korkunun ecele faydası yokAllah kabul etsın masallah sana ben cesaret edemedım bı türlü yav ama tutacam ramazana kadar 1-2 gün bakalım
benim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım
kilo alış sebeplerini biliyosundur.ona göre bişiler yapmayı dene.herkes bir değil sonuçta arkadaşlarımız haftada 1 kilodan fazla veriyo ki bu sağlıklımı değilmi geri alınırmı alınmazmı bunlar tartışılır ama bi yerden hepimiz fazlalıklardan kurtulmaya çalışıyoruz.nekadar verirsek kardır mantığı.ben uzun zamandır aynıyım o yüzdende bildirim falan yapmıyorum değişen bişi yok çünkü.:26: değiştirmeye tabiri caizse popo yok şuanyok tatlım teyze olman mümkün değil
yani ALlah bilir tabi de yok yani bi kıpırdanma
doktora gitmek konusunda haklısında devlet hastanelerinde kilerin veridği diyet hep aynı anacım
detaylı bi kontrol yok ki
özele de gidemem malum işsizim maddi açıdan çok kasar bizi
o yüzden çaresizim
dokunsan ağlarım valla
korkunun ecele faydası yokbi yerden başlamak lazım.zaten ramazanın ilk günleri tutamıcam bari şimdiden başlim tutmaya.10 seneden fazladır 3 aylarda hep tutarım böyle 15-20 gün.gün gelcek tutamayacağımız günler gelcek geleceğe yatırım yapmak lazım bide ramazanda öyle birden başlayınca gerçekten zor oluyor ki son 2 gün rahat tuttum ama başım çok ağrıdı bugün uyuacaktım onada arkadaş aradı erkenden.bu saatten sonrada tekrar yatamam bakalım gün nasıl geçer ne olur ne biter
niye hep şişman kalasın... diyeti bırakırsak hep kilolu kalıcaz.. hatta üstüne daha da alıcaz...benim hiç keyfim yok
8den beri ayaktayım ne yemek yedim ne de başka bişey yaptım
anca oturuyorum öyle
kilo veremiyorum üstüne üstlük alıyorum birde
motivasyonum eksilerde
hep şişman kalcam sanırım
haklısın bılıyorum benım ıcın zor olacak gecen sene oruc tutamadıgım ıcın haftaya ınsallah pzt yada persembe tutayım bende bakalımbirde fizik tedavıye gıdıyıyom ya ondan da cekındım sıcak uygulama felan ıyıce tansıyon sıfırlar dıye bakalım yoksa bı sonrakı kandılı beklıycem sen neden ramazan basında tutamıycam dıyosunkı:44:
ben anca gece bakarım bildirimlere zaten anca tamamlanır zaten bu yüzden sorun yok istediğin zaman bilgilendir bilgiye boğ beni
regli dönemime denk gelcek o yüzden.ilk bikaç gün belkide 1 haftasını falan tutamıcam.temmuzun sonu tatile gidicez o dönemde tutamıcam.15 temmuza kadar artık nekadar tutarsam o olcak.bunun regli dönemi öncesi falanda olcak için 15 anca tutarım belki.koskoca 2 ay ama gel görki 60 günde 15 günü zor tutmuş olcamhaklısın bılıyorum benım ıcın zor olacak gecen sene oruc tutamadıgım ıcın haftaya ınsallah pzt yada persembe tutayım bende bakalımbirde fizik tedavıye gıdıyıyom ya ondan da cekındım sıcak uygulama felan ıyıce tansıyon sıfırlar dıye bakalım yoksa bı sonrakı kandılı beklıycem sen neden ramazan basında tutamıycam dıyosunkı:44:
kızlar benim tartım normal klasik tartıydı bugün bime gittim aldım bi tane yahu ne meraklısı varmış 9da açılıyor 10 geçe gittim iki tane kalmış birinide ben kaptım kaldı bir tane kime kısmetse bide yeşillik kurutucu alim dedim ben tartıyı alasıya bitmiş güzel bişeye benziyor akşam eve gidsince deneyeyim bakim yağ ve sıvı ölçümüde yapıyor artık gramlı gramlı tartılırım
Güle güle kullan canım benim.
GÖZDECİMMM (SEMPATİK), dün sporda bı bayan vardı onunda tiroidlerinde sorun varmış, yemesem de sporda yapsam oldugum yerde sayıyodum hep dedı, gecenlerde gnc'de tıroıd sorunluları için bı takvıye varmıs, onu alıp kullanmaya basldım ve ılk defa kılo vermeye basladım dedı :44: tabı tıroıdı dusuk olanlar ıcın mı yoksa yuksek olanlar ıcın mı bılemıycem ama bı arastırabılırsınnn diye soyluyorummayrıca sneın saglıkla ılgılı bı problemın var o yuzden ehrkesın yaptıgı gıbı degıl de senın bunyene uygun bı dıyet yapman cözüm olur anca gıbı gelıyo bana, bunun ıcın de bı bılene danısmak lazım ama üzülme sakın, evdeyken sen de bı karbon dıyetını dene ıstersen canım bak sena kaptan da saglık sorunlarına ragmen bu dıyetle kac kılo vermıs, gecmıste hem sena kaptan hem de denız arkadasımız lıste yayınlamıstı bu dıyetle ılgılı, hatta denızın yayınladıgı ahan da bu site; http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-719-05.pdf , sık kullananlara kaydetmıstım belkı lazım olur dıyee, sana kısmetmışşş ben tecrubelı degılım sadece üzülmeni ve umıtsızlıge kapılmaman ıcın alternatıf uretmeye calısıyorum kendı capimda, inş bi yararı dokunurrr :92:
sıra geldi size küçük hanımmmm, CEREN HANIM , sizde bu karamsarlıgı anlayamadım kuzuummmmm, verdıgınız kılolarla bıze nispet mi yapıyosunnn bakayım sen haaasana dıyorum bu haftayı yasanmamıs say, kaldıgın yerden devam et, zaten su ana kadar cok guzel kılolar verdın, sen de yeterlı azim ve irade zaten var, kılo vermene tek engel ancak bozulan moralın olabılır, ona da hıc gerek yokkk 2 hafta sonra bıkınınle sahıllerın tozunu attıracaksın bebişimmm denizz demıyomuydu bız gıycez bıkınılerı, kocişler sevgılılerde arkamızda pareolarla dolanacaklar dıyeee sen ki ne azımle ne kılolar bıraktın arkanda, şimdi yolun cogu gıttı azı bıle değil azıcıgı kaldııı, hadı bakalım yola devammm biz sana ınanıyoruz, sen de ınanırsan olcak bu işşşş
canım çok sağol
kb diyetine başladım bugün
zaten canım bişi de yemek istemiyo
1 hafta falan yapayım ne kadar değişecek bakalım kilom
işe girince de hemen iyi bi doktora gitcem
dediğin gibi sıradan diyetlerle olacak iş değil benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?