70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün kü menüm
sabah 1 dlim börek,1 dilim ttb ekmeği
az sucuk az yağlı yumurta
3 zeytin 1kk peynir 1 salatalık,1 domates
ara öğle yok dışardaydım
2.ara 6 tane hurma,2 tane günkurusu
akşam geç yicem. sünnet düğününe gidecekmişiz..

bende akşam yemeğimi yiyim bari üff valla benim kız tam şuanda yürüyo amanin bide düşüyo bu sıralr pek bi yürümye merak saldı teyzeleri canım benim ya şuna bakın nasılda sevinçli ve heycanlı bide yürüyorum diye el şaklatıyooo ahanda benim bıdıklar
keşke hep küçük kalsalardı şimdi canavar oldular:84: bunlar küçük halleri

Son düzenleme:

allah bağışlasın yavrularınızı size birşey soracağım diyetinizin yanında sporda yapıyormusunuz

maşallah çok tatlılar ya..
ben de mi oğluşumun rresimlerni koysam acaba???
senin ufaklık kaç aylık?

allah bağışlasın yavrularınızı size birşey soracağım diyetinizin yanında sporda yapıyormusunuz
sağol canım vee hayır canım ben hayatım boyunca hiç doğru dürüst spor yapmadım ama suan iki bebişim var onlardan ii spormu olur
maşallah çok tatlılar ya..
ben de mi oğluşumun rresimlerni koysam acaba???
senin ufaklık kaç aylık?

resimde 5.5 aylıktı şimdi 11 aylık oldu yürüyo azcık azcık büyükte 2 yaşına girdi yeni

cok tatlilar masalah bir iki yas soonra evin icinde arkadas gibi dolanirlar pek kimseye ihtiyac duymazlar.....

bi kaç sayfa okuyum dedim baktım herkes gitmiş 4 tane ziyaretçi bide ben :18::18::18::18::18::18:
senacım burdamısın balım
hade bende kaçtım tırstım

triendy canım maşallah bu ne güzel değişim çok farketmiş alaca sen çok güzel çıkmışsın bebişinede maşallah
offf ya benim boyum çok kısa aynı kikloda olduğum arkadaşlarım benden zayıf gösteriyor 1,56 boy kilo 75 ideal kiloma baktım netten 49-51 arası yazıyor sizler boydan kurtarıyorsunuz bende boy yok kilo çok :97:

herkeşler kaçmış mönüyü yazim bari belkim ziyaretçiler yorum yapar
:125::125::125:

sabah:
bir dilim etimek
rafadan yumurta
maydanoz,yeşil biber
çökelek,beş adet zeytin

ara:
yedi adet fındık
iki adet incir
iki adet lokma

öğle:
iki kaşık bamya
bir adet küçük biber dolma

ara:
meyveli yoğurt(üç adet küçük nektarini rendeledim üç kaşık yoğurt ekledim ohhh meyveli yoğurt oldu afiyetle yedim)

akşam:
tavuk şiş
çeyrek dürüm

akşamada soda limon ve callanestics ve leslie ablalarımla spor yapıcam

bence gayet sağlıklı ve güzel bir menü ben bu çeşit bir menüyü asla yapamıyorum illaki işveç diyeti ve tarzında bir diyet uygulayacağım öbür türlü sanki diyet yapmıyormuşum gibi geliyor işveç diyetiyle 2 ay önce 5 kilo verdim vede geri almadım buarada

hanımlar regl dönemim başlamak üzerede acayip iştahım artı bastırmaya çalışıyorum ama nafile neler tavsiye edersiniz ne yesem ne içsemmm

herkese iyi akşamlar benim 17 aylık bir kızım var benim eşarplarımla falan uyuyor hep uzun zamandır ama son birkaç aydır gece gündüz elinden eşarbımı düşürmüyor gece uykusunda elinden düşmüş olsa illa istiyor gündüz sımsıkı elinde taşıyor yani iyice abattı çocuğu bu tür alışkanlık edinmiş ve sonradan bırakmış arkadaşlar varmı yada varsa nasıl bıraktırdınız şimdiden teşekkürler

hanımlar regl dönemim başlamak üzerede acayip iştahım artı bastırmaya çalışıyorum ama nafile neler tavsiye edersiniz ne yesem ne içsemmm

iyi akşamlar tatlı krizleriniz tutuyorsa o anlarda yani kriz anlarında tuz yalayın geçmezse bir muzu kakaoya batırıp yiyin tatlı krizleri için bunu önerebilirim yemek istediğindeyse canınız bol su için ve elma yiyin ben böyle yapıyorum işe yarıyooooooo

haaaa unuttum ballı limonlu su da çok işe yarıyo iştah kapamada

merhaba kızlar ... bugün tartılmadım... çünkü tartım bozuldu ve de kendisini hiç sewmiyorum neyse bu gün bi arkadaşla buluştum çok değiştiğimi söyledi kilo mu versin nolmuş sana bi güzellik gelmiş ayrıldın walla güzelleştin oh iyi oldu pisliğe dedi sevindim yaw
tartılmış kadar oldum
bugün yediklerimi yazıyorum
uyanınca: 2 bardak ılık su
kahwaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 2 adet zeytin, 1 yumurta, domates salatalık,çay
ara: yok unuttum ara yapmayı
öğlen: 1 adet zeytinyağlı biber dolması, 2 kaşık yoğurt
ara: limonata
akşam yemeği: etli fasulye, 1 adet küçük zeytinyağlı dolma, cacık

öptüm herkese iyi akşamlar...

aman tanrım çok tatlı bu bücür maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…