lequim sen nasıl verdin peki? nasıl verdin sorusuna cevap alamıyorum ben pek. sanırım bütün formu hatim indirip kimin ne yediğini tek tek not alıp kimin kaç kilo verdiğini hesaplayıp hangi yöntemin daha etkili olduğunu o şekilde öğrenebileceğim sanırım :84:
50 liraya aldım canım
ama bu geçen sezonun sanırım indirimdeydi çünkü
gerçi ben her koton mağazasında gördüm
bikaç mağazaya git bulursun kesin
lequim süper olmuşsun canım
:81::81::81:
alaca oğlun çok tatlı maşallah
seninde saçlara bayıldım
benimkiler azcık olduğu için gür saçlara imrenmişimdir oldum olası
Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim
ama maşallah sen yine 2.5 ayda 65e inmişsin ben ben 79.8den 68.3e 5 ayda indim niyeyaaaaaaaaa off hem sen 75 kiloyken heryerinden topluymuşsun benim vücüt ozamanlar orantısız güç kullanıyorlardıteşekkür ederim cnm, bende resimlere baktıgımda vay anasını diyorum, aynaya bakınca okdr etkilenmiyorum ama
boyum 166 falan.. direk yüzüm çöker benim kilo werince, alıncada yanaklarımdan gözlerim kısılır
böyle acımasız ve gereksizce yorum yapanları dövesim geliyo valla
elbise gögüs altından sonra bollaşıyo cnm işte o kısımda da midem war okdr narin deilim yani ama gitceek insallahh
eet bukelamun gibi renk deiştiriyorum bu aralar, insanın kendine özeni ve güveni artıyor ama bi süre sonra hastalık haline geliyo, şu anda 75 kiloki halimden daha mutsuzum wallaa, daha takıntılıyım zayıflama konusunda
14 gün sonra ceren cup cup denizlerde yüzceeek tatilde dinlenceeeek tadını cıkarcak tüm yılın yorgunklugnu atcak insallaahhh hemide 2 haftaaa
teşekkür ederimmm, inşallah bir kaç arkadaşın motivasyonuna ii etkileri olur resimlerin..
ii dileklerin için teşekkürler :92:
holeyyyyyyyyteşekkkür ederimmmm kimleri örnek aldık buralara geldigmizdee
Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim
hoşgeldin cnmmerhabalarr... bu siteyi yeni buldum ve gerçekten bayıldım bayıldım..
size danışmak istediğim öncelikle 19 yaşındayım boyum 1.72 ve kilomda 78
ilk etapda 70 kg. düşmek istiyorum ama ileriye dönük hedefim 58 kg. sizce boyuma göre çok mu az yoksa normal mi.. bu arada elma tipli biri olarak şanslıyım çünki bu kadar kiloya rağmen belli etmiyorum ama ekim ayına kadar yani drsler başlayana kadar istediğim kiloya düşmek istiyorum.. lütfen yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
bu arada gün içerisinde yaptıklarım..
sabah erkenden (ki 6.00) kalkıp ilk önce aç karnına 1 bardak ılık su içtim duyduğuma göre yağları eritiyormuş.. sonra yanıma su alıp yürüyüşe çıktım 1.30 saat yürüdüm ve ilk günüm olmasına rağmen daha önce de yürüyüş yaptığım için zorlanmadım.. bu gün 5 km yürüdüm zamanla arttırıcam tabi ki.. daha sonra spor aletlerini kullannıcaakdım ama bu gün zorlamayayım dedim ona 4.gün başlıyacağım bu arada yürüşü sabah yapmak insanı gün içinde daha zindeleşdiriyor hemde yaz günlerinde püfür püfür rahat oluyor neyse uzatmayayım gelelim beslenme şeklime..
bundan 1.5 sene evvel diyetisyene gitmişdim ve onun verdiği reçetyi kullanıcağım bu şekilde daha önce 7 kilo vermişdim.. bu listeyle zorlanmadan kolayca kilo verebiliyorum
sabah 8.30 kahvaltı
1 k.k. peynir
1 yumurta
domates salatalık istediğin kadar
3 dilim ekmek ki bana 2 dilim yetiyor
ve yeşil veya normal çay
11.00 bir meyve
öğlen 1.30 2.00 6 kaşık sebze veya et
1 kase yoğurt
bol salata
2 dilim kepek ekmek
4.00 meyve veya diyet bisküvi
6.00 6kaşık sebze
1 kase yoğurt
bol salata 1 dilim ekmek
gece 2 tane meyve
ayrıca bana vazgeçemeyeceğin hangi yiyecek var dedi bende tabiiki çikolata demişdim o yüzden günde 20 gr. bir tatlı kaşığı çikolata serbest
ve gün içerisinde 2 lt . ve 3 4 bardak yeşil çay tüketimi
böyle işte cevap ve desteklerinizi bekliyorum heppinizi öptümm..
