ayyy kızlaaaar bende kıskandııım resim ekleyenleri bendee eklicemmm hemide kendimiiiii
motivasyona ihtiyacım war zati, her türlü eleştirinize açığım.. aynı elbiseylen çekilmiş resimlerimi eklicemmmmm
2011 yılbaşında çekilen resimlerim.... 75-76 arası falanım sanrıımmm
Eki Görüntüle 207788
Eki Görüntüle 207789
Eki Görüntüle 207790
bunlardaaa 2 hafta önce en yakın arkadaşımın kınasındaaa çekildi... kilom 65lerdeeee
Eki Görüntüle 207792
Eki Görüntüle 207793
Eki Görüntüle 207794
Eki Görüntüle 207795
:26::26::26::26::26:
bende ne güzel elbise herdaim oluyo diye düşünüyodumehehehe terzim sağolsun, 44 bedendi elbisem, gögüsten birazcık paybırakarak 38 beden yaptı elbisemii
insana benzemişim demiii hele memişler patlamaya hazır bombaymışş yaneee
ayyy kızlaaaar bende kıskandııım resim ekleyenleri bendee eklicemmm hemide kendimiiiii
motivasyona ihtiyacım war zati, her türlü eleştirinize açığım.. aynı elbiseylen çekilmiş resimlerimi eklicemmmmm
Eki Görüntüle 207788
Eki Görüntüle 207789
Eki Görüntüle 207790
bunlardaaa 2 hafta önce en yakın arkadaşımın kınasındaaa çekildi... kilom 65lerdeeee
Eki Görüntüle 207792
Eki Görüntüle 207793
Eki Görüntüle 207794
Eki Görüntüle 207795
ayyyyy cnm bnm maşallah pek güzelleşmişsin çıtır olmuşsun zaten güzelmişsinde daha feci güzel olmuşsun afet olmuşsun maşallah maşallah hemide 41 kere
Eki Görüntüle 207788
Eki Görüntüle 207789
Eki Görüntüle 207790
Eki Görüntüle 207792
Eki Görüntüle 207793
Eki Görüntüle 207794
Eki Görüntüle 207795
tebrik ediyorum. ne kadar gurur verici değil mi? ben de istiyorum ben de istiyorum. ben de şimdi 75 civarlarındayım kendimi başka gözle görebilmek için senin yılbaşı fotolarınla kıyaslamaya çalışıyorum. boyun kaç? ya ama yüzün ne kadar farketmiş. yüz ifadelerin bile değişmiş. ben bundan 3-4 sene önce bankaya gitmiştim işim var gişede, kimlik istediler verdim. bankacı bi kimliğe baktı bi bana bi kimliğe bi bana, işte kimlikteki fotom 18 yaş, benim o sene 21 yaş, bankacı adam bana gülerek demez mi 'bu siz misiniz ne kadar çok kilo almışsınız puhahaha' diye, ben halbu ki yüzümü hala o fotodaki gibi karakuru sanıyordumha bir şey daha ekleyeyim, bence elbisen güzel sade ama olduğundan dolgun gösteriyor gibi geldi. eminim fotodakinden daha narinsindir normalde.
bende ne güzel elbise herdaim oluyo diye düşünüyodumçok güzel olmuş saç baş herşeyinle tamamen değişmişsin.bundan sonra keyifle devam edersin zayıflamaya. bölgesel eritici sporlar yaparsın yaz kızgın kumlar serin sular yaparsın ohh mis gibi
valla çok güzel olmuşsun saç rengin yüzüne gerçekten yakışmış,ve sana gülmek çok yakışıyo hep böyle kalırsın inş. allah ağlatmasın
bebekim süpersinnnsaçlarda çok güzelllllll beğendimmm
ayyyy cnm yaaa ne cok nazar boncuuuu takmışsın sen bana öyle, 41 sene nazar değmez bana heraldee
şu anda o eskisi gibi kilolu değilim ama hala gitcek kilolarım war, resimleri paylaşıyorum cünkü hem sizden böyle seyler duymak beni motive ediyo hem nacizane belki bir kaç arkadaşa da olumlu etkisi olur, motivasyonunu arttırır.. ben rejimime 28 martta başladım.. yani bu kiloyu 6 ayda değil yaklaşık 2bucuk ayda verdim.. şimdi duruldum ama hayırlısı onlar da gittcek inşallahh
teşekkür ederim cokkkkkk
Eki Görüntüle 207788
Eki Görüntüle 207789
Eki Görüntüle 207790
Eki Görüntüle 207792
Eki Görüntüle 207793
Eki Görüntüle 207794
Eki Görüntüle 207795
Eki Görüntüle 207788
Eki Görüntüle 207789
Eki Görüntüle 207790
Eki Görüntüle 207792
Eki Görüntüle 207793
Eki Görüntüle 207794
Eki Görüntüle 207795
lequimgercekten çok guzel ve alımlısın kilo verınce sankı bi baskası olmussun gibi olmus ,senı sımdı nası tanıcaklar merak edıyorum bu sac rengı sana daha cok yakısmıs -kınadakı-
tabiki veririsin cnm ne varki maşallah bak 2.5 ayda ne güzel kilolar vermişsin bu kadarcık kiloyumu veremiceksin değilmi kilolar korkun cerenden uzaklaşın ondan tabi bizdende
üçok güzel bir değişim çok farketmiş ayy bende yüklemek istiyorum zayıflayınca ama kocacım cık olmaz diyor
cerencim harika bomba gibi olmusun al benden nazar boncugu bebikim
Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim
Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim
sempatik kaça aldın kotondan elbiseyi? güzelmiş baya. bu yaz bizimde sünnet düğün çokkkk......
canım maşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh oğluşuna da sanadaaaaaa
allah nazarlardan saklasın siziiii
süpersin o zmn bile, bekliyoruz yeni reismlerini
cnmm çok tatlıı
ayyy bilmeyoooom neyine iddaaaya gireliiim kızlar da fikir wersinnnşimdi o zamann haftaya dielimki sen 10800 ben 10700 olursak eşit olcezz, 2mizde 10700 olursak ben seni geçmiş olcem
kız cok fena hırs yaptım su an waryaaa wallaaa böyle iddiaya can kurbannn
süper ya denizzzzhergun bole yedıgını resımle ya sen, hatta hafıf yemek tarıflerını yazın, resımleyın fılann ben bayılıyorum valla boyle hem de bı fıkır oluyo ınsanaaa
denizcim yenı tartınla gram gram hazırladıgın menulerinin resımlerını de sabırsızlıkla beklıyorummm
oooo bırılerı fena motıve olmuş, bomba gıbı gelıyoooo
ceren fotolarla gazı fena yükledi bence kaç denizzzz
cerencim var ya sac bas kılo bı yana da acaıp genclesmısın bence, kılo gercekten de adamı yasından buyuk gosterıyo yaa :26: harbıden de kılolar gıttıkce çıtırlık geliyo insanakalan kılolarda gıderse tam süper olcak benceee bacaklar ıcın ıse plates lastıgı aldım ben, bı de cemberı onlarla calısıyorum bacaklarım da ıncelme var, hbrın olsunnn
Allah bagıslasın canımmm, Allah analı babalı guzel gunlerde buyutsun ınşşşşsenınde fotolarını beklıyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?