oooo saatler olsun size aileceyoğunum ya bugün hepsi üstüste geldi eee pazara gidnce... sütü mayaladım,kendime çünkü eşim ağzına sürmez 3kabak,1soğan,3diş sarımsak ve bol domatesten tavada yemek koydum,biyandanda buğdaylı nohutlu yoğurt çorba karıştırdım,bezelyeler beni bekliyorrrrr şimdide az oturdum ayaklarım ağrıdı,zaten uykusuzum ne zor geldi kalkmak ee geç yatarsam böle olur anlaşıyoruz işte biraz zamanla oldu..aslınd açok iyidir ama zamanında az gıcık olmadım ona nişanlıyken falan,oda bana olmuşturda o ayrı mesele
hala şımarıklıklaır çok fazla ayrı dünyalrın insanıyız çoğu konuda ama kilo ve bazı şeyler bzi yakınlaştırıyor özünde iyi niyetlidir ama kızkardeşim gibide asla olamaz,ayyy bacımı çok özledimben aslen erzurumluyum ankarada doğdum büydüm ama bizde çok şey ayıptır yani abartı değildir ama onun bazı hareketleri görüncede şükrediyorum ayıpla büyüdğüm için hamdolsun..dedep çok önemli o tek kız,aslınd akayınpederimde haline hareketine uyuz oluyor eşimde kızıyor ama yapısı öyle napıcan:44:şimdide çok üzüldüm ona hoş 6senedir ailece onun yüzünden çok konuda üzüldük yani hep o ön planda buyüzden bende krize girdim arada
ooo aşağısı baya kalabalık hoşgeldiniz hoşgeldiniz
arzucum naptın karar verdin mi başlayacan mı bu diyete az demişsin ama 1-2 gün zorluğu oluyor sonra acaip şiş hissdiyorsun kendini
valla o gelene kadar morluk azalır da o gelınceye kadar noldu koluna dıyenlere kocam dövüp yurtdışına kactı dıyecemmm
ona telefonda 1 dakıka da anlattım boyle boyle oldu, uuuf oldum dedımmm, telefon melefon dınlemem ülkeler arası yaparım boyle de nazımıııı
yaaa arkadaşlar şu tatlı meselesini kapatın yav :56 vallahi canım çekti .bişey değil yapıcam kocişte yok tek başıma hepsini yemek zorunda kalcam
ooo aşağısı baya kalabalık hoşgeldiniz hoşgeldiniz
29maRT CANIM DAHA ÇOK VAR SENEYE KADAR ÇOK HEDİYE HAZIRLARSINAYYY NE AÇ gözlüyümmmm busene daha transferimin 7.günündeydim,bebişlerim olsaydı enbüyük hediyem olucaklardı,eşimdende ayrıydım ,annemlerdeydim..tedavim tutmayıncason doktora babam benle geldi tabi ben devamlı salya sümüktüm elimde olmadan...kanda verdim pıhtılaşma için,sonra babacım önce yemek yedirdi sonrada ayakkabı aldı...teselli olayım diye..rabbim onalır başımızdan eksik etmesin...
canım sen 1-2 haftaya normal dıyete gececem demıstın bende o zaman akadar kendı capımda bişeyler deneyim ama zannetmıyorum yanı yapamam onu ben dedıgım gıbı normalı yapsam yeter banama yardımlarını alırım yarın sabah kahvaltıda menemen olur mu mesela ne yıyım:44: öğle menüsünüde yazarım burda köfte var kolay
kanında pıhtılaşmamı var.benimde vardı coraspin kullandım sende kullansana.belkide ondan hamile kalamıyon.aaaaaaaaaa hatırladım alıcam kullancam diyodun. kullanıyomusun
Allah Allahhhhh ne oluyo ayşeerüyasındamı görüyor yoksa bişeylermi görünüyor çocuqa..çok hassas bir konu..ellerine falan baktıqına göre bu işin içinde başka bişey var..bildiqiniz iyi bir hoca yokmu bi götürseniz...çok geçmiş olsun diyelim inşallahta geçer acilen..Rabbim en acilinden şifa versin o günahsız yavrumuzun hürmetine..gerçekten çok üzüldüm okuyunca kaldım bi an...bnmde böcek fobim vardır ölüsünü bile atamam...kendimdende bildiqim için bi başka ezildi içim..büyük ve herşeye kadir bi Rabbimiz var devasınıda verir inşallahh...
