70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boş ver canım en zor imtihanda onunki evlatla imtihan çok zor.

arzucum naptın karar verdin mi başlayacan mı bu diyete az demişsin ama 1-2 gün zorluğu oluyor sonra acaip şiş hissdiyorsun kendini

canım sen 1-2 haftaya normal dıyete gececem demıstın bende o zaman akadar kendı capımda bişeyler deneyim ama zannetmıyorum yanı yapamam onu ben dedıgım gıbı normalı yapsam yeter banama yardımlarını alırım yarın sabah kahvaltıda menemen olur mu mesela ne yıyım:44: öğle menüsünüde yazarım burda köfte var kolay

bebekimmm cok geçmiş olsunnnnnn nazara mı geldinn kızzz
topiğe kurşun döktürelim bence
cnm ucuz atlatmışsın gene, sevindim ii olduğna, kocişin yok diye üzülme bekarlıgın eski günlerin tadı cıkar accık

kanında pıhtılaşmamı var.benimde vardı coraspin kullandım sende kullansana.belkide ondan hamile kalamıyon.aaaaaaaaaa hatırladım alıcam kullancam diyodun. kullanıyomusun

ben de bugünü 42 ünite ile kapatacam. dünkü menümle aynı o zaten 38 idi. akşam yemeğinde 4 ünitelik kavun yiyecem küçük 2 parça. dünkü yemekler aynen duruyor çünkü....

ben dünden kendimce geçtim karbon dieytine güyatamam bugün kahvaltıda
2dilimtam bğday(küçük rulo şeklinde)
menemen yaptım,taze domatesten..
3zeytin
1 yeşil soğan 2.yide yiyecektimde eşim gözlerimin dışarı çıktığı görünce kızdıacıydı
2bardak şekrsiz çay
arada sadece su
öğelenede kabak pişrdim oluyomu karboncu denizzzbuarada herzamn bitki açyalır içen ben 2gündür içemiyorum,zaten arcak biraz sana benziyom züülüyom kendime ama farkına varmadan soğuyorum herşeyden baskı oluyo bende iyimi gelmiyo baskı yapmam veremedikçe..

kanında pıhtılaşmamı var.benimde vardı coraspin kullandım sende kullansana.belkide ondan hamile kalamıyon.aaaaaaaaaa hatırladım alıcam kullancam diyodun. kullanıyomusun

bukonuda salaklaştım ben yaaburda sonucum elidme gittim 2doktor gerek görmedi hani amzimi pek bilmiyoalr muayaene falan olmamıştım..gereksiz içersen kanın boşa sulanır başını çarpsan durmaz kazada falan yada ani operasyon geçirmen gerekir ...v.s...tüp yaptırdım ya boşuna umut etmiyim zaten hamiel kalamam kendiğiliğimden diye düşündüler galiba tedaviye giderken başal dediler ben hemen düşünmüyom yaa...bunu ankaradakişler biliyo zaten hemen gitmeyceğimi..histreskopi var önce:44:
sinirimi bozdualr..ankardaki tüpteki hemşire başla demişti..nebileyimmm

Aslında bildiğim bir hoca yok canım..
Ve inan ne oluyor anlayamıyorum...
Rüya değil sanki...
Böyle gerçek gibi sanki..
Tepkileri canımı çok yakıyor
Sağol canım ya..
Amin duaların için..
Banlanmana üzüldüm.
Mesaj biraz sert olmuştu..
Haftaya burdasın çabuk geçer canım üzülme...

Televizyona şifre koyacak eşim bu gece..
Dijitürk olduğundan sadece çizgi film kanallarını izliyorlar...
Ama onda da şiddet olabiliyor bazen..
Haklısın canım biz de düşündük..
Cami hocasına bende yazdırayım korku ve nazar için...
Sağol canım...

Canım bunu yapacağım avuçlara felak nas 7 kere sonra vucüduna ..
Teşekkürler canım..

Sağol gülüm...
Okuyorum inan duaları...

Canım kızım 34 aylık....Bu böceklerden korkan kızım...
Diğeri 10 aylık.. Onda bişey yok... Sadece diş çıkarıyor...
Bu 34 aylık olan.. YAtıyor... Ayrı odası var...
YAtağı ayrı...
Herşey bikaç ay önce başladı....
Ağlayarak uyanmaya başladı....
GAripsedim başlarda...
Sonra alıştım bende..
Uyandığında tuvalete götürüp tekrar yatırıyordum..
Ama artık son 1 haftadır iş çığrından çıktı...
Çığlık atıyor..
Titriyor...
Yanına gittiğimde babası vardı...
Bbaına dokunmuyordu...
Onda böcek var anne..
Nasıl çığlık atıyor ama...
Titriyor yaprak gibi böyle...
Sonra kucağıma aldım..
Yine çığlık..
Anne ellerimdeler.....

İnşallah bizimkinin de geçer canım...

HAyırlısı olsun...

Canım odası temiz ama bugün baştan ayağa tekrar gireceğim odaya...
Sağol arcakım...

CAnım evet çırpınıyor kurtulmak istiyor kucağımdan...
Bağrıma basmam sakinleştirmiyor..
Ellerine bakarken her tarafı titriyor..
Bi de ağlıyor çığlıklar aralarla ansızın geliyor...
Işığı yakıyorum bitmiyor yani..
Sürekli anne ellerimdeler
Anne babamın üzerine geçtiler...
Anne yatağımdalar...
Anne anne neden göremiyorsun
Anne kurtar beni
Anne ne olur kurtar beni...
Anne ölüyorum...
Anne anne!!!

Sağol canım benim...

Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:

Canım benim almak istediğim şey bir elektrikli traş makinası...
En fiyakalısından ....

