70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah kaktım net yok akşamda geldi ama girme fırsatı bulamadım spora gittim geldim...ikizcim nerdesin sende girememişin inş.kötü bişey yoktur :44:bebikler falan hasta olmasında...nerdesin yaa merak ettim senibende yoktum oyüzdenmi

canım çok tatlılar ya.ALLAH bağışlasın.benimkilerde 4,5 aylık senin fotoğraftaki kızın gibiler.

benimde internet yoktu kafayı yiyecektim nerdeyse

canım çok tatlılar ya.ALLAH bağışlasın.benimkilerde 4,5 aylık senin fotoğraftaki kızın gibiler.
tşk seninkilerinde bi fotosunu koysanda görsek çok merak ediyorum ikizleri kız
benimde internet yoktu kafayı yiyecektim nerdeyse

valla internet kesintisi geneldi demek bende bitek ben ve eşim kafayı yiyoz zannediyodum heheyt

oldu herhalde bunlar doğumdaki hastanedeki fotoları şimdiki halleri yok çekip onlarıda koyarım burda 2300 kilo ancalar.çok değiştiler şimdi

menum bıraz saçma oldu ama yazıyım

sabah koştur koştur okula ordan ilçeye kadro ıle ilgili işlemler ııcn gıtıgım için pek olmadı

kahvaltı

1 meyvelı yogurt,
3 tane kuru kayısı

öğlen

1 lahmacun
1 ayran

ara
2 tana hoşbeş gofret
3-4 bardak tek şekerli çay

akşam
2 tane sarma
yagsız tavuk döner ekmeksiz
acı biber turşusu

ara
lımonlu adaçayı

spor 10-15 dakıka voleybol okuldakı lerle.
su henuz 500ml içtim.

bu arada okulda mezunıyet eglencesı varı bişiler vardı
bana tabak yaptılar sarma,kek ıvır zıvır bişiler yemedim.çok hayran kaldılar yemeyışime.
ideal kıloma ulaşıyım o zaman yerım dedım.

aslında akşam bişi yemıycektım................

taa ki benımkı teeeeeeeee maraşlardan hakıkı dondurma getırtene kadar.

ya bu adam eskdıen çiğ köfte ısterdım almazdı,baklava ısterdım almazdı kılo alıyoz dıye şimdi nıye alıyon dıye kızıyom.bu sefer maraştan getırtıyo.

napmaya çalışıyo anlamış değilim.

gitgide güzelleşiyom unu mu kıskanıyo,

kurutma alıcak ya ondan mı kaçmaya çalışıyo,

kılo verıyom oda şişko kalıyo onu kıskanıyo mu,

yoksa hiçbiri mi şeytan mı dürtüyo benı zorlamak için

12 saatlık yoldan geldı ye dıyıp durdu .

bende bı kısmını yedım kalanını dolaba koydum napım

şimdide suyumu ve ballı yeşilçayımı içiyom

planlar değişti canım şuan evimde eşimleyim...sabah erken kalaktım evimi temizledim biyandanda aklım kardeşim ve gelinimizde yurtdışındalar ve yoldaydılar daha ilk gelişleri geçen ağustosta evlendiler demiştim ya halada olucam inşaallah.....ankarada olamdığım için üzüldüm yada birazdaha yakın olsaydım,şuan yoldalar istanbuldan ankaraya gidiyorlar..annem negüzel hazırlık yaptı,yanında olmak isterdim..gurbet zor yaaa2saatlik yol olsa enazından onada razıyım
iş yaparken telefon çaldı görümcem sesi kötü..bebiş sabaha karşı çok ateşlenmiş hastanedeyiz dedi,okuncak cüz varmış onu söyledi okuyamıyacam hastanedeyim diye..yani bugün butarafa gelemediler,yavrumda idrar enfeksiyonu çıkmış daha 1.5ay önce safrakesei alınmdan öncede 1hafta hastaneye almışlardı buyüzdenbünye hassas işte..inş.rabbim şifa verir.....
bende dolma yaptım temziliğimi bitirdim zaten içim daraldı şimşekelr çaktı hava kapandı ..arkdaşıma gtiim oturdum çay içtik..akşmda spora gittim geldim 2gündür çok durmuyorum..buarada hala adet olmadım offf tüpten sonra noldu bilmiyorum buşekilde nasıl kilom azalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…