ben vadıye bakıyommmmmmmaaaa kimse yok herkes fatmagule bakıo anlasılan benımde uydum bozulmasaydı bende bakacaktımbenim yerımede bakım ne diim
temmzda yuzme kursuna gidem dıom aceba basarılı olabilirmiyim yoksa bogulabılırmıyım deneme yanılma yontemıyle gorcesssyüzme bilmiyorumda
trendy21 canım cok sağol ozaman ben 76 olmuyorum 74 filan oluyorum gün içerisinde 2kılo rahat alıyorım yaniyarın green arkadasımıza bıldirim yapalım bakam 3gunde fark etmısmıyım :76:
hadi canım gecmiş olsun inş. bişeyın cıkmaz.hayırlı haberlerle gıt gel inşallah.kızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40
yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz
nıey özele bakıyo???????canım özel mjlarına bi baksanaaaaaaaaaaaaaaaaa
balım beni özledın mi???????canım banlanmışsın ama sanırım okuyosundur.olsun canım üzülme sen verirsin zaten 1.300 artıdaymısın.ben bu hafta hiç dikkat edemedim.okulda durumlar iyi değil canım çok sıkkın.
katılıyorum tatlımmmm
canım ben de çok korkuyodum .dua kitplarında kork duası var hem oku hem de yaz ya da yazdır bi kağıda yastığının altına koy.bol bo oku canım.RAbbim şifa versin
kızlar geçmiş pek okuyamadım yarım kaldı.kaptanım ve hhansa banlanmış çok üzüldümmmmm.sziler nasılsınız.
ben bi bebişimi doyurup uyutayım geleyim.
hansa nıye banlandı onu kaçırmışım??????????kızlarrrrrr....
hansa niye bbanlandı hhaberiniz var mı????????
kızlaaaaarrrrrrrr bişey sorcam bu rezene çayı ve papatya çayı varya yeşil çay olarakmı geçiyo bitki çayımı eğer bitki çayıysa yeşil çay nasıl oluyo ne oluyo yaniiiiii:44:
iştahsızmı annesi
niye o haftada 5 kilo veriyomuki ne biçim mantık kız
wallami ne varki onda o kiz bana bisey demediki ne var banlicak aaaa duymadim ben ayy cok üzüldüm ama sakaydi o yaaaa noldu kizlar ayrintili anlatin
Tel kadayıf üzerinede dondurma
çok ayıpbiz burda güle oynaya kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz ve senada kimseyi tanımadan yardım etmeye çalışıyo tecrübelerine dayanarak ne şimdi bu ohh.. bela okumak filan
bence kendinize gelin 1 kişi yüzünden çok kişi üzüldü bilmem farkındamısınız
merhaba kızlar...
bu aralar diyete pek bakamadım...
ama giden gitmiştir inş.
kızın dişi çıktı sonunda 10 aylık
ben zılgıt çektim(bilmesem de)
ama çok zor huzursuz ateşli...
diğer kızım geceleri korkuyla uyanıyor
titriyor garibim..
uyumuyor da
hep böcekler diyor
kızlar uyku muyku yok 1 haftadır
moralim bozuk
kızın durumuna üzülüyorumm
okuyup üftedim
olmadı anlattım
yok yok olmuyor olmuyor
Rabbim yardım et...
böcekler böcekler diyor
ellerine bakıyor bağırıyor
yatağa bakıyor bağırıyor
tüylerim ürperiyor o bağırırken
valla oturdum koca kadın ağladım...
Her gün sadece 5 dakika Şu: pembe köşe: Göbek Egzersizleri videoyu yaparak çok inceldim arkadaşlar..
Umarım faydası olur...
ayşebaharcım rabbim yardımcınız olsun ya..çok üzüldüm,yavrum benim kıyamam yaaa..
bende hep gecelri ağlayıp otururmuşum herkes başımda annemler bana anlatıtığınd hatırlamazdım..ebdne ilkokulda başladı ortam beni korkuttu herhalde çok içine kapanıktım benortaokuldan sonra bi açıldım tam açıldım ama korku mevzusu önemli hoca bul mutlaka kendinzi okuyun bol bol...
