70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anammm durun fatmagülün d.günüymüşşş bakayım az diyodumki eşim geldi bitelaş apartman toplantısındanşöle kahve yapamda kurtlar vadisine bakalım beraberfatmagül bu senin içinamannn hiçte çekemem ben pcden bakayım bari
sınavlar bitti dizilerde tatile giriyor...kahveyide hizmetçim yapsın bari

Kayseri Mantısı
1 porsiyon 250 gr
1 Orta Boy Çorb. Kasesi Mantı ve 1 Çay Bardağı Yoğurtlu
51 karbonnnn...yani ogün tek bunu yeseniz ancaaaama iyi şeyler öğreniyorum ben bakmayın güldüğüme gözüm açıldı haaamantı mantıdır isterse ankara annem mantısı olsunn

ben beceremedim daha doğrusu sıkıntıya gelemedim oyüzden bıraktım kuşum

ikinizede çok geçmiş olsun arkadaşlar,zor bir durum
çok geçmiş olsun tatlımcım
çok gecmıs olsun kılavuz abla bende artık burdayım bebegım benı bıraktı nasip değilmilş napayım dıyorum işte...
aile tıpa mı gelceksın hangi doktora?
çok üzüldüm canımın içi allah sabır versin ama üzülme,herşeyde bir hayır vardır...daha gençsin aşkitom...kocaelinde semih bey var cumartesi 13.30 a randevu almıştım ...kardeşim değirmenderede migrosun karşısındaki sitelerde oturuyor sen nerede oturuyorsun

tatlım ben iyiyim ama çook artıdayım bu haftam çok kötü geçti..cumaya 2-3 kilo artıyla geliyorum..sen nasılsın..
canım banlanmışsın ama sanırım okuyosundur.olsun canım üzülme sen verirsin zaten 1.300 artıdaymısın.ben bu hafta hiç dikkat edemedim.okulda durumlar iyi değil canım çok sıkkın.
katılıyorum tatlımmmm

canım ben de çok korkuyodum .dua kitplarında kork duası var hem oku hem de yaz ya da yazdır bi kağıda yastığının altına koy.bol bo oku canım.RAbbim şifa versin

kızlar geçmiş pek okuyamadım yarım kaldı.kaptanım ve hhansa banlanmış çok üzüldümmmmm.sziler nasılsınız.
ben bi bebişimi doyurup uyutayım geleyim.

oohhhhhhhhhhhhhh olmussssssssssssss..haksizlik ediyor gülen kendisi idi bunlarin hepsi sakaydi ask olsunnnn..eden bulur belasini iste böle

ben bildirimi burdan yapıcam canım .mşjsayım yetersiz
kızlarr 2,5 yaşındaki kızımın tüm gün yediklerini yesem ve o ne yapıyorsa onun gibi yapsam eminim 1 haftada 5 kilo veririm ben denesemmi acaba dedim ama dayanamaım
bence hiç deneme canım çocuklarda olğanüstü bi enerji var
merak etme canım boğulmana izin vermezler. yüzme çok güzel ve çok zevkli bi spor. bütün kasları çalıştırıyo. ben tatillerde açık büfe yememe rağmen kilo almadan dönüyordum.yapabilirsin emin ol...
inşallah sonucun iyi çıkar...
wallami ne varki onda o kiz bana bisey demediki ne var banlicak aaaa duymadim ben ayy cok üzüldüm ama sakaydi o yaaaa noldu kizlar ayrintili anlatin
geçmişi okursan canım. zaten fazla detay yok.konu hakkındakonuşulmasıda istenmiyor zaten....
c

Etli Biber Dolma
1 porsiyon 220 gr
2 Adet (Orta Boy)
15..........bu iymiş yarın yapıcam anacım eşler yemeyi seviyo öyle aburcubur basit şeylerle doymazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…