70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol ablam benım insallah yenıden verır rabbim kafama çok takmamak için kılo vermeye karar verdımde
bende degirmendere yalı mah deyım sahılde benım benım evimde hani feribotlar filan gelıyor d.dere sahılıne işte oralarda benım evim
insallah hersey yolundadır senın için..

kızlarrrrrr....
hansa niye bbanlandı hhaberiniz var mı????????

herkes hakettigi cezayi almis

cumartesi sabahı sahilde çay bahçelerinden birine kahvaltıya inicez kardeşim ve küçük oğlumla...kısmet belki karşılaşırız,yakama kırmızı karanfil takarım nedersininşallah yolundadır yoksa rahmim yumurtalığım nevar neyok toplayıp çıkacak doktor(hemen değil tabisi)

neresindesin kuşum yarın geliyorum ordayım
gel kuzum sen yarın işin erken bşterse beklerım ,yarın koltukları silcektım vazgcetım ..seni sandalyeye tünetmıyeyım şimdi
ismini duydum canım ama gitmedim
bende derınceye gecen yaz gitmiştim piknik nıyetıne çok asırı sıcaktı ama eve gelene kadar basıma gunes gecmıstı derınce burdan daha sıcakmıs onu anladım , yarına sende gel beklerım
ayy nıye kendımı alıntıladıysam ..el alıskanlıgı olmus sanırsammm

sağol canım bende beklerim.sahile yakınmışya ondan dolayı olabilir.nem ve küf oluyomu

oohhhhhhhhhhhhhh olmussssssssssssss..haksizlik ediyor gülen kendisi idi bunlarin hepsi sakaydi ask olsunnnn..eden bulur belasini iste böle

çok ayıp biz burda güle oynaya kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz ve senada kimseyi tanımadan yardım etmeye çalışıyo tecrübelerine dayanarak ne şimdi bu ohh.. bela okumak filan
bence kendinize gelin 1 kişi yüzünden çok kişi üzüldü bilmem farkındamısınız

kız sen işine gücüne bak bitanem...ben anca gece orda olurum çünkü burdan işten anca 4 te otobüse binmek için izin alabnildim yani gece 11de anca değirmenderedeyim...dedim ya cumartesi sabah kahvaltıya incem sahile resmimi gördüysen tanırsın belki kısmet karşılaşırız bakarsın canımcım

Benim banlanmam birşey ifade etmez ama sena ablanınki çok kötü oldu.ya bize nazar değdi yada bu insanları bilerek gönderiyolar ben birşey anlamadım.

Son düzenleme:

derinceye yolun düşerse bende beklerim hemşo

herkes hakettigi cezayi almis

belki sena biraz sert çıkmış olabilir ama kilo vermek için biraz disiplip tatlı sert çıkışların olması gerek. fakat senin tavrında çocukca konuştuğun kelimeler yersiz. bence artık bu konuda yorum yapma. gereksiz yere ortalık daha karışmasın

derinceye yolun düşerse bende beklerim hemşo

,nşallah bitanede pazar sabahı erkenden dönücem sabah 8 yada 9 arabasına binsem öğleden sonra 4-5 gibi ancak ipsaladayım malum daha oy kullanıcam anca yetişirim...geniş zamanda bir haftasonu gene gelirim busefer toplanırız inşallah

sağol canım bende beklerim.sahile yakınmışya ondan dolayı olabilir.nem ve küf oluyomu
evet canım yaa küf oldu bu sene mutfak sandalyesının uzerıne yastıklarım vardı kıstan ıkısını kaldırmıstım 2gun once çıkartım kuf olmus yıkadım ama pek işe yarıyacagını sanmıyorum .. bide gecen yaz nane kurutayım dedim kuflendı nemden sanırım

bende kapının onunde gül agacı(gül agacı oldugundan emın değilim ama bi agac var cıceklerı kırmızı ) var kırmızı onu yolup gelcem ellerimle benı tanıman kolay olur hımm cay bahcesı seyde var d.dere 17 agustos meydanın orda ve sırasındada kahvaltı solanları onu dıyon sanırım.ayy kızz bide rezil olmiyim baskasına varmayayım insallah rastlaşırız diyim ozaman

kızlar ben kaçıyorum pazar geceye kadar giremem artık,bildirimimi sayfayada yaptım yeşimede özelden attım ,haber verirseniz yeşime sevinirim...duanızı eksik etmeyin hayırlı haberlerle döneyim...iyigeceler kızlar:18::92:

iyi geceler canım iyi haberlerle gel inş. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…