70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz

kilo bil:

gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60

başlangıç:76.5
gecen hafta :76.0
bu hafta:73.9
giden: 2100 gr
toplam giden: 2600 gr

başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000

tebrik ediyorum ya nasıl ama nasıl nasıl veriyorsunuz ya? nedir sizin sırrınız? sağlıklı verdiğinizi hissediyor musunuz? yüzünüz çökmüyor mu yahu? püf noktanız ne sizin

Ben çalışıyorum canım 2 oğlan biri 1o yaşında biri 9 aylık bide işyerim şehrin 25 km. dışında düşün artık

bu da bırazcık kuccuuk olmus amaaa ya dıerını de gıycem eklıycem dedım ama yapmadınnn, goremıycez mı üzeirnde

büyük halini koydum canım
bunu denemek için koymuştum çok minik göründü
diğerini giyinipte foto çektirmeye psikolojim müsait değil canım
saçı başı salmış durumda geziorum şu aralar

valla çok üzülürüm hee
beğenerek almıştım
oda leoparlı bundan daha çok yakışacaktır ona eminim ama piştide olabilirsin.senin için sorun olmazsa leoparlıyı giy derim.ama buda gayet hoş tercih senin.ogünki modua göre karar verirsin.

oda leoparlı bundan daha çok yakışacaktır ona eminim ama piştide olabilirsin.senin için sorun olmazsa leoparlıyı giy derim.ama buda gayet hoş tercih senin.ogünki modua göre karar verirsin.

bizim hem nikah hem düğün var canım
nkahta leoparlıyı giycem düğünde bu pembeyi
kuzenimin nişanlısı sinoplu orda düğün var burda nikah

tekrar hatırlatmak istiyorum bildirimleriniz ban aözel msj atacaksınız bu haftalık.sonra listede takip edip göremediklerimi yazamam eksik kalır kimse hesap sormasın ona göre sonra senaya ağlıcam benim sözümü dinlemediler diye ağzım hiç sıkı değildir ha ona göre

Son düzenleme:
bizim hem nikah hem düğün var canım
nkahta leoparlıyı giycem düğünde bu pembeyi
kuzenimin nişanlısı sinoplu orda düğün var burda nikah
sen hallettin bu elbise olayını ama ben hala kararsızı oynuyorum bence ikiside süper seçim olmuş güzel vakit geçirir bol bol eğlenirsin giydiğin günlerde

selam kızlar ben geldim.sabah kızı dr götürmüştüm alerjik sıkıntımız var gene bacaklarda bişiiler çıkıyo ama dermatoloji dr bugün yoktu geri geldik mecburen .pazartesi yine götürücem.bende kardiolog tan muayene oldum bi süredir kalbimde sanki kuşlar kanat çırpıyo gibi bişiiler oluyo nefesim kesiliyo ama dr bişii yok dedi ekg yapıldı sorun yok dedi stresten yordunluktan dolayıdır dedi neyse çok şükür bişii çıkmadı ya .

bu sabah

1 kuru kayısı
yarım simit
1karper peyniri
1 domates
bir salatalık yedim

2 de çay içtim

Son düzenleme:
BİLDİRİMİM
fazla değil ama nazarlık koyayım dedim buna da şükür

başlangıç 75
geçen hafta 71 kg
bu hafta 70.4 kg
giden 600 gr
hedef 60 kg
toplamda giden 4.6 kg

BİLDİRİMİ Green4 arkadaşa yapıyoz değilmi ona mesaj attım şimdi.ve farkettimki geçen haftada 600 gr vermişim monotonluğa girdi kilolarım sabit 600 mü gidicek nedir haftada :26: amaaan neyse dediğim gibi bunada şükür gitsinde 600 gr gitsin haftada.ama sporu ağırlaştırmam lazım 45 dk yürüme 30 dk plates yapıyodum ama dün ikisinide yapamadım malesef sadece 20 dk kadar plates yapabildim oda zorla yanii.bacaklarım ağrıyodu ama bugünden itibaren

60 dk ya çıkarıcam yürüyüşü plates 45 dk olcak bakalım haftaya ne kadar farkedecek gr lar

tebrik ediyorum ya nasıl ama nasıl nasıl veriyorsunuz ya? nedir sizin sırrınız? sağlıklı verdiğinizi hissediyor musunuz? yüzünüz çökmüyor mu yahu? püf noktanız ne sizin

canim ben gecen hafta bildirim gunu +1000 olmustum ama ogun dikat etim hemen o fazlaligi verdim hafta icide inanki iyi yemek yiyordum ama baen metobolizmam beni sasirtiriyor bir ay veriyor bir ay duruyor hatta dun sade tavuk haclama yiyeyim dedim ve menumu erken paylastim ne olduysa menumu paylastiktan sonra oldu tatli krizine girdim kendimi hep ac hissetim baya birseyler yedim birazda arkadaslar dun hep tatli tarifleri verdiler onun etkisi olumsuz oldu lutfen arkadaslar burda tatli tarifleri paylasmayalim sonucta diyeteyiz hic aklimizda yokken aklimiza getiriyorsunuz .. yinede yediklerime ragmen vermisim bende sasirdim ama ictigim 4 litre suyun faydasi cok oldu bide form caylarinin...

kız sen öle mı yapıyon bu orijınal fıkır nerden geldı aklınaa

hahaakşam akşam hiç gülesim yoktu
sen bide uygulayınca gör:89::89:
iyi haberlerle gel inşşş geçmiş olssun
ağzın bal yesin ama kilo yapmasın
kalanı da ben aldım deeeeermişim
bi türlü beceremedim ben biraz karışık bişi oğlum gelince bakar artık
kaliteli ve zamanında yersen çökmüyor canım
geçen hafta diyetisyen de tartıldım 900gr sadece yağdan vermişim hem de onun dediğini değil ken di bildiğimi yaptım
valla çok üzülürüm hee
beğenerek almıştım
ben de gördüm burda sen kaça almıştın:26:

gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz

kilo bil:

gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60

cok sevindim senin adina canim masallah masallah benim bir haftam kaldi ne gidersen artik bu ayin 22 sinde yola cikiyoruz turkiye beni bekle artik orda almassam ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…