canım ben küçükken hatırlıyorum gece uykumda hep tavandan koca koca örümcekler aşağıya inerdi. çığlık çığlığa annemleri uyandırırdım. yazık babam saatlerce evi arardı tarardı bişi bulamazdı ama ben inatla hayır burdalar derdim. sonra annem bol bol dua okudu başımda. bi de televizyonu biraz yasakladılar. televizyondan falan da olabilir. başka şeyler de olabilir. bi hocaya korku için dua yazdırt odasına başının üstüne as. yağmurda bebekken uykusunda çok sıçrayarak uyanıyordu. korku ve nazar duası yazdırdık bi cami hocasına başucundaki cibinliğin tepesine astım. çok şükür yağmur artık rahat uyuyor.
cnm bir hocaya götür ya bende var aynı sorun ama tabi ben korkuyorum ne gördüğümüm tam olarak hatırlamıyorum tavanda bişiler görüyorum sürekli dua okuyarak yatarım ben de korktuğumda annem ağlardı seni düşündüm bide ufak çocuk seninki allah yardımcın olsun ama çok şükür bu aralar biraz daha iyim her akşam kızının avuçlarının içine nas ve felakı oku 7 şer kere ve vucuduna sürdür yattığı yerin tavanına tabanına sağına soluna kıznın başına ayağına ve son kez avuçalarına aytel kürsi oku birer kere yine vucuduna sür inş düzlir rabbimin izniyle bana bunu cami hocası söylemişti
geçmiş olsun canım bol bol dua oku bu tür durumlardan korkarım ben Allah korusun benimde başıma geldi babam öldüğünde canım annecim zor toparladı beni şükür şimdi öle şeyler yok şükür
Günaydınlar herkesee....
Canım çocuğun kaç yaşında bilmiyorum... benim de oğlum 2,5 yaşında..
Bazı geceler onunda korktuğu oluyor hatta bazen ne hikmetse gece yatmamızla başlıyor sabaha kadar ara ara korka korka uyanıyor..
sürekli okuyorum ayetel kursi ve felak, nas. bu üçü görmediğimiz kötülüklerden korunmak için en başta gelen dualar..
ama yınede fayda etmediği oluyor.. eksik kalan bişeyler var belkide onu bilmiyoruz..
Ateşli demişsin acaba ateşi yükseldi farketmeden de havale geçirirken de görülüyor ya bu tip şeyler..
ama havale geçiricek kadar ateşi çıksa artık farkederdin sanırım.. normalde de yani gündüzleri de korkuyor mu yoksa sadece uykuda mı oldu..
2-3 yaş civarı çocukların herşeyden korkma dönemiymiş.. bazen hiç alakasız basit şeylerden bile korkabilirlermiş.
benim oğlumda bazen korkuyor basit şeylerden sonra unutuyor ama ara ara geliyor tuhaf bir durum...
aşırı bır durum olmadığı sürece gelişimine yoruyorum tabide, olursa bende başka tarafa yorarım...
canım benim kızımda 2 yaş civarında böyle korkusu olmuştu .10 gün falan sürmüştü.yere basamıyordu. anne böcek böcek diye ağlıyordu.amabiz bişey göremiyordu. benim kızım normaldede küçükken hayvanlardan çok korkardı. ama o zaman bende çok endişelendim. sürekli okudum ayetel kürsi felak nas fatiha ne biliyorsam işte ama bunları daha çokça okudum sarıldım kızıma güvende olduğunu hissttirmeye çalıştım. çok şükür 10 günde geçmişti.:
günaydın canlar nasılsınız offf çok sıcak çok uykum var uykusuzum birilerine patlamazsam iyi işyerinde bide adet oldum niye olmadı bu ayda gelmedi bu sinir bebiş iyice kızdırmaya başladı benihemide çok erken hastalandım ya offf sıcak sinir uyku:84::84::84::84::84::84::84::84::84:aman sabah sabah kafanızı şişirdim ama napim bugün beni böle idare edin ya çok canım sıkıldı hayırlısı diyorum kısmet diyorum tabi sadece aklımla ama gönlüm söz dinlemiyor sabır diyorum akıllı ol herşeyde bir hayır vardır diyorum aklımca ama kalbimce ben ne zaman anne olacağım diyorum depreşti yine duygular kusura bakmayın
