hepınıze cok tesekkurler kızlareşim haftaya gelcek, o gelinceye kadar öpcek kimse yokk
bende eczaneye gıttım, artık lasonıl yokmuş, onla aynı degerde dıye hirudoid die bı krem verdıler, onu sürdümm ama şiş kolum :26: bu arada arcak81 onca konusyoruz benım adımı bılıyosun ben senın adını bılmıyorum, soylemıs mıydınkı daha once :44: ben bıraz isim özürlüyümdür de :26:
tünaydın kızlar :92:
sabah erken durusmam vardı, dolmuşa bindim ayakyatdım, adam kaza yapcaktı tam, hızlı da gıdıyodu, o sıra da ani bi fren yaptı bende kapının ordaydım, elimde de bu aksam spor oldugundan ıkı canta vardı, kolumu dolmuşun demırıne dolamıştım,sonra o ani frenle bı sarsıldık benım kol ezildisag elimin üzerindeki damar şiş şu anda, ve sağ kolumun iç tarafı mosmor oldu, yazarken de canım acıoo durusmaya yetıscegımden buz fılan da koyamadım dırek adlıyeye gectım, olayın sıcaklıgıyla bısey anlayamamıstım ama artık etkısını gösterıo, zaten kocişim de yok kime yapcamm ben nazımı
dün aksamda evde tek oturuyodum, tv ye baktım, sülüman vardı onu seyrettım bıraz, çamasır attım makıneye, duş aldım, saclarımı düzleştirdim derken çamasırları asarken pat dıye elektırıkler gıttı, kaldım bı basıma karanlıktaaaışıldak aradım köşe bucak, dün gece koçişim yoktu ama onun yerıne yastıgında ışıldak yattı
anlamıyorum ya, evde kocam varken elektrıkler bı kez olsun kesılmedı, ama o ne zaman gıtse ve ben evde gece yalnız kalsam elektrıkler pat dıye kesılıyo :26: tamam korkmuyorum ama artık bu nası bı tesaduf bende anlamıyorummmm :44:
bi de eşim gıtmeden telını yurtdısına actırmıstı, şimdi ise sadece msj atabılıyo telefonu arama yapmıomus, kac tane telefoncu gezdım dun aksamdan berı neden oldugunu bulamadılar, müşterı hızmetlerını aradım anlam veremedıler, kontrol edıyolar yurtdısına acılmıs telefon gercekten de ama arama yapamıyoo, buna da şaştım kaldımmm
anlıyacagınız bahtsız bedevi gibi gezıyorum ortalıklarda mor kolumla, soranlara kocam dövdü sonrada benı terk edıp yurtdışına kactı dıyecemmm
bu arada sena kaptan yok, gecmısı okuyupta geldımmm, tövbe tövbeee'den baska bısı dıyemıyorummmama o bızı takıbe devam eder, sena kaptan dıkkat et kendınee topıkımız nazarlara gelıyooo aramıza bomba gıbı dönersin inşşşşşş
canım eski arakdaşlar bilir özellikle yazmamısımdır sana belki Arzu ben
geçmiş olsun canım kocanada çarçabuk kavuşursun inş.çok zor. ben kocamdan ayrı kalmamak için bu canavarlara tek başıma bakıyorum. napayımya zor.ama iş oldumu akan sular duruyor.
Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:
tekrar mrhaba kizlar sabah tartida 66.2 yi gordumyarina kac olurum bilmem ama yarin dusuk olsundiye bugun biraz daha dikat edeyim dedim ama olmadi galiba
kavalti
1 kirmizi kozlenmis biner
1 yumurta
4 zeytin
2 bardak ayran
yarimsar salatalik domates
biraz maydanos yesil nane
yaninda ceyrek ekmekten daha azdi
kucuk bir parca cikolata
oglene bir but haclanmis tavuk
yaninda yesilik
1 form cay
aksam 1 but haclanmis tavuk
belki sade belki yesilikle bilmiyom
ytana kadar 4 litre su 1 form cay
sizce menum nasil kizlar
canım eski arakdaşlar bilir özellikle yazmamısımdır sana belki Arzu ben
oooo bende çok severim ama şerbetlisini.muhalebilisini ilk derfa duydum güzel olur herhalde.eeeeeeee burçtaşım senin doğum günün ne zaman.benimkisi temmuzun 3
kdr bebişlerle uğraşıyom kocişle uğraşıyom.bugün evde geceye gidecek.yarında evde bebikleri banyo yaptırdık ben yaptım kahvaltı derken bu saat oldu.sende baya yoğunmuşsun.görümcenle ne güzel anlaşıyonuz.maşallah barekallah diyeyim nazar değmesin.bebişinede rabbim şifa versin.
