70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok tatlım yaşlılık değil artık ne yememiz gerektiğini biliyoruz ya ondan
başlangıç:76.5
gecen hafta :76.0
bu hafta:73.9
giden: 2100 gr
toplam giden: 2600 gr
wawww
hepinizi tebrik ederim
teşekkürler serpicim
seni de tebrik ederim

:92: günaydın kızlar :92:

kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii

başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600
ne güzel bak eşin gelince böyle olacak inşallah
kolun nasıl oldu?

oyy kıyamam yeni gelen çalışır canım inşallah

günaydın şekerleeeeeeeer...bildirim vakti
başlangıç tarihi: 18 nisan
başlangıç kilosu: 75.5
geçen hafta: 69.5
bu hafta: 68.8
giden: 700 gr
toplamda giden: 6.7
hedef: 58
kilo veren herkese bol alkış....

zeyzeycim tebrik ederim

asıl ben seni tebrik ederim rakibem ne güzel vermişsin maşAllah yaaaa..keşke her hafta verebilsek böyle en az 1.5 kilo falan ne güzel olurdu yaaaaaRamazanada azkaldı 1,5 ay sonra sporda yapamayız yaaaa ne verdiysek şu 1,5 2 ayda

wuhuuuu bebişim cok etkileyicisinnn

tesekkur ederım hanımefedi, siz de öylesinizzz ayrıca şu depresif ruh halinden kurtul bakayım sende gitcek bu kilolar başka yolu yokkkk dimi amaaa bu haftayı hıc yasanmamıs sayalım, bomba gıbı gelıceksın bız ınanıyoruzzz

tesekkurler canımm asıl ben senı tebrık ederımm coşmuşunnn
kocaya bak beee, ya çok düşünceli adam ya da dırdırından korkmuş almışş bilemiycemm orasını şaka bı yana sana destek olması, gıdıp dusunup sen zorlamadan alması ne kadar guzel olmuşş tartı gıdıp değiştirilir orası onemlı değil boşver, önemli olan bu kocişin bu düşünceli davranışııı, Allah bozmasın

koluma dun aksam bol bol buz koydum canımm, eczacının verdıgı kremı de sürünce daha fazla morarmadan hıc yoktan daha ıyı bı goruntuye sahıp oldu :26: cok tesekkurler merak edıp sordugun ıcın
valla söylemiycem koçişe bu hafta kac kılo verdıgımıı; zaten kızdırdı benı dün aksammm uluslararası bıle kızdırmayı becerebılıyo, cok maharetli kendisi

haftasonu geldı yenıden, evde internet yok zaman nası geccek bakalım :26: pazar günü spora gıderım dıyodumm, seçim münasebetiyle hanımlar lokalıde kapalıymışş, kendımı ya temızlıge vurcam ya da dvd fılan alıp keyfeee dalıcammm

bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60

Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım

ayyy canım avatar resmimiz aynıymış ben değiştirim bari ben kendimi bu resimdeki kadının haline benzettiydim oğlan diş çıkarıyo hep kucağımda kız da eteğimden asılıyo anne evcilik oynayalım diye

sabah sabah en yakın arkadaşımdan aldığım telefonla uyandım uzun zamandır bu saatte kalkmıyodum bile ki sabah ezanı okunurken uydumdu
bildirimlerinizi umarım msj olarakta armışınızdır bana yoksa takip etmem gerçekten zor bu kafayla.bugün 3. gün oruç tutuyorum Allah kabul ederse.ramazan gelmeden enazından bi 20 gün tutmak istiyorum.temmuz ayında tutmak için çok az forsatım olcak o yüzden bu ay çok zorda kalmadıkça orucumu bırakmak istemiyorum.sabah 9 kalktım akşam 9 nasıl yapacaz bilmem

walla pelincimmm cıkamıyom kendi başıma, sen cek cıkar beni olur mu
tüketilmiş hissediyorum kendimi saçma bi ruh halim war çözemiyorum, aynaya baktığımda 75 kiloki halimden daha şişkocuk görüyorum kendimi, bi gudubet hissediyorum
o 10 kilo sanki verilmemiş hiç, şu 3 5 kilo nası gitcek diye kafayı yiyorum

bildirim yapacak tazeler lütfen bana özel msj olarak bildirim yapın yormayın beni tamammı Sonra gelince senaya şikayet ederim haa

Son düzenleme:
gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz

kilo bil:

gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60

başlangıç:76.5
gecen hafta :76.0
bu hafta:73.9
giden: 2100 gr
toplam giden: 2600 gr

