70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insan beni bi merak eder gelir msn e bakar...
hergün yazdık orda herhalde
kim hayırsız acaba..
sağol bebeğim yaa çok zordu vallahi...
mustafa bir coştu ki sorma... çocuğum toparlanıverdi...:92:

msndeyım zaten sen yoksun, yazılarımada cevap vermedin kac kere dedım...
daha ne yapayım kız kapınamı geleyım... bıde üste çıktı şuna bak hele... :96:

neyse sevindim mustafada hilalde özlemiştir babasını.. mustafa daha cok anlar tabı buyudu o..
babasıda ozlemıstır ıkısını..

çok güzel gidiyosun 60 kiloya az kalmıs hele sımdıkı kılonda daha da farketmıstır bu resımlerden..
tebrıklerr...
heya etti
sagol tatlim biraz bana biraz babasina benziyor...

canim baya degisim olmus cok az gobis kalmis gerisi gitmis...
tşk teveccühünüz

çok sekşisin güzelim .keşke her doğuran sen gibi olsa gençliğinin kıymetini bil çabuk toparladın.darısı biz aday adayı annelerin başına
hadi inşallah bebişim
teşekkür ederimmmmmm
hayırlı haberleri bekliyoruz senindeee

yapman gereknleri yapıosun zati, kalan tek ilacın spor bnecee

olmamııı beyaaaa
bebişe de maşallahhhh
aynen dewammm
sağol tatlım ay bide yesinler senin genç kızlık vücudunu kaçırdım sanma yorum yapmadan geçemezdim
popişde gitmiş gobiş de ama gobiş azcık daha kalmıs o da gider yolu gözüküyo...
hadi inşallah ama hiç bir zaman eski genç kızlık haline dümdüz haline dönmiycek biliyorum:26:
bildirim geç oldu ama banlıydımm
başlangıc:82
geçen hafta:72.7
bu hafta:71
giden:1.7
toplam giden:11kğ
hedef:65
boy:1.70

tebrikler canım

her halin güzel maşallah tatlım nazar değmesin ama ben kınadaki haline ve saçına bayıldım canım

oğluşun çokk tatlı maşallah canım Allah nazarlardan korusun

ne kadar güzel kilo vermişsin canım maşallah
darısı başımızaa

bugün keyfim yoktu hiç
benim ki her aradığında keyifsiz konuştum
noldu diye sorup durdu
dedim bende duba gibi oldum daha ne olsun
acıtasyon yaptım ecik
temmuz 4 de evlenme yıldönümümüz bana hediye olarak diyetisyen randevusu alacakmış
onu araştırıyorum şimdi Ankara da iyi diyetisyen hangisi diye

hee gelsen ne iyi olur yeşil çay içeruk beraber...
yaa bu msn son sürümünü yükledi eşim herkes öyle diyo yazıyoz cevap vermiyon diye...
bana gelmiyo anacım yazılanlar...çözemedim zaten kullanmayı...
neyse ozaman kusura bakma msn mağduruymuşun sen de...
hade affettim seni...
kaçtım ben bi ara uzun uzun muhabbet ederiz inşallah..

güzel bir hediye gerçekten tatlım

sagol tatlim...

canım bılıyosun ben ankaradayım, burda spor malzemelerı satan yerlere baktım ben ama daha pahalı satıyolardı, bıde ay sonuna yaklastıgım için elde nakıt para yoktu, ben de YKM'ye gıttım, ordan şu ebru şallının, ebruli diye satısa sunduklarından 3lü plates lastıgı ve çemberını aldımm, 18 filan 3lü lastıgın 24mü ne de çemberın fıyatıydı, bı guzelde taksıt yaptırdımm, ben kıloları verınceye kadar taksıti biter herhalde
spor malzemelerı satan yerde diğer markaların bı lastıgının fıyatı 18 fılandı, aklında olsun

TŞK CANIM İNŞ.

YA alemsin valla

dövecem ama hee bide affetmiş beni... hem mağdur olan benım hemde affediyor..
git ben affetmiyorum işte seni...

canım doğum yapan bı arkadasım gecenlerde faceye foto eklemıs baktım ıncelmış oncekı halıne dönmüş, ben de merak etmıstım napmıs dıye sonra bgun tesaduf yolda karsılastık dogumda 26 kılo almıs, dogumda 13 kılosumu ne gıtmıs cok şişlik varmış şimdi de 7-8 kılovermıs, 5 kilom fılan kaldı dedı, nası yaptın kendın mı yoksa yardım mı aldın dedım ankarada dıyetısyene gıtmışşş, hatta listeyı maılle bana dedımmm hemen bı kac arkadası daha ıstemıs lısteyı, uygulayanlarda 5-6 kılo vermıslerrr yarın bulusucaz onunla tekrar, hem lısteyı hatırlatayım ona hem de dıyetısyenını ogrenırım , belkı işine yarar cunku o cok memnun

çok iyi olur canım
netten baktım bi iki kişi tavsiye edilmiş
bi tanesi fatih üniversitesinde bi doktor
birinide ben kendim buldum onun ücreti biraz tuzlu ama iş başı yapınca oraya kesin gitcem
fatih üniversitesindeki aklıma yattı gibi ya bakalım

benim diyetisyen bazı tahliller olmamı söylemişti kolesterol, ldl, hdl, tg, ast, bilmemne, vs acaba sağlık ocakları yapabiliyor mu bu testleri? iş yerime yakın sağlıkocağı var, bular için izin alıp hastanelerde koşturasım yok. gerçi iki haftada 2 kilodan fazla verdiğimi görünce bir daha sormadı ama benim durdu ya yaptırayım bunları.

oooo sen fıstık olmuşsun az daha verirsen fevkaladenin fevkinde olcan anacım sen

BİLDİRİMİM
fazla değil ama nazarlık koyayım dedim buna da şükür

başlangıç 75
geçen hafta 71 kg
bu hafta 70.4 kg
giden 600 gr
hedef 60 kg
toplamda giden 4.6 kg
canım seninle kilolarımız da hedefimizde hemen hemen aynıymış. hadi bakalım önce kim görcek 69 ları...gerçi ben emzirdiğim için biraz yavaş veriyorum . bide üstüne 3 aylık iğne yaptırdım bugün. inşallah kilo vermeye devam edebilirim...
sağlık ocaklarında bu tahliller yapılıyor ama aile hekimliği olduğu için kendi aile hekimine yaptırcaksın diyebilirler. sen yinede bi sor canım...

yemene dikkat edersen bence sen daha önce verirsin gibime geliyor emzirmek te baya etkili zayıflatıyormuş ya canım .veririz veririz haftaya bugün 69 kg diye yazacağız inşallah bildirimlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…