hakkaten haaa spordan çıktım eve girene kadar yamyaş oldumbune ya kış gerimi geldiiii simsiyah oldu heryerr yağmur desen öleee :26: :26: :26: :26:
diyet zaten hak getiree yerimde saydım dün okulun yıl sonu gösterisinden sonra oğlumla hmburger üstüne künefe yersen böle olur perşembe kaçamağı
başlangıç 71.3
geçen hafta 62.8
bu hafta 62.8
gelen-giden-yok
hedef 60
GÖZDECİMMM (SEMPATİK), dün sporda bı bayan vardı onunda tiroidlerinde sorun varmış, yemesem de sporda yapsam oldugum yerde sayıyodum hep dedı, gecenlerde gnc'de tıroıd sorunluları için bı takvıye varmıs, onu alıp kullanmaya basldım ve ılk defa kılo vermeye basladım dedı :44: tabı tıroıdı dusuk olanlar ıcın mı yoksa yuksek olanlar ıcın mı bılemıycem ama bı arastırabılırsınnn diye soyluyorummayrıca sneın saglıkla ılgılı bı problemın var o yuzden ehrkesın yaptıgı gıbı degıl de senın bunyene uygun bı dıyet yapman cözüm olur anca gıbı gelıyo bana, bunun ıcın de bı bılene danısmak lazım ama üzülme sakın, evdeyken sen de bı karbon dıyetını dene ıstersen canım bak sena kaptan da saglık sorunlarına ragmen bu dıyetle kac kılo vermıs, gecmıste hem sena kaptan hem de denız arkadasımız lıste yayınlamıstı bu dıyetle ılgılı, hatta denızın yayınladıgı ahan da bu site; http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-719-05.pdf , sık kullananlara kaydetmıstım belkı lazım olur dıyee, sana kısmetmışşş ben tecrubelı degılım sadece üzülmeni ve umıtsızlıge kapılmaman ıcın alternatıf uretmeye calısıyorum kendı capimda, inş bi yararı dokunurrr :92:
sıra geldi size küçük hanımmmm, CEREN HANIM , sizde bu karamsarlıgı anlayamadım kuzuummmmm, verdıgınız kılolarla bıze nispet mi yapıyosunnn bakayım sen haaasana dıyorum bu haftayı yasanmamıs say, kaldıgın yerden devam et, zaten su ana kadar cok guzel kılolar verdın, sen de yeterlı azim ve irade zaten var, kılo vermene tek engel ancak bozulan moralın olabılır, ona da hıc gerek yokkk 2 hafta sonra bıkınınle sahıllerın tozunu attıracaksın bebişimmm denizz demıyomuydu bız gıycez bıkınılerı, kocişler sevgılılerde arkamızda pareolarla dolanacaklar dıyeee sen ki ne azımle ne kılolar bıraktın arkanda, şimdi yolun cogu gıttı azı bıle değil azıcıgı kaldııı, hadı bakalım yola devammm biz sana ınanıyoruz, sen de ınanırsan olcak bu işşşş
canım bu arada beyaz showu seyredıyo musun bılmıyorum da orda damar damar üstüne diye bı bolum var, nette sarkı soyleyıp begenılenler fılan paylasılıyo, bırıncılerı beyaz programına cıkartıyo fılan, neyseee orda bı sarkı vardı " istanbul olmaz olsun " dıye, bı kadınla bı adam sölüoo, beyaz onları da cıkarmıstı programına ama epey oluyo, gecenlerde bırı o vıdeoyu paylasmıs baktım bayanın uzerındekı senın aldıgın elbısedennn, baya da hos duruyoooobı bak ıstersennn - ıstanbul olmaz olsun beyaz show yaz cıkar hemen - hem de üstte nası duruyo kı dıye merak eden arkadaslar vardı, onlarda meraklarını gıdermıs olurlar benımde cok yakın arkadasmın dugunu var temmuz bası, elbıse arıyorummm ben de
sen ızmır caddesınden mı almıstın, gecenlerde orda bı vıtrın de bunun tulumunu gordum de aklıma sen geldınnn hemencıkk
offfff offfff hatunlar , yazilarinizi okuyacagim derken caydan koca bir yudum almisim , gögsümü yumruklamada tarzani gectim.
