ay negüzel negüzel aynı topraklarda nefes alacağız bir sürecok sevindim senin adina canimmasallah masallah benim bir haftam kaldi ne gidersen artik bu ayin 22 sinde yola cikiyoruz turkiye beni bekle artik orda almassam ne mutlu bana
cok sevindim senin adina canimmasallah masallah benim bir haftam kaldi ne gidersen artik bu ayin 22 sinde yola cikiyoruz turkiye beni bekle artik orda almassam ne mutlu bana
canım etrafındakıler senı motıve etmesı gercekten de cok onemlı oluyo, ınsan kılo konusunda harbı bırazda gazla calısıyoooburda olmamımızın bı nedenı de bu motıvasyonu saglamak degıl mı zatenn kılo alınca her gordugunde dır dır konusan agızlar nedense kılo verdıgını gorunce susuyolar, keske insanlar bu konudada motıve etseler ınsanı
dedim ya azıcık bı sey kaldı zaten vermen gereken, belkı onu bıle vermen gerekmıyo ama onemlı olan senın kendını kac kıloda mutlu hıssedecegınntopıktekı herkese sorsan hepsı ınanıyodur sana, cunku hepımız ne kadar azımllı ve ıradelı oldugunu bılıyoruz hemde 1-2 haftadır once sevgılıyle arada gecenler sonra iş yerı sournları derken, bunyenın sarsılması dogal ama o artılar yenı geldıler bı form cayla bıle tuvaletı boylarlar haydan gelen huya gıdermısss hadı bakalım hem gec kız denizi, rakiben değilmiydi senın bak onunda adını mavıyle yazdırmasına az kaldııı bak ben de tecrubesızınız olarak sızle motıve oluyorummm, buyuklerım boyle yaparsa ben naparımmmm dimi ama
ay onunda resmını koy canımmvalla ne tarz oldugunu bende bılmıyorummm, gorunce ahan da bu tarz dıyecem sanırımmm
çizelgemide yeniledim hayırlı olsun devlete millete
haftaya inş.69 kg li çizelge yapıcam :)
papatya 77
sen hangi ildesin
ben ankarada bi mağazadan 165 TLye aldım
her yerde var bu elbiseden sanırım
iade mi etsem ki :26::26:
günaydın kızlarrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaşasın tam tamına 1.4 kilo gitti. hala inanamıyorum. bütün hafta tok gezdim
başlangıç:74.2
geçen hafta:65.8
bu hafta:64.4
giden:1.400 kg
toplamda giden:9.800kg (maviye az kaldı)
hedef:58
oldukçada pahalıymışpapatya 77
sen hangi ildesin
ben ankarada bi mağazadan 165 TLye aldım
her yerde var bu elbiseden sanırım
iade mi etsem ki :26::26:
Günaydın kk nın en qüzel hanımlarıııııııııııı
bu sabah qüne okadar mutlu başladım ki anlatamammm
ben hamileliğimde 17kg almıştım ve şuan o kilolarımı vermeye çalışıyorum
doğum yapalı 1 yıl oldu
diyete başlayalı 5 ay oluo tabi arada bıraktığım qünler de oldu...
neyse sadete qeleyim
ben diyete başladığımdan beri ilk defa 71 rakamını bu sabah qördümmm
ve o kadar mutluyum ki anlatamamm
şu 72 rakamı benim en uğursuz rakamımdı
her 72 rakamını qördüğümde diyeti bırakıp 75 oluyodum
ve her 75i qördüğümde diyete qirip tekrar 72 oluyodum
ama şeytanın bacağını bu sefer kırdımm 72den kurtuldummmmmm
ve şimdi kilo bildirimime qeçiyorumm...
başlanqıç kilo: 80
qeçen hafta 75.0
bu hafta 71.9
qiden 3.1 kg
toplamda qiden 8.1 kg
bu sabah kaynanamla birlikte anneme kahvaltıya qidicez
inşallah orda çok yiyip diyetimi bozmam :44:
Günaydınlarrr...
Bugün yine çok mutluyumm, haftayı 700 gr la tamamlayacam diye üzülüyordum bugun tartıldım 500 gr daha vermişim toplamda 1200 oldu yaşasınnn...
Bu haftaki durum;
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 77.7 kg
Bu hafta: 76.5 kg
Giden: 1200 gr
Toplam giden: 4.5 kg
Hedef: 70 kg
ben yalova dayım yaaa sen çok pahalıya almışn markasımı farklıydı acep
ne oldu ya hayırdır. sadece benim üzerimde kara bulutlar dolaşıyor sanıyorum topiğe ne oldu...
başlangıç: 82
geçen hafta: 77
bu hafta: 75
giden: 2000
toplam giden: 7000
sabah sabah en yakın arkadaşımdan aldığım telefonla uyandımuzun zamandır bu saatte kalkmıyodum bile ki sabah ezanı okunurken uydumdu
bildirimlerinizi umarım msj olarakta armışınızdır bana yoksa takip etmem gerçekten zor bu kafayla.bugün 3. gün oruç tutuyorum Allah kabul ederse.ramazan gelmeden enazından bi 20 gün tutmak istiyorum.temmuz ayında tutmak için çok az forsatım olcak o yüzden bu ay çok zorda kalmadıkça orucumu bırakmak istemiyorum.sabah 9 kalktım akşam 9 nasıl yapacaz bilmem
klas bi mağazada gördüm dikişler falan da güzeldibi ürün çıkınca hemen yan sanayi ürtime başlarya belki senin gördüklerin ondndır canım
fiyatı değilde herkesin bildiği bişey olması canımı sıktı
bide pişti olursak o kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?