70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyigünler kızlr..bugün güne erken başladım..saat 8:15 arkdaşımın biraz önce bahsettiğim bebeği yok onundababasıyla erknden pazara gittik burda öyle..bezelye alıcaktık dolap için aldıkta,ben gitmişken bol sebzemide aldım,pattes,soğandı derken zor çıktım pazardan...taze süt aldım kaynattım geldim eşime hemen menemen yaptım,tabisi bende yedim kahvaltıdan sonna gitti...şimdi bezelyler ayıklancak..sütün yarısı sütlaç yapayım şöle azpirinçli ama kıvamlı nişasta koyayım ohh buz gibi bende yerim çoks everim ama busefer söz hepsini ben yemiycemyarın görümcemle kaynanamı kaşam bzie getircez amcasından eşimin,görümcem emziriyo oda yeryarısınıda taze yoğurt yapayım inş.bu kezde iyi olur bazen olmuyo..ee arada mayalayınca ancagelinde 4kilo bezelye ayıklayalım

hiçbişe yok galiba :44:bende azokudumgeçmişe mazi derler'miş şarkıda diyo yaapek evde dinlemmde spor salonunda çalıyodu

demi ama geçmiş geçmişde kalmış
artık dersler okul bitiyo ya çoçuklardan bana kalmaz pc
arada onlardan araklıyorum o zaman da anca 1 2 bişe yazıyorum okuyamıyorum bu yaz büle geçer artık

benim dayımın eşi hiçbir şekilde regl olmuyordu ve çocukları olmaz dendi. neyse 10 yıl falan sonra bunlar bir evlatlık aldılar öyle sevdiler öyle çocukları bellidiler ki anlatamam. neyse Rabbim onlara bir evlat daha nasip etti yengem hamile kaldı. iki çocuk arasında asla ayrım yapmadılar ve mutlular işte. a

olmaz mı kaptanımız gittiiiii:84::84:
noldu ki
süper fikir arayıpta bulamadığı garibimin
:78::78::78::78::78:tecrübeyle sabit:78::78::78::78:

maşallah iyi insanmış Allah ım gönlüne göre versin inşşş

o güleryüzüde yazıcaktımda yazmadım zaten vardır diye canımgüleryüz,tatlı dilde verirsin ya tabi belin ağrımadığı zamanlar....

ikizim bebişleremi döndün,allah yardımcın olsun..ebnişmde mutfak ayakta birazdan bakarım yine grşrz...seampy ardadaşım benide allınnnnnnnn

cnm boyun kaç senin

ay ne güzel benim eşimde bekar yaşamış ama tam tersi.hediyeye gelince erkeklere alıncak şeyler genelde çok yok saat,parfüm vs alabilirsin .sevdiği yemekleri tatlıları yapmak mantıklı eee kalbe giden yol mideden geçiyor bir iki tatlı söz olur biter

herkese selamlar kızlar,

bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün sanırım cereyanda kaldım annemin evinde ve yoruldumda tabii her yanım ağrıyo sabah kahvltı bile edesim yoktu zorla 1 karper peynir 3 kepekli çubuk 1 bardak çay içtim 2 de kuru kayısı yedim şimdi yeşilçayımı içicem ve gidip yatıcam kızı babasına emanet edicem o baksın bugün evde ben hiç bi tarafımı kaldırmak istemiyorum bugün idare etsinler kızlar ve eşim .

canım ya çok üzüldüm kızına böcekler konusu bizdede büyük bir fobi sinek bile görse o gece kabus görüp uyanıyo sürekli felak nas ve ayetek kürsü okuyorum bide baş tarafına beşiğine yazdırdım duaları arapçasından tabii iyi geldi ama sürekli okumak lazım tabii.inşallah geçer bu sıkıntısı

dişlerinizde hayırlı olsun bu arada inci gibi dizilsinler inşallah ama ALLAH sana kolaylık versin zor dönemler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…