- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
geçmiş olsun cnm .Allah kavuştursun sizi
kızlar kaptanımız haftaya perşembeye kadar olmadığına göre yarın kim üstlencek çizelge işini. kaptanla telle falan görüşen var mı?
çok tesekkur ederımmm
ya 4-5 aydır regl oldugum gunlerı masa takvımıme işaretliyodm, sonuncusunu unutmusum ve hatırlayamıyorumm, deminden berı topiğin eski sayfalarına bakıyormmm, buraya yazıyorum diyeeekk işte nelere yarıyoooo
hımm anladım canım ama ben bide diyetisyene gitcem bakalım ölçtüreyim kasımı yağımı suyumu ne çıkıcak merak ediyorum bu 12.5 kiloyu neyimden verdim acep:44:allah allah bi problemmi var acaba kilo vermene engel test yaptırdınmı ben yaptırmam gerekiyomuş boğalar kolay kilo veremezmiş ben boğayımda,sonra vücütları su toplar çok ödem olurmuş kan testi yaptırmamız lazımmış sabah tvde kadın söyledi off bende karar verdim pazartesi gitcem he bide boğalar 2temmuzda başlasın diyete diyo yuhh ozamana kadar yiyelimmi homili gırtlakr:
test yaptırmadım aslında ben kolay kilo veririm kolay alırım .dediğim gibi çok katı diyet yapmadım.tvde karatay diyeti duymuştum ekmek ,pilav ,makarna yemeyin demişti onları kestim çayı şekerli içiyodum onu kestim tabi spor yapmakda lazım form çaylarınıda içemiyorum midemde reflü var .benim burcumda terazi canım. 10 gün oldu diyete başlayalı ama aralarda kaçamaklar çok oldu .arada komşularla götürdük börek çörek
valla benim evimde netim var bende gönüllü olabilirim devamlı evdeyim nasıl olsa ama nasıl yapılcakki bi bilgim yok ben sena ablaya soriyimmi msnden bakalım ne diycek bu konuda ne dersinizvalla kızlar ya acil bıldırımlere bı çözüm bulmalıyıznapcaz yrn, ben ılk geldgmde kaptan yıne banlanmıştı, onun yerıne müge arkadasımız yapmıstı lısteyı ama şimdi o da yok :26:
şöyle tecrübeli, net baglantısı olan bı gönüllü arkadas yok mu acabaaa :44:
ben tecrubesız olsam da denemeye kalkısırdım ama evde net baglantım yok malesef, ancak ofıste oldugum surece girebiliyorummm mesaı saatlerınde :26:
ya kaptanımı ıstıyorummmmkoçişim gitii, kaptanımız gıttı; bu ne bahtsızlık yarabbimmmm
hımm anladım canım ama ben bide diyetisyene gitcem bakalım ölçtüreyim kasımı yağımı suyumu ne çıkıcak merak ediyorum bu 12.5 kiloyu neyimden verdim acep:44:
valla benim evimde netim var bende gönüllü olabilirim devamlı evdeyim nasıl olsa ama nasıl yapılcakki bi bilgim yok ben sena ablaya soriyimmi msnden bakalım ne diycek bu konuda ne dersiniz
merhaba cıtırlarrr
kahvaltıda: 2fincan ıhlamur cayı, 4zeytın,1kıbrık kutusu kadar peynır , komposto tabagındada semız otu yedım ha bıde 2dılım kepeklı ekmek..ayva recelındede 3 adet tanesınden yedım.
ara : madensuyu
öğlen: fırında sebze yemegi bi tabak,2 corba kasıgı yogurt,1 dilim kepekli ekmek.. iki dilimde karpuz yedım
ara: 5tane kayısı
aksama : semız otunu bugun bıtıcem ,1kepeklı ekmek,2corba kasıgı yogurt ,
gece yatmadan öncede 2tatlı kasıgı pekmez içiyorum mecburen kanamam benım çok olmustu gercı hala devam edıyor .ascık kanlı canlı olayım bırakcam zaten
msn si varsa sor bence de ya da bı danış napalım dıyee, kotu oldu boyle kaptan gıdınce yaa :26: boyle belırsızlıkler olunca cuma hevesım kacıo :26:
ya inanırmısın bugün tam bizim kız nerelerde acaba diodumki kendi kendime sen geldin hoşgeldin inş güzel haberler bekliyoruz
olmazzz bebişiini emzir güzelce şööle 1 yaşına gelsin ööle gel bakalım.bide biz o yöntemleri kullanmıyoruz düzenli ve sağlıklı beslenme çok önmeli tatlım.kaç kilosn bakalım taze anneeee.
kalbin temizmiş tatlım
salıyı çarşambaya bağlyan gece bindim otobüse dün gece 1i geçiyodu eve geldiğimde perte çıktım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?