yinede güzel bir gün olsun inşallah herşeye rağmen hayat ve diyet devam ediyor seviyoruym sizi iyiki varsınız bu arada dünkü mönüyü yazmadım gerçi yazacak pek bişey bulamadım sabah kahvaltım her zamanki gibi öğlen akşam birleşik bir poğaça bir açma bir küçük un kurabiyesi çok az bisküvi tatlısı:78: saçma bir mönü yazmak istemiyordum ama yazayımki günlük azarımı işiteyim kdr şimdi ben emrah modundamıydım dün yoksam fazlamı kaçamak yapmışım kaptan olmamış dimi mönü ama bi daha yapmam söz
herkese günaydınnnnnnn. bugün güne erken başladım.temizlik işleri var. cam kapı vs. oğlumla nası yapacam bilmiyorumda artık kucağımdan inmek istemiyor. hep onunla oynayım istiyo...büyüdükçe daha mı zor oluyor ne....güne su içerek ve 4 tane gün kurusu yiyerek başladım. bugün dikkat edersem inşallah yarın tartıda güzel bi rakam görürüm
canım yaa cok gecmıs olsun cok üzüldüm gercekten.arkadaslar duaları yazmıs zaten onun haricinde tv olayı da olabılır etkılenme durumu bırde dısarı cıkıyosa orda bı olay olduysa ondan korkup ta etkılenmıs olabılır yanı psıkolojıkman bence bı psıkaytra götür.birde yattıgı yerde ekmek kırıntıısı veya yemek kırıntısı kalıyorsa ondanda korkuturlar canım onda da dıkkat et.gecmıs olsun tekrardan allah sana kolaylık yavruna saglık sıhhaet versın canım
kızlarr günaydın bu hafta gecen haftakı artımında üstüne artılıycam sanırım artık sıkıldım bu işten iyice valla diyet felan yaptıgım yok zaten sadece stresını yasıyorum yıycegımı yıyorum ben yani.son kez bı caba göstercem bakalım olmazsa bırakıcam yeter yani
canim benim ck gecmis olsun boyle bir durumda insan nediyecegini bilemiyor ama hic durma bu konuda uzman bir doktora gotur .. bana bu tur durumlar hic yabanci degil oglumun saglik sorunlarini biliyorsun zaten bir yil oncesine kadar hep uykuda cirpinarak uyanirdi zavalim konusamiyorda gozleri fal tasi gibi acilmis saga sola bakiniyoorduama o andabizi duymaz ve gormezdi belli donemler bu sorun uykusuna dalmasini bile izin vermezdi ondan dolayi hayla yanimda yatiyor ...
canim birsey diyecem umarim bir iki gune hic birseyi kalmaz ama baktin gecmiyor dokta goturdugunde "EEG" yapilmasini iste cunku elerine baktigini soyledin peki ilk uyandigi esnada ellerde cirpinma yada titreme varmi bu arada kizin kac yasindaydi bide sakin yanlis anlama benim oglumun rahatsizligidir demiyorum o olmasi imkansiz yalnizca hafif sara gibi rahatsizliklardada boyle seyler olabiliyor oda erken tesisle ilac tedavisiyle hemen iki yilda geciyor.... umarim hicbir degildir sadece gecici bir korku falandir....
kıyamam kuzum
canım çok geçmiş olsun.
allahım en kısa zamanda şifasını veriir inşallah
canım kıng benımkı 3 yıl olacak nerdeyse gayet memnunum.
sınbo şans biraz bence ....her ürünü kalitelı çıkmayabılıyo.
yarın bımdekını alabılrısın istersen....yağ kas vs de ölçüyo galiba.
bim aktüel sayfasından bak
Kızlaaar yarın eşimin doğum günü yaa ne alsam kı acaba aslında etimek tatlısı da yapmak ıstıyorum hazır pastayı sevmez o ama vaktım yokkı :26:
canım ya çok üzüldüm kızına böcekler konusu bizdede büyük bir fobi sinek bile görse o gece kabus görüp uyanıyo sürekli felak nas ve ayetek kürsü okuyorum bide baş tarafına beşiğine yazdırdım duaları arapçasından tabii iyi geldi ama sürekli okumak lazım tabii.inşallah geçer bu sıkıntısı
dişlerinizde hayırlı olsun bu arada inci gibi dizilsinler inşallah ama ALLAH sana kolaylık versin zor dönemler .
