bende akşam yemeğimi yiyim bari üff valla benim kız tam şuanda yürüyo amanin bide düşüyo bu sıralr pek bi yürümye merak saldı teyzeleri canım benim ya şuna bakın nasılda sevinçli ve heycanlı bide yürüyorum diye el şaklatıyoooahanda benim bıdıklar
keşke hep küçük kalsalardı şimdi canavar oldular:84: bunlar küçük halleri
Eki Görüntüle 207971 Eki Görüntüle 207982 Eki Görüntüle 207981 Eki Görüntüle 207980 Eki Görüntüle 207979 Eki Görüntüle 207978 Eki Görüntüle 207977 Eki Görüntüle 207976 Eki Görüntüle 207975 Eki Görüntüle 207974 Eki Görüntüle 207973 Eki Görüntüle 207972 Eki Görüntüle 207983
sabah kaktım net yok akşamda geldi ama girme fırsatı bulamadım spora gittim geldim...ikizcim nerdesin sende girememişin inş.kötü bişey yoktur :44:bebikler falan hasta olmasında...nerdesin yaa merak ettim senibende yoktum oyüzdenmi
benimde internet yoktu kafayı yiyecektim nerdeyse
tşk seninkilerinde bi fotosunu koysanda görsek çok merak ediyorum ikizleri kızcanım çok tatlılar ya.ALLAH bağışlasın.benimkilerde 4,5 aylık senin fotoğraftaki kızın gibiler.
benimde internet yoktu kafayı yiyecektim nerdeyse
tşk seninkilerinde bi fotosunu koysanda görsek çok merak ediyorum ikizleri kız
valla internet kesintisi geneldi demek bende bitek ben ve eşim kafayı yiyoz zannediyodum heheyt
heheyt yine 3 kiş kalmışız topikte süper üçlüyada üçü bir arada [/a
allah bağışlasın yavrularını...kızın ne tatlidır şimdi hem heyecanlı ama bi okadar cesaret ederek yürümeye çalışlyodurve başarmanın verdiği sevinççç
heheyt yine 3 kiş kalmışız topikte süper üçlüyada üçü bir arada
tatlım ben nasıl eklenecek bilimiyom.doğum fotolarını profile ekledim buraya nasıl ekliycem.
nasılsınız kdr ikizleri biliyomusunuz ben dün banlanmıştımmm heç giremedim topiğee:84::84::84::84:
nasılsınız kdr ikizleri biliyomusunuz ben dün banlanmıştımmm heç giremedim topiğee:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?