çok gecmıs olsun kılavuz ablaBende artık burdayım bebegım benı bıraktı nasip değilmilş napayım dıyorum işte...
Aile tıpa mı gelceksın hangi doktora?
sen kocaelindemisin canım.bende derincedeyim
Tel kadayıf üzerinede dondurma
ben beceremedim daha doğrusu sıkıntıya gelemedim oyüzden bıraktım kuşumkızlar şu karbon diyetini yapanlar bana bi mail atıp nedir ne değildir kaç puan idealdir falan bi bilgi verbilir mi
KILAVUZCUM sen yapıyosun sanırım bu diyeti
benim bi vücudu hareketlendirmek için yapmam lazım bi süre
kk da vardı topik okudum ama ordaki puanlamalar çok fazla geldi bana
canım benim kızımında aynı problemleri var.şu anda 7 yaşında
ama sabah kalkınca bişi hatırlamıyor.uyandığında anne geliyolar diye bağırıyor.
ben sağlık personeliyim ama nedenini bulamadım.ilaçta kullanmk istemedim.
ben çalıştığım için çocuğum bakıcılarla büyüdü sanırım annesizlik sorun.
birde 2 yıldır falan tuvalet ihtiyacı için uyandığını ama tam uyanamadığı için ifade edmediğini anladık.şimdi direk wc ye götürüyorum yapıyor biraz daha ağlayıp uyuyor.
birde tecrübelerimle şunu anladım benimle yatınca olmuyor odasında yatınca oluyor.
tabi dualarını oku canınm.
başka çare bulursan banada söyle ne olur.
ikinizede çok geçmiş olsun arkadaşlar,zor bir durumküçük oğlum da da vardı kızın daki detayları bilmiyorum ama oğlumdaki çok korkutmuştu beni
gece anneeee diye bağırarak uyanıyo korku dolu gözlerle bakıp bağırıyodu ne kadar okusamda normale dönmüyodu yarım saat bi saat böyle geçiyodu dediğin gibi sürekli bişeler görüyodu
o anlarda günlük olan şeylerden bahsettim yarın okulda ne yapacağını falan konuştum ama hep sarıldım sanki bilinci yerinde değildi Allah ım ne korkmuştum ayda bi kaç kere yaşadık böyle
obu sıralarda tv de .uyku terörü.diye bi konu işliyorlardı belli bi yaş aralığın da oluyor sonra kendiliğinden kayboluyor işin tuhaf tarafı sabah hiç ama hiç bişe hatırlamıyor şimdi içim daha rahat en azından bu durumla karşılaşın ca daha sakinim çok şükür sen de atlatırsın inşşşşş
çok geçmiş olsun tatlımcımherkese selamlar kızlar,
bu gün kendimi hiç iyi hissetmiyorum dün sanırım cereyanda kaldım annemin evinde ve yoruldumda tabii her yanım ağrıyo sabah kahvltı bile edesim yoktu zorla 1 karper peynir 3 kepekli çubuk 1 bardak çay içtim 2 de kuru kayısı yedim şimdi yeşilçayımı içicem ve gidip yatıcam kızı babasına emanet edicem o baksın bugün evde ben hiç bi tarafımı kaldırmak istemiyorum bugün idare etsinler kızlar ve eşim .
çok üzüldüm canımın içi allah sabır versin ama üzülme,herşeyde bir hayır vardır...daha gençsin aşkitom...kocaelinde semih bey var cumartesi 13.30 a randevu almıştım ...kardeşim değirmenderede migrosun karşısındaki sitelerde oturuyor sen nerede oturuyorsunçok gecmıs olsun kılavuz ablabende artık burdayım bebegım benı bıraktı nasip değilmilş napayım dıyorum işte...
aile tıpa mı gelceksın hangi doktora?
sen kocaelindemisin canım.bende derincedeyim
Kocişin gider alır sende fatmagule bakarsın
kizlar benim hakkimda ne yazdi bu sena bukadarda banlandi söleyinn nolurrr cok kötü konusmus olmali
hangi konuda canim ben trendy21 dedim onu..bana senin yüzünden gitti dedide sena icin.senle bi alakasi yok caniskom
bende senın tam karsındayım ,degırmenderedeyım :)
canım banlanmışsın ama sanırım okuyosundur.olsun canım üzülme sen verirsin zaten 1.300 artıdaymısın.ben bu hafta hiç dikkat edemedim.okulda durumlar iyi değil canım çok sıkkın.tatlım ben iyiyim ama çook artıdayım bu haftam çok kötü geçti..cumaya 2-3 kilo artıyla geliyorum..sen nasılsın..
katılıyorum tatlımmmmburcun boğa mı?
kzı öyle deme insanların yıllardır ne çektiklerını bılıyon mu sözleşmeli kadrolu hiç farketmez mutlaka bırılerı bı sıkıntı cekıyo.
