ay denizcim kusura bakma kafadan sallamısım genebaktım yazdıktan sonra 11 miş tamam am asen ayrı hesaplamıssın ya lıstede dıerk menemen 4 kasık 5 kb dıyo ondan sorduydum yanına kaşar mı yıcem ekmekle
saol canım yaallah kabul etsin güç kuvvet versin inşallah
Allah kavuştursun böyle ayrılıklar iidir.bende ayı duyguları hissediyorum ayrı oluncadenizzzz, izmir balçova ege park alışveriş merkezi içerisindeki best buy magazasında bu hafta sinbonun mutfak tartısı ındırımdeymışş, 24.90 fiyat, taksitle de 3*8.30muşşş haberın olsun bacıımmmmmgazetenın verdıgı broşürlere bakıyodum da şansına içinden bu çıktııı, nası bı tesadüfse, kalbın temız kuzummm
gercı balcova uzak mı size bılemıorumm ama:26:
aay bu arada yazarken kociş aradı arkadasının telefonundan, yerim yerimmmmmmmmm onu benilk günlerimizdeki gıbı heyecanlandım vallaaaa :78:
denizzzz, izmir balçova ege park alışveriş merkezi içerisindeki best buy magazasında bu hafta sinbonun mutfak tartısı ındırımdeymışş, 24.90 fiyat, taksitle de 3*8.30muşşş haberın olsun bacıımmmmmgazetenın verdıgı broşürlere bakıyodum da şansına içinden bu çıktııı, nası bı tesadüfse, kalbın temız kuzummm
gercı balcova uzak mı size bılemıorumm ama:26:
aay bu arada yazarken kociş aradı arkadasının telefonundan, yerim yerimmmmmmmmm onu benilk günlerimizdeki gıbı heyecanlandım vallaaaa :78:
yaaa çok üzüldüm keşke yapmasaydın öyle yorum sena abla yaa neyse 1hafta sonra yine aramızda olursun inş.selam kızlar günaydınnbu sabah sevinçliyim çünkü sadece 1.300qr artıdayım..dünkü yediklerimden sonra 3-4 kilo artıda olacaqımı düşünmüştüm..birazdan kursa gidicem kızımda gelecek bugün..kek yaptım kendim içinde semizotu salatası yapıcam...hepinizi öpüyorum akşama görüşürüz inşallah
valla benimkinin markası bosch ve 5yıldır kullanıyorum maşallah daha ilk pili bitcek gibide değilgünaydın kızlar
oooffffff sinir oldum dün tekrar tartıldım meğer kilo almışım ondan önceki yerin tartısı yanlışmış +1200deyimeve bir tane dijital tartı alıcam ya ve artık cumada dahil olmak üzere işe sabah ve akşam yürüyerek gidip gelicem toplamda 2 saat eder evde de boş durmuyorum gelince toparlarım inş. cumaya acayip bir iştah açılması var kontrol edemiyorum kendimi
bana önerebileceğiniz bir dijital tartı markası varmı geçenlerde alıcaktım alma hemen bozuluyo dediler doğrumu
allah allah bi problemmi var acaba kilo vermene engel test yaptırdınmı ben yaptırmam gerekiyomuş boğalar kolay kilo veremezmiş ben boğayımda,sonra vücütları su toplar çok ödem olurmuş kan testi yaptırmamız lazımmış sabah tvde kadın söyledi off bende karar verdim pazartesi gitcem he bide boğalar 2temmuzda başlasın diyete diyo yuhh ozamana kadar yiyelimmi homili gırtlakgünaydın kızlar 10 gündür yediklerime dikkat ediyorum bir gram bile vermemişim .çok katı bir diyet yapmıyorum ekmeği kestim hiç ekmek yemiyorum ama sebze yemeklerinden iki tabak yiyorum yanlışmı yapıyorum acaba .bide çok su içmekten kocaman karnım çıktı.
