Kdr küstünmü bana niye pas vermiyon
şaka yaptım kuzu
şaka yaptım kuzu
hadi ordan söyle ki neden
tabi inmişin benim hedefin hemde 5eksiğine sonna bana takıl demi....zaten hep benden zayıflarla kanka oluyommm tabi son 2yıldır kurstaki kankam hariç oda benden 40kilo fazladrıonu göre göre zayıflamak istedim herzamn istedimde ama benden çok yiyipte çok zayıf olan kankamıda öldürmek istedim
bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.
Burç: Koç
ayyyy böbreklerimmmmora değilde başka yerimdeki ağrı neydi acaba???
valla hani dün sen sena abla güldü diye döner işine hani bişeyler yazmışınya küstüm çok güldün bana falan işte oda sana cvb yazmış uğraşamam naz çekemem istemiyorsan git çocuk gibi küsüp duruyo gibi şeyler demiş ondan banlamışlaryanlış anlaşıldı
geçmiş olsun bebikim.terlediysen yel filan girmiştir.yengecide yazsana
Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Öz güvenizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var
Burç: Yengeç
Aşk: 4
Sağlık: 4
... Şans: 57%...yel olan bölge değil tam tersi yaa
birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda gelişen duygusal motivasyonu olumlu bir şekilde ortaya çıkarıyorsunuz. öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. öz güvenizi destekleyecek dostlara ihtiyacınız var
burç: Yengeç
aşk: 4
sağlık: 4
... şans: 57%...yel olan bölge değil tam tersi yaa
farklı değişimler olacak diyoya ben bu hafta artıda çıkıcam onu diyo herhalde.bugün neler yediğimi bir yazsam olmaz canınız çeker yazmıycam
kızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40
yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?