sabah erken durusmam vardı, dolmuşa bindim ayakyatdım, adam kaza yapcaktı tam, hızlı da gıdıyodu, o sıra da ani bi fren yaptı bende kapının ordaydım, elimde de bu aksam spor oldugundan ıkı canta vardı, kolumu dolmuşun demırıne dolamıştım,sonra o ani frenle bı sarsıldık benım kol ezildisag elimin üzerindeki damar şiş şu anda, ve sağ kolumun iç tarafı mosmor oldu, yazarken de canım acıoo durusmaya yetıscegımden buz fılan da koyamadım dırek adlıyeye gectım, olayın sıcaklıgıyla bısey anlayamamıstım ama artık etkısını gösterıo, zaten kocişim de yok kime yapcamm ben nazımı
dün aksamda evde tek oturuyodum, tv ye baktım, sülüman vardı onu seyrettım bıraz, çamasır attım makıneye, duş aldım, saclarımı düzleştirdim derken çamasırları asarken pat dıye elektırıkler gıttı, kaldım bı basıma karanlıktaaaışıldak aradım köşe bucak, dün gece koçişim yoktu ama onun yerıne yastıgında ışıldak yattı
anlamıyorum ya, evde kocam varken elektrıkler bı kez olsun kesılmedı, ama o ne zaman gıtse ve ben evde gece yalnız kalsam elektrıkler pat dıye kesılıyo :26: tamam korkmuyorum ama artık bu nası bı tesaduf bende anlamıyorummmm :44:
bi de eşim gıtmeden telını yurtdısına actırmıstı, şimdi ise sadece msj atabılıyo telefonu arama yapmıomus, kac tane telefoncu gezdım dun aksamdan berı neden oldugunu bulamadılar, müşterı hızmetlerını aradım anlam veremedıler, kontrol edıyolar yurtdısına acılmıs telefon gercekten de ama arama yapamıyoo, buna da şaştım kaldımmm
anlıyacagınız bahtsız bedevi gibi gezıyorum ortalıklarda mor kolumla, soranlara kocam dövdü sonrada benı terk edıp yurtdışına kactı dıyecemmm
bu arada sena kaptan yok, gecmısı okuyupta geldımmm, tövbe tövbeee'den baska bısı dıyemıyorummmama o bızı takıbe devam eder, sena kaptan dıkkat et kendınee topıkımız nazarlara gelıyooo aramıza bomba gıbı dönersin inşşşşşş
tekrar mrhaba kizlar sabah tartida 66.2 yi gordumyarina kac olurum bilmem ama yarin dusuk olsundiye bugun biraz daha dikat edeyim dedim ama olmadi galiba
kavalti
1 kirmizi kozlenmis biner
1 yumurta
4 zeytin
2 bardak ayran
yarimsar salatalik domates
biraz maydanos yesil nane
yaninda ceyrek ekmekten daha azdi
kucuk bir parca cikolata
oglene bir but haclanmis tavuk
yaninda yesilik
1 form cay
aksam 1 but haclanmis tavuk
belki sade belki yesilikle bilmiyom
ytana kadar 4 litre su 1 form cay
sizce menum nasil kizlar
benim adımda tansu.adımı anlamayıp bana arzu diyenlerde çoğunlukta.
aksam tavul yerıne sebze tarzı bısey yıyebılırsın öğleyle aksma aynı olmasın dıye yoks amenun cok deıl bence yani
canım ben daha geçen cuma başladım 65.8 ile. önceden normal diyet yapıyordum yediklerime dikkat ederek. ama malesef belli bir süreden sonra durdu hatta artılara doğru gitmeye başladı. o an dedim ki şoklama yapayım geçen cuma artı500grdaydım. cuma günü başladım karbon diyetine bugün itibariyle tam 1200 gr gitmiş bulunuyor bakalım yarın kaç olacakne kadar sürede vermiştin kiloyu sen unutmuşum merak ettimde( karbon dieti ile )
oooo bende çok severim ama şerbetlisini.muhalebilisini ilk derfa duydum güzel olur herhalde.eeeeeeee burçtaşım senin doğum günün ne zaman.benimkisi temmuzun 3
kdr bebişlerle uğraşıyom kocişle uğraşıyom.bugün evde geceye gidecek.yarında evde bebikleri banyo yaptırdık ben yaptım kahvaltı derken bu saat oldu.sende baya yoğunmuşsun.görümcenle ne güzel anlaşıyonuz.maşallah barekallah diyeyim nazar değmesin.bebişinede rabbim şifa versin.
canım ben daha geçen cuma başladım 65.8 ile. önceden normal diyet yapıyordum yediklerime dikkat ederek. ama malesef belli bir süreden sonra durdu hatta artılara doğru gitmeye başladı. o an dedim ki şoklama yapayım geçen cuma artı500grdaydım. cuma günü başladım karbon diyetine bugün itibariyle tam 1200 gr gitmiş bulunuyor bakalım yarın kaç olacak
oooyyyyyyyyyyy oyyyyyyy kıyamam sana canım pelinim. nazarlara geldin sen kuzum. verilmiş sadakan varmış canım. çok geçmiş olsun dikkat et kendine. kocan döndüğünde kolundaki morluğu görünce kim dövdü diyecen
kdr senin doğum günün nezaman
dedıgım gıbı annem yapardı eskıden ben ılk oyle tanıdım sımdı o dayapmıyor ama tadı damagımda ben serbetli tatlıları pek sevmıyom onu da yaptım daha once yoksa.bırd eonun üstü krem santı felan ıyıce agır bu daha hafıf ve güzel oluyor bence bugun yapcam ınsallah.
temmuzun 7 si canım benımde dogum günüm
arzucum naptın karar verdin mi başlayacan mı bu diyete az demişsin ama 1-2 gün zorluğu oluyor sonra acaip şiş hissdiyorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?