Amin ne güzel dua kız
Teşekkürler canım...
Okuyorum canım yine okuyorum..

Canım sen yeni evlisin sanırım...:)))
Keyfini çıkar

İnşallah canım inşallah bende senin gibi atlatırım...
Nete bir bakayım uyku terörüne..

Kızımda bakıcılarla büyüdü..
Geçen sene bakıcı şiddetine maruz kaldı..
Ama bu sene nüksetti bu olaylar...
TAmam canm

Son düzenleme:
ayşebaharcım rabbim yardımcınız olsun ya..çok üzüldüm,yavrum benim kıyamam yaaa..
bende hep gecelri ağlayıp otururmuşum herkes başımda annemler bana anlatıtığınd hatırlamazdım..ebdne ilkokulda başladı ortam beni korkuttu herhalde çok içine kapanıktım benortaokuldan sonra bi açıldım tam açıldımama korku mevzusu önemlihoca bul mutlaka kendinzi okuyun bol bol...

g.düşümmmm..canım çok geçmiş oslun yaaa,kocan bigitti neler yaşamışın yaaa garibim:78:vardır bundada birhayır...aslında songece bitkiçayıda içmedin amaneyse dönüşü muhteşem olucakkk öyle düşün adamcağız erkenden kaçıp gelemzse senin vukuatlardannnn

Allah kavuştursun canım.bide çook geçmiş olsun:26::26:.ya inanamazsın ama bende aynı böyle olurdum..eşim ne zmn nöbetçi olsa pat ışıklar kesilirdi..artık gelene kdr tl la konuşurdum korkum geçsin diye. bikerede o evde varken kesilse yaaa..son zmnlarda inanmaz olmuştu artık

ya deniz bana küsmüsün niye menümün hesabını yapmadın yada ebn hesap istemiyom kaç kaşık yiyeyim bak bayıldım açlıktan..kabak yemeği...

valla bişeye geldımm ama ne bılemıyorummm nazar herhaldee
ha bu arada ıkı aksamdır aksam yemeklerınde tavsıyene uyup acı bıber tursusu yıorum tuvalete cıkıyorum ammavelakın ben de hemoroid sorunu var onu da teteıkler miki korktumm, kocişte uyardı şimdi yıosun ama bunun bıde çıkışı var dedi

evet yaaa gece terörü olabilir sana çalıştığın için tepki olabilir ayşe bahar cım ..çok geçmiş olsun ..okumak çok önemli ama yinede bi dra götür pedagog varsa daha iyi olabilir..canım yaaaa çok zor şu çocuk büyütmek

üff sinir oldum ikigündür elimin ayarı yok benim,normalde eşimel alıştık baya tuzsuz yiyoruz..canım kabak yemekciğime çok tuz atmışım eşim zaten yemi,ycekte..eve yoğurtta yok son kalan yoğurdu çorba yaptım...napıcam ..1kase yoğurt gönderin bana..neyse samimi komşum var,mayalık deyimmi çok istenmez zaten ama yok yalana girer mayaladım sütümü

hoşbulduk..benide bendie alın demiştim okudunmu
okudum canım gel gel

mesela ben bugün neler yedim hemen yazayım....

kahvaltıdan önce: beşibiryerde çay- 0 puan

kahvaltıda: 5-6 tane sucuğu yağsız teflonda pişirdim üstüne 2 tane de yumurta kırdım-1 puan
sonra 3-4 dilim ince kaşar peyniri yedim -1 puan
sonra 2 tane tam buğday ekmeğini yağsız teflonda kızarttım-16 puan
yarım salatalık -2 puan
yeşil çay-0 puan

acaip doydum. aralarda bol su içtim. günlük en az 3 litre su içmek gerekiyor bunu unutmayın.

öğlen yemeğimi yarım saat önce felan yedim:

5 tane ızgara köfte(hazır olduğu için paketin üstünde kbsi öle yazıyordu)-4 puan
1 yemek kaşığı yoğurt-3 puan
1 taze soğan-1 puan
diet cola-0 puan

şu an var ya midem patlayacak gibi. acaip tokum.

akşam:
4 yemek kaşığı taze fasulye-9puan
1 taze soğan-1 puan
2 küçük diliim kavun-4 puan
form çay-0 puan

toplam===42 ünite. ama aç olmayacam......

arzucum menemen iyi fikir kbsi 11 unutma.
kdrcim sen yapabilceğine eminmisin en ufak bi kaçamakta alt üst olur menün söylüyeyim

Kızlarrrr merhabalar,,, nasılsınız iyisiniz inşallah... çok sıcak bugün istanbul yaa :82: neyse ben yediklerimi yazıyım öptüm hepinizi çok kalmıcam , ewe alışweriş yapmaya gidicem de biraz ortalık serinlesin
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim yağsız peynir, domates salatalık biber, şekersiz çay
ara: 1 bardak ayran, 3 adet kepekli sunta
öğlen: 1 bardak soğuk içilen ayran aşı çorbası, ( kendim yaptım az kırık pirinç, haşlanmış pazı, dereotu, maydanoz) ile bir adet minnacık etli patlıcan dolması,,,,ekmek yemedim pirinçli diye...iyi yapmışım yewhuuww
arada meyveli yoğurt yemeyi düşünüyorum

bu arada arkadaşımın düğünü için mor bi elbise almıştım sabah giydim gene denedim...muhteşemim ben ya bacaklarım incelmiş Allahıma şükürler olsun
öptüm sizi kızlarrrrrrr

poponu kaşı kız arada sırada kem gözler değmesin benim arkadaşımaaa
walla bende turşuyu yemeye dewam, cıkamıyorum yoksa lavaboya ama o sorunu hiç yaşamadım bildiğim kadaryla olumsuz etkileyebilir bebişim yaa orana zewal gelsin istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…