70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şaka yaptım kuzu

tabi inmişin benim hedefin hemde 5eksiğine sonna bana takıl demi....zaten hep benden zayıflarla kanka oluyommm tabi son 2yıldır kurstaki kankam hariç oda benden 40kilo fazladrıonu göre göre zayıflamak istedim herzamn istedimdeama benden çok yiyipte çok zayıf olan kankamıda öldürmek istedim

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.
Burç: Koç
ayyyy böbreklerimmmmora değilde başka yerimdeki ağrı neydi acaba???

hadi ordan söyle ki neden

valla hani dün sen sena abla güldü diye döner işine hani bişeyler yazmışınya küstüm çok güldün bana falan işte oda sana cvb yazmış uğraşamam naz çekemem istemiyorsan git çocuk gibi küsüp duruyo gibi şeyler demiş ondan banlamışlaryanlış anlaşıldı

gene iyi başarı onu görüp nası olsa ben ondam zayıfım deseydin ona yetişirdin

bende bugünkü menümü yazayım kızlar

kahvaltı

yarım tabak menemen

3dilim ekmek

yarım kk peynir

bol yeşil salata limonlu az yağlı(marul,yeşil soğan,domates)

1zeytin

2bardak şekersiz çay

akşam

domates çorbası 1 porsiyon(1kase)

bugün böyle oldu sabah fazla kaçırdım ekmekleri neyseya birazdanda 3 kayısı yiycem

toplamda 1,5litre su yatana kadar artarmı bilmem

geçmiş olsun bebikim.terlediysen yel filan girmiştir.yengecide yazsana

wallami ne varki onda o kiz bana bisey demediki ne var banlicak aaaa duymadim ben ayy cok üzüldüm ama sakaydi o yaaaa noldu kizlar ayrintili anlatin

geçmiş olsun bebikim.terlediysen yel filan girmiştir.yengecide yazsana

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Öz güvenizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var
Burç: Yengeç
Aşk: 4
Sağlık: 4
... Şans: 57%...yel olan bölge değil tam tersi yaa

o dostta bençok harika motive ederim ama kendimi asla

farklı değişimler olacak diyoya ben bu hafta artıda çıkıcam onu diyo herhalde.bugün neler yediğimi bir yazsam olmaz canınız çeker yazmıycam

karboncular ben tam ortaboy olmasada yoğurt çorbası yedim ya anaaa zaten 26 k hakkmı almışım yok anam ben tam okuyum denizin gönderdiğini baksana bırak 40ı benim 60 olmuştur liste....

farklı değişimler olacak diyoya ben bu hafta artıda çıkıcam onu diyo herhalde.bugün neler yediğimi bir yazsam olmaz canınız çeker yazmıycam

ne çekecek yaa bzi okadarmı iradesiz insanız...yaz haydiii yazzzzsanaaaacanım kahve istedi kaç karbon dur bakayım

çok gecmıs olsun kılavuz abla bende artık burdayım bebegım benı bıraktı nasip değilmilş napayım dıyorum işte...
aile tıpa mı gelceksın hangi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…