- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ya şimdi su kozmik temizligi yaptım ya geçen hafta bu bu c.teside 1 hafta lahana çorbası içsem çok mu agır olurkine diyorum yapmayım mı..yada direkt karbonhidrat rejimi düşünüyodum onu mu yapıvereyim diyorum..ne yapsam ki..ayy karnım da çok agrıyo yaaa
kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden:a015:
ne sormuştun canım yapma böyle bazı şeyler atlanabilio sıkma canını :)tartıyı mı sormuştun yoksakızlar merhaba.
aslında küsmüştüm size bi soru sordum kimsecikler dikkate alıp cevap neyim vermedi:dilcikar: ama sonra düşündüm taşındım bu hayat bölee geçmiyo bi kere yazmaya başladım yazmayınca yemek yiyorum (ki zaten regl olmuşum hayatımda böyle bi tatlı krizine girdigimi hatırlamıyorum) şimdi iş başvuruları yapıyorum netten ve canım çookk sıkılıyoooo kafayı yiyecem kime nasıl yazayım diye kafamçokkarıştı..karnım da agrıyo zaten geldimi herşey üstüste gelir:roflol: neyseee ben sizi yine de seviyorum Şeniz
kizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden:a015:
aynen banada hatta eşimin arkadaşı sormuş çok utandım.bir de kızım kardeş istediğini benim kardeşim olcak diyerek herkese söyleyince herkes hamile sanıyor.eşime şu an kilomu söyleyemiyorum boyu benden uzun ve 67 kilo olunca yüzüm yok
elsecım ıkımızde aynıyız kılo olarak yane :)senın hedefın kaç ?
ay goredım ya yazıyormus cnm benımde 60 inş goruruz o gunlerı
bende bende yesem yesem zayıf kalsammmm :))) offfinşallah canım
valla ben bugün tatlı diye deliricem
yiyip yiyip zayıf kalmak istiyorumkaydirigubbakcemile3
ayy benimde cnm tatlı bişiler istiyodu elimin altında bir acıbadem vardı onu yedim ara ögün olarak akşamada kadar şu harici başka bişi yok artık napalım....
sakın ha bünyem toplasın biraz kendini ne lahana nede karbonhidrat diyetini önermem.. herşeyden az az ye bir kendine gellya şimdi su kozmik temizligi yaptım ya geçen hafta bu bu c.teside 1 hafta lahana çorbası içsem çok mu agır olurkine diyorum yapmayım mı..yada direkt karbonhidrat rejimi düşünüyodum onu mu yapıvereyim diyorum..ne yapsam ki..ayy karnım da çok agrıyo yaaa
ne mutlu sana yeni görevin hayırlı olsunkizlarr.. benim beslenme biraz sekteye ugrayacak.. tayinim cikti.. artik ogretmenlige basliyorum hem de bitlis merkezde.. bir sure uzak kalabilirimm sizden:a015:
yokrumuz falan doğumgünün kutlu olsun canım,8 kilo süpermiş biraz pasta ye bunun şerefine ama en fazla iki dilim
gmzking canım hayırlı olsun yeni görev yerin meslektaşız seninle ben de 1 sene bingölde görev yapmıştım bekarken.
şimdi gelelim yediklerime
sabah 7.30 yağsız kepekli tost,bir bardak süt
okulda 10.30 elma
12.00 1 kupa hazır çorba
evde 15.00 bir kase yoğurt.
400gr daha vermişim ve 72.3 üm.Toplamda 2.8 oldu
Sizler de süper gidiyosunuz maşallahımız var.Ha gayret Mayısta iyici fit oluruz bizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?