klas bi mağazada gördüm dikişler falan da güzeldi
pişti olma riski hep var zaten ama herhes farklı taşır aksesuarla falan özelleşir
bi kere içinde ki sensin ki buda elbiseyi ayrıcalıklı kılıyo balım
ay negüzel negüzel aynı topraklarda nefes alacağız bir süre
gel balım gel hoş gel sefa gel
benimde popodan düzgün durmaz gibime geliyor.bide pahalıdır alamam herhaldedeğişikmiş bu elbisede
ben giyemem gerçi kat kat olduğu için daha kilolu gösterir beni
dengelemeye çalışırsın.en azından kilolu gidip daha kilo almış olarak dönmeyeceksinevet ins ama korkuyorum ne yalan söyleyeyim oraya geldigimizde hergun disarda hergun pastanelerde yiyoruz ve bir ay sonra kendimi hayal bile etmek istemiyorum dikkat edecem ins ama nereye kadar
sagol canim ins gelecem az kaldi özledim oralari
kısmet bakalım bu mu olur ne olur daha zaman var.bende gidim iş yapayım aczık ev hanımı rolüne bürüneyimhoş bişiye benziyo küük resimden pek bişii anlaşılamıyo ama kilolar gidince iyice bir afet olup girer dolaşırsın inşallah bu elbiseye
tesekur ederim canim... benden once gidiyon bende nrmalde haziranin sonuna gitmeyi dusunuyordum ama randevular 27 temuza gelince mecburen gitme isim agostosa kaldi bakalim ben gidene kadar kac kilo olacam....cok sevindim senin adina canimmasallah masallah benim bir haftam kaldi ne gidersen artik bu ayin 22 sinde yola cikiyoruz turkiye beni bekle artik orda almassam ne mutlu bana
:92: günaydın kızlar :92:
kocamın gidişiyle bozulan moralimi, bu sabah tartı yerıne getirdiii
başlangıç :79 kg
geçen hafta :74.50
bu hafta :73.40
giden :1.100
toplam giden : 5.600
Baslangic: 82,5
Gecen hafta: 66
Bu hafta: 65.5
Giden: 500
Toplam giden: 17
Hedef: 60
günaydın herkese
bende tartıya çıktım şimdi 1 kilo gitmiş ayyy çok sevindim 1o gün felan oldu diyete başlıyalı
ama öyle kendimi çok sıkmadım .bundan sonra daha sıkı bir diyet uygulicam inşallah
günaydın şekerleeeeeeeer...bildirim vakti
başlangıç tarihi: 18 nisan
başlangıç kilosu: 75.5
geçen hafta: 69.5
bu hafta: 68.8
giden: 700 gr
toplamda giden: 6.7
hedef: 58
kilo veren herkesebol alkış....
bende bismillah deyip ilk bildirimimi vereyim
başlangıç tarihi 2 haziran 2011
başlangıç kilosu :77
giden kilo:1
kalan:76
hedef :60
gunaydin fistiklar hepinizi ayrri ayri tebrik ediyorum guzel kilo vermisiniz
kilo bil:
gecen hafta:68
bu hafta:65.9
giden:2100
toplam gid:16.6
hedef:60
ENGİNSENANIN BİLDİRİMİ
başlangıç 90
geçen hafta 62
bu hafta 62.6
gelen 600
toplamda giden 27.4
hedef 60
boy 165
beden 38
spor yok
MSNDEN SİLİNMEDEN BURAYA EKLİM BARİ
kiralık evvvvlerden nefret ediyorum ....sevgili izmirli hemşerilerimbuca çevresinde kiralık ev bilgisi olan varmı
benim evde öyle hamma misaliçubuk krakerler hepinizi tebrik ediyorum bu hafta kilolar güzel gitmiş çok çok tu tu tu maşallah veremeyen arkadaşlar sizlerde üzülmeyin inşallah haftaya verirsiniz benimde iki hafta duraklama oldu sinir oldum niye durdu diye ama bu hafta kırdım şeytanın bacağınıbide bizim işyerinin kliması gelmedi daha burası hamam gibi birazda onun etkisi oldu akşama kadar sucuk gibi terliyorum sonuç 2 kilo söylesemde taktırmasalarmı acaba
hakkaten haaa spordan çıktım eve girene kadar yamyaş oldum
başlangıç:79
geçen hafta:71.500
bu hafta:71
giden:500gr cık
hedef:65
başlangıç: 77,7
geçen hafta: 75
bu hafta: 75,9
gelen-giden: soldan soldan geliyorlar
gelecek hafta hedef: 73
fi zaman hedef: 55
bu haftaki bildirimim özele yapamıyorum..
