çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce geçer. gerçi çocuğum yok ama çocuğum olsa ve böyle korksa ne yapardım bilmiyorum ama anne olunca dayanılmaz herhalde.
ateşli olan küçük kız...
bu 34 aylık olan...
inş. gecer gülüm...
tv açınca hiç uyumuyor...
sabaha dek ya böcekler gelirse diyor
günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaşasın tam tamına 1.4 kilo gitti. hala inanamıyorum. bütün hafta tok gezdim
başlangıç:74.2
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.4
giden:1.400 kg
toplamda giden:9.800kg (maviye az kaldı)
hedef:58
duuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bozma sakınbiri bana durrrrrrrrrr desin diyetimi bozmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:
kızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40
yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz
tatlım inşallah hakkında hayırlısı olur. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar topikte bişeyler olmuş ama anlamadım çünkü geçmişe bakamadım 2 gündürde giremiyordum...bu arada yarın sabah kocaeli gölcüğe kardeşimin yanına kadın doğum dr.uma 6 aylık kontrolümün günü gelmişti oraya gidiyorum ..oyüzden bildirimimi ben bu geceden yapıyorum sanırım green arkadaşımıza yani yeşimcime yapıyoruz,onada özelden attım ama şu an online değil...nolur hepiniz dua edinde kontrolüm normal çıksın yoksa bana ameliyat masası görünecekneyse bildirimimi yapayım
başlangıç:30 ekim 2010
başlangıç:86
geçen hafta:65.9
bu hafta:65.3
giden:600 gr.
toplam giden:20.7 kg.
hedef:60
boy:1.62 cm
beden:38-40
yarın içinde herkese hayırlı tartılar diliyorum ve hepinizi öpüyorum kızlar,iyigeceler...
biraz geçmişi kurcalayıp kaçıcam malum sabah yolcuyumöpüldünüz
çok gecmıs olsun kılavuz ablabende artık burdayım bebegım benı bıraktı nasip değilmilş napayım dıyorum işte...
aile tıpa mı gelceksın hangi doktora?
kız geçenlerde nasıl oldun seni merak ettim diye yazdım ama görmedin ya da ben cevabını görmedim. merak ettim seni nasılsın canım benim :92::92:başlangıç 75
geçen hafta 64,9
bu hafta 65,3
gelen 400 gr
toplamda giden 9700gr
hedef 58
Günaydınlarrr...
Bugün yine çok mutluyumm, haftayı 700 gr la tamamlayacam diye üzülüyordum bugun tartıldım 500 gr daha vermişim toplamda 1200 oldu yaşasınnn...
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 77.7 kg
Bu hafta: 76.5 kg
Giden: 1200 gr
Toplam giden: 4.5 kg
Hedef: 70 kg
kız geçenlerde nasıl oldun seni merak ettim diye yazdım ama görmedin ya da ben cevabını görmedim. merak ettim seni nasılsın canım benim :92::92:
tebrik ederim canım
kızlar green 4 e gönderilecek değil mi?
kız geçenlerde nasıl oldun seni merak ettim diye yazdım ama görmedin ya da ben cevabını görmedim. merak ettim seni nasılsın canım benim :92::92:
tebrik ederim canım
yaaa nazarmı değdi topiğe nedir yaaa noluyo öle ortalık toz duman gene :26::26: üzüldüm valla şimdi
bilmem ki canım green4 kaptanımız burda olsa sorardık ama çok geç çıkmıyorsan olur diye düşünüyorum da bu konuda yetkili olmadığım için pek bir şey diyememgünaydın kızlar ya ben tartılamadım dün hastalandımda sabahta geç kalıyodum akşama tartılsamda yazsam olur mu acaba
evet jelicim nihalcimkilo bildirimimizi mi green4 e yapacağız ... malesef geçmişi okumaya vaktim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?