cnm kocana sevdiği yemekleri yaparsın birazda onun için süslenirsin gecelik falanbir erkeği bundanfazla hiçbişi mutlu edemez hem mide hem kalp olayı yani geceliklerin yoksa ben sana yollayayım daha çoğunu giyemedim malum eşim uzakta iç ve fantezi giyim hastalığı varda bende:78: göünce kendimi kaybediyorum aldıkça alıyorum buda olsun buda olsun diye ayyyyy acaba çok mu ayıp konuştum
küçük oğlum da da vardı kızın daki detayları bilmiyorum ama oğlumdaki çok korkutmuştu beni
gece anneeee diye bağırarak uyanıyo korku dolu gözlerle bakıp bağırıyodu ne kadar okusamda normale dönmüyodu yarım saat bi saat böyle geçiyodu dediğin gibi sürekli bişeler görüyodu
o anlarda günlük olan şeylerden bahsettim yarın okulda ne yapacağını falan konuştum ama hep sarıldım sanki bilinci yerinde değildi Allah ım ne korkmuştum ayda bi kaç kere yaşadık böyle
obu sıralarda tv de .uyku terörü.diye bi konu işliyorlardı belli bi yaş aralığın da oluyor sonra kendiliğinden kayboluyor işin tuhaf tarafı sabah hiç ama hiç bişe hatırlamıyor şimdi içim daha rahat en azından bu durumla karşılaşın ca daha sakinim çok şükür sen de atlatırsın inşşşşş
canım benim kızımında aynı problemleri var.şu anda 7 yaşında
ama sabah kalkınca bişi hatırlamıyor.uyandığında anne geliyolar diye bağırıyor.
ben sağlık personeliyim ama nedenini bulamadım.ilaçta kullanmk istemedim.
ben çalıştığım için çocuğum bakıcılarla büyüdü sanırım annesizlik sorun.
birde 2 yıldır falan tuvalet ihtiyacı için uyandığını ama tam uyanamadığı için ifade edmediğini anladık.şimdi direk wc ye götürüyorum yapıyor biraz daha ağlayıp uyuyor.
birde tecrübelerimle şunu anladım benimle yatınca olmuyor odasında yatınca oluyor.
tabi dualarını oku canınm.
başka çare bulursan banada söyle ne olur.
Allah kavuştursun canım.bide çook geçmiş olsun:26::26:.ya inanamazsın ama bende aynı böyle olurdum..eşim ne zmn nöbetçi olsa pat ışıklar kesilirdi..tünaydın kızlar :92:
sabah erken durusmam vardı, dolmuşa bindim ayakyatdım, adam kaza yapcaktı tam, hızlı da gıdıyodu, o sıra da ani bi fren yaptı bende kapının ordaydım, elimde de bu aksam spor oldugundan ıkı canta vardı, kolumu dolmuşun demırıne dolamıştım,sonra o ani frenle bı sarsıldık benım kol ezildisag elimin üzerindeki damar şiş şu anda, ve sağ kolumun iç tarafı mosmor oldu, yazarken de canım acıoo durusmaya yetıscegımden buz fılan da koyamadım dırek adlıyeye gectım, olayın sıcaklıgıyla bısey anlayamamıstım ama artık etkısını gösterıo, zaten kocişim de yok kime yapcamm ben nazımı
dün aksamda evde tek oturuyodum, tv ye baktım, sülüman vardı onu seyrettım bıraz, çamasır attım makıneye, duş aldım, saclarımı düzleştirdim derken çamasırları asarken pat dıye elektırıkler gıttı, kaldım bı basıma karanlıktaaaışıldak aradım köşe bucak, dün gece koçişim yoktu ama onun yerıne yastıgında ışıldak yattı
anlamıyorum ya, evde kocam varken elektrıkler bı kez olsun kesılmedı, ama o ne zaman gıtse ve ben evde gece yalnız kalsam elektrıkler pat dıye kesılıyo :26: tamam korkmuyorum ama artık bu nası bı tesaduf bende anlamıyorummmm :44:
bi de eşim gıtmeden telını yurtdısına actırmıstı, şimdi ise sadece msj atabılıyo telefonu arama yapmıomus, kac tane telefoncu gezdım dun aksamdan berı neden oldugunu bulamadılar, müşterı hızmetlerını aradım anlam veremedıler, kontrol edıyolar yurtdısına acılmıs telefon gercekten de ama arama yapamıyoo, buna da şaştım kaldımmm
anlıyacagınız bahtsız bedevi gibi gezıyorum ortalıklarda mor kolumla, soranlara kocam dövdü sonrada benı terk edıp yurtdışına kactı dıyecemmm
bu arada sena kaptan yok, gecmısı okuyupta geldımmm, tövbe tövbeee'den baska bısı dıyemıyorummmama o bızı takıbe devam eder, sena kaptan dıkkat et kendınee topıkımız nazarlara gelıyooo aramıza bomba gıbı dönersin inşşşşşş
bebekimmm cok geçmiş olsunnnnnn nazara mı geldinn kızzz
topiğe kurşun döktürelim bence
cnm ucuz atlatmışsın gene, sevindim ii olduğna, kocişin yok diye üzülme bekarlıgın eski günlerin tadı cıkar accık
Aslında bildiğim bir hoca yok canım..
Ve inan ne oluyor anlayamıyorum...