başlangıç 77.5
geçen hafta 71.7
bu hafta 70.7
giden 1 kg
hedef 58
kızlar yaaa sabahtan beri net yoktu şimdi geldi hemen yapıp gönderdim green4 sanada bildirdim canım
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:68.3 kg
Bu hafta:68.2 kg
Giden:100 gr
Toplamda giden:12.6 kg
Hedef...
hep dayımın yüzünden devamlı onla birlikte yedim durdum üüf ama bukadarda beklemiyordum niye yaaaaaaaa yinede dikkat etmiştim
BİLDİRİMİM
fazla değil ama nazarlık koyayım dedimbuna da şükür
başlangıç 75
geçen hafta 71 kg
bu hafta 70.4 kg
giden 600 gr
hedef 60 kg
toplamda giden 4.6 kg
oldu bişiiler işte geçici olarak 2 kaybımız var diyelim ama geçiciii
dengelemeye çalışırsın.en azından kilolu gidip daha kilo almış olarak dönmeyeceksinhavalar güzel akşam yürüyüşü elde dondurma çekirdek olmazsa olmaz bi yandan yer bi yandan eritisin
güzel kibar bir elbise canım güle güle kullan...elbise bu kızlar
altı düz bi atraksiyonu yok
Canım kullandığın bir ilaç varmı ? çarpıntı o da yapıyor olabılır.. ilaçların yan etkisi çok...selam kızlar ben geldim.sabah kızı dr götürmüştüm alerjik sıkıntımız var gene bacaklarda bişiiler çıkıyo ama dermatoloji dr bugün yoktu geri geldik mecburen .pazartesi yine götürücem.bende kardiolog tan muayene oldum bi süredir kalbimde sanki kuşlar kanat çırpıyo gibi bişiiler oluyo nefesim kesiliyo ama dr bişii yok dedi ekg yapıldı sorun yok dedi stresten yordunluktan dolayıdır dedineyse çok şükür bişii çıkmadı ya .
bu sabah
1 kuru kayısı
yarım simit
1karper peyniri
1 domates
bir salatalık yedim
2 de çay içtim
oooooooo hayatım sende süpersin yaaa maşallah devam devammm
gider gider verirsin sen hayatım elinden kurtulmaz senin.... :13:
herkes süpemriş ben baya kaplumbağalaştım galiba sözzz haftaya en az 1 kg gitmiş olacak benden de
güzel kibar bir elbise canım güle güle kullan...elbise bu kızlar
altı düz bi atraksiyonu yok
Canım kullandığın bir ilaç varmı ? çarpıntı o da yapıyor olabılır.. ilaçların yan etkisi çok...selam kızlar ben geldim.sabah kızı dr götürmüştüm alerjik sıkıntımız var gene bacaklarda bişiiler çıkıyo ama dermatoloji dr bugün yoktu geri geldik mecburen .pazartesi yine götürücem.bende kardiolog tan muayene oldum bi süredir kalbimde sanki kuşlar kanat çırpıyo gibi bişiiler oluyo nefesim kesiliyo ama dr bişii yok dedi ekg yapıldı sorun yok dedi stresten yordunluktan dolayıdır dedineyse çok şükür bişii çıkmadı ya .
bu sabah
1 kuru kayısı
yarım simit
1karper peyniri
1 domates
bir salatalık yedim
2 de çay içtim
oooooooo hayatım sende süpersin yaaa maşallah devam devammm
gider gider verirsin sen hayatım elinden kurtulmaz senin.... :13:
herkes süpemriş ben baya kaplumbağalaştım galiba sözzz haftaya en az 1 kg gitmiş olacak benden de
ceren beni geçemez ceren beni geçemezzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?