insan beni bi merak eder gelir msn e bakar...
hergün yazdık orda herhalde
kim hayırsız acaba..
sağol bebeğim yaa çok zordu vallahi...
mustafa bir coştu ki sorma... çocuğum toparlanıverdi...:92:
heya ettiçok güzel gidiyosun 60 kiloya az kalmıs hele sımdıkı kılonda daha da farketmıstır bu resımlerden..
tebrıklerr...
tşk teveccühünüzsagol tatlim biraz bana biraz babasina benziyor...
canim baya degisim olmus cok az gobis kalmis gerisi gitmis...
hadi inşallah bebişimçok sekşisin güzelim .keşke her doğuran sen gibi olsa gençliğinin kıymetini bil çabuk toparladın.darısı biz aday adayı annelerin başına
sağol tatlımteşekkür ederimmmmmm
hayırlı haberleri bekliyoruz senindeee
yapman gereknleri yapıosun zati, kalan tek ilacın spor bnecee
olmamııı beyaaaa
bebişe de maşallahhhh
aynen dewammm
hadi inşallah ama hiç bir zaman eski genç kızlık haline dümdüz haline dönmiycek biliyorumpopişde gitmiş gobiş de ama gobiş azcık daha kalmıs o da gider yolu gözüküyo...
bildirim geç oldu ama banlıydımm
başlangıc:82
geçen hafta:72.7
bu hafta:71
giden:1.7
toplam giden:11kğ
hedef:65
boy:1.70
her halin güzel maşallah tatlımayyy kızlaaaar bende kıskandııım resim ekleyenleri bendee eklicemmm hemide kendimiiiii
motivasyona ihtiyacım war zati, her türlü eleştirinize açığım.. aynı elbiseylen çekilmiş resimlerimi eklicemmmmm
2011 yılbaşında çekilen resimlerim.... 75-76 arası falanım sanrıımmm
Eki Görüntüle 207788
Eki Görüntüle 207789
Eki Görüntüle 207790
bunlardaaa 2 hafta önce en yakın arkadaşımın kınasındaaa çekildi... kilom 65lerdeeee
Eki Görüntüle 207792
Eki Görüntüle 207793
Eki Görüntüle 207794
Eki Görüntüle 207795
:26::26::26::26::26:
Eki Görüntüle 207833 Eki Görüntüle 207834 Eki Görüntüle 207836 Eki Görüntüle 207835 Eki Görüntüle 207837
kizlar resimler havada ucusurken bende oglusumun,hayatimin nefesimin fotusunu yukleyeyim dedim bende bir tanede varim orda kilom 80'li rakamlarda ama net bilmiyom...tabi simdiki halime ait foto yok bende en yakin zamanda yuklerim
yeni gelenlere tanıtım amaçlı dikkate almayın23 yaşındayım şuan ilk zamanlar böyleydim yaklaşık 5 ay önce 79.8 kg diyete başlamadan önce doğumdan 6 ay sonra 2 bebişim var ve arka arkaya yaptım doğumları şimdi oğlum 2 yaşında kızım 11 aylık
RESİMLERİ BÜYÜTÜPTE BAKIN Bİ İĞRENCİM YAAAAAAA
Eki Görüntüle 207884 Eki Görüntüle 207885 Eki Görüntüle 207882 Eki Görüntüle 207883 Eki Görüntüle 207880 Eki Görüntüle 207881 Eki Görüntüle 207879 Eki Görüntüle 207878
DEVAMI GELECEK BEKLEYİN
msndeyım zaten sen yoksun, yazılarımada cevap vermedin kac kere dedım...
daha ne yapayım kız kapınamı geleyım... bıde üste çıktı şuna bak hele... :96:
neyse sevindim mustafada hilalde özlemiştir babasını.. mustafa daha cok anlar tabı buyudu o..
babasıda ozlemıstır ıkısını..
bugün keyfim yoktu hiç
benim ki her aradığında keyifsiz konuştum
noldu diye sorup durdu
dedim bende duba gibi oldum daha ne olsun
acıtasyon yaptım ecik
temmuz 4 de evlenme yıldönümümüz bana hediye olarak diyetisyen randevusu alacakmış
onu araştırıyorum şimdi Ankara da iyi diyetisyen hangisi diye
her halin güzel maşallah tatlımnazar değmesin ama ben kınadaki haline ve saçına bayıl
oğluşun çokk tatlı maşallahcanım Allah nazarlardan korusun
ne kadar güzel kilo vermişsin canım maşallah
darısı başımızaa
walla pimimi sen cektinn pelinn sayende gaza geldim soraa patladımmm, allah razı olsun bebişimm sendennnn
dediğin gibi, daha 24 yaşındayım, o ilk resimlerde 28 fln gibi duruyomyazık etmişim gençliğme güzelliğimeeee ama hiçbi zaman gec deildir dimiiii
sewgiliyle başladıgımızda kiloluydum ben, geçen arkadaşlarla oturuyoduk bnm zayıflamamdan konu acıldı, benim cocuk kendimi borsada yatırım yapıp kazanmış gibi hissediyorum didi
o plates seylerinden alasım war ama bilmem ki nerden bulunur... bu haftasonu bi bakinimmm spor magzalarına flnn, saol bebekimmmm
her halin güzel maşallah tatlımnazar değmesin ama ben kınadaki haline ve saçına bayıldım canım
oğluşun çokk tatlı maşallahcanım Allah nazarlardan korusun
ne kadar güzel kilo vermişsin canım maşallah
darısı başımızaa
canım bılıyosun ben ankaradayım, burda spor malzemelerı satan yerlere baktım ben ama daha pahalı satıyolardı, bıde ay sonuna yaklastıgım için elde nakıt para yoktu, ben de YKM'ye gıttım, ordan şu ebru şallının, ebruli diye satısa sunduklarından 3lü plates lastıgı ve çemberını aldımm, 18 filan 3lü lastıgın 24mü ne de çemberın fıyatıydı, bı guzelde taksıt yaptırdımm, ben kıloları verınceye kadar taksıti biter herhalde
spor malzemelerı satan yerde diğer markaların bı lastıgının fıyatı 18 fılandı, aklında olsun
hee gelsen ne iyi olur yeşil çay içeruk beraber...
