70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr 2,5 yaşındaki kızımın tüm gün yediklerini yesem ve o ne yapıyorsa onun gibi yapsam eminim 1 haftada 5 kilo veririm ben denesemmi acaba dedim ama dayanamaım

KIZLAR BUGÜN Bİ YÜRÜDÜM Bİ yürüdümki sormayın abooow nasıl ter attım ama ,akşam yemeğimide sadece domates çorbası bi porsiyon olarak yedim yarında bi artıdaysam kilomu yiycem haberiniz olsun dövcem onu kızdırmasın beni gitsin

gider canım merak etme sen bu azimle devam edersen gider

aaaa kimse yok herkes fatmagule bakıo anlasılan benımde uydum bozulmasaydı bende bakacaktım benim yerımede bakım ne diim

temmzda yuzme kursuna gidem dıom aceba basarılı olabilirmiyim yoksa bogulabılırmıyım deneme yanılma yontemıyle gorcesss yüzme bilmiyorumda

trendy21 canım cok sağol ozaman ben 76 olmuyorum 74 filan oluyorum gün içerisinde 2kılo rahat alıyorım yani yarın green arkadasımıza bıldirim yapalım bakam 3gunde fark etmısmıyım :76:

kızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40

yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz

bugünkü menümüde vereyim
uyanınca
kefir+keten tohumu yağı
kahvaltı
2 dlm.kızarmış tam tahıllı buğday ekm.üzeri beyaz peynir,domates söğüş,1 hşl.yumurta,5 yeşil zeytin,çay
ara
2 kuru kayısı,yeşil çay
öğle
az pors,taze zeytinyağlı fasülye,az bulgur pilavı,az pors.cacık
ara
6 yeşil erk
akşam
müsli+süt
spor
40 dk.ayakta eliptik bisiklet,20 dk.kemer,yerde 55 yarım mekik,55 alt karın mekik,25 er taneden 2 set kol,göğüs ve omuz hareketleri dambıllarla,germe esneme hareketleri
gün boyu 3,5 lt.su,yeşil çay

canım çok geçmiş olsun.

selam kizlar nasilsiniz..cok yogunum walla giremiyorum.ama diyet süper gidio.bi dakkka yaaa sena neden yok aramizda kötü bisey yok degilmi kizlar cok fransiz kaldim biri cvp yazsin

sana mı bildiriyoruz hadi bakalım hayırlı olsun görevin

bende bikaçisim teklif etmiştim kendi çapımdaama kılavuzcumda yarın gölcüğe gidiyormuş zaten,inşaallah iyi haberlerini alırız canım güle güle git
yeşimcim sanada yakışır haaaaageçici kaptanım benim bildirim perşembeden belli adet heran olucam..ama ben 2kilo azını sana b,ldirsem olurmukişişkinlik falannn

geçmiş olsun canım inş. ii geçer çıkar yani bye
selam kizlar nasilsiniz..cok yogunum walla giremiyorum.ama diyet süper gidio.bi dakkka yaaa sena neden yok aramizda kötü bisey yok degilmi kizlar cok fransiz kaldim biri cvp yazsin
SENİN YÜZÜNDEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN YOK

bence sen olmak istediğin kiloyu yaz.yada yazma bir ay sonra toptan yaz.HAFTANIN BİRİNCİSİ OL

bugünki menümü yazayım ama karbob değerlerini yazamam daha tam bakamadım,anca spordan gedlim buakşam sadece 45 dk.yürüdüm,30 dk.bisiklet sürdümhocaylada yan
kol derken ayakta az çalıştım,ya bana bişey oldukistmi var yoksa,çok fena bi sancı geldi bağıracaktım okadar yani:44:ama geçti duş aldım dinlendim...
uyanınca
ılık ballı limonlu su
kahvaltı

yumurtasız menemen(içinde soğan,yeşil biber ve domates vardı
3zeytin,
2dilim tan-mbuğday ekmeğim
2bardak çay
ara
su,,
öğlen

malesef tuzu fazla akçmış kabak yemeğim nekadan sevgiyle yapmıştım
1 incebelli çay bardağı limonlu soda (100mlne 19 karbon yazıyodu yarısıda 8 k.
1kepçe yoğurt çorba
ara
su ,yeşil+funda çayım
10tane falan kiraz:44:az olmuyo mübarekte ama azyemeyide öğrenicem
akşam,

1kepçe çorba
1-2 çatal yeşil fasulye
5kiraz:78:
salatalık kemirdim
şuana kadar 2.5 litre geçiyodur su....
eee kaç karbon oldu şindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…