70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm sabret devam etmeye çalış bak fazla kalmamış vermen gerekn kilo bu kadarını vremişsin bunuda verirsin karbon diyeti yapabilirsin sende

nesfit ve müsli etli bezelye ezogelin çorbayla aşarsın zaten günlük kbyi bence çünkü nesfitin ve müslinin kb değerleri çok yüksek. ben onları yemiyorum artık sirkeli ballı su da içmiyorum balın kbsi acaip yüksek.
güveçte mantarı ye 2-3 kaşık bezelyeden ye daha çok etlerini ye. akşam taze fasulyeden de 4 kaşık ye, yanında 1 tane taze soğan ye. 3 litre su içmeye çalış. akşam bende de taze fasulye var.
dünkü menümü biliyorsun di mi yazmıştım acaip doydum. sabah kahvaltısını çok iyi yapıyorum ben. sen de öle yap canımın içi yerim ben senin sinirini şirin şey. oğluşunu da yicem zaten

Selam kızlar,
Sizlerden uzak kalmak hayatımdaki etkisini direkt gösterdi.. meğersem ben tek başıma iradesiz, azimsiz bir insanmışım.. sizin varlığınızla azmetmiş, sizin sayenizde başarılı olmuşum.. bugün Perşembe ve ben ilk defa bi Perşembe artıdayım ( 200 gr )
O eski ben nerede bilmiyorum, sürekli bir şeyler yiyesim, tırtıklayasım var ama an itibariyle eski motivasyonuma dönücem sayenizde inşallah.
Şubede işten ayrılan bir personel oldu, onun yerine geçtim, pcmi normalde 15 kişi fln görüyodu, şimdi 3 kişi Yani en başlarda ki kadar rahat olamam o ayrı bişi ama geçen haftaya nazaran daha sık gelebilicem, sizlerle sohbet edebiliceem
Sonuç olaraktan sizi sewiyorum, siz olmasaydınız 10 kilo vermiş ben de olamazdım, siz yokken artılar diyarında gezen ben, an itibariyle aranıza döndümmm ve bu Cuma için bir iddiam olmasada önümüzde ki Cumaya kadar 1 kilo hedef koyuyorum :82::81:

oleyyyyy cerenim gelmişşşşşşşşşşşşşşş

kuzum hoşgeldin boşver sen o 3 kişiyi rüşvet verelim onlara
canım hiç üzülme tamam mı artık iyisin di mi????????????

kaptanımız yine banlandı yaaaaaa

canım saol denıycem bıra zzor benım ıcın ama su zaten içiyorum.corba ıcmıycem sımdı ara öğün yapmıycam mı fındık kayısı veya badem onlar var yanımda.anaaam işim cok zor bugünn yandım ben:44::44::18::18::18:

ya istersen yarın başlıyalım olur mu ben hafta sonu yokum ama sana bugüne kadar yediklerimi göndereyim istersen özelden ordan bakarak bişiler yapabilirsin canım liste var dimi elinde senin bak verdim az önce linki yine

göstertmeden girmeye çalışıyom anam işte napiiim
15 gün sonra izne cıkıyorum cnm zaten, ii olmaya çalışıyorum napiiim, sora iş aramaya başlıcam sora bascam istifayı
kaptana noldu gene yahuuu

göstertmeden girmeye çalışıyom anam işte napiiim
15 gün sonra izne cıkıyorum cnm zaten, ii olmaya çalışıyorum napiiim, sora iş aramaya başlıcam sora bascam istifayı
kaptana noldu gene yahuuu

hayırlı olsun canım benim allah gönlüne göre versin inşallah.

Son düzenleme:

ben 2 sefer simbonun kiini almıstım biri cok iyi cıkmıstı ama malesef ben dusurup kırdım sonra tekra aldım 2 ay sonra cope attım hiç iyi cıkmadı yanlıs tartıyordu yarın bime geliyor hemde yag ve su olcumude yapıyormus 22 milyon daha once gecen sene de gelmişti annemkendine almıs cok iyi diyor bir problem yasamamıs benımde 1 aydır tartım yok yarın erkenden gidip alıcam bimdeki tartıdan birde salata kurutucusu geliyor benımkini oglum kırmıstı onuda alıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…