70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm direkt ortaya nası weriyosunuz diye sorarsan cewap alcagnı sanmam, nokta atışı yap bence

şimdi ben ilk 2 ay yaptıklarımı söliim size, son 2 hafta yaptıklarımı yaparsanız kilo alırsınız ama bende dönüyorum eski formuma bugünden itibaren

çayımı en az 4 şekerle içerdim, şekeri tamamen kestim.

her sabah 3 tne poğaça yada börek fln yerdim, unlu mamülleri tahıllı ekmek dışında kestim..

pilav hiç yemedim 2 ay boyunca, en fazla 2 yk yemişimdir, bulgur da yemedim hiç.. makarna haftada1 kere kepeklisinden 1 su bardağı yağsız sadece tavuk bulyonla haşlayıp yedim

akşam 6-7den sonra hiçbişi yemedim

su cok az içerdim, aklıma geldikçe su içtim..

her gün saat 10bucukta bi bardak, 3 bucukta 1 bardak yesil cayımı içtim ( ara ögünlerin yanında )
olabildiğince ara ögün atlamadım.. 2 ara ögün yaptım, geceleri ara ögün yapmadım.. aralarda 2 tne light bisküvi, 2 kuru kayısı, yada yarım porsiyon meyve, activia, light yogurt ile yaptım..

sütümü, peynirimi, yogurdumu, aklına gelcek ne warsa light kullandım..

3 hafta akşam yemeklerimde sadece 2 yk nesfit meyveli 2 yk müsli 1 çay bardağı süt ile yaptım.. ( asıl o zmn iice farketti verdiğim kilo )

kızartma tarzı hiçbişi tadımlık dahi olsa yemedim..

hazır köfteleri fln ya yagsız teflonda fırında yada tost makinesinde pişirdim..

kahvaltımda herşeyden yedim, ama pekmez yiyosam 1 çk yedim, zeytin yiyosam 2 tane yedim, ekmeğimi %99 oranla 2 dilim üstüne cıkarmadım...

acı biber turşusu yiyorum son zamanlarda, metabolizmayı hızlandırdıgı ve rahat tuvalete cıkardığı için..
ha birde tuzu kestim tamamen, ve her gün muhakkak 2 yk light yogurt yiyorum ( yogurt her gün yendiginde %70 arttırıyomus yag yakımını )

canım bişi cektiyse muhakkak yedim ama tadımlık yedim.. bisküvi yiyosam 1 tane, cnm albeni cektiyse lightından 1 paketi 3 günde yiyodum fln

ahanda büüyle umarım yardımcı olmuşumdurrr

tesekurler canim saclarim gur ve guzeller amam surekli bakim istiyor kacgundur aklimda kestirmek geciyor ama kararsizim...

merhabalarr... bu siteyi yeni buldum ve gerçekten bayıldım bayıldım..
size danışmak istediğim öncelikle 19 yaşındayım boyum 1.72 ve kilomda 78
ilk etapda 70 kg. düşmek istiyorum ama ileriye dönük hedefim 58 kg. sizce boyuma göre çok mu az yoksa normal mi.. bu arada elma tipli biri olarak şanslıyım çünki bu kadar kiloya rağmen belli etmiyorum ama ekim ayına kadar yani drsler başlayana kadar istediğim kiloya düşmek istiyorum.. lütfen yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
bu arada gün içerisinde yaptıklarım..

sabah erkenden (ki 6.00) kalkıp ilk önce aç karnına 1 bardak ılık su içtim duyduğuma göre yağları eritiyormuş.. sonra yanıma su alıp yürüyüşe çıktım 1.30 saat yürüdüm ve ilk günüm olmasına rağmen daha önce de yürüyüş yaptığım için zorlanmadım.. bu gün 5 km yürüdüm zamanla arttırıcam tabi ki.. daha sonra spor aletlerini kullannıcaakdım ama bu gün zorlamayayım dedim ona 4.gün başlıyacağım bu arada yürüşü sabah yapmak insanı gün içinde daha zindeleşdiriyor hemde yaz günlerinde püfür püfür rahat oluyor neyse uzatmayayım gelelim beslenme şeklime..

bundan 1.5 sene evvel diyetisyene gitmişdim ve onun verdiği reçetyi kullanıcağım bu şekilde daha önce 7 kilo vermişdim.. bu listeyle zorlanmadan kolayca kilo verebiliyorum

sabah 8.30 kahvaltı
1 k.k. peynir
1 yumurta
domates salatalık istediğin kadar
3 dilim ekmek ki bana 2 dilim yetiyor
ve yeşil veya normal çay

11.00 bir meyve

öğlen 1.30 2.00 6 kaşık sebze veya et
1 kase yoğurt
bol salata
2 dilim kepek ekmek

