70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy yalnız kalınca içim titredi bak sudem burda bile tırstım
kıyamam kuzum

canım çok geçmiş olsun.

allahım en kısa zamanda şifasını veriir inşallah

canım kıng benımkı 3 yıl olacak nerdeyse gayet memnunum.

sınbo şans biraz bence ....her ürünü kalitelı çıkmayabılıyo.

yarın bımdekını alabılrısın istersen....yağ kas vs de ölçüyo galiba.

bim aktüel sayfasından bak

arcak cutty baktınız mı o linke?

valla ben baktım :)
bende bir günlük yediklerimi yazıp değerlerini hesaplayacagım bakalım kaç kb ediyor.
cunku hergun göbek salata yıyorum mesela ıcıne salatalık ve az mısırda koyuyorum bazen.
bunların hepsını ayrı ayrı deger katmak lazım degıl mı ?
o zaman yemıyecekmıyım salata...
bı hesaplayım bakayım ne cıkıyor... :44:

günaydın kızlaarrr..kaptanımız yok yaaaa nasıl aydın bi gün olacaksa..çok üzüldüm ben yaaaaaa:84::84:kaptanım dönmeni bekliyoruzzz..kim yoparlayaak bizi şimdi..ceren hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun bas istifayı tabiii güzel bi iş bulunca

arcak cutty baktınız mı o linke?

saol denizcim baktım zaten hergün burda yazıyodun ama bana cok az sanırım yapamam ben bu dıyetı ama bı deneyım.çünkü normal dıyetı bıle yapamazken bılmıyorum yani.bugun doktorun verdıgı dıyete uyucam bakalım onu buraya yazsam hepnız ne kadar cok dersınız ama ben ınanın ona uysam kılo verırım yanı o kadar vahım durumdayım

aynen cnm bnm yanımdada var ya onlar bitmeden aklım oraya gider hep:84::84:

Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:

Sabah: 2 bard. su

Kahvaltı: yarım simit (33)
2 kasık menemen (2)
az domates (20)
az salatalık (20)
peynir (1)
çay.

Ara: yok

Öğle (16:00): patlıcanlı patates yemeği (130 bu doğrumu yaa ??)
1 dil kepek ekmek (12 iydi sanırım bulamadım?)
salata (Göbek salata değerini bulamadım )

Akşam (17:00): Sade dondurma (30)
Limonlu yeşilçay.

Toplam: 236

Sanırım dünkü menümden de kaynaklanan zor bir hesaplama oldu...
Daha tanınmış yemekler yeseydım değerlerini bulabılırdım.
ama patlıcanlı patates yemeği için ki içinde az da kabak vardı hepsını tane hesabından yedıgım dilimleri düşünerek hesapladım aşağı yukarı.
göbek salata değerini bulamadım.

benım anlamadığım karbonhidrat değerine göre belli bır rakamın altında olunca kilo verılıyor, rakam asılmasza kılo korunuyor asılırsa da kılo alınıyor dıye duydum e o zaman sımdı benım kılo almam lazım nasıl oluyor... bıraz ayrıntıları var sanırım onları atlıyorum bılmeden ama merak ettım.. :44:

aynen öyle bebişim sakin sakin dawranıp zamanı gelince basceeem

kaptana noldu yaaaaa ben bilmiyom hiçbişiii

sende normal dıyet yap bence kılona gore en fazla 60-65 olması gerekıyor snaırım zor iş bu kb:44:

domates salatalık o kadar çok ünite mi?

benim bir tek porsiyon dondurmada sorunum var porsiyonumu tuttuyamıyorum bana göre o aldığımız kutular bir porsiyon

ama 1 külah yiyorum o da haftada 1- 2 defa o kaç ünitedir?

Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:

erkeğe alınacak şeyler azdır,ama bize çokkkyaparsın sen kocişine sevdiği tatlıdan olur biter..hediyeyi boşveronlara sıcak yemek ver ütüsünü yap,aç kalmasın yetiyorrrama biz hediyeye doymayızzz

erkeğe alınacak şeyler azdır,ama bize çokkkyaparsın sen kocişine sevdiği tatlıdan olur biter..hediyeyi boşveronlara sıcak yemek ver ütüsünü yap,aç kalmasın yetiyorrrama biz hediyeye doymayızzz

haklısın benım eşimde aramaz hediyeyi hatta sıcak yemek bıle yemez adam bekarlıktan alısmıs ısıtayım derım yok gerekmez yerım boyle der yemekte de sıkmaz saolsun istediği güler yüz tatlı dil onu daben her zaman veremıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…