70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

toplamda 9.800 verdim ben
bilmem neyine girelim iddiaya
ekmeğe yağ sürmek 0 kb canım. uzun zamandan sonra ekmeğe yağ sürmenin keyfini yaşıyorum kahvaltılarda

üffff sıkıldım yaa sıcakkkk evde iş yapmak istiyorum ama benim canım sıkkın olduğu zamnalarda böyle sessiz sessiz oturup boş boş sabit bir noktaya bakmak geliyor içimden hiç iş yapamıyorum . okuldada öyleydi . bazen okuldan yakın bi arkadaşım boş derslerde beni sınıfımda masada oturmuş kollarını bağlamış duvara sabitlenmiş buluyordu canım benim ilk başlarda anlayamadı ama sonradan hemen anlıyordu . keşke morali bozulduğunda kendini işlerine verip bir sürü iş yapan tiplere benzesem ... öfffffffffffffff ben hep kötü tiplerdenim ; hastalandığında iştahı kesilmeyen mutsuz olduğunda abur cubura gömülen morali bozuk olduğunda tembelleşen ... sıkıldım vallaaaa... ayrıca şişman olmaktanda sıkıldımmmm. canım sıkkındiye bugün oh diyetide bozdum ilk başta pişman değildim ama şimdi içimde bir sızı var

Sevgili green4 , Izmirlimisiniz? Bende üniversite egitimimi Buca Egitim Fakültesinde yaptim.Tabiii bundan yillar yillar yillar önceydi.2 sene önce Buca ya ugramistim , taniyamadim.Cok degismis.

sevgili izmirli hemşerilerim buca çevresinde kiralık ev bilgisi olan varmı

aaa ben de deü mezunuyum tabii çook yıllar önce,buca ve şirinyerde oturmuştum 4 yıl.. hey gidi günler.. gitmeyeli çook uzun süre oldu güzel izmirime..

toplamda 9.800 verdim ben
bilmem neyine girelim iddiaya
ekmeğe yağ sürmek 0 kb canım. uzun zamandan sonra ekmeğe yağ sürmenin keyfini yaşıyorum kahvaltılarda

ayyy bilmeyoooom neyine iddaaaya gireliiim kızlar da fikir wersinnn şimdi o zamann haftaya dielimki sen 10800 ben 10700 olursak eşit olcezz, 2mizde 10700 olursak ben seni geçmiş olcem
kız cok fena hırs yaptım su an waryaaa wallaaa böyle iddiaya can kurbannn

ya ben geçen sene ilk görüşte vuruldumdu bu elbiseye hala aşkım ilk günki gibi

kiz öyle dengelenirmi hic biryandan ye ye biryandan erit hahah erirse tabi

elbise cok guzel bencede nerde giymeyi dusunuyorsun
eylülde yiğenim erkek olcak teyzesi onun sünnetinde giyecem eğer bunu ucuza denk getirisem

Eki Görüntüle 207742

işte bu da benim sabah kahvaltım 20 kb afiyetle yedim hehehehheh
yeşil tabaktada bi başka güzel gözüküyor ye beni ye beni diye şarkı söylüyor sanki

aaa ben de deü mezunuyum tabii çook yıllar önce,buca ve şirinyerde oturmuştum 4 yıl.. hey gidi günler.. gitmeyeli çook uzun süre oldu güzel izmirime..
2-3 hafta sonra izmirdeolcam arkadaşım doğum yapacak ve bazı sorunlar yüzünden o dönem taşınması gerekecek nasıl yapacak bilmiyorum.olmadı bikaç gün annemi yanlız bırakıp onun yanına giderim

ayyy kızlaaaar bende kıskandııım resim ekleyenleri bendee eklicemmm hemide kendimiiiii
motivasyona ihtiyacım war zati, her türlü eleştirinize açığım.. aynı elbiseylen çekilmiş resimlerimi eklicemmmmm

2011 yılbaşında çekilen resimlerim.... 75-76 arası falanım sanrıımmm

bunlardaaa 2 hafta önce en yakın arkadaşımın kınasındaaa çekildi... kilom 65lerdeeee

:26::26::26::26::26:

kızım süpersin vallaaaaaaaaa. uzun zaman seni görmeyen tanıyamaz bence saç rengin falan da değişmiş ya çıtırım benim. hadi tam gaz devammmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
kızım süpersin vallaaaaaaaaa. uzun zaman seni görmeyen tanıyamaz bence saç rengin falan da değişmiş ya çıtırım benim. hadi tam gaz devammmmmmmmmmmm

saol bebekiiiimmmm
babamı göremedim 3 aydır, cok özledim 2 hafta sora görüşcezzzz cok merak ediyorummm tepkisi nolceeek
fark war ama denizim demi yaaa
yakışıklım nası

görüntünde baya bir fark var çok incelmişsin.. ayrıca bu saç da diğerinden daha çok yakışmış ten rengine uymuş...

kızlar ben çıkıyorum artık yağmur uyandı kociş gelecek tartıyı değiştircez daha akşama yolculuk var annemeeeeeee gidiyozzzz hafta sonu ordayız. pazartesi de tatil ya pazartesi akşama anca döneriz öpüyorum sizi kendinize iyi bakın annem beni görünce dövmez inşallah
heheheheh

elbisede senle bir küçülmüş sanki maşallah fıstık gibisin 2 farklı insan gibi evrim geçirmişsin her halinle

ayyyyy cnm bnm maşallah pek güzelleşmişsin çıtır olmuşsun zaten güzelmişsinde daha feci güzel olmuşsun afet olmuşsun maşallah maşallah hemide 41 kere

görüntünde baya bir fark var çok incelmişsin.. ayrıca bu saç da diğerinden daha çok yakışmış ten rengine uymuş...

zaten gögüslerim kafadan gitti yaa 95 giyiyodummm 85 simdi cuk oturuyooo dünyalar benim oldu popomda cok küçüldü, bacaklarım cok kalındı hala kalın ama inceldi biraz, strec olan göbegi kapanmayan kumaş pantolonum kırış kırış oluyo şimdi üstümde
ama halaa mide ve göbek bölgem war, eskiye göre evet cok gitti ama görüntüm hala kilolu bi 5-6 kiloda ideal olabilirim sanırım
teşekkür ederimmmmm

elbisede senle bir küçülmüş sanki maşallah fıstık gibisin 2 farklı insan gibi evrim geçirmişsin her halinle

ehehehe terzim sağolsun, 44 bedendi elbisem, gögüsten birazcık pay bırakarak 38 beden yaptı elbisemii
insana benzemişim demiii hele memişler patlamaya hazır bombaymışş yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…