QUOTE]
Sağol gülüm....
ya sen böyle anlatınca içim bi kötü oldurabbim tez vakitte şifasını versin bir dktra götürün isterseniz EEG yapılsın en azından ne olduğu anlaşılır o bakıcınında canı çıksın emi tövbe tövbe mal karı nolucak yatacak yeri olmasın ahirette :117::117:bu arada evet yeni evliyim çok belli oluyo değil mi
Gideceğiz pazartesi inş.
şimdi için içini kemirsin dursun demii
geçmiş olsun canım yaaa, buzlu soğuk suya oturanı bile duydum ben onun acısından
anaammmmm nası üşenmiyonus hesap yapmayaaa
ayşebaharcım canım cok geçmiş olsun.. yazık o minnak meleğee bilmem ki hiç naapılır, ne edilir :26:
sağol cnm
canim benim inan cok uuldum aysecigim kizini hic durma bir doktora gotur bide muhakak EEG yapilmasini iste zaten uyutuyorlar uyku esnasinda bunu yasarsa ve hergi bir sorun varsa cikar yine diyorum umarim gecici bir durumdur ama yinede ihmale gelmez gotur en azindan icin rahatlar...
evet haklısın alacamm
az önce yine uyandı
zor sakinleştirdim..
o bağırınca diğerleri de uyandı..
kızı kucağımda emziriyorum şimdi
deniz bu hesaplamalarla başımıza muhasebe müdürü olcak zatennnnbide kocişini de ikna etti mutfak tartısı almak için, kimyager gibi dolanıcak artık mutfaktaaa
ayşebahar bence en kısa zamanda ufaklıgı bı doktora gotur canım, bişi varsa da buyumeden hemencıkk geciversinnn :26: aksamları yatmadan boyle rahat uyumayı saglayan bıtkılerden cay fılan da ıcemez mı acaba, cocuga zararlı olur mu bılemıyorum kiii :26: en guzelı yıne bı bılene danısmak, inşşş en kısa zamanda yoluna gırer herseyyama okuduklarıma gore topıktekı cogu annenın cocuklarında boyle gecıcı durumlar olmuşşşş, en az zararla atlatırsınız sizde inşş :81:
olmaz canım zararı...
içiriyorum bende
rezene...
inş....
ayşebaharcım sen bence bir doktora danış canım. 34 aylıkmış dimi, benim kızım da 34 aylık. 06.08.08 doğumlu. çok istemiştim 08.08.08 de doğsun diye. sezeryan olacağım belli olduğu an doktordan öle randevu almıştık. ama benim cadı 06.08.08de sancıyla geliyorum dedi. apar topar sezeryana aldılar. senin kız 08.08.08 doğumluydu di mi???? allah kolaylık versin canım. yağmurda ayrı yatıyor geceleri korkuyom diye bağırır bazen yanına gidince susar ve uyur. sen en iyisi bir doktora sor canım. ihmal etme
hadi ya...
cnm benim..
çok sevindim...
evet 08.08.08 doğumlu yumoşum...
dr gidecez inş.
ayşebahar,geçmiş olsun cnm.. anlattıkların uyku terörüne benziyor.aslında çocuklarda görülme sıklığı daha yüksek ama büyük yaşlarda da görülebiliyor..hastanelerin uyku merkezi bölümleri var,orada inceleniyor,yada ist.da isen bakırköy devlet hastanesinde ve bazı özel hastanelerde var.. netten araştır bir özel hastaneyi aradığında ücretsiz olarak psikolog seni dinleyip yönlendiriyordu ne yapman konusunda..
o konuştuğu,korktuğu,bilinçsiz hareketler yapılan dönemde sadece onu telkin etmen gerekiyor sakin bir şekilde,uyandırmaya çalışma,gözleri açık bilinçli gibi gelse de bilinci kapalı, hatırlamayacak.bildiğim kadarıyla belirli bir dönem sonra da kendiliğinden geçiyor..eğer uyku terörü ise..
ancak ateşle geliyorsa havale olabilir..havale bahsettiğin şekilde halüsinasyon yapabiliyor..
geçmiş olsun canım,dua etmeye devam et..
ateşli olan küçük kız...
bu 34 aylık olan...
inş. gecer gülüm...
