70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sena abla nezaman gelecek

bi haftalıgına banlandıysa perşembe canım

kılomu bıldıreyım pek bıldırmeye deger degıl ama....

100 gram gıttı sadece

ya aslında dun 500 gram vermiştim .

2 gundur wc sorunu var.sanırım o yuzden böle oldu.

ALLAH yardımcısı olsun canım.adet olmadınmı belki hamiledirsin kızzzzzzzzzz

aksine benimkide bişey almıyo bende erimiyom zatensadece kandilde oruç tuttu,hem diyet cola hemde cips hemde dondurma almış gelmiş...30gün ramzanda böle olmaz inş.okadar olmuyodaballı yeşil çayıda hiç denemdim..
bence güzelleşiyosun...
12saatlik yolsa sende 12gün azaz yeee

geçmiş olsun böcüğüm

allah bağıslasın canım

ayyy benımde bı velımın bebegı oldu yenı ayakları ters dogmus allahım sabır versın yaaa.

9 haftalıkken ameliyat olacakmış.allahım inşallah iyileşir

ay tatlılarımya valla ben ufacıkken böyle zor dayanıyodum sen naptın aceo kıyamam,tabi benimde ikiz anneliğinden pek farkım olduğu söylemez heralde dimi okadar yakınlarki birbirlerine off ikiz olsa bu kadar uğraşmazdım herhal

hem senin bebişler gene ii du bak ben kızımın ilk günkü hallerinden resim koyayımda gör bi ne çikin bebişler var

ya başta çok çektikte şimdi onlarla uğraşmaktan pek fırsat olmuyor.eşimde bende harap olduk bir tarafa düştük bebiklerde horul horul yatıyor

rabbim sabır versin,yardım etsin...okuyunca öyle derin offf çektimki..allahım ailesi nehaldedir...

seherım de gelmişşşşşşş

balım yaptın mı kadro işini

ben bugün ilçeye gıttım .

adaylıgımızın kalkması için hazırlayıcı ve temel egıtımı aldıgımıza daır belgelerı götürdük.

mebbise onalrın atrıhlerını ve aldıgımız puanları işlediler.

seher seçim de görevın var mı?

ohhh spordan geldim zaten orda bantta fenalaşacakıtm aslınd abugün geç gittim azminderde mekik bacak yaptım. 20dk bisiklet,30dk yürdüm...başım döndü eve gedlim titiriyorum hemen azçorba içtim,1dolma yedim zor geçti...şimdide eş,imden çay istedim şeker atmış azdiyo ama neyse karıştırmam..okadarda incelmedim ama al sudem içimizdeki düşmen daha

rabbim sabır versin,yardım etsin...okuyunca öyle derin offf çektimki..allahım ailesi nehaldedir...
al bendende okadar allah sabır versin inş. iyileşirler

canım ballı yeşilçayı sırf israf olmasın dıye içiyom
hiç begenmedım.

çok şekerlı bogazım yanıyo ınan zorla ıcıyom.

bende bı arkadasım guzel dedı dıye aldım ama damak zevkı.

herkese güzel gelen bana gelemıyebılıyo.

bi de benım damak zevkım acaıp değişti.

tadı iğrenç şeylerı bıle sırf yıyecek oldugu ıcın yer hale geldım ama hala da yıyemedıklerım var işte naparsın.

:78::78::78:heee hamileyim zaten
inşallah hayırlıısıyla canım

canım allahtan bılıyolarmış

dr 5 aylıkken söylemış aıle böyle bi şeye hazırlıklıymış.sürpriz olmamış yanı.ama zor yınede.

ablamdan bılıyom yegenlerım ıkız oldugu ıcın karnında sıgamamıslarmı nasılsa bı tanesının tek ayagı içe dogru dogmuştu.alçıydı,amelıyattı ters ayakkabıydı.....şimdi 10 yaşında yegenım ve ters ayakkabı giyiyo.özel yapım.

ayy bu aralar ebnde şekerlı çay içmeye başladım yaaaaaaaa

sudemmm sendemi sözleşmeliydin.:26:sanada hayırlı olsun canım bzimde hem görümcem hemde kıakardeşimin eşi kadroya geçicek

triendy21 kızının fotosunu koyacaktın ne oldu.bende fasülye yapmıştım daha bebiklerden yiyememiştik onu yedik geldim.ben iki kaşık pilav 4 kaşık fasulye yedim

sudemmm sendemi sözleşmeliydin.:26:sanada hayırlı olsun canım bzimde hem görümcem hemde kıakardeşimin eşi kadroya geçicek
evet canım.saolasın

ben arada çaykaşığını batırıp çıkarıyomda:26:ama eşim özelliklemi yaptı neee
senın eşinde mı şişko.
benımkı 96 kılo ya.
ben zayıflıyom ,guzelleşiyom. o şişko kalıcak dıye mı korkuyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…