tesekurler canim saclarim gur ve guzeller amam surekli bakim istiyor kacgundur aklimda kestirmek geciyor ama kararsizim...
cnm direkt ortaya nası weriyosunuz diye sorarsan cewap alcagnı sanmam, nokta atışı yap bence
şimdi ben ilk 2 ay yaptıklarımı söliim size, son 2 hafta yaptıklarımı yaparsanız kilo alırsınız ama bende dönüyorum eski formuma bugünden itibaren
çayımı en az 4 şekerle içerdim, şekeri tamamen kestim.
her sabah 3 tne poğaça yada börek fln yerdim, unlu mamülleri tahıllı ekmek dışında kestim..
pilav hiç yemedim 2 ay boyunca, en fazla 2 yk yemişimdir, bulgur da yemedim hiç.. makarna haftada1 kere kepeklisinden 1 su bardağı yağsız sadece tavuk bulyonla haşlayıp yedim
akşam 6-7den sonra hiçbişi yemedim
su cok az içerdim, aklıma geldikçe su içtim..
her gün saat 10bucukta bi bardak, 3 bucukta 1 bardak yesil cayımı içtim ( ara ögünlerin yanında )
olabildiğince ara ögün atlamadım.. 2 ara ögün yaptım, geceleri ara ögün yapmadım.. aralarda 2 tne light bisküvi, 2 kuru kayısı, yada yarım porsiyon meyve, activia, light yogurt ile yaptım..
sütümü, peynirimi, yogurdumu, aklına gelcek ne warsa light kullandım..
3 hafta akşam yemeklerimde sadece 2 yk nesfit meyveli 2 yk müsli 1 çay bardağı süt ile yaptım.. ( asıl o zmn iice farketti verdiğim kilo )
kızartma tarzı hiçbişi tadımlık dahi olsa yemedim..
hazır köfteleri fln ya yagsız teflonda fırında yada tost makinesinde pişirdim..
kahvaltımda herşeyden yedim, ama pekmez yiyosam 1 çk yedim, zeytin yiyosam 2 tane yedim, ekmeğimi %99 oranla 2 dilim üstüne cıkarmadım...
acı biber turşusu yiyorum son zamanlarda, metabolizmayı hızlandırdıgı ve rahat tuvalete cıkardığı için..
ha birde tuzu kestim tamamen, ve her gün muhakkak 2 yk light yogurt yiyorum ( yogurt her gün yendiginde %70 arttırıyomus yag yakımını )
canım bişi cektiyse muhakkak yedim ama tadımlık yedim.. bisküvi yiyosam 1 tane, cnm albeni cektiyse lightından 1 paketi 3 günde yiyodum fln
ahanda büüyleumarım yardımcı olmuşumdurrr
merhabalarr... bu siteyi yeni buldum ve gerçekten bayıldım bayıldım..
ilk etapda 70 kg. düşmek istiyorum ama ileriye dönük hedefim 58 kg. sizce boyuma göre çok mu az yoksa normal mi.. bu arada elma tipli biri olarak şanslıyım çünki bu kadar kiloya rağmen belli etmiyorum ama ekim ayına kadar yani drsler başlayana kadar istediğim kiloya düşmek istiyorum.. lütfen yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum..
sabah erkenden (ki 6.00) kalkıp ilk önce aç karnına 1 bardak ılık su içtim duyduğuma göre yağları eritiyormuş.. sonra yanıma su alıp yürüyüşe çıktım 1.30 saat yürüdüm ve ilk günüm olmasına rağmen daha önce de yürüyüş yaptığım için zorlanmadım.. bu gün 5 km yürüdüm zamanla arttırıcam tabi ki.. daha sonra spor aletlerini kullannıcaakdım ama bu gün zorlamayayım dedim ona 4.gün başlıyacağım bu arada yürüşü sabah yapmak insanı gün içinde daha zindeleşdiriyor hemde yaz günlerinde püfür püfür rahat oluyor neyse uzatmayayım gelelim beslenme şeklime..
