canım ya benım kankam 6 senedır çocuk ıstıyo.
her gun mu 41 fatıha okuyacak yoksa 1 kez okuyup o suyu yudum yuduum her gun mu ıçecek.....?????????????
1 bardak suya okuyup onu içicek hamile kalana kadar ister sabah ister akşam hergün yeniden okuyup o içsin yudum yudum değil canım ve inanmak çok önemli inanarak okucak heleki bu ay bütün dileklerin kabul olduğu ay inşallah onunda müjdeli haberini alırız
Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:
:92::92::92::92::92:
kalın kırmızı bi kordela al akşam kendini paket yap gerisi ......... sana kalmış
olmaz mı kaptanımız gittiiiii:84::84:
hiçbişe yok galiba :44:bende azokudumgeçmişe mazi derler'miş şarkıda diyo yaa pek evde dinlemmde spor salonunda çalıyodu
olmaz mı kaptanımız gittiiiii:84::84:
ben günlük 45 üniteyi geçmemeye çalışıyorum. isterseniz siz 50 ünite ile başlayabilirsiniz cutty ve arcak
noldu kiolmaz mı kaptanımız gittiiiii:84::84:
:78::78::78::78::78:tecrübeyle sabit:78::78::78::78:süper fikir arayıpta bulamadığı garibimin
benim dayımın eşi hiçbir şekilde regl olmuyordu ve çocukları olmaz dendi. neyse 10 yıl falan sonra bunlar bir evlatlık aldılar öyle sevdiler öyle çocukları bellidiler ki anlatamam. neyse Rabbim onlara bir evlat daha nasip etti yengem hamile kaldı. iki çocuk arasında asla ayrım yapmadılar ve mutlular işte. a
haklısın benım eşimde aramaz hediyeyi hatta sıcak yemek bıle yemez adam bekarlıktan alısmıs ısıtayım derım yok gerekmez yerım boyle der yemekte de sıkmaz saolsun istediği güler yüz tatlı dil onu daben her zaman veremıyom
saol denizcim baktım zaten hergün burda yazıyodun ama bana cok az sanırım yapamam ben bu dıyetı ama bı deneyım.çünkü normal dıyetı bıle yapamazken bılmıyorum yani.bugun doktorun verdıgı dıyete uyucam bakalım onu buraya yazsam hepnız ne kadar cok dersınız ama ben ınanın ona uysam kılo verırım yanı o kadar vahım durumdayım
haklısın benım eşimde aramaz hediyeyi hatta sıcak yemek bıle yemez adam bekarlıktan alısmıs ısıtayım derım yok gerekmez yerım boyle der yemekte de sıkmaz saolsun istediği güler yüz tatlı dil onu daben her zaman veremıyom
merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?