:92: günaydın kızlar :92:

kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii

başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600

bildirim yapayım bende
başlangıc 78.2
geçen hafta 67.7
bu hafta 67
giden 700
toplam giden 11.2
hedef 60

Bu hafta az verdim dün oğlumun mezuniyet yemeği vardı fazla kaçırdım sanırım

başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000

bende bismillah deyip ilk bildirimimi vereyim
başlangıç tarihi 2 haziran 2011
başlangıç kilosu :77
giden kilo:1
kalan:76
hedef :60

gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz

kilo bil:

gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60

tebriklerrrr

ENGİNSENANIN BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 62.6
gelen 600
toplamda giden 27.4
hedef 60
boy 165
beden 38
spor yok

MSNDEN SİLİNMEDEN BURAYA EKLİM BARİ

benim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım

Canım her zaman sabahları tartılıyorsan bence yıne aynı sartlarda tartılman gerekır yanı aksam tartıldıgın ne kadar dogru sonuc verır şüpheli...

bildirim yapacak tazeler lütfen bana özel msj olarak bildirim yapın yormayın beni tamammı Sonra gelince senaya şikayet ederim haa

green canm ben sabah tartılamadım geç kalıyodum çünkü akşam 6 da yazsam bildirimimi olurmu acaba yoksa çok mu geç olur eğer çok geç yapamam dersen beni izinli say bari bu hafta

Allah kabul etsın masallah sana ben cesaret edemedım bı türlü yav ama tutacam ramazana kadar 1-2 gün bakalım
bende bugun yazacaktım gözde heralde mülakata gitti diyecok sevındım ıyı gecmesıne ıns sonucta güzel olur beklıyoruz canım

kızlaaaaarrrrrrrr bişey sorcam bu rezene çayı ve papatya çayı varya yeşil çay olarakmı geçiyo bitki çayımı eğer bitki çayıysa yeşil çay nasıl oluyo ne oluyo yaniiiiii:44:

kızz aslında hepsi genel olarak bıtkı cayı ama rezene ve papatyaya yeşilcay dıyemezsın o ayrı hepsı ayrı yanı ama hepsı genel olarak bitki

gelelim kg bildirimime
kendımden ve herkesten utanıyom ıradesız ben hepte aglamaktan baska bsıey yapmıyom bunu farkettım gecen haftakı artımın üstüne de artı koymustum allahtan dün dıkkat ettımde onu barı gönderdımhaftaya dıkkat edıcem dıyetısyenın verdıgı dıyete gore bsıeyelr yapıcam karbonu yapamam ben anladım dün 30 dk yürüdüm ıyı oldu dıger haftada ıst a gdııcez zaten nolur kılom bılmem ondan sonrada ramazana kadar ne kadar verebılırsem kar dıyıp devam etcem bakalım ıns bu sefer basırılı olurum yaa cok sıkıldım bıktım yanı artıkk:84::84:

baslangıc 74
gecen hafta 67.8
bu hafta 67.8
gıden gelen yok
toplamda giden 6.2
hedef 62 ühüüüüüüü

kılo veren herkesı yürekten tebrık edıyorumm.özellikle denizzz iradene hayran kaldım valla yakında hedefını görürsün sen maşallahdarısı da bana tez vakıtte ınsallah

benim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım
ya sana daha önce dedimdiya bence senin metabolizman bizden farklı.dikkat ettiğin halde kilo veremiyo olmanın nedenleri var muhakkak.bence bi doktora git neden ve sebeplerini öğren.spor hayatın geçmişte kalsada vucudundaki etkisi belliki devam ediyor olabilir.ozamanda klasik beslenme diyetlei senin kilo vermene yardımcı olmaz.nette bi araştır istersen.yada hazır boşken bi yıllık bakıma gir yağına suyuna baktır yada belki belki ahaaa teyze olcazzz

green canm ben sabah tartılamadım geç kalıyodum çünkü akşam 6 da yazsam bildirimimi olurmu acaba yoksa çok mu geç olur eğer çok geç yapamam dersen beni izinli say bari bu hafta
ben anca gece bakarım bildirimlere zaten anca tamamlanır zaten bu yüzden sorun yok istediğin zaman bilgilendir bilgiye boğ beni

yok tatlım teyze olman mümkün değil
yani ALlah bilir tabi de yok yani bi kıpırdanma

doktora gitmek konusunda haklısında devlet hastanelerinde kilerin veridği diyet hep aynı anacım
detaylı bi kontrol yok ki
özele de gidemem malum işsizim maddi açıdan çok kasar bizi
o yüzden çaresizim
dokunsan ağlarım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…