yaa bu tartı işi bende celıskı yarattı...
sabah uyandıgımızda wcye gıdip tartıldıgımızdakını mı baz alcaz yoksa gun içrindekınimi oğlen yada ıkındıdekınımı??
cunku sabahkıyle gun ıcerısındekı kılom değişiyorda
yeme tatlım dur sen manken gibi olacannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız sen öle mı yapıyon bu orijınal fıkır nerden geldı aklınaa:92::92::92::92::92:
kalın kırmızı bi kordela al akşam kendini paket yap gerisi ......... sana kalmış
[sıze="2"]sessiz sessiz bi köşemde otururkene senaya yakalandım acım büyük kızlarBu hafta bildirimlerinizi bana yapıyosunuz bende sizi listeliyorum çok sık siteye girme imkanım olmayacağı için duyan duymayanlara söylerse çok mutlu olurum.sağlıçakla eksi bildirimlerle kalın [/sıze]
bilgiyi tazelemiş olayım.. bu hafta bildirimi green4 arkadaşa yapıyormuşuzz....
ya 2 gündür aksam öğünümü o kadar erken bitiriyorum ki kilom sabah çok farketmesi gerekırken yanı en az 200-300 gr olması lazımken aynı kıloda cıktım 2 gundur hıc degısmedı... oysa ben cumaya daha da gıder sanıyordum ama dun yedıgım dondurmamı engelledı acaba. ama cok erken yedım aksam yemegı yerıne hemde.. kalorısı mı cok geldı acaba.. bugun de aynı hatayı yaptım.. acaba yarın yıne mı değişmeyecek kilom.. püüff hiç sevmedim bu işi şimdi...
kızlaarrrrrrrrr yukarıdaki insancığa yollıcaksınız bildirimleri hatırlatıyımSessiz sessiz bi köşemde otururkene senaya yakalandım acım büyük kızlarbu hafta bildirimlerinizi bana yapıyosunuz bende sizi listeliyorum çok sık siteye girme imkanım olmayacağı için duyan duymayanlara söylerse çok mutlu olurum.sağlıçakla eksi bildirimlerle kalın
biri bana durrrrrrrrrr desin diyetimi bozmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?