70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eski arakdaşlar bilir özellikle yazmamısımdır sana belki Arzu ben

geçmiş olsun canım kocanada çarçabuk kavuşursun inş.çok zor. ben kocamdan ayrı kalmamak için bu canavarlara tek başıma bakıyorum. napayımya zor.ama iş oldumu akan sular duruyor.

canım eski arakdaşlar bilir özellikle yazmamısımdır sana belki Arzu ben

memnun oldum pelin ben de

geçmiş olsun canım kocanada çarçabuk kavuşursun inş.çok zor. ben kocamdan ayrı kalmamak için bu canavarlara tek başıma bakıyorum. napayımya zor.ama iş oldumu akan sular duruyor.

saolasın canım, inş carcabuk kavusuruzzz

tekrar mrhaba kizlar sabah tartida 66.2 yi gordum yarina kac olurum bilmem ama yarin dusuk olsundiye bugun biraz daha dikat edeyim dedim ama olmadi galiba
kavalti
1 kirmizi kozlenmis biner
1 yumurta
4 zeytin
2 bardak ayran
yarimsar salatalik domates
biraz maydanos yesil nane
yaninda ceyrek ekmekten daha azdi

kucuk bir parca cikolata

oglene bir but haclanmis tavuk
yaninda yesilik

1 form cay

aksam 1 but haclanmis tavuk
belki sade belki yesilikle bilmiyom
ytana kadar 4 litre su 1 form cay

sizce menum nasil kizlar

Son düzenleme:
Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:

oooo bende çok severim ama şerbetlisini.muhalebilisini ilk derfa duydum güzel olur herhalde.eeeeeeee burçtaşım senin doğum günün ne zaman.benimkisi temmuzun 3

kdr bebişlerle uğraşıyom kocişle uğraşıyom.bugün evde geceye gidecek.yarında evde bebikleri banyo yaptırdık ben yaptım kahvaltı derken bu saat oldu.sende baya yoğunmuşsun.görümcenle ne güzel anlaşıyonuz.maşallah barekallah diyeyim nazar değmesin.bebişinede rabbim şifa versin.

aksam tavul yerıne sebze tarzı bısey yıyebılırsın öğleyle aksma aynı olmasın dıye yoks amenun cok deıl bence yani

dedıgım gıbı annem yapardı eskıden ben ılk oyle tanıdım sımdı o dayapmıyor ama tadı damagımda ben serbetli tatlıları pek sevmıyom onu da yaptım daha once yoksa.bırd eonun üstü krem santı felan ıyıce agır bu daha hafıf ve güzel oluyor bence bugun yapcam ınsallah.
temmuzun 7 si canım benımde dogum günüm

geçmiş olsun canım umaırm kolun biran önce iyileşir
darısı başımıza :)
inş bizde 66 qörürüz
menün güzel cnm

aksam tavul yerıne sebze tarzı bısey yıyebılırsın öğleyle aksma aynı olmasın dıye yoks amenun cok deıl bence yani

canim tavugu secmemin sebebi protein olmasi ve sifir karbonhitrat olmasi ayrica yag yakimini hizlandiriyor malum yarin cuma ondan...

ne kadar sürede vermiştin kiloyu sen unutmuşum merak ettimde( karbon dieti ile )
canım ben daha geçen cuma başladım 65.8 ile. önceden normal diyet yapıyordum yediklerime dikkat ederek. ama malesef belli bir süreden sonra durdu hatta artılara doğru gitmeye başladı. o an dedim ki şoklama yapayım geçen cuma artı500grdaydım. cuma günü başladım karbon diyetine bugün itibariyle tam 1200 gr gitmiş bulunuyor bakalım yarın kaç olacak

oooyyyyyyyyyyy oyyyyyyy kıyamam sana canım pelinim. nazarlara geldin sen kuzum. verilmiş sadakan varmış canım. çok geçmiş olsun dikkat et kendine. kocan döndüğünde kolundaki morluğu görünce kim dövdü diyecen

oooo saatler olsun size aileceyoğunum ya bugün hepsi üstüste geldi eee pazara gidnce...sütü mayaladım,kendime çünkü eşim ağzına sürmez 3kabak,1soğan,3diş sarımsak ve bol domatesten tavada yemek koydum,biyandanda buğdaylı nohutlu yoğurt çorba karıştırdım,bezelyeler beni bekliyorrrrrşimdide az oturdum ayaklarım ağrıdı,zaten uykusuzum ne zor geldi kalkmak ee geç yatarsam böle oluranlaşıyoruz işte biraz zamanla oldu..aslınd açok iyidir ama zamanında az gıcık olmadım ona nişanlıyken falan,oda bana olmuşturda o ayrı mesele
hala şımarıklıklaır çok fazla ayrı dünyalrın insanıyız çoğu konuda ama kilo ve bazı şeyler bzi yakınlaştırıyor özünde iyi niyetlidir ama kızkardeşim gibide asla olamaz,ayyy bacımı çok özledim ben aslen erzurumluyum ankarada doğdum büydüm ama bizde çok şey ayıptır yani abartı değildir ama onun bazı hareketleri görüncede şükrediyorum ayıpla büyüdğüm için hamdolsun..dedep çok önemlio tek kız,aslınd akayınpederimde haline hareketine uyuz oluyor eşimde kızıyor ama yapısı öyle napıcan:44:şimdide çok üzüldüm ona hoş 6senedir ailece onun yüzünden çok konuda üzüldük yani hep o ön planda buyüzden bende krize girdim arada

valla o gelene kadar morluk azalır da o gelınceye kadar noldu koluna dıyenlere kocam dövüp yurtdışına kactı dıyecemmm
ona telefonda 1 dakıka da anlattım boyle boyle oldu, uuuf oldum dedımmm, telefon melefon dınlemem ülkeler arası yaparım boyle de nazımıııı

arzucum naptın karar verdin mi başlayacan mı bu diyete az demişsin ama 1-2 gün zorluğu oluyor sonra acaip şiş hissdiyorsun kendini

kdr senin doğum günün nezaman

29maRT CANIM DAHA ÇOK VAR SENEYE KADAR ÇOK HEDİYE HAZIRLARSINAYYY NE AÇ gözlüyümmmmbusene daha transferimin 7.günündeydim,bebişlerim olsaydı enbüyük hediyem olucaklardı,eşimdende ayrıydım ,annemlerdeydim..tedavim tutmayıncason doktora babam benle geldi tabi ben devamlı salya sümüktüm elimde olmadan...kanda verdim pıhtılaşma için,sonra babacım önce yemek yedirdi sonrada ayakkabı aldı...teselli olayım diye..rabbim onalır başımızdan eksik etmesin...

yaaa arkadaşlar şu tatlı meselesini kapatın yav :56 vallahi canım çekti .bişey değil yapıcam kocişte yok tek başıma hepsini yemek zorunda kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…