ne kadar çok ınsan mutlu olacaksa olsun.ister secım bahanesıyle ıster baska seyle...önemlı olan netıce...
merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
bende senın tam karsındayım ,degırmenderedeyım :)
döner çünkü et yani protein...etlerin hepsi kızartılmadıqı taktirde 0k..proteinler karbonhidratları eriterek kilo vermemizi saqlar..bunu yaparkende kasları güçlendirir..ben bu diyetle 16 kilo verdim hemde 2 ayda..mantıqına yatmayan ne anlamadım..
tuqbaönce iyi okuyalım sonra yorum yapalım..bütün ekmek diyen yok..arkadaş 125 gram ekmek yedim yazmış..normal beyaz ekmek 250 gram olduquna göre yarısı 125qr eder..ister döner ekmeqi olsun ister başka bir ekmek sonuçta 125 qram yemiş..sen döner ekmeqini az bişeymi sanıyorsun..öyle küçük durduquna bakma..
hoşgeldin
bu hafta hiçbir diyeti yapmadım..acaip artılardayım 3 kilo falan
bu ne biçim bir konuşma tarzı.........git o zaman kafana göre ne istiyorsan onu yap...ayrıca köy ekmeqi yenecek diye kim söylemiş....uydurma...
ne bu yaaaa.....çocuk gibi küsmüşmüş bilmem neymiş....lastik gibi uzattıkça uzattın...paralı uşaqınız yok burda kimsenin nazını çekemem ben..
hoşgeldinçok geçmiş olsun..
alırız niye almayalım..hoşgeldin cnm
kim senin üstüne geldiiiiiii....iyimisin sen......yediqin ekmeqin karbonunu söyledim bumu üstüne gelmek.... bak ne dicem....aqzından çıkan lafın nereye gittiqini bilmiyosun sen..gelme lütfen bu topiqe..madem kapris yapıyosun kimse senin kaprisini çekemez...kapris yapmaktan başka derdin yokmu senin..biz buraya kilo vermek için geliyoruz ve herşeyimizi paylaşıyoruz..bu topikte kaprise ve kaprisli kişilere yer yok..qerme beni daha fazla..kim çekecekse senin nazını git ona nazlan..
ablacım ayın 17sinde belli olacak..gecikme ihtimalide varmış..eqer öyle olursa maille alam imaknım varmı diye sorucam..ayın 19unda çıkıyoruz ablacım..izmirde bornovoda kalırsak pc var girerim..ama urlada pc yok..bulursam yine girerim sizden haber alabileceqim heryerden girmeye çalışırım
ben bildirimi burdan yapıcam canım .mşjsayım yetersizSessiz sessiz bi köşemde otururkene senaya yakalandım acım büyük kızlarbu hafta bildirimlerinizi bana yapıyosunuz bende sizi listeliyorum çok sık siteye girme imkanım olmayacağı için duyan duymayanlara söylerse çok mutlu olurum.sağlıçakla eksi bildirimlerle kalın
bence hiç deneme canım çocuklarda olğanüstü bi enerji varkızlarr2,5 yaşındaki kızımın tüm gün yediklerini yesem ve o ne yapıyorsa onun gibi yapsam eminim 1 haftada 5 kilo veririm ben denesemmi acaba dedim ama dayanamaım
merak etme canım boğulmana izin vermezler. yüzme çok güzel ve çok zevkli bi spor. bütün kasları çalıştırıyo. ben tatillerde açık büfe yememe rağmen kilo almadan dönüyordum.yapabilirsin emin ol...aaaa kimse yok herkes fatmagule bakıo anlasılan benımde uydum bozulmasaydı bende bakacaktımbenim yerımede bakım ne diim
temmzda yuzme kursuna gidem dıom aceba basarılı olabilirmiyim yoksa bogulabılırmıyım deneme yanılma yontemıyle gorcesssyüzme bilmiyorumda
trendy21 canım cok sağol ozaman ben 76 olmuyorum 74 filan oluyorum gün içerisinde 2kılo rahat alıyorım yaniyarın green arkadasımıza bıldirim yapalım bakam 3gunde fark etmısmıyım :76:
inşallah sonucun iyi çıkar...kızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40
yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz
geçmişi okursan canım. zaten fazla detay yok.konu hakkındakonuşulmasıda istenmiyor zaten....wallami ne varki onda o kiz bana bisey demediki ne var banlicak aaaa duymadim ben ayy cok üzüldüm ama sakaydi o yaaaa noldu kizlar ayrintili anlatin
oohhhhhhhhhhhhhh olmussssssssssssss..haksizlik ediyor gülen kendisi idi bunlarin hepsi sakaydi ask olsunnnn..eden bulur belasini iste böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?