burdayım işte ama gerçekten çocuklar bıkkınlık verdi artık hele oğlan hep başımda oyunda oyun aşağı indiriyorum komşularla oturuyoz oda çocuklarla oynuyoda rahatlıyorum ama tabi buraya oturamıyorum öff olsun ama onlar daha önemlitrendy 21 nerdesin canım bugün niye girmedin.yoksa sendemi çocuklardan fırsat bulamadın
inşallah yarın nolcak bakalım bugün bari dikkat etmeliyim gidip yürüyüş yapcam hem işlerimde var dışarda bi taşla iki kuş valla dün merdivenleri yıkadımda varya saunaya girmiş gibi ter aktı valla oyoyaman cnm üzülme taktığın şeye bak ben +1200deyim dün tartıldım biraz moral sıfırdı ama forumdaki arkadaşlarla konuşunca iyi hissetmeye başladım kendimi sende takıl sıkıntından kurtul
yine kaynatmışsınız.bu aralar yorgun ve halsizim biraz o yüzden ortalarda yokum.2 gündür oruç tutmaya başladım havalarda ısında haliyle yorucu oluyor bu durum.feci uykum geliyo bu saatlerde ama uyumuyorum.zaten yeterince geç uyuyorum bide öğlen uyursam artık sabahlarım
Allah kabul etsin tatlımyine kaynatmışsınız.bu aralar yorgun ve halsizim biraz o yüzden ortalarda yokum.2 gündür oruç tutmaya başladım havalarda ısında haliyle yorucu oluyor bu durum.feci uykum geliyo bu saatlerde ama uyumuyorum.zaten yeterince geç uyuyorum bide öğlen uyursam artık sabahlarım
selam kızlar ben gldiiimm
bi dün girmedim sayfalar coşmuş valla
okuyamadım
benim mülakat iyi geçti
sizlere güzel haberler vericem inşallah yakın zamanda
sena kaptandan izin almam lazım bu hafta için
6 saat yol gidip gelince eller ayaklar davul gibi oldu benim
sabah tartıldım +1kg dayım
ay kız görüyon mu bak ne kadar temiz kalpliyim yaaaaaaaaa saol bacım balçova yakın kız bana heheheheh best buy zaten ordan bakalım dicektşm bende kocişe. fiyatı da iyiymiş ben akşamüstü kandırıp götürteyim bari. hava alalım diyeyim tartıyı orda görünce de aaaa indirimdeymiş bak diyip aldırtayım bari
çok thanxs bacımmmmm
amin saol:
ay allah kabul etsin canım kıyamam ben sana
amin saol canımAllah kabul etsin tatlım
anım o bıraz agır oluyo serbetlı ben onu deılde sütle yapılan etımeklerı sütle ıslatıyon muhallebıyapıyon kat kat döşüyon ortaya ceviz en üstede ceviz o kadar cok güzel oluyo tam yaz tatlısı aman pardon cıss bizee
Canım bende listeden yaptım zaten ama menümün hesaplaması kolay olmadı biraz...canim sen karboonlarini yanlis hesaplamisin karboonhitrat deneyimleri diye bir grup var onlarin ilk sayfasinda var onlara gore hesapla
canim benim cok gecmis olsun oyoyoy kociste yok biraz ovsun sevsin sonrada opsun hemen gecsin...
ay ya bu yaşlarda korkuyorlar evet.. ben kayınvalıdemlerın tarafına gidince aslan birşeyden filan korkunca görümcemler şaşırıyor ya niye böyle korkuyor acaba deyip duruyorlar..ay betüşüm valla geçen hafta bizim sitede bir açılış yapıldı bi cafemiz vardı orayı değiştiler palyaço gelmiş açılış için çocuklar sevinsin diye anam ceylin onu gördüğüyle babasını çekiştire çekiştire eve götürdü bi iki defa dışarda görmüştü zıtlaştı bizle ama ilk defa böyle yaptı o gün bugündür nerdeyse hergün anne payço burnu var kımızı orda dışada diyo başka bişii demiyo bende şaşırdım netçeğimi valla
Canım kızım 34 aylık....Bu böceklerden korkan kızım...
Diğeri 10 aylık.. Onda bişey yok... Sadece diş çıkarıyor...
Bu 34 aylık olan.. YAtıyor... Ayrı odası var...
YAtağı ayrı...
Herşey bikaç ay önce başladı....
Ağlayarak uyanmaya başladı....
GAripsedim başlarda...
Sonra alıştım bende..
Uyandığında tuvalete götürüp tekrar yatırıyordum..
Ama artık son 1 haftadır iş çığrından çıktı...
Çığlık atıyor..
Titriyor...
Yanına gittiğimde babası vardı...
Bbaına dokunmuyordu...
Onda böcek var anne..
Nasıl çığlık atıyor ama...
Titriyor yaprak gibi böyle...
