70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence hiç birini yapma canım vücudun dinlensin bekle

kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden :a015:

hayırlı olsun canım biraz uzak ama olsun

yokrumuz falan doğumgünün kutlu olsun canım,8 kilo süpermiş biraz pasta ye bunun şerefine ama en fazla iki dilim

gmzking canım hayırlı olsun yeni görev yerin meslektaşız seninle ben de 1 sene bingölde görev yapmıştım bekarken.

şimdi gelelim yediklerime

sabah 7.30 yağsız kepekli tost,bir bardak süt

okulda 10.30 elma
12.00 1 kupa hazır çorba

evde 15.00 bir kase yoğurt.

400gr daha vermişim ve 72.3 üm.Toplamda 2.8 oldu

Sizler de süper gidiyosunuz maşallahımız var.Ha gayret Mayısta iyici fit oluruz bizz

kızlar geç oldu ama yazayım bari
öglen yemekten önce ılık sirkeli ballı su içtim
yarım kase çorba çeyrek diilim ekmek semiz otlu yogurtlu salata hala acıkmadım
acıkınca yanımda çubuk ve portakal var onları yerim akşama misafirlige gidecem
inş tutarım kendimi.....

ne sormuştun canım yapma böyle bazı şeyler atlanabilio sıkma canını :)tartıyı mı sormuştun yoksa
kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden :a015:

hayırlısı olsun canım:sm_cool:

kızlar nasıl gidioooo ben çok yorgunum hayat yoruyor adamı :)))
herşeyi okuyup cevap vericektim ki net koptu bende geri dönmek zor geldi vallaa
sabah klhvaltımı yaptım tostla tabiki çay yanında tek şekerli
sonra bir bardak yeşil çay
öğle yemeğinde fırında köfte patates yemeği biraz makarna 2 kaşık falan :) birde yoğurt yedim
şimdi sıkıntıdan kendimi yemeğe vurmak istiyorum hala adet olamadım işler sıkıyor birde offff

bigün eşimi ziyarete gittim arkadaşı hayırlı olsun demiş niye deyincede yenge hamile degilmi demiş o oldu bidaha eşimin işyerine gitmedim çünkü herkes sorunca insanın morali sıfıra iniyo

gamzecim hayırlı olsun yeni görev yerin...
çok sevindim senin adına...
inşallah hep iyilerle karşılaşırsın...ilk günler zor geçer ama sonra alışırsın....
ordaki arkadaşlıklar çok başka oluyor unutulmuyor inan ki...

hayırlı olsun canım umarım herşey yolunda gider hemencecik tekrar evine dönersin.yani evinin yakınına bi yere tayinin çıkar demek istedim..şimdiden hayırlı yolculuklar sana:a015:

hayırlı olsun canım eşim de öğretmen ilk tayinimiz istanbula çıkmıştı inan bana oradan daha tehlikeli ve kırsal bir bölge idi eşimin gittiği okul..

hem doğuda öğrtmenlere daha çok değer verirler..inşallah ev falan gönlüne göre olur..

ayy benimde cnm tatlı bişiler istiyodu elimin altında bir acıbadem vardı onu yedim ara ögün olarak akşamada kadar şu harici başka bişi yok artık napalım....

cok sagolun, cok tesekkur ederim.. ben de taa aydindan bitlise gidecegim.. bakalim beni neler bekliyor olacak..

inşallah canım
valla ben bugün tatlı diye deliricem
yiyip yiyip zayıf kalmak istiyorumkaydirigubbakcemile3
bende bende yesem yesem zayıf kalsammmm :))) offf
ayy benimde cnm tatlı bişiler istiyodu elimin altında bir acıbadem vardı onu yedim ara ögün olarak akşamada kadar şu harici başka bişi yok artık napalım....

valla ben krize girdim sıcak çikolatam vardı onu yaptım içtim eee artık akşama otla geçiştircem kabak hasşlama ve bürüksel lahanası var :):1hug:

herkese slmlar olsun.. gündüz menumu yazmıştım akşama ıspanak ve mercimek var bana özel pişti tabi çok az yagla..
şu canı çikolata ceken hatunlar.. keçi boynuzunu okumuştum hem baya tok tutyomuş hem kan şekerini ayarlıyomuşş.. hem kıslar benim gibi bir çikolata ve tatlı tutkunu sıkıyosa kendini siz hayli hayli sıkmalısınızzzzzzzzzzzklava:

sakın ha bünyem toplasın biraz kendini ne lahana nede karbonhidrat diyetini önermem.. herşeyden az az ye bir kendine gell
ne mutlu sana yeni görevin hayırlı olsun

süpersin inşallah peşinizden gelecegim bende yavaş yavaşş.... eminim şimdi daha cok hırslanmışsındır.. hemde bizi verdiigin kilolardan dolayı hırslandırıyon tşk ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…