70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ediyorum. ne kadar gurur verici değil mi? ben de istiyorum ben de istiyorum. ben de şimdi 75 civarlarındayım kendimi başka gözle görebilmek için senin yılbaşı fotolarınla kıyaslamaya çalışıyorum. boyun kaç? ya ama yüzün ne kadar farketmiş. yüz ifadelerin bile değişmiş. ben bundan 3-4 sene önce bankaya gitmiştim işim var gişede, kimlik istediler verdim. bankacı bi kimliğe baktı bi bana bi kimliğe bi bana, işte kimlikteki fotom 18 yaş, benim o sene 21 yaş, bankacı adam bana gülerek demez mi 'bu siz misiniz ne kadar çok kilo almışsınız puhahaha' diye, ben halbu ki yüzümü hala o fotodaki gibi karakuru sanıyordum ha bir şey daha ekleyeyim, bence elbisen güzel sade ama olduğundan dolgun gösteriyor gibi geldi. eminim fotodakinden daha narinsindir normalde.

ehehehe terzim sağolsun, 44 bedendi elbisem, gögüsten birazcık pay bırakarak 38 beden yaptı elbisemii
insana benzemişim demiii hele memişler patlamaya hazır bombaymışş yaneee
bende ne güzel elbise herdaim oluyo diye düşünüyodum çok güzel olmuş saç baş herşeyinle tamamen değişmişsin.bundan sonra keyifle devam edersin zayıflamaya. bölgesel eritici sporlar yaparsın yaz kızgın kumlar serin sular yaparsın ohh mis gibi

valla çok güzel olmuşsun saç rengin yüzüne gerçekten yakışmış,ve sana gülmek çok yakışıyo hep böyle kalırsın inş. allah ağlatmasın

ayyyyy cnm bnm maşallah pek güzelleşmişsin çıtır olmuşsun zaten güzelmişsinde daha feci güzel olmuşsun afet olmuşsun maşallah maşallah hemide 41 kere

ayyyy cnm yaaa ne cok nazar boncuuuu takmışsın sen bana öyle, 41 sene nazar değmez bana heraldee
şu anda o eskisi gibi kilolu değilim ama hala gitcek kilolarım war, resimleri paylaşıyorum cünkü hem sizden böyle seyler duymak beni motive ediyo hem nacizane belki bir kaç arkadaşa da olumlu etkisi olur, motivasyonunu arttırır.. ben rejimime 28 martta başladım.. yani bu kiloyu 6 ayda değil yaklaşık 2bucuk ayda verdim.. şimdi duruldum ama hayırlısı onlar da gittcek inşallahh
teşekkür ederim cokkkkkk

bebekim süpersinnn saçlarda çok güzelllllll beğendimmm

lequim gercekten çok guzel ve alımlısın kilo verınce sankı bi baskası olmussun gibi olmus ,senı sımdı nası tanıcaklar merak edıyorum bu sac rengı sana daha cok yakısmıs -kınadakı-

teşekkür ederim cnm, bende resimlere baktıgımda vay anasını diyorum, aynaya bakınca okdr etkilenmiyorum ama
boyum 166 falan.. direk yüzüm çöker benim kilo werince, alıncada yanaklarımdan gözlerim kısılır
böyle acımasız ve gereksizce yorum yapanları dövesim geliyo valla
elbise gögüs altından sonra bollaşıyo cnm işte o kısımda da midem war okdr narin deilim yani ama gitceek insallahh

eet bukelamun gibi renk deiştiriyorum bu aralar, insanın kendine özeni ve güveni artıyor ama bi süre sonra hastalık haline geliyo, şu anda 75 kiloki halimden daha mutsuzum wallaa, daha takıntılıyım zayıflama konusunda
14 gün sonra ceren cup cup denizlerde yüzceeek tatilde dinlenceeeek tadını cıkarcak tüm yılın yorgunklugnu atcak insallaahhh hemide 2 haftaaa

valla çok güzel olmuşsun saç rengin yüzüne gerçekten yakışmış,ve sana gülmek çok yakışıyo hep böyle kalırsın inş. allah ağlatmasın

teşekkür ederimmm, inşallah bir kaç arkadaşın motivasyonuna ii etkileri olur resimlerin..
ii dileklerin için teşekkürler :92:

bebekim süpersinnn saçlarda çok güzelllllll beğendimmm

holeyyyyyyyy teşekkkür ederimmmm kimleri örnek aldık buralara geldigmizdee

tabiki veririsin cnm ne varki maşallah bak 2.5 ayda ne güzel kilolar vermişsin bu kadarcık kiloyumu veremiceksin değilmi kilolar korkun cerenden uzaklaşın ondan tabi bizdende

