70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben vadıye bakıyommmmmmm
hadi canım gecmiş olsun inş. bişeyın cıkmaz.hayırlı haberlerle gıt gel inşallah.

canım özel mjlarına bi baksanaaaaaaaaaaaaaaaaa
nıey özele bakıyo???????

balım beni özledın mi???????

kızlarrrrrr....
hansa niye bbanlandı hhaberiniz var mı????????
hansa nıye banlandı onu kaçırmışım??????????

kızlaaaaarrrrrrrr bişey sorcam bu rezene çayı ve papatya çayı varya yeşil çay olarakmı geçiyo bitki çayımı eğer bitki çayıysa yeşil çay nasıl oluyo ne oluyo yaniiiiii:44:

iyi akşamlar fıstıklar..kaptan olmayınca ne kadar boş dimi yaaa..biriside hem suçlu hem güçlü..ohhhh lar bela okumalar cık cık cık çok ayıp yaaaa...neyse çok konuşmayalım ama eminim sena abla yukarıyı okuyp çok gülmüşsündür21:kendiside banlandı..yarın bildirim günü ama heyecan yok bende..nyse herkese iyi geceler:92::92::92:

kızlaaaaarrrrrrrr bişey sorcam bu rezene çayı ve papatya çayı varya yeşil çay olarakmı geçiyo bitki çayımı eğer bitki çayıysa yeşil çay nasıl oluyo ne oluyo yaniiiiii:44:

yeşil çay ayrı bir bitki çayı papatya ayrı bir bitki çayı rezene ayrı bir bitki çayı hepsi ayrı yaniiii..aydınlatabilmişimdir umarım:26::26:

wallami ne varki onda o kiz bana bisey demediki ne var banlicak aaaa duymadim ben ayy cok üzüldüm ama sakaydi o yaaaa noldu kizlar ayrintili anlatin

evet işte şaka maka oldu banlandı böle oldu da sana noldı yaww sende banlanmışsın noluyo yaww kendimi hani vurdulu oyunlar varya birer birer oyun dışı olur yanan lar oyunda gibi hissettim anam şimdide ben gidermişim ayyy ne gülerim ama

yaaa nazarmı değdi topiğe nedir yaaa noluyo öle ortalık toz duman gene :26::26: üzüldüm valla şimdi

Son düzenleme:

Bır arkadasım da cocuguyla aynı sızın sorununuzdan yaşamışdı araştırmalarının sonunda care olarak bir aile buyugunun soylemesı uzerıne cocugunun yakınında, yatagın da igne bulundurmasını soylemişdı....uyguladı ve işe yaradıgından bahsetmşti......dememekten zarar gelmez sanırım...

kızlar iyigeceler, ben bu akşam yemeği olarak 2 yemek kaşığı makarna ile 1 adet domates dolması yedim. bi de salata yedim yanında.... duman oldum çok yorgunum offf iyigeceler

böcek görme az buz bişe deil .... çocuk psikiyatrı deneyin bence... ciddi bişe bu...ama tedavi edilebilir gibime geliyo Allah sabır versin , şifa versin:44:

Günaydın herkese

geçmişi okumadan bildirimimi yapayım ama senacım olmadığına göre mesaj atılmayacak değil mi?

Bildirim:

başlangıç: 76
geçen hafta: 71
bugün: 69.2
giden: 1800 gr
toplam giden: 6800 gr
hedef: 60

günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaşasın tam tamına 1.4 kilo gitti. hala inanamıyorum. bütün hafta tok gezdim

başlangıç:74.2
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.4
giden:1.400 kg
toplamda giden:9.800kg (maviye az kaldı)
hedef:58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…