Sonra kucağıma aldım..
Yine çığlık..
Anne ellerimdeler.....
hoşgeldin canım inşallah iyi haberlerini bekliyoz....
malesef sena kaptanımız ban yedi o yüzden bildirim kime yapılacak belli değil şu an
deniz hanım tatil dolayısıyla kabul etmedi teklifimikılavuz yada işte çok kilo verenlerden biri olsun yada arcak yada ben..numunelerrr
tünaydın kızlar :92:
sabah erken durusmam vardı, dolmuşa bindim ayakyatdım, adam kaza yapcaktı tam, hızlı da gıdıyodu, o sıra da ani bi fren yaptı bende kapının ordaydım, elimde de bu aksam spor oldugundan ıkı canta vardı, kolumu dolmuşun demırıne dolamıştım,sonra o ani frenle bı sarsıldık benım kol ezildisag elimin üzerindeki damar şiş şu anda, ve sağ kolumun iç tarafı mosmor oldu, yazarken de canım acıoo durusmaya yetıscegımden buz fılan da koyamadım dırek adlıyeye gectım, olayın sıcaklıgıyla bısey anlayamamıstım ama artık etkısını gösterıo, zaten kocişim de yok kime yapcamm ben nazımı
dün aksamda evde tek oturuyodum, tv ye baktım, sülüman vardı onu seyrettım bıraz, çamasır attım makıneye, duş aldım, saclarımı düzleştirdim derken çamasırları asarken pat dıye elektırıkler gıttı, kaldım bı basıma karanlıktaaaışıldak aradım köşe bucak, dün gece koçişim yoktu ama onun yerıne yastıgında ışıldak yattı
anlamıyorum ya, evde kocam varken elektrıkler bı kez olsun kesılmedı, ama o ne zaman gıtse ve ben evde gece yalnız kalsam elektrıkler pat dıye kesılıyo :26: tamam korkmuyorum ama artık bu nası bı tesaduf bende anlamıyorummmm :44:
bi de eşim gıtmeden telını yurtdısına actırmıstı, şimdi ise sadece msj atabılıyo telefonu arama yapmıomus, kac tane telefoncu gezdım dun aksamdan berı neden oldugunu bulamadılar, müşterı hızmetlerını aradım anlam veremedıler, kontrol edıyolar yurtdısına acılmıs telefon gercekten de ama arama yapamıyoo, buna da şaştım kaldımmm
anlıyacagınız bahtsız bedevi gibi gezıyorum ortalıklarda mor kolumla, soranlara kocam dövdü sonrada benı terk edıp yurtdışına kactı dıyecemmm
bu arada sena kaptan yok, gecmısı okuyupta geldımmm, tövbe tövbeee'den baska bısı dıyemıyorummmama o bızı takıbe devam eder, sena kaptan dıkkat et kendınee topıkımız nazarlara gelıyooo aramıza bomba gıbı dönersin inşşşşşş
canım ben daha geçen cuma başladım 65.8 ile. önceden normal diyet yapıyordum yediklerime dikkat ederek. ama malesef belli bir süreden sonra durdu hatta artılara doğru gitmeye başladı. o an dedim ki şoklama yapayım geçen cuma artı500grdaydım. cuma günü başladım karbon diyetine bugün itibariyle tam 1200 gr gitmiş bulunuyor bakalım yarın kaç olacak
oooyyyyyyyyyyy oyyyyyyy kıyamam sana canım pelinim. nazarlara geldin sen kuzum. verilmiş sadakan varmış canım. çok geçmiş olsun dikkat et kendine. kocan döndüğünde kolundaki morluğu görünce kim dövdü diyecen
kanında pıhtılaşmamı var.benimde vardı coraspin kullandım sende kullansana.belkide ondan hamile kalamıyon.aaaaaaaaaa hatırladım alıcam kullancam diyodun. kullanıyomusun
kocam gelirken ne getıreyım sana dedi, saç boyası getır meşhur irlanda kızılı var ya ondan dedim, o renk nası bişiki dedi, ordaki kızların çoğunun zaten saçı o tonlarda bakarsın dedim, tamam bakarım dedi
aah ah şimdi yanarım yanarım kendi elimle kocamı karı kıza bakmaya ittiğime yanarımm, isteyemedım şöyle adam gibi bı şişe freeshoptan parfümkendim kaşındım yapcak bişi yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?