yaa bu msn son sürümünü yükledi eşim herkes öyle diyo yazıyoz cevap vermiyon diye...
bana gelmiyo anacım yazılanlar...çözemedim zaten kullanmayı...
neyse ozaman kusura bakma msn mağduruymuşun sen de...
hade affettim seni...
kaçtım ben bi ara uzun uzun muhabbet ederiz inşallah..
bugün keyfim yoktu hiç
benim ki her aradığında keyifsiz konuştum
noldu diye sorup durdu
dedim bende duba gibi oldum daha ne olsun
acıtasyon yaptım ecik
temmuz 4 de evlenme yıldönümümüz bana hediye olarak diyetisyen randevusu alacakmış
onu araştırıyorum şimdi Ankara da iyi diyetisyen hangisi diye
canım doğum yapan bı arkadasım gecenlerde faceye foto eklemıs baktım ıncelmış oncekı halıne dönmüş, ben de merak etmıstım napmıs dıye sonra bgun tesaduf yolda karsılastık dogumda 26 kılo almıs, dogumda 13 kılosumu ne gıtmıs cok şişlik varmış şimdi de 7-8 kılovermıs, 5 kilom fılan kaldı dedı, nası yaptın kendın mı yoksa yardım mı aldın dedım ankarada dıyetısyene gıtmışşş, hatta listeyı maılle bana dedımmm hemenbı kac arkadası daha ıstemıs lısteyı, uygulayanlarda 5-6 kılo vermıslerrr yarın bulusucaz onunla tekrar, hem lısteyı hatırlatayım ona hem de dıyetısyenını ogrenırım , belkı işine yarar cunku o cok memnun
ayyy kızlaaaar bende kıskandııım resim ekleyenleri bendee eklicemmm hemide kendimiiiii
motivasyona ihtiyacım war zati, her türlü eleştirinize açığım.. aynı elbiseylen çekilmiş resimlerimi eklicemmmmm
2011 yılbaşında çekilen resimlerim.... 75-76 arası falanım sanrıımmm
bunlardaaa 2 hafta önce en yakın arkadaşımın kınasındaaa çekildi... kilom 65lerdeeee
:26::26::26::26::26:
görüntünde baya bir fark var çok incelmişsin..ayrıca bu saç da diğerinden daha çok yakışmış ten rengine uymuş...
yok ben 1. takımdayım da son mesajlarda senin adını görünce atlıyım dedim...
geçen hicranda vardı burda...
benim kocem geldi kızım haberin yok mu...
sevinçten yemeğe verdim kendimi geri döndüm buralara...
canım seninle kilolarımız da hedefimizde hemen hemen aynıymış. hadi bakalım önce kim görcek 69 ları...gerçi ben emzirdiğim için biraz yavaş veriyorum . bide üstüne 3 aylık iğne yaptırdım bugün. inşallah kilo vermeye devam edebilirim...BİLDİRİMİM
fazla değil ama nazarlık koyayım dedimbuna da şükür
başlangıç 75
geçen hafta 71 kg
bu hafta 70.4 kg
giden 600 gr
hedef 60 kg
toplamda giden 4.6 kg
sağlık ocaklarında bu tahliller yapılıyor ama aile hekimliği olduğu için kendi aile hekimine yaptırcaksın diyebilirler. sen yinede bi sor canım...benim diyetisyen bazı tahliller olmamı söylemişti kolesterol, ldl, hdl, tg, ast, bilmemne, vs acaba sağlık ocakları yapabiliyor mu bu testleri? iş yerime yakın sağlıkocağı var, bular için izin alıp hastanelerde koşturasım yok. gerçi iki haftada 2 kilodan fazla verdiğimi görünce bir daha sormadı ama benim durdu ya yaptırayım bunları.
canım seninle kilolarımız da hedefimizde hemen hemen aynıymış. hadi bakalım önce kim görcek 69 ları...gerçi ben emzirdiğim için biraz yavaş veriyorum . bide üstüne 3 aylık iğne yaptırdım bugün. inşallah kilo vermeye devam edebilirim...
sağlık ocaklarında bu tahliller yapılıyor ama aile hekimliği olduğu için kendi aile hekimine yaptırcaksın diyebilirler. sen yinede bi sor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?