70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah kabul etsın masallah sana ben cesaret edemedım bı türlü yav ama tutacam ramazana kadar 1-2 gün bakalım
korkunun ecele faydası yok bi yerden başlamak lazım.zaten ramazanın ilk günleri tutamıcam bari şimdiden başlim tutmaya.10 seneden fazladır 3 aylarda hep tutarım böyle 15-20 gün.gün gelcek tutamayacağımız günler gelcek geleceğe yatırım yapmak lazım bide ramazanda öyle birden başlayınca gerçekten zor oluyor ki son 2 gün rahat tuttum ama başım çok ağrıdı bugün uyuacaktım onada arkadaş aradı erkenden.bu saatten sonrada tekrar yatamam bakalım gün nasıl geçer ne olur ne biter

benim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım

canım öyle düşünme vereceksin inşallah
ama tiroidine falan baktırdın mı canım?

kilo alış sebeplerini biliyosundur.ona göre bişiler yapmayı dene.herkes bir değil sonuçta arkadaşlarımız haftada 1 kilodan fazla veriyo ki bu sağlıklımı değilmi geri alınırmı alınmazmı bunlar tartışılır ama bi yerden hepimiz fazlalıklardan kurtulmaya çalışıyoruz.nekadar verirsek kardır mantığı.ben uzun zamandır aynıyım o yüzdende bildirim falan yapmıyorum değişen bişi yok çünkü.:26: değiştirmeye tabiri caizse popo yok şuan elimizdekiyle yetinmesini öğreniyoruz işte.sende bi önüne koy bakalım hatalarını yanlışlarını aykla onları uzak dur 1 hafta dene kendini bir süre sıvı gıda ile beslen çay çorba artık ne varsa biraz için temizlensin. sonra normal dikkat etmeye bşalarısın.

haklısın bılıyorum benım ıcın zor olacak gecen sene oruc tutamadıgım ıcın haftaya ınsallah pzt yada persembe tutayım bende bakalımbirde fizik tedavıye gıdıyıyom ya ondan da cekındım sıcak uygulama felan ıyıce tansıyon sıfırlar dıye bakalım yoksa bı sonrakı kandılı beklıycemsen neden ramazan basında tutamıycam dıyosunkı:44:

benim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım
niye hep şişman kalasın... diyeti bırakırsak hep kilolu kalıcaz.. hatta üstüne daha da alıcaz...
ama diyette kalırsak az da olsa gidicek en azından daha da şişmanlamayacağız..
duraklama dönemindesindir belkide, motivasyonunu kaybetme düzelir devam ettikçe merak etme...

malum güne denk geliyor sanırım...

regli dönemime denk gelcek o yüzden.ilk bikaç gün belkide 1 haftasını falan tutamıcam.temmuzun sonu tatile gidicez o dönemde tutamıcam.15 temmuza kadar artık nekadar tutarsam o olcak.bunun regli dönemi öncesi falanda olcak için 15 anca tutarım belki.koskoca 2 ay ama gel görki 60 günde 15 günü zor tutmuş olcam evdeyken işte gn kaçırmadan tutmam gerekiyor sende uzun süre tutmadığın için epey bi zorlanırsın bide günler uzun yine ramazanda günler kısalmaya başlamış olcak sende tedaviye gitmediğin günler dene kendini.hatta arkadaş şey demiştim gün gün kendimi denicem diye.bigün öğlene kadar bigün ikindiye kadar falan denicem sonra oruç tutacam diyodu sende öyle deneme yapabilirsin.

kızlar benim tartım normal klasik tartıydı bugün bime gittim aldım bi tane yahu ne meraklısı varmış 9da açılıyor 10 geçe gittim iki tane kalmışbirinide ben kaptım kaldı bir tane kime kısmetsebide yeşillik kurutucu alim dedim ben tartıyı alasıya bitmiş güzel bişeye benziyor akşam eve gidsince deneyeyim bakim yağ ve sıvı ölçümüde yapıyor artık gramlı gramlı tartılırım

Iyi günler arkadaslar , umarim hepinizin keyfi yerindedir.
Kilo bildirimimi yapayim
baslangic kilom :76,7
giden kilom :yok
gelen kilom :yok
iste böyle yapyalniz oturuyom , ne gelen var ne giden

Güle güle kullan canım benim.

