- 29 Nisan 2011
- 169
- 5
- 96
ne diyeceğimi bilemiyorum ben çok üzüldüm yaaaaaaa
sebep olan biliyor kendini
cnm sabret devam etmeye çalış bak fazla kalmamış vermen gerekn kilo bu kadarını vremişsin bunuda verirsin karbon diyeti yapabilirsin sendecanım yaa cok gecmıs olsun cok üzüldüm gercekten.arkadaslar duaları yazmıs zaten onun haricinde tv olayı da olabılır etkılenme durumu bırde dısarı cıkıyosa orda bı olay olduysa ondan korkup ta etkılenmıs olabılır yanı psıkolojıkman bence bı psıkaytra götür.birde yattıgı yerde ekmek kırıntıısı veya yemek kırıntısı kalıyorsa ondanda korkuturlar canım onda da dıkkat et.gecmıs olsun tekrardan allah sana kolaylık yavruna saglık sıhhaet versın canım
kızlarr günaydın bu hafta gecen haftakı artımında üstüne artılıycam sanırım artık sıkıldım bu işten iyice valla diyet felan yaptıgım yok zaten sadece stresını yasıyorum yıycegımı yıyorum ben yani.son kez bı caba göstercem bakalım olmazsa bırakıcam yeter yani
canım o zaman bugunluk karbon yapalım hadı soyel bana sabah lıght sütle 2 kasık müsli 4 kasık nesfıt yedım
öğlen iş yerinde
etli bezelye
güvecte mantar
ezogelın corba ayran meyve alıcam yanı ayranı ve meyveyı yemıycem bastakı 3 ünü düşünüyodum fikir ver o zamanbirde emziriyom bırde adet olmuyom sinirliyim bak ona göre yaz
aksam evde taze fasulye var hadı bakalım napayım soyle
yok bende malesef bir link vermiştiniz geçmiş sayfalarda ama ben pek karbon düşünmediğim için hiç bakmamaıştımkarbonhidrat listesi var mı sen de burda baya paylaşılmıştı.
günaydın hosgeldın canım
yaa kaptan gene mı gitti inan aklıma gelmişti o yazısını okuyunca ya banlarlarsa diyee
bende uzuldummm ya hiç olmadı şimdi kaptansız ne yapcazz biz:84::84::84::84::84:
Selam kızlar,
Sizlerden uzak kalmak hayatımdaki etkisini direkt gösterdi.. meğersem ben tek başıma iradesiz, azimsiz bir insanmışım.. sizin varlığınızla azmetmiş, sizin sayenizde başarılı olmuşum.. bugün Perşembe ve ben ilk defa bi Perşembe artıdayım ( 200 gr )
O eski ben nerede bilmiyorum, sürekli bir şeyler yiyesim, tırtıklayasım var ama an itibariyle eski motivasyonuma dönücem sayenizde inşallah.
Şubede işten ayrılan bir personel oldu, onun yerine geçtim, pcmi normalde 15 kişi fln görüyodu, şimdi 3 kişi Yani en başlarda ki kadar rahat olamam o ayrı bişi ama geçen haftaya nazaran daha sık gelebilicem, sizlerle sohbet edebiliceem
Sonuç olaraktan sizi sewiyorum, siz olmasaydınız 10 kilo vermiş ben de olamazdım, siz yokken artılar diyarında gezen ben, an itibariyle aranıza döndümmm ve bu Cuma için bir iddiam olmasada önümüzde ki Cumaya kadar 1 kilo hedef koyuyorum:82::81:
işte link canım bunu kaydet.yok bende malesef bir link vermiştiniz geçmiş sayfalarda ama ben pek karbon düşünmediğim için hiç bakmamaıştım
nesfit ve müsli etli bezelye ezogelin çorbayla aşarsın zaten günlük kbyi bence çünkü nesfitin ve müslinin kb değerleri çok yüksek. ben onları yemiyorum artık sirkeli ballı su da içmiyorum balın kbsi acaip yüksek.
güveçte mantarı ye 2-3 kaşık bezelyeden ye daha çok etlerini ye. akşam taze fasulyeden de 4 kaşık ye, yanında 1 tane taze soğan ye. 3 litre su içmeye çalış. akşam bende de taze fasulye var.
dünkü menümü biliyorsun di mi yazmıştım acaip doydum. sabah kahvaltısını çok iyi yapıyorum ben. sen de öle yap canımın içi yerim ben senin sinirini şirin şey. oğluşunu da yicem zaten
canım saol denıycem bıra zzor benım ıcın ama su zaten içiyorum.corba ıcmıycem sımdı ara öğün yapmıycam mı fındık kayısı veya badem onlar var yanımda.anaaam işim cok zor bugünn yandım ben:44::44::18::18::18:
canım 21 sayfa cıktı aldım yazmıstın burda 76 sayfa görünüyor hangı sayfaları aldın bende cıktısını alıcam da
ya istersen yarın başlıyalım olur mu ben hafta sonu yokum ama sana bugüne kadar yediklerimi göndereyim istersen özelden ordan bakarak bişiler yapabilirsin canım liste var dimi elinde senin bak verdim az önce linki yine
tamam cnaım öyle yapalım
oleyyyyy cerenim gelmişşşşşşşşşşşşşşş
kuzum hoşgeldin boşver sen o 3 kişiyi rüşvet verelim onlara
canım hiç üzülme tamam mı artık iyisin di mi????????????
kaptanımız yine banlandı yaaaaaa
göstertmeden girmeye çalışıyom anam işte napiiim
15 gün sonra izne cıkıyorum cnm zaten, ii olmaya çalışıyorum napiiim, sora iş aramaya başlıcam sora bascam istifayı
kaptana noldu gene yahuuu
günaydın kızlar
oooffffff sinir oldum dün tekrar tartıldım meğer kilo almışım ondan önceki yerin tartısı yanlışmış +1200deyimeve bir tane dijital tartı alıcam ya ve artık cumada dahil olmak üzere işe sabah ve akşam yürüyerek gidip gelicem toplamda 2 saat eder evde de boş durmuyorum gelince toparlarım inş. cumaya acayip bir iştah açılması var kontrol edemiyorum kendimi
bana önerebileceğiniz bir dijital tartı markası varmı geçenlerde alıcaktım alma hemen bozuluyo dediler doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?