yok tatlım yaşlılık değil artık ne yememiz gerektiğini biliyoruz ya ondanbende tatlıyı çok severim önceden hiç ayırtetmesdim ama şimdi öyle değil artık şerbetli ağır tatlıları yiyemiyorum ... sanırım bu yaşlılık belirtileri :18: ama dondruma vazgeçilmezim ne zamandırda yemedim ... 1 hafta oldu sanırım
wawwwbaşlangıç:76.5
gecen hafta :76.0
bu hafta:73.9
giden: 2100 gr
toplam giden: 2600 gr
teşekkürler serpicimhepinizi tebrik ederim
:92: günaydın kızlar :92:
kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii
başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600
tebrik ederim canım benim.....
kız biliyon mu dün kociş eve geldi elinde mutfak tartısı bi sevindim bi sevindim anlatamam.
sonra açtık pilini taktık. çalışmıyor...........
bugün değişmeye gidecekkkkk
günaydın şekerleeeeeeeer...bildirim vakti
başlangıç tarihi: 18 nisan
başlangıç kilosu: 75.5
geçen hafta: 69.5
bu hafta: 68.8
giden: 700 gr
toplamda giden: 6.7
hedef: 58
kilo veren herkesebol alkış....
Günaydın herkese
geçmişi okumadan bildirimimi yapayım ama senacım olmadığına göre mesaj atılmayacak değil mi?
Bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 71
bugün: 69.2
giden: 1800 gr
toplam giden: 6800 gr
hedef: 60
zeyzeycim tebrik ederim
asıl ben seni tebrik ederim rakibem ne güzel vermişsin maşAllah yaaaa..keşke her hafta verebilsek böyle en az 1.5 kilo falan ne güzel olurdu yaaaaaRamazanada azkaldı 1,5 ay sonra sporda yapamayız yaaaa ne verdiysek şu 1,5 2 ayda
wuhuuuu bebişim cok etkileyicisinnn
tebrik ederim canım benim.....
kız biliyon mu dün kociş eve geldi elinde mutfak tartısı bi sevindim bi sevindim anlatamam.
sonra açtık pilini taktık. çalışmıyor...........
bugün değişmeye gidecekkkkk
yok tatlım yaşlılık değil artık ne yememiz gerektiğini biliyoruz ya ondan
ne güzel bak eşin gelince böyle olacak inşallah
kolun nasıl oldu?
oyy kıyamamyeni gelen çalışır canım inşallah
bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60
Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım
tesekkur ederım hanımefedi, siz de öylesinizzzayrıca şu depresif ruh halinden kurtul bakayım sende gitcek bu kilolar başka yolu yokkkk dimi amaaa bu haftayı hıc yasanmamıs sayalım, bomba gıbı gelıceksın bız ınanıyoruzzz
tesekkurler canımmasıl ben senı tebrık ederımm coşmuşunnn
kocaya bak beee, ya çok düşünceli adam ya da dırdırından korkmuş almışş bilemiycemm orasınışaka bı yana sana destek olması, gıdıp dusunup sen zorlamadan alması ne kadar guzel olmuşş tartı gıdıp değiştirilir orası onemlı değil boşver, önemli olan bu kocişin bu düşünceli davranışııı, Allah bozmasın
koluma dun aksam bol bol buz koydum canımm, eczacının verdıgı kremı de sürünce daha fazla morarmadan hıc yoktan daha ıyı bı goruntuye sahıp oldu :26: cok tesekkurler merak edıp sordugun ıcın
valla söylemiycem koçişe bu hafta kac kılo verdıgımıı; zaten kızdırdı benı dün aksammmuluslararası bıle kızdırmayı becerebılıyo, cok maharetli kendisi
haftasonu geldı yenıden, evde internet yok zaman nası geccek bakalım :26: pazar günü spora gıderım dıyodumm, seçim münasebetiyle hanımlar lokalıde kapalıymışş, kendımı ya temızlıge vurcam ya da dvd fılan alıp keyfeee dalıcammm
başlangıç:76.5
gecen hafta :76.0
bu hafta:73.9
giden: 2100 gr
toplam giden: 2600 gr
:92: günaydın kızlar :92:
kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii
başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600
bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60
Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım
başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000
Günaydın herkese
geçmişi okumadan bildirimimi yapayım ama senacım olmadığına göre mesaj atılmayacak değil mi?
Bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 71
bugün: 69.2
giden: 1800 gr
toplam giden: 6800 gr
hedef: 60
günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaşasın tam tamına 1.4 kilo gitti. hala inanamıyorum. bütün hafta tok gezdim
başlangıç:74.2
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.4
giden:1.400 kg
toplamda giden:9.800kg (maviye az kaldı)
hedef:58
ve şimdi kilo bildirimime qeçiyorumm...
başlanqıç kilo: 80
qeçen hafta 75.0
bu hafta 71.9
qiden 3.1 kg
toplamda qiden 8.1 kg
bu sabah kaynanamla birlikte anneme kahvaltıya qidicez
inşallah orda çok yiyip diyetimi bozmam :44:
bende bismillah deyip ilk bildirimimi vereyim
başlangıç tarihi 2 haziran 2011
başlangıç kilosu :77
giden kilo:1
kalan:76
hedef :60
gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz
kilo bil:
gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60
Canım her zaman sabahları tartılıyorsan bence yıne aynı sartlarda tartılman gerekır yanı aksam tartıldıgın ne kadar dogru sonuc verır şüpheli...
bildirim yapacak tazeler lütfen bana özel msj olarak bildirim yapın yormayın beni tamammıSonra gelince senaya şikayet ederim haa
Allah kabul etsın masallah sana ben cesaret edemedım bı türlü yav ama tutacam ramazana kadar 1-2 gün bakalımyine kaynatmışsınız.bu aralar yorgun ve halsizim biraz o yüzden ortalarda yokum.2 gündür oruç tutmaya başladım havalarda ısında haliyle yorucu oluyor bu durum.feci uykum geliyo bu saatlerde ama uyumuyorum.zaten yeterince geç uyuyorum bide öğlen uyursam artık sabahlarım
bende bugun yazacaktım gözde heralde mülakata gitti diyeselam kızlar ben gldiiimm
bi dün girmedim sayfalar coşmuş valla
okuyamadım
benim mülakat iyi geçti
sizlere güzel haberler vericem inşallah yakın zamanda
sena kaptandan izin almam lazım bu hafta için
6 saat yol gidip gelince eller ayaklar davul gibi oldu benim
sabah tartıldım +1kg dayım
kızlaaaaarrrrrrrr bişey sorcam bu rezene çayı ve papatya çayı varya yeşil çay olarakmı geçiyo bitki çayımı eğer bitki çayıysa yeşil çay nasıl oluyo ne oluyo yaniiiiii:44:
ya sana daha önce dedimdiya bence senin metabolizman bizden farklı.dikkat ettiğin halde kilo veremiyo olmanın nedenleri var muhakkak.bence bi doktora git neden ve sebeplerini öğren.spor hayatın geçmişte kalsada vucudundaki etkisi belliki devam ediyor olabilir.ozamanda klasik beslenme diyetlei senin kilo vermene yardımcı olmaz.nette bi araştır istersen.yada hazır boşken bi yıllık bakıma gir yağına suyuna baktırbenim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım
ben anca gece bakarım bildirimlere zaten anca tamamlanır zaten bu yüzden sorun yok istediğin zaman bilgilendir bilgiye boğ benigreen canm ben sabah tartılamadım geç kalıyodum çünkü akşam 6 da yazsam bildirimimi olurmu acaba yoksa çok mu geç olur eğer çok geç yapamam dersen beni izinli say bari bu hafta
ya sana daha önce dedimdiya bence senin metabolizman bizden farklı.dikkat ettiğin halde kilo veremiyo olmanın nedenleri var muhakkak.bence bi doktora git neden ve sebeplerini öğren.spor hayatın geçmişte kalsada vucudundaki etkisi belliki devam ediyor olabilir.ozamanda klasik beslenme diyetlei senin kilo vermene yardımcı olmaz.nette bi araştır istersen.yada hazır boşken bi yıllık bakıma gir yağına suyuna baktıryada belki belki ahaaa teyze olcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?