Iyi günler arkadaslar , umarim hepinizin keyfi yerindedir.
Kilo bildirimimi yapayim
baslangic kilom :76,7
giden kilom :yok
gelen kilom :yok
iste böyle yapyalniz oturuyom , ne gelen var ne giden

çubuk krakerler hepinizi tebrik ediyorum bu hafta kilolar güzel gitmiş çok çok tu tu tu maşallah veremeyen arkadaşlar sizlerde üzülmeyin inşallah haftaya verirsiniz benimde iki hafta duraklama oldu sinir oldum niye durdu diye ama bu hafta kırdım şeytanın bacağınıbide bizim işyerinin kliması gelmedi daha burası hamam gibi birazda onun etkisi oldu akşama kadar sucuk gibi terliyorum sonuç 2 kilosöylesemde taktırmasalarmı acaba

GÖZDECİMMM (SEMPATİK), dün sporda bı bayan vardı onunda tiroidlerinde sorun varmış, yemesem de sporda yapsam oldugum yerde sayıyodum hep dedı, gecenlerde gnc'de tıroıd sorunluları için bı takvıye varmıs, onu alıp kullanmaya basldım ve ılk defa kılo vermeye basladım dedı :44: tabı tıroıdı dusuk olanlar ıcın mı yoksa yuksek olanlar ıcın mı bılemıycem ama bı arastırabılırsınnn diye soyluyorumm ayrıca sneın saglıkla ılgılı bı problemın var o yuzden ehrkesın yaptıgı gıbı degıl de senın bunyene uygun bı dıyet yapman cözüm olur anca gıbı gelıyo bana, bunun ıcın de bı bılene danısmak lazım ama üzülme sakın, evdeyken sen de bı karbon dıyetını dene ıstersen canım bak sena kaptan da saglık sorunlarına ragmen bu dıyetle kac kılo vermıs, gecmıste hem sena kaptan hem de denız arkadasımız lıste yayınlamıstı bu dıyetle ılgılı, hatta denızın yayınladıgı ahan da bu site; http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-719-05.pdf , sık kullananlara kaydetmıstım belkı lazım olur dıyee, sana kısmetmışşş ben tecrubelı degılım sadece üzülmeni ve umıtsızlıge kapılmaman ıcın alternatıf uretmeye calısıyorum kendı capimda, inş bi yararı dokunurrr :92:

sıra geldi size küçük hanımmmm, CEREN HANIM , sizde bu karamsarlıgı anlayamadım kuzuummmmm, verdıgınız kılolarla bıze nispet mi yapıyosunnn bakayım sen haaa sana dıyorum bu haftayı yasanmamıs say, kaldıgın yerden devam et, zaten su ana kadar cok guzel kılolar verdın, sen de yeterlı azim ve irade zaten var, kılo vermene tek engel ancak bozulan moralın olabılır, ona da hıc gerek yokkk 2 hafta sonra bıkınınle sahıllerın tozunu attıracaksın bebişimmm denizz demıyomuydu bız gıycez bıkınılerı, kocişler sevgılılerde arkamızda pareolarla dolanacaklar dıyeee sen ki ne azımle ne kılolar bıraktın arkanda, şimdi yolun cogu gıttı azı bıle değil azıcıgı kaldııı, hadı bakalım yola devammm biz sana ınanıyoruz, sen de ınanırsan olcak bu işşşş

Sevgili green4 , Izmirlimisiniz? Bende üniversite egitimimi Buca Egitim Fakültesinde yaptim.Tabiii bundan yillar yillar yillar önceydi.2 sene önce Buca ya ugramistim , taniyamadim.Cok degismis.

canım çok sağol
kb diyetine başladım bugün
zaten canım bişi de yemek istemiyo
1 hafta falan yapayım ne kadar değişecek bakalım kilom
işe girince de hemen iyi bi doktora gitcem
dediğin gibi sıradan diyetlerle olacak iş değil benimkisi

canım bu arada beyaz showu seyredıyo musun bılmıyorum da orda damar damar üstüne diye bı bolum var, nette sarkı soyleyıp begenılenler fılan paylasılıyo, bırıncılerı beyaz programına cıkartıyo fılan, neyseee orda bı sarkı vardı " istanbul olmaz olsun " dıye, bı kadınla bı adam sölüoo, beyaz onları da cıkarmıstı programına ama epey oluyo, gecenlerde bırı o vıdeoyu paylasmıs baktım bayanın uzerındekı senın aldıgın elbısedennn, baya da hos duruyoooo bı bak ıstersennn - ıstanbul olmaz olsun beyaz show yaz cıkar hemen - hem de üstte nası duruyo kı dıye merak eden arkadaslar vardı, onlarda meraklarını gıdermıs olurlar benımde cok yakın arkadasmın dugunu var temmuz bası, elbıse arıyorummm ben de
sen ızmır caddesınden mı almıstın, gecenlerde orda bı vıtrın de bunun tulumunu gordum de aklıma sen geldınnn hemencıkk

Son düzenleme:
bune ya kış gerimi geldiiii simsiyah oldu heryerr yağmur desen öleee :26: :26: :26: :26:

diyet zaten hak getiree yerimde saydım dün okulun yıl sonu gösterisinden sonra oğlumla hmburger üstüne künefe yersen böle olur perşembe kaçamağı

başlangıç 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen-giden-yok
hedef 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…