70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hakkaten haaa spordan çıktım eve girene kadar yamyaş oldum
başlangıç:79
geçen hafta:71.500
bu hafta:71
giden:500gr cık
hedef:65

canım yanlış anlamadığını biliyorum senin, başkalarının da yanlış anlamasını istemiyorum ama ne bilim diyorum ya sanki o kiloları veren ben değilim
işte düzenim bozulunca benim ayarda bozuldu sanki dediğin gibi motive etmeliyim kendimi tatilimi felan düşünüppp sızlanmakla olmuyo böyleee
okdr teşekkür ederim ki sana, son zamanlarda motivasyon konusunda cok problemim war, kilo wermem cewremdekilere aileme sewgilime normal gelmeye başladı, herkes cok zayıfladın fln diyo ama kimse aynen dewam sen yaparsın edersin gibi seyler demeyince iştahım kabarıyoo
biraz şımarıklık yapıyorum sanırım, şımartılmak isteyerek ama sen bana şu an ihtiyacım olanı verdin, gel bi sarılem sana, morarmış kolunu öpeeeem

baktım canım aynısı aldığımın
ay inşallah nikahta biriyle işti olmayız
ben irfan mağazası varya ordan aldım canım
bide dün kotondan bi elbise aldım pudra rengi o da çok hoş
fotosnu bulursam onu da koyayım
sen nasıl tarz elbise arıyosun
hemen söyleyim sana nerde bulacağını

pudra rengini çok severim acaba elbise nasıl merak ettim.. ne zamandır kotona gıtmıyorum yenı bıseyler gelmıstır....

bu arada işti olmazsınız merak etme

hayırlı cumalarrr :) gunaydın yazcaktım ama saat olmus 12

bende 3gunluk tazecık yeni diyet oğrencısı olarak bildirimimi yapem

başlangıç: 8 haziran 2011
başlangıç:74.8
geçen hafta:---
bu hafta:74
giden:800 gr. wayy beee
toplam giden:---
hedef:65
beden:44-46 arasıyım üüü

bu hafta spır yerıne bolbol bahar temızlıgı yaptım ama bugun kalkacaktım sansıma yagmur yagdı havada bi kotu zaten hiç temızlık yapamasım yok koltuklarımı silecektim yaa :84:

Sevgili green4 , Izmirlimisiniz? Bende üniversite egitimimi Buca Egitim Fakültesinde yaptim.Tabiii bundan yillar yillar yillar önceydi.2 sene önce Buca ya ugramistim , taniyamadim.Cok degismis.
ailem izmirde yaşıyor.arkadaşım için sordumdu taşınması gerekiyo baya uzun hikaye.bildiğiniz uygun bi ev varda diye bi sorim dedim.izmir oldukça gelişti her taş üstü ev oldu ki zaten şuan tüm illlerde durum böyle

başlangıç: 77,7
geçen hafta: 75
bu hafta: 75,9
gelen-giden: soldan soldan geliyorlar
gelecek hafta hedef: 73
fi zaman hedef: 55

Ben aslen gompir (patates , bizim orda böyle söylerler) diyarindanim yani Ödemisliyim.Sehrimi en iyi sekilde tanitiyorum yani gompir durumundayim.Tostoparlak.

bu haftaki bildirimim özele yapamıyorum..
başlangıç 77.5
geçen hafta 71.7
bu hafta 70.7
giden 1 kg
hedef 58

pudra rengini çok severim acaba elbise nasıl merak ettim.. ne zamandır kotona gıtmıyorum yenı bıseyler gelmıstır....

bu arada işti olmazsınız merak etme

netten bulmadım canım elbiseyide fotosunu çektim
ama onunda boyutu büyük geldi siteye ekleyemiyorum

kızlar yaaa sabahtan beri net yoktu şimdi geldi hemen yapıp gönderdim green4 sanada bildirdim canım

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:68.3 kg
Bu hafta:68.2 kg
Giden:100 gr
Toplamda giden:12.6 kg
Hedef...

hep dayımın yüzünden devamlı onla birlikte yedim durdum üüf ama bukadarda beklemiyordum niye yaaaaaaaa yinede dikkat etmiştim

canım etrafındakıler senı motıve etmesı gercekten de cok onemlı oluyo, ınsan kılo konusunda harbı bırazda gazla calısıyooo burda olmamımızın bı nedenı de bu motıvasyonu saglamak degıl mı zatenn kılo alınca her gordugunde dır dır konusan agızlar nedense kılo verdıgını gorunce susuyolar, keske insanlar bu konudada motıve etseler ınsanı
dedim ya azıcık bı sey kaldı zaten vermen gereken, belkı onu bıle vermen gerekmıyo ama onemlı olan senın kendını kac kıloda mutlu hıssedecegınn topıktekı herkese sorsan hepsı ınanıyodur sana, cunku hepımız ne kadar azımllı ve ıradelı oldugunu bılıyoruz hemde 1-2 haftadır once sevgılıyle arada gecenler sonra iş yerı sournları derken, bunyenın sarsılması dogal ama o artılar yenı geldıler bı form cayla bıle tuvaletı boylarlar haydan gelen huya gıdermısss hadı bakalım hem gec kız denizi, rakiben değilmiydi senın bak onunda adını mavıyle yazdırmasına az kaldııı bak ben de tecrubesızınız olarak sızle motıve oluyorummm, buyuklerım boyle yaparsa ben naparımmmm dimi ama

ay onunda resmını koy canımm valla ne tarz oldugunu bende bılmıyorummm, gorunce ahan da bu tarz dıyecem sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…