardada boyle seyler olabiliyor oda erken tesisle ilac tedavisiyle hemen iki yilda geciyor.... umarim hicbir degildir sadece gecici bir korku falandir....

Kimse kusura bakmasın ama bu sefer grup lideriniz 1 hafta aranızda olamayacak. Bu uslup yenilir yutulur cinsten değil. Bırakın grup liderlerini sitede editorler dahi gönüllük esasına göre yardımcı olmaktadır. Naz çekmeyecekseniz görevi başkasına devredeceksiniz.

Ben bilgilendirme amaçlı bu yazıyı paylaştım zira sürekli özel mesaj gelecek neden böyle oldu diye. Rica ediyorum konu uzanmasın bu şekli ile kapansın.

Anlayışınız için teşekkürler

Sizden ricam konu ile ilgili soru sormamanız.

yani aslında mantıklı düşününce normal verdiğim kilo offf tamam takmıcam ya yani takmamalıyım en azındansonuçta kilo herşey değil yine bu kaadr sıkıntı yapıyorum üzülecek o kadar şey varken kendimi anoreksiyaya meyilli görmeye başladım bi ara olur gibi olmuştum 57 kiloyken utanıyodum kilomdan dışarı bile çıkmıyodum bu kiloylamı çıkayım diye sonra toparladım ama

herkese günaydınn nihayet bende cesaretimi topladım ve bugün diyete başladım cesaretimi toplayamamamın nedeni baş ağrılarıııydı ama acayip gaza gelmiş durumdayım umarım pes etmem

biz karı koca öğretmeniz canım o yüzden 2 ay tatil oluyor

canım benim şu an tamamen karbona endekslediğim için kendimi normal için sana nasıl verimli olurum bilemem

canım o zaman bugunluk karbon yapalım hadı soyel bana sabah lıght sütle 2 kasık müsli 4 kasık nesfıt yedım
öğlen iş yerinde
etli bezelye
güvecte mantar
ezogelın corba ayran meyve alıcam yanı ayranı ve meyveyı yemıycem bastakı 3 ünü düşünüyodum fikir ver o zamanbirde emziriyom bırde adet olmuyom sinirliyim bak ona göre yaz

aksam evde taze fasulye var hadı bakalım napayım soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…