etli biber dolma
1 porsiyon 220 gr
2 adet (orta boy)
15..........bu iymiş yarın yapıcam anacım eşler yemeyi seviyo öyle aburcubur basit şeylerle doymazz
çok üzüldüm canımın içi allah sabır versin ama üzülme,herşeyde bir hayır vardır...daha gençsin aşkitom...kocaelinde semih bey var cumartesi 13.30 a randevu almıştım ...kardeşim değirmenderede migrosun karşısındaki sitelerde oturuyor sen nerede oturuyorsun
Kimse kusura bakmasın ama bu sefer grup lideriniz 1 hafta aranızda olamayacak. Bu uslup yenilir yutulur cinsten değil. Bırakın grup liderlerini sitede editorler dahi gönüllük esasına göre yardımcı olmaktadır. Naz çekmeyecekseniz görevi başkasına devredeceksiniz.
Ben bilgilendirme amaçlı bu yazıyı paylaştım zira sürekli özel mesaj gelecek neden böyle oldu diye. Rica ediyorum konu uzanmasın bu şekli ile kapansın.
Anlayışınız için teşekkürler
Sizden ricam konu ile ilgili soru sormamanız.
sağol ablam benıminsallah yenıden verır rabbim kafama çok takmamak için kılo vermeye karar verdımde
bende degirmendere yalı mah deyım sahılde benım benım evimdehani feribotlar filan gelıyor d.dere sahılıne işte oralarda benım evim
insallah hersey yolundadır senın için..
gel kuzum sen yarın işin erken bşterse beklerım ,yarın koltukları silcektım vazgcetım ..seni sandalyeye tünetmıyeyım şimdineresindesin kuşum yarın geliyorum ordayım
bende derınceye gecen yaz gitmiştim piknik nıyetıne çok asırı sıcaktı ama eve gelene kadar basıma gunes gecmıstıismini duydum canım ama gitmedim
ayy nıye kendımı alıntıladıysamsağol ablam benıminsallah yenıden verır rabbim kafama çok takmamak için kılo vermeye karar verdımde
bende degirmendere yalı mah deyım sahılde benım benım evimdehani feribotlar filan gelıyor d.dere sahılıne işte oralarda benım evim
insallah hersey yolundadır senın için..
herkes hakettigi cezayi almis
gel kuzum sen yarın işin erken bşterse beklerım ,yarın koltukları silcektım vazgcetım ..seni sandalyeye tünetmıyeyım şimdi
Bende derınceye gecen yaz gitmiştim piknik nıyetıne çok asırı sıcaktı ama eve gelene kadar basıma gunes gecmıstıDerınce burdan daha sıcakmıs onu anladım , yarına sende gel beklerım
Ayy nıye kendımı alıntıladıysam..el alıskanlıgı olmus sanırsammm
oohhhhhhhhhhhhhh olmussssssssssssss..haksizlik ediyor gülen kendisi idi bunlarin hepsi sakaydi ask olsunnnn..eden bulur belasini iste böle
gel kuzum sen yarın işin erken bşterse beklerım ,yarın koltukları silcektım vazgcetım ..seni sandalyeye tünetmıyeyım şimdi
bende derınceye gecen yaz gitmiştim piknik nıyetıne çok asırı sıcaktı ama eve gelene kadar basıma gunes gecmıstıderınce burdan daha sıcakmıs onu anladım , yarına sende gel beklerım
ayy nıye kendımı alıntıladıysam..el alıskanlıgı olmus sanırsammm
kız sen işine gücüne bak bitanem...ben anca gece orda olurum çünkü burdan işten anca 4 te otobüse binmek için izin alabnildim yani gece 11de anca değirmenderedeyim...dedim ya cumartesi sabah kahvaltıya incem sahile resmimi gördüysen tanırsın belki kısmet karşılaşırız bakarsın canımcım
derinceye yolun düşerse bende beklerim hemşo
evet canım yaa küf oldu bu senesağol canım bende beklerim.sahile yakınmışya ondan dolayı olabilir.nem ve küf oluyomu
cumartesi sabahı sahilde çay bahçelerinden birine kahvaltıya inicez kardeşim ve küçük oğlumla...kısmet belki karşılaşırız,yakama kırmızı karanfil takarım nedersininşallah yolundadır yoksa rahmim yumurtalığım nevar neyok toplayıp çıkacak doktor(hemen değil tabisi )
kızlar ben kaçıyorum pazar geceye kadar giremem artık,bildirimimi sayfayada yaptım yeşimede özelden attım ,haber verirseniz yeşime sevinirim...duanızı eksik etmeyin hayırlı haberlerle döneyim...iyigeceler kızlar:18::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?