çok güzel bir değişim çok farketmiş ayy bende yüklemek istiyorum zayıflayınca ama kocacım cık olmaz diyor

cerencim harika bomba gibi olmusun al benden nazar boncugu bebikim

lequim sen nasıl verdin peki? nasıl verdin sorusuna cevap alamıyorum ben pek. sanırım bütün formu hatim indirip kimin ne yediğini tek tek not alıp kimin kaç kilo verdiğini hesaplayıp hangi yöntemin daha etkili olduğunu o şekilde öğrenebileceğim sanırım :84:

kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim

lequim gercekten çok guzel ve alımlısın kilo verınce sankı bi baskası olmussun gibi olmus ,senı sımdı nası tanıcaklar merak edıyorum bu sac rengı sana daha cok yakısmıs -kınadakı-

ayyy cokkk teşekkür ederimmmmm
walla waryaa günüm şenlendi sayenizdeeee
bu kdr acık rengi ilk defa kullanamıyorum, daha önce hiç yaptırmadım kilolardan kötü durur diye, daha da koyultmam heralde, teşekkür ederimmmm

tabiki veririsin cnm ne varki maşallah bak 2.5 ayda ne güzel kilolar vermişsin bu kadarcık kiloyumu veremiceksin değilmi kilolar korkun cerenden uzaklaşın ondan tabi bizdende

işte bebekim o azmim kalmadı ama şu an dolduruyorum azim bardağımı sizin sayenizdeee
inşallah siz daha fazlalarını werin bebişlerrr

çok güzel bir değişim çok farketmiş ayy bende yüklemek istiyorum zayıflayınca ama kocacım cık olmaz diyor
ü

teşekkür ederimm cnmmm cok saoll, bende anlamadım nası oldugnu walla
resimleri de ben diyorum walla bizim kızlara gösteriyom resimleri diye, cünkü bende zamanında girip başka üyelerinkine bakıp motive oluyodum
kociş ille olmaz diyosa yüzünü paintte kapatıp gönderebilirsin bebekim

cerencim harika bomba gibi olmusun al benden nazar boncugu bebikim

ohhh onyüzmilyon tane nazar boncuku taktım ben bugüüünnnnn sayenizdeee
cok teşekkür ediyorumm güzell anneeee

canım maşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh oğluşuna da sanadaaaaaa
allah nazarlardan saklasın siziiii
süpersin o zmn bile, bekliyoruz yeni reismlerini

sempatik kaça aldın kotondan elbiseyi? güzelmiş baya. bu yaz bizimde sünnet düğün çokkkk......

50 liraya aldım canım
ama bu geçen sezonun sanırım indirimdeydi çünkü
gerçi ben her koton mağazasında gördüm
bikaç mağazaya git bulursun kesin

lequim süper olmuşsun canım
:81::81::81:
alaca oğlun çok tatlı maşallah
seninde saçlara bayıldım
benimkiler azcık olduğu için gür saçlara imrenmişimdir oldum olası

Eki Görüntüle 207742

işte bu da benim sabah kahvaltım 20 kb afiyetle yedim hehehehheh

Eki Görüntüle 207774 bu da öğle yemeğim sadece 4 bilemedin 5 kb
çay bardağındaki de diet cola

süper ya denizzzz hergun bole yedıgını resımle ya sen, hatta hafıf yemek tarıflerını yazın, resımleyın fılann ben bayılıyorum valla boyle hem de bı fıkır oluyo ınsanaaa
denizcim yenı tartınla gram gram hazırladıgın menulerinin resımlerını de sabırsızlıkla beklıyorummm

oooo bırılerı fena motıve olmuş, bomba gıbı gelıyoooo
ceren fotolarla gazı fena yükledi bence kaç denizzzz
cerencim var ya sac bas kılo bı yana da acaıp genclesmısın bence, kılo gercekten de adamı yasından buyuk gosterıyo yaa :26: harbıden de kılolar gıttıkce çıtırlık geliyo insana kalan kılolarda gıderse tam süper olcak benceee bacaklar ıcın ıse plates lastıgı aldım ben, bı de cemberı onlarla calısıyorum bacaklarım da ıncelme var, hbrın olsunnn

Allah bagıslasın canımmm, Allah analı babalı guzel gunlerde buyutsun ınşşşş senınde fotolarını beklıyoruzzz

sagol canim guzel dilleklerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…