bundan 1.5 sene evvel diyetisyene gitmişdim ve onun verdiği reçetyi kullanıcağım bu şekilde daha önce 7 kilo vermişdim.. bu listeyle zorlanmadan kolayca kilo verebiliyorum
sabah 8.30 kahvaltı
1 k.k. peynir
1 yumurta
ve yeşil veya normal çay
11.00 bir meyve
1 kase yoğurt
bol salata
2 dilim kepek ekmek
6.00 6kaşık sebze
1 kase yoğurt
bol salata 1 dilim ekmek
gece 2 tane meyve
ayrıca bana vazgeçemeyeceğin hangi yiyecek var dedi bende tabiiki çikolata demişdim o yüzden günde 20 gr. bir tatlı kaşığı çikolata serbest
merci canimayy cnm maşşalahallah bağışlasın pek tatlıymış oğlun
ama maşallah sen yine 2.5 ayda 65e inmişsin ben ben 79.8den 68.3e 5 ayda indim niyeyaaaaaaaaa off hem sen 75 kiloyken heryerinden topluymuşsun benim vücüt ozamanlar orantısız güç kullanıyorlardıyani göbek simit ve kalça hepsi ayrı oynuyomuş du bende fotolarımı koyim eski ve yeni:98:
maşallah oğlunakız sendede ozamanlar göbek 3 katlı apartmanmış maşallah
kestirme yaa
ben pişman oldum açıkcası
bu halide iyi de uzun daha alımlı duruyo sankim
hoşgeldin cnm58 çok az değil bence bende 175 boyundayım ve 58 59 arası olmak istiyorum umarım başarırız
öyle bi uykumvar anlatamam msj yazmaya bile halim yok.alacacım çok şekersin 80 kilo halin bile gayet iyiymiş.şimdi zaten süpersindir
hoşgeldinhadi zayıflayalım
süper ya denizzzzhergun bole yedıgını resımle ya sen, hatta hafıf yemek tarıflerını yazın, resımleyın fılann ben bayılıyorum valla boyle hem de bı fıkır oluyo ınsanaaa
denizcim yenı tartınla gram gram hazırladıgın menulerinin resımlerını de sabırsızlıkla beklıyorummm
oooo bırılerı fena motıve olmuş, bomba gıbı gelıyoooo
ceren fotolarla gazı fena yükledi bence kaç denizzzz
cerencim var ya sac bas kılo bı yana da acaıp genclesmısın bence, kılo gercekten de adamı yasından buyuk gosterıyo yaa :26: harbıden de kılolar gıttıkce çıtırlık geliyo insanakalan kılolarda gıderse tam süper olcak benceee bacaklar ıcın ıse plates lastıgı aldım ben, bı de cemberı onlarla calısıyorum bacaklarım da ıncelme var, hbrın olsunnn
Allah bagıslasın canımmm, Allah analı babalı guzel gunlerde buyutsun ınşşşşsenınde fotolarını beklıyoruzzz
ama maşallah sen yine 2.5 ayda 65e inmişsin ben ben 79.8den 68.3e 5 ayda indim niyeyaaaaaaaaa off hem sen 75 kiloyken heryerinden topluymuşsun benim vücüt ozamanlar orantısız güç kullanıyorlardıyani göbek simit ve kalça hepsi ayrı oynuyomuş du bende fotolarımı koyim eski ve yeni:98:
maşallah oğlunakız sendede ozamanlar göbek 3 katlı apartmanmış maşallah
hoşgeldinhadi zayıflayalım
öyle bi yazmışım ki sanki hiç kaçamak yapmamış gibi
kaçamak yaptımmm hemide cok yaptımm ama muhakkak dengeledim dengelemeye çalıştım..
bi de hergün tartıldım, not aldım, tablolar oluşturdum... her gün ne yediğmi yazdım...
spora deginmemişim hiç, cünkü cooook az yaptım... yürüyüş, ip atlama mekik... o da accık yaptım yanii
merhabalarr... bu siteyi yeni buldum ve gerçekten bayıldım bayıldım..
sabah 8.30 kahvaltı
1 k.k. peynir
1 yumurta
ve yeşil veya normal çay
11.00 bir meyve
1 kase yoğurt
bol salata
2 dilim kepek ekmek
6.00 6kaşık sebze
1 kase yoğurt
bol salata 1 dilim ekmek
gece 2 tane meyve
canım ikinizde çook tatlısınız, maşallahh...Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?