- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
deniz bu hesaplamalarla başımıza muhasebe müdürü olcak zatennnnbide kocişini de ikna etti mutfak tartısı almak için, kimyager gibi dolanıcak artık mutfaktaaa
ayşebahar bence en kısa zamanda ufaklıgı bı doktora gotur canım, bişi varsa da buyumeden hemencıkk geciversinnn :26: aksamları yatmadan boyle rahat uyumayı saglayan bıtkılerden cay fılan da ıcemez mı acaba, cocuga zararlı olur mu bılemıyorum kiii :26: en guzelı yıne bı bılene danısmak, inşşş en kısa zamanda yoluna gırer herseyyama okuduklarıma gore topıktekı cogu annenın cocuklarında boyle gecıcı durumlar olmuşşşş, en az zararla atlatırsınız sizde inşş :81:
tünaydııınnnnnnnnn kızlar ben geldiiimmmmmmm nasılsınız bakalım bugün ben hiç ii değilim çünkü hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum çok şişim yaaaaaaa
otur şimdi derdine yan delüüüüüüüüüüüüüü
yok kız çok zevkli oluyor valla. dün gece kocişi de kandırdım. mutfak tartısı alacak bana hesplama daha kolay olacak
canım ben 11 dedim. domates-6, ben dolmalık biber koyuyorum -4 1de kafadan veriyorum çünkü az yağda oluyor ya o yüzden
seviyom tabi yeni mi anladın delüüüüüüüüüüüüü
hehehehe tartım gelsin süper olucak inşallah
kızlar kaptanımız haftaya perşembeye kadar olmadığına göre yarın kim üstlencek çizelge işini. kaptanla telle falan görüşen var mı?
tabiki senbukadar hesap işine sardın hem tartında olucak bizi öbürcumaya akdan zayıflat kaptanımıza sürpüzzzz yapalımmmm
ay denizcim kusura bakma kafadan sallamısım genebaktım yazdıktan sonra 11 miş tamam am asen ayrı hesaplamıssın ya lıstede dıerk menemen 4 kasık 5 kb dıyo ondan sorduydum yanına kaşar mı yıcem ekmekle
yine kaynatmışsınız.bu aralar yorgun ve halsizim biraz o yüzden ortalarda yokum.2 gündür oruç tutmaya başladım havalarda ısında haliyle yorucu oluyor bu durum.feci uykum geliyo bu saatlerde ama uyumuyorum.zaten yeterince geç uyuyorum bide öğlen uyursam artık sabahlarım
selam kızlar ben gldiiimm
bi dün girmedim sayfalar coşmuş valla
okuyamadım
benim mülakat iyi geçti
sizlere güzel haberler vericem inşallah yakın zamanda
sena kaptandan izin almam lazım bu hafta için
6 saat yol gidip gelince eller ayaklar davul gibi oldu benim
sabah tartıldım +1kg dayım
tünaydııınnnnnnnnn kızlar ben geldiiimmmmmmm nasılsınız bakalım bugün ben hiç ii değilim çünkü hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum çok şişim yaaaaaaa
hoşgeldin canım inşallah iyi haberlerini bekliyoz....
malesef sena kaptanımız ban yedi o yüzden bildirim kime yapılacak belli değil şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?