Günaydın kk nın en qüzel hanımlarıııııııııııı
bu sabah qüne okadar mutlu başladım ki anlatamammm
ben hamileliğimde 17kg almıştım ve şuan o kilolarımı vermeye çalışıyorum
doğum yapalı 1 yıl oldu
diyete başlayalı 5 ay oluo tabi arada bıraktığım qünler de oldu...
neyse sadete qeleyim
ben diyete başladığımdan beri ilk defa 71 rakamını bu sabah qördümmm
ve o kadar mutluyum ki anlatamamm
şu 72 rakamı benim en uğursuz rakamımdı
her 72 rakamını qördüğümde diyeti bırakıp 75 oluyodum
ve her 75i qördüğümde diyete qirip tekrar 72 oluyodum
ama şeytanın bacağını bu sefer kırdımm 72den kurtuldummmmmm
ve şimdi kilo bildirimime qeçiyorumm...
başlanqıç kilo: 80
qeçen hafta 75.0
bu hafta 71.9
qiden 3.1 kg
toplamda qiden 8.1 kg
bu sabah kaynanamla birlikte anneme kahvaltıya qidicez
inşallah orda çok yiyip diyetimi bozmam :44:[/QUOTE
çok güzel vermişsin tebrikler canım. yalnız senin hedefin doğru mu merak ettim hedefindeki bmı 14 civarı görünüyorda çok düşük değil mi?
Iyi günler arkadaslar , umarim hepinizin keyfi yerindedir.
Kilo bildirimimi yapayim
baslangic kilom :76,7
giden kilom :yok
gelen kilom :yok
iste böyle yapyalniz oturuyom , ne gelen var ne giden
üzülme canım yakında seni bırakırlar....
herkeslere günaydınnnnnn... ya öğlen olmuş günaydın dedimyaneyse
kilo veren veremeyen herkesi bu yolda oldukları için tebrik ediyorum
baktım canım aynısı aldığımın
ay inşallah nikahta biriyle işti olmayız
ben irfan mağazası varya ordan aldım canım
bide dün kotondan bi elbise aldım pudra rengi o da çok hoş
fotosnu bulursam onu da koyayım
sen nasıl tarz elbise arıyosun
hemen söyleyim sana nerde bulacağını
ailem izmirde yaşıyor.arkadaşım için sordumdu taşınması gerekiyo baya uzun hikaye.bildiğiniz uygun bi ev varda diye bi sorim dedim.izmir oldukça gelişti her taş üstü ev oldu ki zaten şuan tüm illlerde durum böyleSevgili green4 , Izmirlimisiniz? Bende üniversite egitimimi Buca Egitim Fakültesinde yaptim.Tabiii bundan yillar yillar yillar önceydi.2 sene önce Buca ya ugramistim , taniyamadim.Cok degismis.
pudra rengini çok severim acaba elbise nasıl merak ettim.. ne zamandır kotona gıtmıyorum yenı bıseyler gelmıstır....
bu arada işti olmazsınız merak etme
canım yanlış anlamadığını biliyorum senin, başkalarının da yanlış anlamasını istemiyorum ama ne bilim diyorum ya sanki o kiloları veren ben değilim
işte düzenim bozulunca benim ayarda bozuldu sankidediğin gibi motive etmeliyim kendimi tatilimi felan düşünüppp sızlanmakla olmuyo böyleee
okdr teşekkür ederim ki sana, son zamanlarda motivasyon konusunda cok problemim war, kilo wermem cewremdekilere aileme sewgilime normal gelmeye başladı, herkes cok zayıfladın fln diyo ama kimse aynen dewam sen yaparsın edersin gibi seyler demeyince iştahım kabarıyoo
biraz şımarıklık yapıyorum sanırım, şımartılmak isteyerek ama sen bana şu an ihtiyacım olanı verdin, gel bi sarılem sana, morarmış kolunu öpeeeem
baktım canım aynısı aldığımın
ay inşallah nikahta biriyle işti olmayız
ben irfan mağazası varya ordan aldım canım
bide dün kotondan bi elbise aldım pudra rengi o da çok hoş
fotosnu bulursam onu da koyayım
sen nasıl tarz elbise arıyosun
hemen söyleyim sana nerde bulacağını
duydum bacım gece inşallah toparlıyacağım listeyi unutursamda hatırlatırsınızbu haftaki bildirimim özele yapamıyorum..
başlangıç 77.5
geçen hafta 71.7
bu hafta 70.7
giden 1 kg
hedef 58
duydum bacım gece inşallah toparlıyacağım listeyi unutursamda hatırlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?