70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay denizcim kusura bakma kafadan sallamısım gene baktım yazdıktan sonra 11 miş tamam am asen ayrı hesaplamıssın ya lıstede dıerk menemen 4 kasık 5 kb dıyo ondan sorduydum yanına kaşar mı yıcem ekmekle

canım bende aynı durumdayım.daha kafam tam almadı bu karbon diyetini.aldı birazda.ben kaçamak çok yaptığım için işime gelmedi.

allah kabul etsin güç kuvvet versin inşallah
saol canım ya

Allah kavuştursun böyle ayrılıklar iidir.bende ayı duyguları hissediyorum ayrı olunca aşk tazeleniyo

ay kız görüyon mu bak ne kadar temiz kalpliyim yaaaaaaaaa saol bacım balçova yakın kız bana heheheheh best buy zaten ordan bakalım dicektşm bende kocişe. fiyatı da iyiymiş ben akşamüstü kandırıp götürteyim bari. hava alalım diyeyim tartıyı orda görünce de aaaa indirimdeymiş bak diyip aldırtayım bari
çok thanxs bacımmmmm

yaaa çok üzüldüm keşke yapmasaydın öyle yorum sena abla yaa neyse 1hafta sonra yine aramızda olursun inş.
valla benimkinin markası bosch ve 5yıldır kullanıyorum maşallah daha ilk pili bitcek gibide değilvalla memnunum benimkide cam baskül ama pek ağır kendi ağırlığına benide ekliyo tartarken dermişim
allah allah bi problemmi var acaba kilo vermene engel test yaptırdınmı ben yaptırmam gerekiyomuş boğalar kolay kilo veremezmiş ben boğayımda,sonra vücütları su toplar çok ödem olurmuş kan testi yaptırmamız lazımmış sabah tvde kadın söyledi off bende karar verdim pazartesi gitcem he bide boğalar 2temmuzda başlasın diyete diyo yuhh ozamana kadar yiyelimmi homili gırtlak
trendy 21 nerdesin canım bugün niye girmedin.yoksa sendemi çocuklardan fırsat bulamadın
burdayım işte ama gerçekten çocuklar bıkkınlık verdi artık hele oğlan hep başımda oyunda oyun aşağı indiriyorum komşularla oturuyoz oda çocuklarla oynuyoda rahatlıyorum ama tabi buraya oturamıyorum öff olsun ama onlar daha önemli
aman cnm üzülme taktığın şeye bak ben +1200deyim dün tartıldım biraz moral sıfırdı ama forumdaki arkadaşlarla konuşunca iyi hissetmeye başladım kendimi sende takıl sıkıntından kurtul
inşallah yarın nolcak bakalım bugün bari dikkat etmeliyim gidip yürüyüş yapcam hem işlerimde var dışarda bi taşla iki kuş valla dün merdivenleri yıkadımda varya saunaya girmiş gibi ter aktı valla oyoy

ay allah kabul etsin canım kıyamam ben sana

ya kızlar saunaya girsem kilo kaybı nasıl olur hergünmü girmeliyim yoksa bi süresi varmı off

Allah kabul etsin tatlım

ya inanırmısın bugün tam bizim kız nerelerde acaba diodumki kendi kendime sen geldin hoşgeldin inş güzel haberler bekliyoruz

numaracı hatun seniiiiii

sen bı opucukle onu da aldırırsınnnn şaka bı yana kalbın temızmiş valla canımmm, yardımcı olduysam ne mutluu

ayşebahar,geçmiş olsun cnm.. anlattıkların uyku terörüne benziyor.aslında çocuklarda görülme sıklığı daha yüksek ama büyük yaşlarda da görülebiliyor..hastanelerin uyku merkezi bölümleri var,orada inceleniyor,yada ist.da isen bakırköy devlet hastanesinde ve bazı özel hastanelerde var.. netten araştır bir özel hastaneyi aradığında ücretsiz olarak psikolog seni dinleyip yönlendiriyordu ne yapman konusunda..
o konuştuğu,korktuğu,bilinçsiz hareketler yapılan dönemde sadece onu telkin etmen gerekiyor sakin bir şekilde,uyandırmaya çalışma,gözleri açık bilinçli gibi gelse de bilinci kapalı, hatırlamayacak.bildiğim kadarıyla belirli bir dönem sonra da kendiliğinden geçiyor..eğer uyku terörü ise..
ancak ateşle geliyorsa havale olabilir..havale bahsettiğin şekilde halüsinasyon yapabiliyor..
geçmiş olsun canım,dua etmeye devam et..