4.00 meyve veya diyet bisküvi

6.00 6kaşık sebze
1 kase yoğurt
bol salata 1 dilim ekmek

gece 2 tane meyve

ayrıca bana vazgeçemeyeceğin hangi yiyecek var dedi bende tabiiki çikolata demişdim o yüzden günde 20 gr. bir tatlı kaşığı çikolata serbest

ve gün içerisinde 2 lt . ve 3 4 bardak yeşil çay tüketimi

böyle işte cevap ve desteklerinizi bekliyorum heppinizi öptümm..

ama maşallah sen yine 2.5 ayda 65e inmişsin ben ben 79.8den 68.3e 5 ayda indim niyeyaaaaaaaaa off hem sen 75 kiloyken heryerinden topluymuşsun benim vücüt ozamanlar orantısız güç kullanıyorlardıyani göbek simit ve kalça hepsi ayrı oynuyomuş du bende fotolarımı koyim eski ve yeni:98:

maşallah oğlunakız sendede ozamanlar göbek 3 katlı apartmanmış maşallah

öyle bi uykumvar anlatamam msj yazmaya bile halim yok.alacacım çok şekersin 80 kilo halin bile gayet iyiymiş.şimdi zaten süpersindir

hoşgeldin cnm 58 çok az değil bence bende 175 boyundayım ve 58 59 arası olmak istiyorum umarım başarırız

öyle bi yazmışım ki sanki hiç kaçamak yapmamış gibi
kaçamak yaptımmm hemide cok yaptımm ama muhakkak dengeledim dengelemeye çalıştım..

bi de hergün tartıldım, not aldım, tablolar oluşturdum... her gün ne yediğmi yazdım...

spora deginmemişim hiç, cünkü cooook az yaptım... yürüyüş, ip atlama mekik... o da accık yaptım yanii

hoşgeldin hadi zayıflayalım

ayy cnm maşşalah allah bağışlasın pek tatlıymış oğlun
merci canim

tesekurler canim
aynen oyle 93 kiloyla doguma girmistim sezaryanda olunc dedigin gibi uc katli balkona dondum

walla pimimi sen cektinn pelinn sayende gaza geldim soraa patladımmm, allah razı olsun bebişimm sendennnn
dediğin gibi, daha 24 yaşındayım, o ilk resimlerde 28 fln gibi duruyom yazık etmişim gençliğme güzelliğimeeee ama hiçbi zaman gec deildir dimiiii

sewgiliyle başladıgımızda kiloluydum ben, geçen arkadaşlarla oturuyoduk bnm zayıflamamdan konu acıldı, benim cocuk kendimi borsada yatırım yapıp kazanmış gibi hissediyorum didi

o plates seylerinden alasım war ama bilmem ki nerden bulunur... bu haftasonu bi bakinimmm spor magzalarına flnn, saol bebekimmmm

benim tam oturmamıştı kilolar ondan olabilir bide doğum felan yok, genc kız vücuduuu bu ondandır

hoşgeldin hadi zayıflayalım

sana yazdııım göydüün müüüü

teşekkür ederim :) ya benim sorunum işte.. ben taa 16-17 yaşımdan beri çayı şekersiz içmeye alıştım asla şekerli içemiyorum zaten. ekmeği hep kepekli çavdar tam tahıl alırım çok nadirdir beyaz ekmek. eğer diyete başlamadan bu alışkanlıklarım olsaydı bıraktığımda farkederdi ama bünye zaten alışık böyle. işte ben de her gece büyük paket cips + 1 lt kola içerdim onu bıraktım hamur işi, kahvaltılarda krep kızartma, reçel bal bunları bıraktım. pilav yemiyorum makarna ayda bir iki defa. ama suyu az içerdim onu çoğalttım. işte gün içinde defalarca çikolata yerdim her fırsatta, onu bıraktım. arada kaçamak oluyor. bence çay şekerini kesmek gerçekten çok büyük etken. veremiyorum artık ya. yaşlanmışım eskiden iki gün iştahım kesilsin bir beden küçülüyordum şimdi aylarca uğraş, yok bişi

hımmmmm ii bi menüye benziyo bana göre hadi zayıflayalım bende pazartesi gidicem diyetisyene bakalım ölçtürücem bakalım neyimden vermişim 11kiloyu göbek gitmediğine göre gerçekten su tutuyo vücudum

yeni gelenlere tanıtım amaçlı dikkate almayın 23 yaşındayım şuan ilk zamanlar böyleydim yaklaşık 5 ay önce 79.8 kg diyete başlamadan önce doğumdan 6 ay sonra 2 bebişim var ve arka arkaya yaptım doğumları şimdi oğlum 2 yaşında kızım 11 aylık

RESİMLERİ BÜYÜTÜPTE BAKIN Bİ İĞRENCİM YAAAAAAA

Eki Görüntüle 207884 Eki Görüntüle 207885 Eki Görüntüle 207882 Eki Görüntüle 207883 Eki Görüntüle 207880 Eki Görüntüle 207881 Eki Görüntüle 207879 Eki Görüntüle 207878

DEVAMI GELECEK BEKLEYİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…