Rüya değil sanki...
Böyle gerçek gibi sanki..
Tepkileri canımı çok yakıyor
Sağol canım ya..
Amin duaların için..
Banlanmana üzüldüm.
Mesaj biraz sert olmuştu..
Haftaya burdasın çabuk geçer canım üzülme...
Televizyona şifre koyacak eşim bu gece..
Dijitürk olduğundan sadece çizgi film kanallarını izliyorlar...
Ama onda da şiddet olabiliyor bazen..
Haklısın canım biz de düşündük..
Cami hocasına bende yazdırayım korku ve nazar için...
Sağol canım...
Canım bunu yapacağım avuçlara felak nas 7 kere sonra vucüduna ..
Teşekkürler canım..
Sağol gülüm...
Okuyorum inan duaları...
Canım kızım 34 aylık....Bu böceklerden korkan kızım...
Diğeri 10 aylık.. Onda bişey yok... Sadece diş çıkarıyor...
Bu 34 aylık olan.. YAtıyor... Ayrı odası var...
YAtağı ayrı...
Herşey bikaç ay önce başladı....
Ağlayarak uyanmaya başladı....
GAripsedim başlarda...
Sonra alıştım bende..
Uyandığında tuvalete götürüp tekrar yatırıyordum..
Ama artık son 1 haftadır iş çığrından çıktı...
Çığlık atıyor..
Titriyor...
Yanına gittiğimde babası vardı...
Bbaına dokunmuyordu...
Onda böcek var anne..
Nasıl çığlık atıyor ama...
Titriyor yaprak gibi böyle...
Sonra kucağıma aldım..
Yine çığlık..
Anne ellerimdeler.....
İnşallah bizimkinin de geçer canım...
HAyırlısı olsun...
Canım odası temiz ama bugün baştan ayağa tekrar gireceğim odaya...
Sağol arcakım...
CAnım evet çırpınıyor kurtulmak istiyor kucağımdan...
Bağrıma basmam sakinleştirmiyor..
Ellerine bakarken her tarafı titriyor..
Bi de ağlıyor çığlıklar aralarla ansızın geliyor...
Işığı yakıyorum bitmiyor yani..
Sürekli anne ellerimdeler
Anne babamın üzerine geçtiler...
Anne yatağımdalar...
Anne anne neden göremiyorsun
Anne kurtar beni
Anne ne olur kurtar beni...
Anne ölüyorum...
Anne anne!!!
Sağol canım benim...
Canım benim almak istediğim şey bir elektrikli traş makinası...
En fiyakalısından ....
Amin ne güzel dua kız
Teşekkürler canım...
Okuyorum canım yine okuyorum..
Canım sen yeni evlisin sanırım...:)))
Keyfini çıkar
İnşallah canım inşallah bende senin gibi atlatırım...
Nete bir bakayım uyku terörüne..
Kızımda bakıcılarla büyüdü..
Geçen sene bakıcı şiddetine maruz kaldı..
Ama bu sene nüksetti bu olaylar...
TAmam canm
okudum canım gel gelhoşbulduk..benide bendie alın demiştim okudunmu
canım sen 1-2 haftaya normal dıyete gececem demıstın bende o zaman akadar kendı capımda bişeyler deneyim ama zannetmıyorum yanı yapamam onu ben dedıgım gıbı normalı yapsam yeter banama yardımlarını alırım yarın sabah kahvaltıda menemen olur mu mesela ne yıyım:44: öğle menüsünüde yazarım burda köfte var kolay
ben dünden kendimce geçtim karbon dieytine güyatamam bugün kahvaltıda
2dilimtam bğday(küçük rulo şeklinde)
menemen yaptım,taze domatesten..
3zeytin
1 yeşil soğan 2.yide yiyecektimde eşim gözlerimin dışarı çıktığı görünce kızdıacıydı
2bardak şekrsiz çay
arada sadece su
öğelenede kabak pişrdim oluyomu karboncu denizzzbuarada herzamn bitki açyalır içen ben 2gündür içemiyorum,zaten arcak biraz sana benziyom züülüyom kendime ama farkına varmadan soğuyorum herşeyden baskı oluyo bende iyimi gelmiyo baskı yapmam veremedikçe..
valla bişeye geldımm ama ne bılemıyorummmnazar herhaldee
ha bu arada ıkı aksamdır aksam yemeklerınde tavsıyene uyup acı bıber tursusu yıorum tuvalete cıkıyorum ammavelakın ben de hemoroid sorunu var onu da teteıkler miki korktumm, kocişte uyardı şimdi yıosun ama bunun bıde çıkışı var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?