70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çizelgemide yeniledim hayırlı olsun devlete millete

haftaya inş.69 kg li çizelge yapıcam :)

Son düzenleme:
cok sevindim senin adina canim masallah masallah benim bir haftam kaldi ne gidersen artik bu ayin 22 sinde yola cikiyoruz turkiye beni bekle artik orda almassam ne mutlu bana
ay negüzel negüzel aynı topraklarda nefes alacağız bir süre

papatya 77
sen hangi ildesin
ben ankarada bi mağazadan 165 TLye aldım
her yerde var bu elbiseden sanırım
iade mi etsem ki :26::26:

aynen öyle bebişim, motivasyon ve insanların sana inanıp bunu göstermesi cok önemli, dediğin gibi burda olunca insan aynı dertten müzdarip arkadaşlarıyla birbirne destek olması cok güzel ama işte hem sizden uzak kaldım, hem iş nedeniyle çöktüm fln derken olaydan koptum gittim walla cnm benim ben son 3 senemi 68-75 kilo aralığında geçirdim hep.. lise zamanında bile 65in altında oldugmu hatıtlamıyorum, şu an en zayıf hallerimi yaşıyorum ama aynaya baktıgımda mutlu değilim hala, pyzden an az bi 5 kilo wermem lazım ki 1eylüle kdr wermiş olmak istiyorum, süreci uzun tutuyorum zorlanmamak için...
walla rakibemin maşallahı war, an itibariyle verdiğimiz kilolar aynı ben geçen hafta maviyle yazdırdım kendimi ama karardım smdii insallah hepimiz en kısa sürece mavilerden düşmeyizzz

senin de maşallahın war bebişim, bu hafta cok etkileyicisin artarak devamını bekliyoruz bebekimmm sende demirbaş oldun artıkkkk

süpersin desene yaa maşallahh ohhhh böyle böyle gider inşallah tüüüümmm parazit yağlar

papatya 77
sen hangi ildesin
ben ankarada bi mağazadan 165 TLye aldım
her yerde var bu elbiseden sanırım
iade mi etsem ki :26::26:
oldukçada pahalıymış ben bi elbise beğendimdi geçen sene bu sene burda bi vitrinde gördüm arkadaşa söyledim çok beğendiğim elbiseyi gördüm diye.oda nasıl falan dedi gördüğüm arkadaşın resmini attım.burda ondan çok var dedi istanbulda yani.ve olduça ucuz dedi.100 den fazla veremem zaten ama o elbise ilk gördüğüm anda vurulduğum bişidi ama şu maddi koşullarda 1 kere bilemedin 2 kere giyicem bişeyede okadar para veremem

wowwwwwwwww 3,1 kg heee nettin yaw sen ödemmi gitti baya gitmiş

oooooooo hayatım sende süpersin yaaa maşallah devam devammm

Allah kabul etsin cnm kolay gelsin sana

bi ürün çıkınca hemen yan sanayi ürtime başlarya belki senin gördüklerin ondndır canım
fiyatı değilde herkesin bildiği bişey olması canımı sıktı
bide pişti olursak o kötü
klas bi mağazada gördüm dikişler falan da güzeldi
pişti olma riski hep var zaten ama herhes farklı taşır aksesuarla falan özelleşir
bi kere içinde ki sensin ki buda elbiseyi ayrıcalıklı kılıyo balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…