70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ateşli olan küçük kız...
bu 34 aylık olan...
inş. gecer gülüm...

tv açınca hiç uyumuyor...
sabaha dek ya böcekler gelirse diyor
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce geçer. gerçi çocuğum yok ama çocuğum olsa ve böyle korksa ne yapardım bilmiyorum ama anne olunca dayanılmaz herhalde.

Son düzenleme:

tebrik ederim canım benim
maviye az kalmış

biri bana durrrrrrrrrr desin diyetimi bozmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
duuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bozma sakın

cnm allah yardımcın olsun temiz çıksın tüm sonuçlar

Günaydın kk nın en qüzel hanımlarıııııııııııı
bu sabah qüne okadar mutlu başladım ki anlatamammm
ben hamileliğimde 17kg almıştım ve şuan o kilolarımı vermeye çalışıyorum
doğum yapalı 1 yıl oldu
diyete başlayalı 5 ay oluo tabi arada bıraktığım qünler de oldu...
neyse sadete qeleyim
ben diyete başladığımdan beri ilk defa 71 rakamını bu sabah qördümmm
ve o kadar mutluyum ki anlatamamm
şu 72 rakamı benim en uğursuz rakamımdı
her 72 rakamını qördüğümde diyeti bırakıp 75 oluyodum
ve her 75i qördüğümde diyete qirip tekrar 72 oluyodum
ama şeytanın bacağını bu sefer kırdımm 72den kurtuldummmmmm

ve şimdi kilo bildirimime qeçiyorumm...

başlanqıç kilo: 80
qeçen hafta 75.0
bu hafta 71.9

qiden 3.1 kg
toplamda qiden 8.1 kg

bu sabah kaynanamla birlikte anneme kahvaltıya qidicez
inşallah orda çok yiyip diyetimi bozmam :44:

Son düzenleme:
tatlım inşallah hakkında hayırlısı olur. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz

çok gecmıs olsun kılavuz abla bende artık burdayım bebegım benı bıraktı nasip değilmilş napayım dıyorum işte...
aile tıpa mı gelceksın hangi doktora?

canımm biraz geç oldu ama aramıza hoş geldin
bebeğine çok üzüldüm
Rabbim bebeğinin kaderini böyle yazmış dayanma gücü versin.
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Günaydınlarrr...
Bugün yine çok mutluyumm, haftayı 700 gr la tamamlayacam diye üzülüyordum bugun tartıldım 500 gr daha vermişim toplamda 1200 oldu yaşasınnn...

Bu haftaki durum;

Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 77.7 kg

Bu hafta: 76.5 kg
Giden: 1200 gr

Toplam giden: 4.5 kg
Hedef: 70 kg

mrb. günaydın herkese... günlerdir giremiyorum. işler hiç yolunda değil. elimden geldiği kadarda diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama regl dönemine 1-2 gün kaldı ve malesef kaçamaklar olabiliyor :18: az sonra tartılıp kilo bildirimimi yapacağım bakalım durumlar ne ?

başlangıç 75
geçen hafta 64,9
bu hafta 65,3
gelen 400 gr
toplamda giden 9700gr
hedef 58
kız geçenlerde nasıl oldun seni merak ettim diye yazdım ama görmedin ya da ben cevabını görmedim. merak ettim seni nasılsın canım benim :92::92:

tebrik ederim canım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dünkü mönüyü yazim hemen sonra bilirimimi yapıcam
:125:125::125::125:

sabah:
1dilim etimek
çökelek,5 adet zeytin
maydanoz,dereotu
1 rafadan yumurta
bir adet ceviz
domates,salatalık

ara:
5 adet fındık
2 adet ceviz

öğle:
üç kaşık makarna
bol salata

ara:
küçük dilim karpuz

akşam 1,5 kepçe çorba
salatalık

sabah callenetics le jimnastik leslieyle yürüyüş akşamda yürüyüş aletinde yarım saat bide bol su içtim

kız geçenlerde nasıl oldun seni merak ettim diye yazdım ama görmedin ya da ben cevabını görmedim. merak ettim seni nasılsın canım benim :92::92:

tebrik ederim canım

canım yaa ben geçmişe eskisi gibi bakamıyorum artık, siteye bile zor giriyom walla, şube değişikliği fln yaşayınca eski rahatlığım kalmadı görmedim bebekim o yzden ama teşekkür ederimm 3üde bitti kurtuldum, fiziksel olarak sağlıklı, psikolojik olarak çökme dönemindeyim

günaydın kızlar ya ben tartılamadım dün hastalandımda sabahta geç kalıyodum akşama tartılsamda yazsam olur mu acaba
bilmem ki canım green4 kaptanımız burda olsa sorardık ama çok geç çıkmıyorsan olur diye düşünüyorum da bu konuda yetkili olmadığım için pek bir şey diyemem

kilo bildirimimizi mi green4 e yapacağız ... malesef geçmişi okumaya vaktim yok.
evet jelicim nihalcim
bu arada adet öncesinde tatlı krizlerini atlatmak için ondan 1 hafta önce falan makarna yerseniz azaltır falan diye duymuştum ben denedim öğlen az mmiktarda yedim canım çok tatlı isterse haftada 1 dondurma ama regl döneminde.
bende regl oldum şu an talı isteğim yok ama 1 hafta önce falan çoktu o şekilde atlattım.
ama birazcık ye mesela bugün kaçamak günü yap ye ama akşam değil öğlen ben öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…