günaydın kızlar
oooffffff sinir oldum dün tekrar tartıldım meğer kilo almışım ondan önceki yerin tartısı yanlışmış +1200deyimeve bir tane dijital tartı alıcam ya ve artık cumada dahil olmak üzere işe sabah ve akşam yürüyerek gidip gelicem toplamda 2 saat eder evde de boş durmuyorum gelince toparlarım inş. cumaya acayip bir iştah açılması var kontrol edemiyorum kendimi
bana önerebileceğiniz bir dijital tartı markası varmı geçenlerde alıcaktım alma hemen bozuluyo dediler doğrumu
canım neden okadar sıkıyorsun ki kendini boyun uzun. bmı değerinde çok iyi
canım neden moralini bozuyorsun bak ben geçen hafta kilomun durduğunu hatta artılara gittiğimi farkettim hemen şoklamak için karbonhidrat diyetine başladım. 15-20 gün yapacam bunu. zaten 21 gün sonra izne çıkıyoruz 2 ay. gezecez sürekli inşallah.
gel biz senle beraber karbon diyeti yapalım ben sana yardım ederim menülerde......
günaydın kızlar 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum bir gram bile vermemişim .çok katı bir diyet yapmıyorum ekmeği kestim hiç ekmek yemiyorum ama sebze yemeklerinden iki tabak yiyorum yanlışmı yapıyorum acaba .bide çok su içmekten kocaman karnım çıktı.
kızz 2 ay mıaşallah ne güzel tatil oyle ben anca ayın 20 sınde 1 hafta ızın alıcam ıst a gıdıcez.bırde kamp cıktı eylülde 10 günlük işte o kadar
ayrıca bana da yardım eeeeeeeeetttt ama normal dıyet olarak karbon yapamam normalı beceremıyom cünkü
canım neden moralini bozuyorsun bak ben geçen hafta kilomun durduğunu hatta artılara gittiğimi farkettim hemen şoklamak için karbonhidrat diyetine başladım. 15-20 gün yapacam bunu. zaten 21 gün sonra izne çıkıyoruz 2 ay. gezecez sürekli inşallah.
gel biz senle beraber karbon diyeti yapalım ben sana yardım ederim menülerde......
merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
bu ne biçim bir konuşma tarzı.........git o zaman kafana göre ne istiyorsan onu yap...ayrıca köy ekmeqi yenecek diye kim söylemiş....uydurma...
ne bu yaaaa.....çocuk gibi küsmüşmüş bilmem neymiş....lastik gibi uzattıkça uzattın...paralı uşaqınız yok burda kimsenin nazını çekemem ben..
canım bence cok takam gecen hafta verdıgın 5 kg gercek degıldı onun acısı cıkıyor bı ınsan bı haftada 5 kg veremezkı demekkı sudan kastan bıy erden gıttıkı gerı alıyosun vücut istiyordüzenli ve dikkatli beslen yavas yavas gıtsıb bence haftada 1 kg ıdeal
al al durduğun kabaht. benimki cam hazneli yalnız
gunaydin kizlar........
biz karı koca öğretmeniz canım o yüzden 2 ay tatil oluyor
canım benim şu an tamamen karbona endekslediğim için kendimi normal için sana nasıl verimli olurum bilemem
çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkokul pikniğine gitmedim diyetimde gümbürtüye gitmiyecek boş okulda oturuyomm öğleye kadar
burdakilerde cam olanlar yani komple cam peki nasıl yapıcam bu karbonhidrat diyetini ben sanırım ayarlamakta zorlanabilirim yarıdmcı olmam beni gerçekten çok mutlu eder cnm
günaydın hosgeldın canımgunaydin kizlar........
ne diyeceğimi bilemiyorum ben çok üzüldüm yaaaaaaa
sebep olan biliyor kendini
günaydın canlar nasılsınız offf çok sıcak çok uykum var uykusuzum birilerine patlamazsam iyi işyerinde bide adet oldum niye olmadı bu ayda gelmedi bu sinir bebiş iyice kızdırmaya başladı benihemide çok erken hastalandım ya offf sıcak sinir uyku:84::84::84::84::84::84::84::84::84:aman sabah sabah kafanızı şişirdim ama napim bugün beni böle idare edin ya çok canım sıkıldı hayırlısı diyorum kısmet diyorum tabi sadece aklımla ama gönlüm söz dinlemiyor sabır diyorum akıllı ol herşeyde bir hayır vardır diyorum aklımca ama kalbimce ben ne zaman anne olacağım diyorum depreşti yine duygular kusura bakmayın
yinede güzel bir gün olsun inşallah herşeye rağmen hayat ve diyet devam ediyor seviyoruym sizi iyiki varsınız bu arada dünkü mönüyü yazmadım gerçi yazacak pek bişey bulamadım sabah kahvaltım her zamanki gibi öğlen akşam birleşik bir poğaça bir açma bir küçük un kurabiyesi çok az bisküvi tatlısı:78: saçma bir mönü yazmak istemiyordum ama yazayımki günlük azarımı işiteyim kdr şimdi ben emrah modundamıydım dün yoksam fazlamı kaçamak yapmışım kaptan olmamış dimi mönü ama bi daha yapmam söz ]
günaydın canım topiğinizde yeniyim yanlış anlamazsan senle bişey paylaşmak istedim.ben kızımı doğurduktan 6 sene sonra tekrar çocuk istedim her ay senin gibi hayal kırıklığı yaşadım.bir gün sohbette iyi bir hoca çocuk isteyen arkadaşlar 41 fatiha bir bardak suya okuyup hamile kalıncaya kadar içsin demişti Allahım bana bir evlat ver adı muhammet olsun hayırlı bir evlat olsun diye dua ederek için demişti .ben yaptım o ay hamile kaldım oğlum 8 aylık şuan adınıda muhammet kerem koydum .bunu arkadaşımın bir rus arkadaşı vardı 4-5 senedir bebek istiyorlardı tabi kız dinimizi bilmediği için arkadaşım okumuş içirtmiş kız şuan hamile oğlu olucak inşallah darısı tüm isteyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?