70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydııınnnnnnnnn kızlar ben geldiiimmmmmmm nasılsınız bakalım bugün ben hiç ii değilim çünkü hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum çok şişim yaaaaaaa

kız pelin kandırdım valla kocişi mutfak tartısını alacak bana. hehehehhehe dedim ki ya yanlış hesaplayıp kilo alırsam üzülmezmisin dedim böle dudaklarımı büzüp...... o da dediki aman aman tamam alalım ,eğer kilo alırsan beni suçlarsın dedi
bende boynuna atladım sarıldım öptüm hehehehehheheheheh psikolojik baskı işteee hehehhehehe

deniz bu hesaplamalarla başımıza muhasebe müdürü olcak zatennnn bide kocişini de ikna etti mutfak tartısı almak için, kimyager gibi dolanıcak artık mutfaktaaa

ayşebahar bence en kısa zamanda ufaklıgı bı doktora gotur canım, bişi varsa da buyumeden hemencıkk geciversinnn :26: aksamları yatmadan boyle rahat uyumayı saglayan bıtkılerden cay fılan da ıcemez mı acaba, cocuga zararlı olur mu bılemıyorum kiii :26: en guzelı yıne bı bılene danısmak, inşşş en kısa zamanda yoluna gırer herseyy ama okuduklarıma gore topıktekı cogu annenın cocuklarında boyle gecıcı durumlar olmuşşşş, en az zararla atlatırsınız sizde inşş :81:

kızlar kaptanımız haftaya perşembeye kadar olmadığına göre yarın kim üstlencek çizelge işini. kaptanla telle falan görüşen var mı?

hehehehe tartım gelsin süper olucak inşallah

ayşebaharcım sen bence bir doktora danış canım. 34 aylıkmış dimi, benim kızım da 34 aylık. 06.08.08 doğumlu. çok istemiştim 08.08.08 de doğsun diye. sezeryan olacağım belli olduğu an doktordan öle randevu almıştık. ama benim cadı 06.08.08de sancıyla geliyorum dedi. apar topar sezeryana aldılar. senin kız 08.08.08 doğumluydu di mi???? allah kolaylık versin canım. yağmurda ayrı yatıyor geceleri korkuyom diye bağırır bazen yanına gidince susar ve uyur. sen en iyisi bir doktora sor canım. ihmal etme

tünaydııınnnnnnnnn kızlar ben geldiiimmmmmmm nasılsınız bakalım bugün ben hiç ii değilim çünkü hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum çok şişim yaaaaaaa

aman cnm üzülme taktığın şeye bak ben +1200deyim dün tartıldım biraz moral sıfırdı ama forumdaki arkadaşlarla konuşunca iyi hissetmeye başladım kendimi sende takıl sıkıntından kurtul

hehehehe tartım gelsin süper olucak inşallah

anaammm işi pelinin dediği gibi profesyonel kimyagerliğe dökmüşsün sen maşallahhhh

kızlar kaptanımız haftaya perşembeye kadar olmadığına göre yarın kim üstlencek çizelge işini. kaptanla telle falan görüşen var mı?

tabiki senbukadar hesap işine sardın hem tartında olucak bizi öbürcumaya akdan zayıflat kaptanımıza sürpüzzzz yapalımmmm

ay denizcim kusura bakma kafadan sallamısım gene baktım yazdıktan sonra 11 miş tamam am asen ayrı hesaplamıssın ya lıstede dıerk menemen 4 kasık 5 kb dıyo ondan sorduydum yanına kaşar mı yıcem ekmekle

tabiki senbukadar hesap işine sardın hem tartında olucak bizi öbürcumaya akdan zayıflat kaptanımıza sürpüzzzz yapalımmmm

kızlar çok isterdim ama ben hafta sonları giremiyom biliyorsunuz. hem yarın akşam annemlere gidiyoz biz pazartesi tatil ya
o yüzden kusura bakmayın
pazartesi akşam dönecez biz ordan

ay denizcim kusura bakma kafadan sallamısım gene baktım yazdıktan sonra 11 miş tamam am asen ayrı hesaplamıssın ya lıstede dıerk menemen 4 kasık 5 kb dıyo ondan sorduydum yanına kaşar mı yıcem ekmekle

kaşar ye istersen menemenin içine sucuk ta koy doyurucu olur.sucuk 1 kaşar 1 .

yine kaynatmışsınız. bu aralar yorgun ve halsizim biraz o yüzden ortalarda yokum.2 gündür oruç tutmaya başladım havalarda ısında haliyle yorucu oluyor bu durum.feci uykum geliyo bu saatlerde ama uyumuyorum.zaten yeterince geç uyuyorum bide öğlen uyursam artık sabahlarım

allah kabul etsin güç kuvvet versin inşallah

selam kızlar ben gldiiimm
bi dün girmedim sayfalar coşmuş valla
okuyamadım
benim mülakat iyi geçti
sizlere güzel haberler vericem inşallah yakın zamanda

sena kaptandan izin almam lazım bu hafta için
6 saat yol gidip gelince eller ayaklar davul gibi oldu benim
sabah tartıldım +1kg dayım

hoşgeldin canım inşallah iyi haberlerini bekliyoz....
malesef sena kaptanımız ban yedi o yüzden bildirim kime yapılacak belli değil şu an

denizzzz, izmir balçova ege park alışveriş merkezi içerisindeki best buy magazasında bu hafta sinbonun mutfak tartısı ındırımdeymışş, 24.90 fiyat, taksitle de 3*8.30muşşş haberın olsun bacıımmmmm gazetenın verdıgı broşürlere bakıyodum da şansına içinden bu çıktııı, nası bı tesadüfse, kalbın temız kuzummm
gercı balcova uzak mı size bılemıorumm ama:26:
aay bu arada yazarken kociş aradı arkadasının telefonundan, yerim yerimmmmmmmmm onu ben ilk günlerimizdeki gıbı heyecanlandım vallaaaa :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…