başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000
günaydın kızlar ya ben tartılamadım dün hastalandımda sabahta geç kalıyodum akşama tartılsamda yazsam olur mu acaba
canım yaa ben geçmişe eskisi gibi bakamıyorum artık, siteye bile zor giriyom walla, şube değişikliği fln yaşayınca eski rahatlığım kalmadıgörmedim bebekim o yzden ama teşekkür ederimm 3üde bitti kurtuldum, fiziksel olarak sağlıklı, psikolojik olarak çökme dönemindeyim
bilmem ki canım green4 kaptanımız burda olsa sorardık ama çok geç çıkmıyorsan olur diye düşünüyorum da bu konuda yetkili olmadığım için pek bir şey diyemem
evet jelicim nihalcim
bu arada adet öncesinde tatlı krizlerini atlatmak için ondan 1 hafta önce falan makarna yerseniz azaltır falan diye duymuştum ben denedim öğlen az mmiktarda yedim canım çok tatlı isterse haftada 1 dondurma ama regl döneminde.
bende regl oldum şu an talı isteğim yok ama 1 hafta önce falan çoktu o şekilde atlattım.
ama birazcık ye mesela bugün kaçamak günü yap ye ama akşam değil öğlen ben öyle yapacağım
teşekkürler. canım ... dayanamazsam yapacağım zaten ... malesef regl öncesi engelleyemediğim bi istek bu ne olsa aklım tatlılarda kalıyor... :18:
charm bu alkışlar senin için
ben bir kere o kadar yememek için sıkmışım ki kendimi bir gün pasta diye uyandığımı biliyorumçok komikti düşünseniz ya eşiniz sabah pasta diye kalkıyor eşimin bakışını unutamıyorum
tatlı benim için çok önemli sanırdım artık değil bazen canım istiyor onu da yazın dondurma ile kapatıyorum kışın da saleple diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Günaydın herkese
geçmişi okumadan bildirimimi yapayım ama senacım olmadığına göre mesaj atılmayacak değil mi?
Bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 71
bugün: 69.2
giden: 1800 gr
toplam giden: 6800 gr
hedef: 60
günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaşasın tam tamına 1.4 kilo gitti. hala inanamıyorum. bütün hafta tok gezdim
başlangıç:74.2
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.4
giden:1.400 kg
toplamda giden:9.800kg (maviye az kaldı)
hedef:58
Günaydınlarrr...
Bugün yine çok mutluyumm, haftayı 700 gr la tamamlayacam diye üzülüyordum bugun tartıldım 500 gr daha vermişim toplamda 1200 oldu yaşasınnn...
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 77.7 kg
Bu hafta: 76.5 kg
Giden: 1200 gr
Toplam giden: 4.5 kg
Hedef: 70 kg
bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60
Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım
:92: günaydın kızlar :92:
kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii
başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600
:92: günaydın kızlar :92:
kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii
başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?