70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar ya ben tartılamadım dün hastalandımda sabahta geç kalıyodum akşama tartılsamda yazsam olur mu acaba

Canım her zaman sabahları tartılıyorsan bence yıne aynı sartlarda tartılman gerekır yanı aksam tartıldıgın ne kadar dogru sonuc verır şüpheli...

kıyamam canım inşallah psikolojik olarak da toparlanacaksın.
başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000

maşallah nazar değmesin tatlım

teşekkürler. canım ... dayanamazsam yapacağım zaten ... malesef regl öncesi engelleyemediğim bi istek bu ne olsa aklım tatlılarda kalıyor... :18:

bildirimi green4e yaptım,buraya da yazıyorum..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:74.6 kg
Bu hafta: 74.7 kg
Gelen:100 gr
Toplam giden: 3300 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)

teşekkürler. canım ... dayanamazsam yapacağım zaten ... malesef regl öncesi engelleyemediğim bi istek bu ne olsa aklım tatlılarda kalıyor... :18:

ben bir kere o kadar yememek için sıkmışım ki kendimi bir gün pasta diye uyandığımı biliyorum çok komikti düşünseniz ya eşiniz sabah pasta diye kalkıyor eşimin bakışını unutamıyorum
tatlı benim için çok önemli sanırdım artık değil bazen canım istiyor onu da yazın dondurma ile kapatıyorum kışın da saleple diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60

Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım

bende tatlıyı çok severim önceden hiç ayırtetmesdim ama şimdi öyle değil artık şerbetli ağır tatlıları yiyemiyorum ... sanırım bu yaşlılık belirtileri :18: ama dondruma vazgeçilmezim ne zamandırda yemedim ... 1 hafta oldu sanırım

başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000

bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60

Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım

hepinizi tebrik ederim

:92: günaydın kızlar :92:

kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii

başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600

:92: günaydın kızlar :92:

kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii

başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600

tebrik ederim canım benim.....

kız biliyon mu dün kociş eve geldi elinde mutfak tartısı bi sevindim bi sevindim anlatamam.
sonra açtık pilini taktık. çalışmıyor...........
bugün değişmeye gidecekkkkk

günaydın herkese
bende tartıya çıktım şimdi 1 kilo gitmiş ayyy çok sevindim 1o gün felan oldu diyete başlıyalı
ama öyle kendimi çok sıkmadım .bundan sonra daha sıkı bir diyet uygulicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…