70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm e dinlen tabi bir güncük idare etsinler nolmuş

öle yapıcam canım takıldım şimdi bakiim geçmişe dedim 3 gündür bakamamıştım bari dünkülere bakiim dedim gidip yatıccam şimdi valla sevildiğinizi bilin alıştım size kollarım ağrıyo ama gene yazıyom kocişim diyoki işine gelince kolların ağrımıyo tık tık tık yazıyon orda

şekeri tavada eritip karamal gibi yakıyonya sonra bunu etimeklerin üzerine döküyosun biliyosundur herhalde kızıl oluyo etimekler hemde pek fenaaaaaa ay anlatmayayım daha yeter yoksa gidip dalıcam tatlıya kan şekerim gene bunalttı beni kayısı yiyem bari yada karpuz

zaten eşler hiç kacırmaz boyel fırsatları hemen sokar lafı benimkide öyle

anım o bıraz agır oluyo serbetlı ben onu deılde sütle yapılan etımeklerı sütle ıslatıyon muhallebıyapıyon kat kat döşüyon ortaya ceviz en üstede ceviz o kadar cok güzel oluyo tam yaz tatlısı aman pardon cıss bizee

baton pastalar varya uzun üst üste koy etimekleri pasta şeklinde yap yada kalp şeklinde kalıbın varsa ona koy accık özel olsun üstünede çikolata erit yazı yaz mmmmmmm nefis

tünaydın kızlar :92:

sabah erken durusmam vardı, dolmuşa bindim ayakyatdım, adam kaza yapcaktı tam, hızlı da gıdıyodu, o sıra da ani bi fren yaptı bende kapının ordaydım, elimde de bu aksam spor oldugundan ıkı canta vardı, kolumu dolmuşun demırıne dolamıştım,sonra o ani frenle bı sarsıldık benım kol ezildi sag elimin üzerindeki damar şiş şu anda, ve sağ kolumun iç tarafı mosmor oldu, yazarken de canım acıoo durusmaya yetıscegımden buz fılan da koyamadım dırek adlıyeye gectım, olayın sıcaklıgıyla bısey anlayamamıstım ama artık etkısını gösterıo, zaten kocişim de yok kime yapcamm ben nazımı

dün aksamda evde tek oturuyodum, tv ye baktım, sülüman vardı onu seyrettım bıraz, çamasır attım makıneye, duş aldım, saclarımı düzleştirdim derken çamasırları asarken pat dıye elektırıkler gıttı, kaldım bı basıma karanlıktaaa ışıldak aradım köşe bucak, dün gece koçişim yoktu ama onun yerıne yastıgında ışıldak yattı
anlamıyorum ya, evde kocam varken elektrıkler bı kez olsun kesılmedı, ama o ne zaman gıtse ve ben evde gece yalnız kalsam elektrıkler pat dıye kesılıyo :26: tamam korkmuyorum ama artık bu nası bı tesaduf bende anlamıyorummmm :44:

bi de eşim gıtmeden telını yurtdısına actırmıstı, şimdi ise sadece msj atabılıyo telefonu arama yapmıomus, kac tane telefoncu gezdım dun aksamdan berı neden oldugunu bulamadılar, müşterı hızmetlerını aradım anlam veremedıler, kontrol edıyolar yurtdısına acılmıs telefon gercekten de ama arama yapamıyoo, buna da şaştım kaldımmm

anlıyacagınız bahtsız bedevi gibi gezıyorum ortalıklarda mor kolumla, soranlara kocam dövdü sonrada benı terk edıp yurtdışına kactı dıyecemmm

bu arada sena kaptan yok, gecmısı okuyupta geldımmm, tövbe tövbeee'den baska bısı dıyemıyorummm ama o bızı takıbe devam eder, sena kaptan dıkkat et kendınee topıkımız nazarlara gelıyooo aramıza bomba gıbı dönersin inşşşşşş

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım kolun için sana da nazar değdi herhalde.
karanlıktan korkmaman iyi en azından canım
kocan gelmeden inşallah kilolardan da morluktan da kurtulursun
aslında acımasa morluğuna katlanılır da

geçmiş olsun balım bize naz yap olmamı

geçmiş olsun balım bize naz yap olmamı

tesekkur ederım kızlarrr inş hemencık iyileşir:26:

evet normal diyetimdeyim.. merak ettim ama bigün yediklerim bu diyete göre kaç değer diye..
maşallahh...
canim sen karboonlarini yanlis hesaplamisin karboonhitrat deneyimleri diye bir grup var onlarin ilk sayfasinda var onlara gore hesapla

canim benim cok gecmis olsun oyoyoy kociste yok biraz ovsun sevsin sonrada opsun hemen gecsin...

baton pastalar varya uzun üst üste koy etimekleri pasta şeklinde yap yada kalp şeklinde kalıbın varsa ona koy accık özel olsun üstünede çikolata erit yazı yaz mmmmmmm nefis

ooo süper fikirler cıkıyo sizden kızlar değerlendiricem

pelincim gecmiş olsun yaa lasonil tarzı bı bere merhemın varsa sür iyi gelir canım

kırmızı kordela yada koccaman bi fiyonk
artık nerde kullanırsan her eve lazım kız işe yarıyo:78::78::78::78:
denedin mi kız yoksa
cnm aslında diyetlistalarinde etimek yer alıyor ligh olanı varya onunla yap muhallebisinide ona göre yap ben valla sütlü tatlı yiyorum ara öğünümde haftada bir

ayyy cnm geçmiş olsun inşallah çok canın yanmıyordur bir an önce iyileşirsin inş.

hepınıze cok tesekkurler kızlar eşim haftaya gelcek, o gelinceye kadar öpcek kimse yokk

bende eczaneye gıttım, artık lasonıl yokmuş, onla aynı degerde dıye hirudoid die bı krem verdıler, onu sürdümm ama şiş kolum :26: bu arada arcak81 onca konusyoruz benım adımı bılıyosun ben senın adını bılmıyorum, soylemıs mıydınkı daha once :44: ben bıraz isim özürlüyümdür de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…