70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

triendy21 kızının fotosunu koyacaktın ne oldu.bende fasülye yapmıştım daha bebiklerden yiyememiştik onu yedik geldim.ben iki kaşık pilav 4 kaşık fasulye yedim

ozaman afiyet olsun ye kızım yaaa daha fazla ye çok yruluyon sen ikiçocuk anasısın artık

evet canım.saolasın

senın eşinde mı şişko.
benımkı 96 kılo ya.
ben zayıflıyom ,guzelleşiyom. o şişko kalıcak dıye mı korkuyo....

yok aynı kilodayız nerdeyse 74 -75te gidyorrr..buhalini seviyorum daha önce yazmışımdır
çok zayıftı nişanda teyzemler kızmıştı ben hani minyon değilim
1.63 boyum kşlomda ozaman 57 falan..ozamanda aynıydık nerdeyse.
ş,imdi tam adam oldu 5yıldır

buarada çayım bitti gerisi yok...soranda yok kalkımda alıyım içim yanıyor zaten..
anam anam gelemedim sana...şimdi ankarada olmak vardı anasını satayımm

lahmacun 1 adet 150 gr
25 cm çapında (60 gr hamur)
40 karbonsudem sadece bunla 40 ünite yemişin..deniz arkdaş dünde 40 yiyo...
ya yemek yiyemz oldum karbonları kafama takılıyor..bugün sedaya..yaşlı prof çıkmıştı yine..anlıuacağın ekmek,hamur ,kızarmış yağlı şeyler dışınd ayiyecez...artık kalori hesabı yok
glisemik indeks düşük buda karbonu düşükmü oluyoduuu..

sudem bana böcüğüm dedin hoşuma gittineyse çıktınız kankalarım bende çıkarım ozaman..yorgnum zatenbide çayı peşpeşe içeyim adam tadını damağımda bıraktı

şimdiki kızım doğduğundaki kızım değiiiil hiç benzemiyo ben dedim zati bu çok çikin yaa benim değil bu diye ama sonra büyüdükçe dünya tatlısı oldu işte bu benim kızım dedim lafımı geri aldım özür diledim kızımdan

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yavrum kardeşini kolunda yatırıyor ama içteniçe nasıl kıskanıyor nasıl bu bebek gitsin kaybolsun diyoduraynısını burda çıokyakın arkadaşım yaaşdı..
büyük kız işte aşkım bana duada ediyo
büyüyünce daha güzel oluyor,zor büyütmek bikaçsene bez değiştir durrrheryönden zor ama sonrası rahat olucak canım

kız boyu kaç

seninki haklı ozaman..
yinede dikkat et tahriklere kanma
kanmıycam

ben karbon dıyetı yapmam canım benım mantıgıma yatmıyo.ben saglıklı beslenmeyı beceremıyom karbonu heç yapamam.

canım kızın pek tatlı maş.tombık yanaklı çocuklara bayılıyorum.
oglan çocuklarını bı sevemıyom yaaaaaaaaaa

sudem bana böcüğüm dedin hoşuma gittineyse çıktınız kankalarım bende çıkarım ozaman..yorgnum zatenbide çayı peşpeşe içeyim adam tadını damağımda bıraktı
ahh yavrum senın sevgıye ıhtıyacın var.

böcüğüm ben seni severım tatlı sertımdır bennnnnnnnnnn.severımde döverımdeeeeeeee.

amin canım ayırlısıyla inşallah.

canım dogduktan sonrada o kadar çok sıkıntıları oluyuokı sadece dogmasıyla her şey bitmiyo.allahım hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde nasıp etsin inşallah.

selamlar tabi aynı soruyu sizede sorayım sporda yapıyormusunuz diyetin yanında

e herhalde canııım sporsuz olurmuu ama herkes yapıyomu net bilemiyorum sporla yaparsan daha çok etkili olur ben mesela topu topu 4,5 kilo vermişim ama görenler daha fazla sanıyo toparlanıyo vücut sporla

al benden de o kadar sanki eskisinden daha kilolu geliyorum kendime.sinirlerim bozuluyooooo.

süpersin canımmmm maşallha sana çok güzelsin fıstığımmm.

işte değişimmin adıııı :))))
canım benimki de kolunu emiyor yani elbisesinin kolunu emiyo.bıraktıramıyorum.çalışıyomusunnn???belki kokunu arıyodur.zamanla geçer üstünde durma canım.
maşallah çirkinlereee ayy ben bayılırım yaaa yeni doğan bebişlere.

ayyyy sudemcimm sorma yaa benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heeee.başka okuldaydım ben bu gün.bizim müdürün tayini çıktı müdür y. aradı hocam belgen eksik diye.ben de daha önce yozgat sarykentte çalıştım orda aldım kursları.veeeee belgeleri kaybetmştimmyozgtaı aradım.2 belge buldular temel eğitim yok.onu da başka biilçede almıştım orayı aradım faksladılar bana.öldüm öldüm dirildim.başım midem mahvoldum yaaaa.
sonra akşam eşimin arkadaşlarıyla yemeğe gittik yeni geldik.bebişi uyuttum falan ancak yazabildim.umarım yatmamışsındırrr fıstığım.

maraşmııııı duruyomu halaa misafir kabul edermisin

bunlarda benden minik kızım ceylin büyük kızım tuba .birlikte olduğumuz resim şubat ayına ait biraz kılıksızız süpriz yaptılar doğum gününü o nedenle idare ediverin 75 lik halim di bu dambul dumbul dum şimdide çok iyi sayılmam ama o halim gitti ya çoook şükürşööle bi 5 kg daha vereyim yine resim koyarım ay kollarım göbeğim almış başını gitmiş bendede ne özgüven giydiğim şeye bak yawww

Eklentiler

• $IMG_7888.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_2071.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $ceylin_azra_1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
canim bir cok cocukta boyle aliskanliklar olur hem normal hemde dogaldir yani dudu deniliyor ilede pelus olacak diye birsey yoktur anneye ait herhangi birsey olabiliyor bak benim bir arkadasimin kii 3 yasina kadar annesini sutyenini tutardi oyle elinden dusurmezdi cok gulerdik o haline bide misafirlige gidincede elinde goturmek isterdi baya seninki en azinda esarpmis ona sukret..

canim bir cok cocukta boyle aliskanliklar olur hem normal hemde dogaldir yani dudu deniliyor ilede pelus olacak diye birsey yoktur anneye ait herhangi birsey olabiliyor bak benim bir arkadasimin kii 3 yasina kadar annesini sutyenini tutardi oyle elinden dusurmezdi cok gulerdik o haline bide misafirlige gidincede elinde goturmek isterdi baya seninki en azinda esarpmis ona sukret..

masalah cok sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…