Eki Görüntüle 208134 Eki Görüntüle 208135 Eki Görüntüle 208136
oldu herhalde bunlar doğumdaki hastanedeki fotoları şimdiki halleri yok çekip onlarıda koyarım burda 2300 kilo ancalar.çok değiştiler şimdi
kızlar sena abla nezaman gelecek
canımmmmmmmmmm üzülme acını çıkarırsın.sabaha kadar burda takılırsın
planlar değişti canımşuan evimde eşimleyim...sabah erken kalaktım evimi temizledim biyandanda aklım kardeşim ve gelinimizde yurtdışındalar ve yoldaydılar daha ilk gelişleri geçen ağustosta evlendiler demiştim ya halada olucam inşaallah..... ankarada olamdığım için üzüldüm yada birazdaha yakın olsaydım,şuan yoldalar istanbuldan ankaraya gidiyorlar..annem negüzel hazırlık yaptı,yanında olmak isterdim..gurbet zor yaaa 2saatlik yol olsa enazından onada razıyım
iş yaparken telefon çaldı görümcem sesi kötü..bebiş sabaha karşı çok ateşlenmiş hastanedeyiz dedi,okuncak cüz varmış onu söyledi okuyamıyacam hastanedeyim diye..yani bugün butarafa gelemediler,yavrumda idrar enfeksiyonu çıkmış daha 1.5ay önce safrakesei alınmdan öncede 1hafta hastaneye almışlardı buyüzdenbünye hassas işte..inş.rabbim şifa verir.....
bende dolma yaptım temziliğimi bitirdim zaten içim daraldı şimşekelr çaktı hava kapandı ..arkdaşıma gtiim oturdum çay içtik..akşmda spora gittim geldim 2gündür çok durmuyorum..buarada hala adet olmadım offf tüpten sonra noldu bilmiyorum buşekilde nasıl kilom azalcak
aslında akşam bişi yemıycektım................
taa ki benımkı teeeeeeeee maraşlardan hakıkı dondurma getırtene kadar.
ya bu adam eskdıen çiğ köfte ısterdım almazdı,baklava ısterdım almazdı kılo alıyoz dıye şimdi nıye alıyon dıye kızıyom.bu sefer maraştan getırtıyo.
napmaya çalışıyo anlamış değilim.
gitgide güzelleşiyom unu mu kıskanıyo,
kurutma alıcak ya ondan mı kaçmaya çalışıyo,
kılo verıyom oda şişko kalıyo onu kıskanıyo mu,
yoksa hiçbiri mi şeytan mı dürtüyo benı zorlamak için
12 saatlık yoldan geldı ye dıyıp durdu .
bende bı kısmını yedım kalanını dolaba koydum napım
şimdide suyumu ve ballı yeşilçayımı içiyom
geçmiş olsun böcüğümplanlar değişti canımşuan evimde eşimleyim...sabah erken kalaktım evimi temizledim biyandanda aklım kardeşim ve gelinimizde yurtdışındalar ve yoldaydılar daha ilk gelişleri geçen ağustosta evlendiler demiştim ya halada olucam inşaallah..... ankarada olamdığım için üzüldüm yada birazdaha yakın olsaydım,şuan yoldalar istanbuldan ankaraya gidiyorlar..annem negüzel hazırlık yaptı,yanında olmak isterdim..gurbet zor yaaa 2saatlik yol olsa enazından onada razıyım
iş yaparken telefon çaldı görümcem sesi kötü..bebiş sabaha karşı çok ateşlenmiş hastanedeyiz dedi,okuncak cüz varmış onu söyledi okuyamıyacam hastanedeyim diye..yani bugün butarafa gelemediler,yavrumda idrar enfeksiyonu çıkmış daha 1.5ay önce safrakesei alınmdan öncede 1hafta hastaneye almışlardı buyüzdenbünye hassas işte..inş.rabbim şifa verir.....
bende dolma yaptım temziliğimi bitirdim zaten içim daraldı şimşekelr çaktı hava kapandı ..arkdaşıma gtiim oturdum çay içtik..akşmda spora gittim geldim 2gündür çok durmuyorum..buarada hala adet olmadım offf tüpten sonra noldu bilmiyorum buşekilde nasıl kilom azalcak
allah bağıslasın canımEki Görüntüle 208134 Eki Görüntüle 208135 Eki Görüntüle 208136
oldu herhalde bunlar doğumdaki hastanedeki fotoları şimdiki halleri yok çekip onlarıda koyarım burda 2300 kilo ancalar.çok değiştiler şimdi
ALLAH yardımcısı olsun canım.adet olmadınmı belki hamiledirsin kızzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 208134 Eki Görüntüle 208135 Eki Görüntüle 208136
geçmiş olsun böcüğüm
allah bağıslasın canım
ayyy benımde bı velımın bebegı oldu yenı ayakları ters dogmus allahım sabır versın yaaa.
9 haftalıkken ameliyat olacakmış.allahım inşallah iyileşir
geçmiş olsun böcüğüm
allah bağıslasın canım
ayyy benımde bı velımın bebegı oldu yenı ayakları ters dogmus allahım sabır versın yaaa.
9 haftalıkken ameliyat olacakmış.allahım inşallah iyileşir
al bendende okadar allah sabır versin inş. iyileşirlerrabbim sabır versin,yardım etsin...okuyunca öyle derin offf çektimki..allahım ailesi nehaldedir...
canım ballı yeşilçayı sırf israf olmasın dıye içiyomaksine benimkide bişey almıyo bende erimiyom zatensadece kandilde oruç tuttu,hem diyet cola hemde cips hemde dondurma almış gelmiş... 30gün ramzanda böle olmaz inş. okadar olmuyoda ballı yeşil çayıda hiç denemdim..
bence güzelleşiyosun...
12saatlik yolsa sende 12gün azaz yeee
inşallah hayırlıısıyla canım:78::78::78:heee hamileyim zaten
canım allahtan bılıyolarmışrabbim sabır versin,yardım etsin...okuyunca öyle derin offf çektimki..allahım ailesi nehaldedir...
ayy bu aralar ebnde şekerlı çay içmeye başladım yaaaaaaaaohhh spordan geldim zaten orda bantta fenalaşacakıtm aslınd abugün geç gittim azminderde mekik bacak yaptım. 20dk bisiklet,30dk yürdüm...başım döndü eve gedlim titiriyorum hemen azçorba içtim,1dolma yedim zor geçti...şimdide eş,imden çay istedim şeker atmış azdiyo ama neyse karıştırmam..okadarda incelmedim ama al sudem içimizdeki düşmen daha
ayy bu aralar ebnde şekerlı çay içmeye başladım yaaaaaaaa
evet canım.saolasınsudemmm sendemi sözleşmeliydin.:26:sanada hayırlı olsun canım bzimde hem görümcem hemde kıakardeşimin eşi kadroya geçicek
senın eşinde mı şişko.ben arada çaykaşığını batırıp çıkarıyomda:26:ama eşim özelliklemi yaptı neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?