herkese selamlar kızlar,
bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün sanırım cereyanda kaldım annemin evinde ve yoruldumda tabii her yanım ağrıyo sabah kahvltı bile edesim yoktu zorla 1 karper peynir 3 kepekli çubuk 1 bardak çay içtim 2 de kuru kayısı yedim şimdi yeşilçayımı içicem ve gidip yatıcam kızı babasına emanet edicem o baksın bugün evde ben hiç bi tarafımı kaldırmak istemiyorum bugün idare etsinler kızlar ve eşim .
1.70cnm boyun kaç senin
herkese selamlar kızlar,
bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün sanırım cereyanda kaldım annemin evinde ve yoruldumda tabii her yanım ağrıyo sabah kahvltı bile edesim yoktu zorla 1 karper peynir 3 kepekli çubuk 1 bardak çay içtim 2 de kuru kayısı yedim şimdi yeşilçayımı içicem ve gidip yatıcam kızı babasına emanet edicem o baksın bugün evde ben hiç bi tarafımı kaldırmak istemiyorum bugün idare etsinler kızlar ve eşim .
Günaydınlar herkesee....
Canım çocuğun kaç yaşında bilmiyorum... benim de oğlum 2,5 yaşında..
Bazı geceler onunda korktuğu oluyor hatta bazen ne hikmetse gece yatmamızla başlıyor sabaha kadar ara ara korka korka uyanıyor..
sürekli okuyorum ayetel kursi ve felak, nas. bu üçü görmediğimiz kötülüklerden korunmak için en başta gelen dualar..
ama yınede fayda etmediği oluyor.. eksik kalan bişeyler var belkide onu bilmiyoruz..
Ateşli demişsin acaba ateşi yükseldi farketmeden de havale geçirirken de görülüyor ya bu tip şeyler..
ama havale geçiricek kadar ateşi çıksa artık farkederdin sanırım.. normalde de yani gündüzleri de korkuyor mu yoksa sadece uykuda mı oldu..
2-3 yaş civarı çocukların herşeyden korkma dönemiymiş.. bazen hiç alakasız basit şeylerden bile korkabilirlermiş.
benim oğlumda bazen korkuyor basit şeylerden sonra unutuyor ama ara ara geliyor tuhaf bir durum...
aşırı bır durum olmadığı sürece gelişimine yoruyorum tabide, olursa bende başka tarafa yorarım...
küçük oğlum da da vardı kızın daki detayları bilmiyorum ama oğlumdaki çok korkutmuştu beniKız yine bağırdı...
Bana uyku yok bu gece...
uçtu kuşummmmmmmmmmmm
il dışı atama tercihi yapacak olan öğretmen arkadaşlar tercihler 16-24 haziran tarihine ertelenmiştir. mebin sayfasında gördüm şimdi. herhalde sözleşmelileri kadroya aldılar ya şimdi onlara il dışı isteme hakkı da doğacakmışşşşş
sözleşmelilerin kadroya geçmesine sevindim ama bu kadar iyilik de yeter yani. il dışını da seneye istesinler ama dimi? benim bir arkadaşım 6 yıldır ingilizce öğretmeni ve hala batıya gelemedi. şimdi telle konuştum kız ağlıyor yazık geçen sene rotasyon bu sene bu ne bu yaaaaaaaaaaaa seçim öncesi son çırpınışlar töbe töbeeee
1.70
cok gecmıs olsun canım dıkkat et
canım benim kızımında aynı problemleri var.şu anda 7 yaşındamerhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
bu karbon diyeti nasıl kilo verdiriyormu arkadaşlar .benim eşim yurtdışında çalışıyor 1,5 ay sonra izne gelecek gelmeden önce şöyle birkaç kilo versem bari
aslında şöyle yapabiliriz ya. arcak ve cutty menülerim burda da var benim ordan bakabilirsiniz......
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-karbonhidrat-diyeti-deneyimlerimiz-1476.html
kaptanımız mı banlanmış?
Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:
geçmiş olsuncanım benim kızımında aynı problemleri var.şu anda 7 yaşında
ama sabah kalkınca bişi hatırlamıyor.uyandığında anne geliyolar diye bağırıyor.
ben sağlık personeliyim ama nedenini bulamadım.ilaçta kullanmk istemedim.
ben çalıştığım için çocuğum bakıcılarla büyüdü sanırım annesizlik sorun.
birde 2 yıldır falan tuvalet ihtiyacı için uyandığını ama tam uyanamadığı için ifade edmediğini anladık.şimdi direk wc ye götürüyorum yapıyor biraz daha ağlayıp uyuyor.
birde tecrübelerimle şunu anladım benimle yatınca olmuyor odasında yatınca oluyor.
tabi dualarını oku canınm.
başka çare bulursan banada söyle ne olur.
haklısın vallada zaten adamla bu konuda sıkıntımız var ozellıkle cocuk olduktan sonra bende bı ısteksızlık olustu bıraz odunum bencnm kocana sevdiği yemekleri yaparsın birazda onun için süslenirsin gecelik falanbir erkeği bundanfazla hiçbişi mutlu edemez hem mide hem kalp olayı yani geceliklerin yoksa ben sana yollayayım daha çoğunu giyemedim malum eşim uzakta iç ve fantezi giyim hastalığı varda bende:78: göünce kendimi kaybediyorum aldıkça alıyorum buda olsun buda olsun diye ayyyyy acaba çok mu ayıp konuştum
aynıbend eoyel hıssedıyom kendımı bırde ırı kemıklıyım ben oldugumdan fazla gosterıyom boyum uzun olsada dev gıbı hıssedıyom kednımı yani.senle aynı olurmuyuz kız ben anca 62 olursam bmı 21.5 oluyo sneın nerdeyse sımdı oyle yani.cnm sende gayet iyisin o zaman aramızda pek bişi yok yani sadece 5 cmcik uzunum senden kilo olarakta hemen hemen aynıyız stres yapma sende veririsin ve eminimki gayette normal gözüküyosun ama işte insanlar kendini bizim onları gördüğümüz gözden daha farklı görüyor mesala ben knedimden daha kilolu birini görüyorum ve diyorumki işte ben bundan kiloluyum hemen eşim kızıyor saçamlama aşkım ya neredyse senini iki katın o diyor ama gelde bunu bana anlat ben kendi gözümde 90 kiloyla hemen hemen aynıyım
canım benim kızımında aynı problemleri var.şu anda 7 yaşında
ama sabah kalkınca bişi hatırlamıyor.uyandığında anne geliyolar diye bağırıyor.
ben sağlık personeliyim ama nedenini bulamadım.ilaçta kullanmk istemedim.
ben çalıştığım için çocuğum bakıcılarla büyüdü sanırım annesizlik sorun.
birde 2 yıldır falan tuvalet ihtiyacı için uyandığını ama tam uyanamadığı için ifade edmediğini anladık.şimdi direk wc ye götürüyorum yapıyor biraz daha ağlayıp uyuyor.
birde tecrübelerimle şunu anladım benimle yatınca olmuyor odasında yatınca oluyor.
tabi dualarını oku canınm.
başka çare bulursan banada söyle ne olur.
Sabah: 2 bard. su
Kahvaltı: yarım simit (33)
2 kasık menemen (2)
az domates (20)
az salatalık (20)
peynir (1)
çay.
Ara: yok
Öğle (16:00): patlıcanlı patates yemeği (130 bu doğrumu yaa ??)
1 dil kepek ekmek (12 iydi sanırım bulamadım?)
salata (Göbek salata değerini bulamadım )
Akşam (17:00): Sade dondurma (30)
Limonlu yeşilçay.
Toplam: 236
Sanırım dünkü menümden de kaynaklanan zor bir hesaplama oldu...
Daha tanınmış yemekler yeseydım değerlerini bulabılırdım.
ama patlıcanlı patates yemeği için ki içinde az da kabak vardı hepsını tane hesabından yedıgım dilimleri düşünerek hesapladım aşağı yukarı.
göbek salata değerini bulamadım.
benım anlamadığım karbonhidrat değerine göre belli bır rakamın altında olunca kilo verılıyor, rakam asılmasza kılo korunuyor asılırsa da kılo alınıyor dıye duydum e o zaman sımdı benım kılo almam lazım nasıl oluyor... bıraz ayrıntıları var sanırım onları atlıyorum bılmeden ama merak ettım.. :44:
etimek ttlısı hem kolay hemde kaymak fıstık vss hoş görünüyo madem seviyo eşinde yap gitsin muhallebili olanı seviyosa üstüne mumda koyarsın olur biter al sana pasta :))
nice yıllara inşallah .
evet normal diyetimdeyim.. merak ettim ama bigün yediklerim bu diyete göre kaç değer diye..
maşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?