canım ikinizde çook tatlısınız, maşallahh...oğlun sana benziyor galiba...
yeni gelenlere tanıtım amaçlı dikkate almayın23 yaşındayım şuan ilk zamanlar böyleydim yaklaşık 5 ay önce 79.8 kg diyete başlamadan önce doğumdan 6 ay sonra 2 bebişim var ve arka arkaya yaptım doğumları şimdi oğlum 2 yaşında kızım 11 aylık
RESİMLERİ BÜYÜTÜPTE BAKIN Bİ İĞRENCİM YAAAAAAA
Eki Görüntüle 207884 Eki Görüntüle 207885 Eki Görüntüle 207882 Eki Görüntüle 207883 Eki Görüntüle 207880 Eki Görüntüle 207881 Eki Görüntüle 207879 Eki Görüntüle 207878
DEVAMI GELECEK BEKLEYİN
anammm sen demi geldin sonunda zayıflama topiklerine...
canım ne iğrenci olurmu öyle şey...
Burdakı herkesın başlangıçı senden farklı değil merak etme, benımde...
Yalnız kırmızı tunikli yan durduğun resme bayıldım hem gobiş hem popiş çıkmış çok hoşş...
burdada sonraki hallerim var kilom yazıyo resimlerde zatenEki Görüntüle 207891 Eki Görüntüle 207890 Eki Görüntüle 207889 Eki Görüntüle 207894 Eki Görüntüle 207892 Eki Görüntüle 207888 Eki Görüntüle 207887 Eki Görüntüle 207893 Eki Görüntüle 207886
HEHEYYYYYYYTTTTTTTTTT
he geldim bacım sen nerden çıktın böyle... 60-69 da değilmisin ?
hem sen nerelerdesin söyle bakayım ne zamandır yüzünü gören cennetlik..
sagol tatlim biraz bana biraz babasina benziyor...canım ikinizde çook tatlısınız, maşallahh...oğlun sana benziyor galiba...
canim baya degisim olmus cok az gobis kalmis gerisi gitmis...burdada sonraki hallerim var kilom yazıyo resimlerde zatenEki Görüntüle 207891 Eki Görüntüle 207890 Eki Görüntüle 207889 Eki Görüntüle 207894 Eki Görüntüle 207892 Eki Görüntüle 207888 Eki Görüntüle 207887 Eki Görüntüle 207893 Eki Görüntüle 207886
HEHEYYYYYYYTTTTTTTTTT
ben geldimmmmmmmmmmmmmm yaaa şükür 1 gün banlanmıştımmm neden olduğunu anlamadım amaa
çok sekşisin güzelim .keşke her doğuran sen gibi olsa gençliğinin kıymetini bil çabuk toparladın.darısı biz aday adayı annelerin başınabuda 2-3 hafta önceki halim yanlış hatırlamıyosam bide burda bak yandan kızzz eh azcık göbek var ama popo baya gitmiş dimi kızlar
Eki Görüntüle 207896 Eki Görüntüle 207895
EE FARK VARMI SİZCE İLK HALİMDEN HE
neyse geçmiş olsun... zordur mapıslık bilirim...
yok ben 1. takımdayım da son mesajlarda senin adını görünce atlıyım dedim...
geçen hicranda vardı burda...
benim kocem geldi kızım haberin yok mu...
sevinçten yemeğe verdim kendimi geri döndüm buralara...
çokk zordu şekerim yaaa kaptandı banlı onu biraz daha tutcaklar biz şimdi bildirimi kime yapcaz hemen yapayımmm malum 4 den sonra kavuştum hürriyetime
50 liraya aldım canım
ama bu geçen sezonun sanırım indirimdeydi çünkü
gerçi ben her koton mağazasında gördüm
bikaç mağazaya git bulursun kesin
lequim süper olmuşsun canım
:81::81::81:
alaca oğlun çok tatlı maşallah
seninde saçlara bayıldım
benimkiler azcık olduğu için gür saçlara imrenmişimdir oldum olası
teşekkür ederim :) ya benim sorunum işte.. ben taa 16-17 yaşımdan beri çayı şekersiz içmeye alıştım asla şekerli içemiyorum zaten. ekmeği hep kepekli çavdar tam tahıl alırım çok nadirdir beyaz ekmek. eğer diyete başlamadan bu alışkanlıklarım olsaydı bıraktığımda farkederdi ama bünye zaten alışık böyle. işte ben de her gece büyük paket cips + 1 lt kola içerdim onu bıraktım hamur işi, kahvaltılarda krep kızartma, reçel bal bunları bıraktım. pilav yemiyorum makarna ayda bir iki defa. ama suyu az içerdim onu çoğalttım. işte gün içinde defalarca çikolata yerdim her fırsatta, onu bıraktım. arada kaçamak oluyor. bence çay şekerini kesmek gerçekten çok büyük etken. veremiyorum artık ya. yaşlanmışım eskiden iki gün iştahım kesilsin bir beden küçülüyordum şimdi aylarca uğraş, yok bişi
buda 2-3 hafta önceki halim yanlış hatırlamıyosam bide burda bak yandan kızzz eh azcık göbek var ama popo baya gitmiş dimi kızlar
buda 2-3 hafta önceki halim yanlış hatırlamıyosam bide burda bak yandan kızzz eh azcık göbek var ama popo baya gitmiş dimi kızlar
söyleyen olsaydı bilirdik te kuşlarda demedi..
neyse gözün aydın.. Allah başka ayrılık vermesın kuzum... hayırsız arkadasım benım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?