duydum bacım gece inşallah toparlıyacağım listeyi unutursamda hatırlatırsınız
gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz
kilo bil:
gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60
başlangıç:76.5
gecen hafta :76.0
bu hafta:73.9
giden: 2100 gr
toplam giden: 2600 gr
başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000
günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaşasın tam tamına 1.4 kilo gitti. hala inanamıyorum. bütün hafta tok gezdim
başlangıç:74.2
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.4
giden:1.400 kg
toplamda giden:9.800kg (maviye az kaldı)
hedef:58
Günaydın herkese
geçmişi okumadan bildirimimi yapayım ama senacım olmadığına göre mesaj atılmayacak değil mi?
Bildirim:
başlangıç: 76
geçen hafta: 71
bugün: 69.2
giden: 1800 gr
toplam giden: 6800 gr
hedef: 60
ayyy canım avatar resmimiz aynıymış ben değiştirim bari ben kendimi bu resimdeki kadının haline benzettiydim oğlan diş çıkarıyo hep kucağımda kız da eteğimden asılıyo anne evcilik oynayalım diye
sana çok yakışacağına eminim hemde tam sana uygun bi model bence.senin aldığın diğer leoparlıdan geçen bi vitrinde gördüm.pişti olman muhtemel bence.:44:elbise bu kızlar
altı düz bi atraksiyonu yok
bu da bırazcık kuccuuk olmus amaaaya dıerını de gıycem eklıycem dedım ama yapmadınnn, goremıycez mı üzeirnde
sana çok yakışacağına eminim hemde tam sana uygun bi model bence.senin aldığın diğer leoparlıdan geçen bi vitrinde gördüm.pişti olman muhtemel bence.:44:
oda leoparlı bundan daha çok yakışacaktır ona eminim ama piştide olabilirsin.senin için sorun olmazsa leoparlıyı giy derim.ama buda gayet hoş tercih senin.ogünki modua göre karar verirsin.valla çok üzülürüm hee
beğenerek almıştım
oda leoparlı bundan daha çok yakışacaktır ona eminim ama piştide olabilirsin.senin için sorun olmazsa leoparlıyı giy derim.ama buda gayet hoş tercih senin.ogünki modua göre karar verirsin.
sen hallettin bu elbise olayını ama ben hala kararsızı oynuyorumbizim hem nikah hem düğün var canım
nkahta leoparlıyı giycem düğünde bu pembeyi
kuzenimin nişanlısı sinoplu orda düğün var burda nikah
tebrik ediyorum ya nasıl ama nasıl nasıl veriyorsunuz ya? nedir sizin sırrınız? sağlıklı verdiğinizi hissediyor musunuz? yüzünüz çökmüyor mu yahu? püf noktanız ne sizin
sen bide uygulayınca gör:89::89:kız sen öle mı yapıyon bu orijınal fıkır nerden geldı aklınaa
hahaakşam akşam hiç gülesim yoktu
iyi haberlerle gel inşşş geçmiş olssunben beceremedim daha doğrusu sıkıntıya gelemedim oyüzden bıraktım kuşum
ikinizede çok geçmiş olsun arkadaşlar,zor bir durum
çok geçmiş olsun tatlımcım
çok üzüldüm canımın içi allah sabır versin ama üzülme,herşeyde bir hayır vardır...daha gençsin aşkitom...kocaelinde semih bey var cumartesi 13.30 a randevu almıştım ...kardeşim değirmenderede migrosun karşısındaki sitelerde oturuyor sen nerede oturuyorsun
ağzın bal yesin ama kilo yapmasınçok ayıpbiz burda güle oynaya kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz ve senada kimseyi tanımadan yardım etmeye çalışıyo tecrübelerine dayanarak ne şimdi bu ohh.. bela okumak filan
bence kendinize gelin 1 kişi yüzünden çok kişi üzüldü bilmem farkındamısınız
kalanı da ben aldım deeeeermişimkızlar benim tartım normal klasik tartıydı bugün bime gittim aldım bi tane yahu ne meraklısı varmış 9da açılıyor 10 geçe gittim iki tane kalmış birinide ben kaptım kaldı bir tane kime kısmetse bide yeşillik kurutucu alim dedim ben tartıyı alasıya bitmiş güzel bişeye benziyor akşam eve gidsince deneyeyim bakim yağ ve sıvı ölçümüde yapıyor artık gramlı gramlı tartılırım
kaliteli ve zamanında yersen çökmüyor canımtebrik ediyorum ya nasıl ama nasıl nasıl veriyorsunuz ya? nedir sizin sırrınız? sağlıklı verdiğinizi hissediyor musunuz? yüzünüz çökmüyor mu yahu? püf noktanız ne sizin
ben de gördüm burda sen kaça almıştın:26:valla çok üzülürüm hee
beğenerek almıştım
gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz
kilo bil:
gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?