70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bu tartı işi bende celıskı yarattı...

sabah uyandıgımızda wcye gıdip tartıldıgımızdakını mı baz alcaz yoksa gun içrindekınimi oğlen yada ıkındıdekınımı??
cunku sabahkıyle gun ıcerısındekı kılom değişiyorda

evet canım sabah kalkınca wcden sonra tartılıp bildirim yapıyoruz herhalde gün içindekiler farklı olur yiyip içiyoz diğimi ama

hadi ben çarşıya çıkıyorum SENA abla du bakalım dedi ne diycek bilmiyorum gelirse yazarım bye:79:

Sessiz sessiz bi köşemde otururkene senaya yakalandım acım büyük kızlar bu hafta bildirimlerinizi bana yapıyosunuz bende sizi listeliyorum çok sık siteye girme imkanım olmayacağı için duyan duymayanlara söylerse çok mutlu olurum.sağlıçakla eksi bildirimlerle kalın

kızlar şu karbon diyetini yapanlar bana bi mail atıp nedir ne değildir kaç puan idealdir falan bi bilgi verbilir mi
KILAVUZCUM sen yapıyosun sanırım bu diyeti
benim bi vücudu hareketlendirmek için yapmam lazım bi süre
kk da vardı topik okudum ama ordaki puanlamalar çok fazla geldi bana

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben hhansa benide banlamışlar yaaaaaaaaaaaaa düşünce suçlusumuyum neyim anlamadım yaaa ben kime ne dedimde aldımm kızlar bu cezayııı ya ben gibi kaptandan başka banlananlar var mııı:84::84::84: ben kaçayımda kankimden girdim onuda banlatmıyayımm bari yarın 16.30 gelcemm aranıza hoşçakalınnnn

:92::92::92::92::92:
kalın kırmızı bi kordela al akşam kendini paket yap gerisi ......... sana kalmış
kız sen öle mı yapıyon bu orijınal fıkır nerden geldı aklınaa

hahaakşam akşam hiç gülesim yoktu

bilgiyi tazelemiş olayım.. bu hafta bildirimi green4 arkadaşa yapıyormuşuzz....

ya 2 gündür aksam öğünümü o kadar erken bitiriyorum ki kilom sabah çok farketmesi gerekırken yanı en az 200-300 gr olması lazımken aynı kıloda cıktım 2 gundur hıc degısmedı... oysa ben cumaya daha da gıder sanıyordum ama dun yedıgım dondurmamı engelledı acaba. ama cok erken yedım aksam yemegı yerıne hemde.. kalorısı mı cok geldı acaba.. bugun de aynı hatayı yaptım.. acaba yarın yıne mı değişmeyecek kilom.. püüff hiç sevmedim bu işi şimdi...

Son düzenleme:
kızlar SPECİAL K yiyen varmı?
ben 2 qündür sabah ve akşam olmak üzere
2 öğün yiyorum
ayrıyeten öğle sebze yemeği yada 1 dilim tost qibi şeyler yiorm
qünde 1 tanede meyve yiyorum
en az 1,5lt su içiorum
bitki çaylarıda içiorum
inşallah faydasını qörürüm
:26:

sana mı bildiriyoruz hadi bakalım hayırlı olsun görevin

dutraksıyo canım arada ya ondandır durakladığı dönem pasif kalmamaya gayret et kalori yakmaya çalış daha çok hareketli ol sporrrrrrrrr

kızlaarrrrrrrrr yukarıdaki insancığa yollıcaksınız bildirimleri hatırlatıyım
garibim üzülme gııııııııııı sende yaparsın hadi hadiiiiiii
biri bana durrrrrrrrrr desin diyetimi bozmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…