70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende küçükken çok korkardım.karanlık odada yatamazdım.karanlık odalardan cadılar çıkacak sanırdım.ergenliğe kadar sürdü.sonra geçti hamile kalınca yine başladı.ama dua aldım muska yazdırdım geçti.

çok doyuruymuş ohh kahvaltı msissssya neden öyle dedin bana aaaaolmaz yapmıycam sporda okadar ter atıyom ölçülerimi azaldmıştır ama tartıya yansımadı mubarek..dünse rekor kırdım enaz durdum orda 2.5 saat..şuan popom acıyo yürürken ama akşam üzeri hocayla olamsada biraz yürüoyüp bantta gelicem,ama dayanamayıp aletlerede saldırrımmmhem sportif oldum hem eriemdim anlamadım ..eskdien çorba falanda yerdim menilerim bile tuhaflaştı ne diyeti yaptığım belli değil..çabuk sıkıldım belki ama hormonalrdanmı bilmiyorum olmuyorrr..:84:ben yapamam ölemiii

ya deniz bana küsmüsün niye menümün hesabını yapmadın yada ebn hesap istemiyom kaç kaşık yiyeyim bak bayıldım açlıktan..kabak yemeği...

canım yazıyordum ama şu seçim arabaları yüzünden yağmur ağlayarak uyandı tekrar geri uyuttum. hemen soruna cevap vereyim kabak yemeği şöyle diyim 1 kabak 4 kb. içinde neler var salça falan soğan domates hepsinin hesabı ayrı yapılıyor......

kocam gelirken ne getıreyım sana dedi, saç boyası getır meşhur irlanda kızılı var ya ondan dedim, o renk nası bişiki dedi, ordaki kızların çoğunun zaten saçı o tonlarda bakarsın dedim, tamam bakarım dedi
aah ah şimdi yanarım yanarım kendi elimle kocamı karı kıza bakmaya ittiğime yanarımm, isteyemedım şöyle adam gibi bı şişe freeshoptan parfüm kendim kaşındım yapcak bişi yokkk

geliyor bende malesef zevalcanım çok yanıyorrrrr

ya sen böyle anlatınca içim bi kötü oldu rabbim tez vakitte şifasını versin bir dktra götürün isterseniz EEG yapılsın en azından ne olduğu anlaşılır o bakıcınında canı çıksın emi tövbe tövbe mal karı nolucak yatacak yeri olmasın ahirette :117::117:bu arada evet yeni evliyim çok belli oluyo değil mi

iyiki geldin bebişşş neşemiz arttııııı

ben sana yapamazsın demedim eminmisin dedim. kaçamakları unut o zaman ok? bi de listeye bakıp akşamdan ertesi günü yiceklerini hesaplıcan ilk etapta 50-55i geçme tamamı canım

maşallah canım yaa cok güzel tebrık ederımkahvaltı ıyı de diğerleriyl eben pek doymam herald eama yarın denıycem bakalım listede cıkarıdm kb degerlerı bakalım

salça az var domates bol:44:soğan,sarımsak,azcık yağ,baharat.bide ocakla tencereama tuzu fazla kaçırmışım evde yoğurt ta yok senin gibi diyet colada..iyi valla negüzel 0 puannnsu içeyim yanına bide bitki çayı üstünee bugün öğlende gecikti tühhhhh

sen iç canım pıhtılaşma var demişler hiç zararı olmaz belki zayıflarsın şişin iner.

maşallah canım yaa cok güzel tebrık ederımkahvaltı ıyı de diğerleriyl eben pek doymam herald eama yarın denıycem bakalım listede cıkarıdm kb degerlerı bakalım

doymuycak nevar ben normalde bukadar yemiyorumki2gün zor geçermiş geçsin ya ben halaa 75lerde bdie adet oldum olacamm

kızlar bence kaç gündür karbonhidrat diyetini araştırıyorum. ve aklıma yattı gerçekten bir sürü kilo veren olmuş.benim cumartesiden cumartesiye doktor kontrolum. ne diyecek bilmiyorum ama en azından 2 hafta yapmak istiyorum.
zorlanmam umarım.
normal diyette zorlanmıyorum ama karbon diyetine göre çok çıkıyo

şimdi için içini kemirsin dursun demii

geliyor bende malesef zevalcanım çok yanıyorrrrr

geçmiş olsun canım yaaa, buzlu soğuk suya oturanı bile duydum ben onun acısından

anaammmmm nası üşenmiyonus hesap yapmayaaa

ayşebaharcım canım cok geçmiş olsun.. yazık o minnak meleğee bilmem ki hiç naapılır, ne edilir :26:

kaçamakları unutacan derken 50yi geçmemek şartıyla kaçamak yapabilirsin. mesela ben cumartsi günü kornet dondurma yicem. şimdiden kbsine baktım.22 kb miş. naparım dengelerim bende. sabahı yine 20 kb yaparım o önemli çünkü.
öğlen tavuk haşlarım 0 kb.
akşamüstü dondurmamı yerim 22 kb
etti 42 kb.
akşam da kocişe mangal yaptırırım ya balık ya pirzola 0 kb işte böleeeeeeeeeee
ben sana şunu ye bunu yeme demem bir gece önceden kaçamaklarını ve öğünlerini oluşturman lazım. bak benim cumartesi menüm bile hazır

denizcim birde menemene senın verdıgın lıstedekı lınkte 4 yk 5 karbon degerı yazmıs sen 13 dedın:26:

çok işim var ve ben çok heyecanlandım...unutucam inşaallah....nebieleyim adım çıktıya burda kaçamaklarla bazen bdie zayıflayamıyorum dedim oyüzdenmi yoksa öle dedin

canim benim inan cok uuldum aysecigim kizini hic durma bir doktora gotur bide muhakak EEG yapilmasini iste zaten uyutuyorlar uyku esnasinda bunu yasarsa ve hergi bir sorun varsa cikar yine diyorum umarim gecici bir durumdur ama yinede ihmale gelmez gotur en azindan icin rahatlar...

otur şimdi derdine yan delüüüüüüüüüüüüüü
yok kız çok zevkli oluyor valla. dün gece kocişi de kandırdım. mutfak tartısı alacak bana hesplama daha kolay olacak

denizcim birde menemene senın verdıgın lıstedekı lınkte 4 yk 5 karbon degerı yazmıs sen 13 dedın:26:
canım ben 11 dedim. domates-6, ben dolmalık biber koyuyorum -4 1de kafadan veriyorum çünkü az yağda oluyor ya o yüzden
holeyyy o da beni seviyoooo

seviyom tabi yeni mi anladın delüüüüüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…