70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm e dinlen tabi bir güncük idare etsinler nolmuş

konu ile ilgili konuşmayın denmiş dinleyelim bari ama kaptana yapılana da üzüldüm geçmişe bakamadım kaç gündür olayıda tam bilemiyorum .............

Son düzenleme:
cnm boyun kaç senin
1.70

cok gecmıs olsun canım dıkkat et

ay betüşüm valla geçen hafta bizim sitede bir açılış yapıldı bi cafemiz vardı orayı değiştiler palyaço gelmiş açılış için çocuklar sevinsin diye anam ceylin onu gördüğüyle babasını çekiştire çekiştire eve götürdü bi iki defa dışarda görmüştü zıtlaştı bizle ama ilk defa böyle yaptı o gün bugündür nerdeyse hergün anne payço burnu var kımızı orda dışada diyo başka bişii demiyo bende şaşırdım netçeğimi valla

cnm kocana sevdiği yemekleri yaparsın birazda onun için süslenirsin gecelik falan bir erkeği bundanfazla hiçbişi mutlu edemez hem mide hem kalp olayı yani geceliklerin yoksa ben sana yollayayım daha çoğunu giyemedim malum eşim uzakta iç ve fantezi giyim hastalığı varda bende:78: göünce kendimi kaybediyorum aldıkça alıyorum buda olsun buda olsun diye ayyyyy acaba çok mu ayıp konuştum

Kız yine bağırdı...
Bana uyku yok bu gece...
küçük oğlum da da vardı kızın daki detayları bilmiyorum ama oğlumdaki çok korkutmuştu beni
gece anneeee diye bağırarak uyanıyo korku dolu gözlerle bakıp bağırıyodu ne kadar okusamda normale dönmüyodu yarım saat bi saat böyle geçiyodu dediğin gibi sürekli bişeler görüyodu
o anlarda günlük olan şeylerden bahsettim yarın okulda ne yapacağını falan konuştum ama hep sarıldım sanki bilinci yerinde değildi Allah ım ne korkmuştum ayda bi kaç kere yaşadık böyle
obu sıralarda tv de .uyku terörü.diye bi konu işliyorlardı belli bi yaş aralığın da oluyor sonra kendiliğinden kayboluyor işin tuhaf tarafı sabah hiç ama hiç bişe hatırlamıyor şimdi içim daha rahat en azından bu durumla karşılaşın ca daha sakinim çok şükür sen de atlatırsın inşşşşş

uçtu kuşummmmmmmmmmmm

Allah kavuştırsun canım

ahh ahh içimdekileri ne güzel yazmışsın
ağzın bal yesin diyeceim ama kaç karbon bilemedim

ne kadar çok yazı var okuyamadım hepsini onun için gelenler varsa hoş gelmişler

1.70

cok gecmıs olsun canım dıkkat et

cnm sende gayet iyisin o zaman aramızda pek bişi yok yani sadece 5 cmcik uzunum senden kilo olarakta hemen hemen aynıyız stres yapma sende veririsin ve eminimki gayette normal gözüküyosun ama işte insanlar kendini bizim onları gördüğümüz gözden daha farklı görüyor mesala ben knedimden daha kilolu birini görüyorum ve diyorumki işte ben bundan kiloluyum hemen eşim kızıyor saçamlama aşkım ya neredyse senini iki katın o diyor ama gelde bunu bana anlat ben kendi gözümde 90 kiloyla hemen hemen aynıyım

bu karbon diyeti nasıl kilo verdiriyormu arkadaşlar .benim eşim yurtdışında çalışıyor 1,5 ay sonra izne gelecek gelmeden önce şöyle birkaç kilo versem bari

canım benim kızımında aynı problemleri var.şu anda 7 yaşında
ama sabah kalkınca bişi hatırlamıyor.uyandığında anne geliyolar diye bağırıyor.
ben sağlık personeliyim ama nedenini bulamadım.ilaçta kullanmk istemedim.
ben çalıştığım için çocuğum bakıcılarla büyüdü sanırım annesizlik sorun.
birde 2 yıldır falan tuvalet ihtiyacı için uyandığını ama tam uyanamadığı için ifade edmediğini anladık.şimdi direk wc ye götürüyorum yapıyor biraz daha ağlayıp uyuyor.
birde tecrübelerimle şunu anladım benimle yatınca olmuyor odasında yatınca oluyor.
tabi dualarını oku canınm.
başka çare bulursan banada söyle ne olur.

Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:

etimek ttlısı hem kolay hemde kaymak fıstık vss hoş görünüyo madem seviyo eşinde yap gitsin muhallebili olanı seviyosa üstüne mumda koyarsın olur biter al sana pasta :))

nice yıllara inşallah .

geçmiş olsun
uyku terörü demişti doktorlar
bende yaşadım aynı şeyleri

haklısın vallada zaten adamla bu konuda sıkıntımız var ozellıkle cocuk olduktan sonra bende bı ısteksızlık olustu bıraz odunum ben yoks agecelıgım varda kullanmasını bılmıyom gercı onlar bana olmaz sımdı o zaman daha zayıftım
aynıbend eoyel hıssedıyom kendımı bırde ırı kemıklıyım ben oldugumdan fazla gosterıyom boyum uzun olsada dev gıbı hıssedıyom kednımı yani.senle aynı olurmuyuz kız ben anca 62 olursam bmı 21.5 oluyo sneın nerdeyse sımdı oyle yani.

canım senın kızınada gecmıs olsun Rabbım sıfasını versın ınsallah

off off off arkadaşım valla bu dietle kilo verenler baya var görüyorum ama bende normal dietle kilo verirken yediklerimi yazıyorum ya hesaplıyorum bilmeden yediklerim günlük 90 dan aşapı değil bend ekilo verdim anlayamadım yani mantığı galiba bünyeye göre işliyo çözemedim yani bende ama işe yarayanlar var oda sanırım bazı şeyleri kb az diye ynildiğinde fazla kaloride almamış oluyosun ölemi denk geliyo bilemedim şimdi bilmeden bişii de demek istemiyorum iyi bilenler var neticede denenmiş şeyler ama benim mantık almadı işte yapam dedim beceremedim.

etimek ttlısı hem kolay hemde kaymak fıstık vss hoş görünüyo madem seviyo eşinde yap gitsin muhallebili olanı seviyosa üstüne mumda koyarsın olur biter al sana pasta :))

nice yıllara inşallah .

evet canım muhallebili olandan yapmak ıstıyorum annem yapardı cok gzüel olurdu alayım barı bugun etımek yapayım.ama muhallebısınde tursıyom bı arastırayım tarıflere ortasına ve üstüne ceviz süper olurdu annemınkı

evet normal diyetimdeyim.. merak ettim ama bigün yediklerim bu diyete göre kaç değer diye..
maşallahh...

yediklerinin kalorisini hesapla bide ve günlük harcadığın (sporla olan ) kaloriyi hesapla bakalım günlük haftada kaç kalori alıyorsun ben her gün tutuyorum yediklerimi içtiklerimi ve günlük 800-100 ile başladım şok dietle pek iyi değil tabii ama sonrasında yükselttim kaloriyi öle verdim ama verdim işte herkesin vücudu metabolizması farklı neticede ama mantıklı olan bişeyde spor ve fazla abartmadan yemek yemek geç saatlerde yememek 7 den sonra mesela işte onu düzenleyebilirsek her şey yolunda gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…