kızlar deniz kaçarrrrrr yağmur uyandı ben bu seçim otobüslerine başlıcam hehheheheh hepsi de mübarek dıngır dıngır çocuk uyuyo burda yaaaaa uyandırdılar yavrumu yaaaa sersem geldi başını dizime koydu öle bakınıyor esniyor kuşum yaaaa hadi öptüm siziiiiii

senacım kafana takma haftaya perşembe görücez seni burda

canim sen karboonlarini yanlis hesaplamisin karboonhitrat deneyimleri diye bir grup var onlarin ilk sayfasinda var onlara gore hesapla

canim benim cok gecmis olsun oyoyoy kociste yok biraz ovsun sevsin sonrada opsun hemen gecsin...
Canım bende listeden yaptım zaten ama menümün hesaplaması kolay olmadı biraz...
ay ya bu yaşlarda korkuyorlar evet.. ben kayınvalıdemlerın tarafına gidince aslan birşeyden filan korkunca görümcemler şaşırıyor ya niye böyle korkuyor acaba deyip duruyorlar..
bende bir tane bizimkinde var sanıyordum.. ınternette baktım bıraz, gelişiminde de yazıyor bu yaşlarda herseyden korkabıleceklerı.. bende rahatladım.. mılletı dınlersen sankı cok acayıp bırseymıs gıbı davranıyorlar..

Canım benim yaa... kıyamam yavru o daha.. gece uyandıgında ışıkları açıp kucakta sırtını filan okşamak lazım, tabi yapıyorsundur.. belki ninni yada sakin birşey söylense sakinleştirirmi acaba çocuğu..
dikkatini dağıtmak için tv açabilirsin çizgifilm kanalı filan... etkili olur belki..
tabi en başta dua ama bunlarda faydalı olabilir...

hoşgeldin canım inşallah iyi haberlerini bekliyoz....
malesef sena kaptanımız ban yedi o yüzden bildirim kime yapılacak belli değil şu an

deniz hanım tatil dolayısıyla kabul etmedi teklifimikılavuz yada işte çok kilo verenlerden biri olsun yada arcak yada ben..numunelerrr

deniz hanım tatil dolayısıyla kabul etmedi teklifimikılavuz yada işte çok kilo verenlerden biri olsun yada arcak yada ben..numunelerrr

tartıya bende biara merak salmıştımyine zayıflamak istediğim dönemlerden brizaman.listlerede zor uyuluyo aslında evde olanalrdan ama hergün aynısaat olayı bende olmadı hiçç..ensonda kışın devlet hastanesind ediyetisyen kiloam gör e hazır liste çıkardı ya benim öyle tam yersem lkileo vericem galiba..2aydır hayatımdançok şeyde çıkardım anlamadım ben benişimdide akrbon ölçüsü bakalım nekadar sürecek....bezelyeler bitsinde çok sıkıldım ayıkla dur..annem nerdesinnnspora gidicem gelince bugün hocayla çalışmıycam az tepinip gelirim yani enaz 2saat oturup adam akıllı liste yapam bariiii

geçmiş olsun cnm .Allah kavuştursun sizi

canım benim ya çok zordur eminimki allah kimsenin başına vermesin kızların dediği gibi çok dua et çocuk o durumdayken ,,hem doktora götürdünmü belki bişey söylerler

ooo baya farketti desene iyiymiş yaa

kanında pıhtılaşmamı var.benimde vardı coraspin kullandım sende kullansana.belkide ondan hamile kalamıyon.aaaaaaaaaa hatırladım alıcam kullancam diyodun. kullanıyomusun

ahh ahh o pıhtılaşma meselesi yüzünden 4 düşük yaptım ben ve küçük kızıma tedaviye başladığımda coraspin+ clexane iğne vermişti dr çok şükür 2.aşılamamda bebeğim geldi ve 9 ay bitene kadar kullandım iğneleri 5.aya kadar göbekten sonrada kollardan vurmaya devam ettim kollarımda hala izleri durur
ama işe yaradı çok şükür ya gerisi boşş.tabii benim 5.ayda bide erken doğum sancılarım başladı bende sorun çoookk bide ondan dolayı haftada 1 başka iğnede yedim doğumdan 1 hafta öncesinde iğnelerin hepsini kestik ne kol ne popo kalmıştı bende :)

hay Allah iyiliğini versin kız kendi kendine kocanı elin kadınlarına bakmasına müsade etmişsin ölemiii ay çok güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…