Canım bende listeden yaptım zaten ama menümün hesaplaması kolay olmadı biraz...
ay ya bu yaşlarda korkuyorlar evet.. ben kayınvalıdemlerın tarafına gidince aslan birşeyden filan korkunca görümcemler şaşırıyor ya niye böyle korkuyor acaba deyip duruyorlar..
bende bir tane bizimkinde var sanıyordum.. ınternette baktım bıraz, gelişiminde de yazıyor bu yaşlarda herseyden korkabıleceklerı.. bende rahatladım.. mılletı dınlersen sankı cok acayıp bırseymıs gıbı davranıyorlar..
Canım benim yaa... kıyamam yavru o daha.. gece uyandıgında ışıkları açıp kucakta sırtını filan okşamak lazım, tabi yapıyorsundur.. belki ninni yada sakin birşey söylense sakinleştirirmi acaba çocuğu..
dikkatini dağıtmak için tv açabilirsin çizgifilm kanalı filan... etkili olur belki..
tabi en başta dua ama bunlarda faydalı olabilir...
tv açınca hiç uyumuyor...
sabaha dek ya böcekler gelirse diyor
canım benim ya çok zordur eminimki allah kimsenin başına vermesin kızların dediği gibi çok dua et çocuk o durumdayken ,,hem doktora götürdünmü belki bişey söylerler
amin gülüm....
dua ediyorum evet
Sessiz sessiz bi köşemde otururkene senaya yakalandım acım büyük kızlarbu hafta bildirimlerinizi bana yapıyosunuz bende sizi listeliyorum çok sık siteye girme imkanım olmayacağı için duyan duymayanlara söylerse çok mutlu olurum.sağlıçakla eksi bildirimlerle kalın
tmm cnm ben msjı göndereceğim zira yarın bende yokum derya gibi
kızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40
yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz
harikasın...
canım banlanmışsın ama sanırım okuyosundur.olsun canım üzülme sen verirsin zaten 1.300 artıdaymısın.ben bu hafta hiç dikkat edemedim.okulda durumlar iyi değil canım çok sıkkın.
katılıyorum tatlımmmm
canım ben de çok korkuyodum .dua kitplarında kork duası var hem oku hem de yaz ya da yazdır bi kağıda yastığının altına koy.bol bo oku canım.RAbbim şifa versin
kızlar geçmiş pek okuyamadım yarım kaldı.kaptanım ve hhansa banlanmış çok üzüldümmmmm.sziler nasılsınız.
ben bi bebişimi doyurup uyutayım geleyim.
sağol cnm
Bır arkadasım da cocuguyla aynı sızın sorununuzdan yaşamışdıaraştırmalarının sonunda care olarak bir aile buyugunun soylemesı uzerıne cocugunun yakınında, yatagın da igne bulundurmasını soylemişdı....uyguladı ve işe yaradıgından bahsetmşti......dememekten zarar gelmez sanırım...
deneyeceğim...dikkat etmek lazım bu iğne işinde lakın
ben yarın yokum kızlar
sabah erkenden yola çıkacağız..
bildirimimi yapayım o yüzden...
başlangıç:27 aralık 2010
başlangıç:90
geçen hafta:60.6
bu hafta:60.5
giden:100 gr.
toplam giden:29.5 kg.
hedef:58
boy:1.70 cm
beden:38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?