- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
yavrum kardeşini kolunda yatırıyor ama içteniçe nasıl kıskanıyor nasıl bu bebek gitsin kaybolsun diyoduraynısını burda çıokyakın arkadaşım yaaşdı..
büyük kız işte aşkım bana duada ediyo
büyüyünce daha güzel oluyor,zor büyütmek bikaçsene bez değiştir durrrheryönden zor ama sonrası rahat olucak canım
ay valla öyle kurtulucam inşallah oğlan geçen çarşamba ikisine girdi onun bezinden kurtuldum artık 2 aydır bağlamıyorum gece hariç neyse sağol cancazım
sudem kız oğlumu beğenmedinmi niye sevemiyon bakiim şimdi görürsün sen[ATTA=CONFIG]2020[/ATCH]ATCH]TAH]
bunlarda benden minik kızım ceylin büyük kızım tuba .birlikte olduğumuz resim şubat ayına ait biraz kılıksızız süpriz yaptılar doğum gününü o nedenle idare ediverin75 lik halim di bu dambul dumbul dum şimdide çok iyi sayılmam ama o halim gitti ya çoook şükürşööle bi 5 kg daha vereyim yine resim koyarım ay kollarım göbeğim almış başını gitmiş bendede ne özgüven giydiğim şeye bak yawww
ay mudur yardımcısı bizi tembıhledı hangı evrakınız olursa olsun mutlaka kendınıze 1 fotokopı alın der.dosynız kaybolsa ne yapacaksınız der.al benden de o kadar sanki eskisinden daha kilolu geliyorum kendime.sinirlerim bozuluyooooo.
süpersin canımmmm maşallha sana çok güzelsin fıstığımmm.
işte değişimmin adıııı :))))
canım benimki de kolunu emiyor yani elbisesinin kolunu emiyo.bıraktıramıyorum.çalışıyomusunnn???belki kokunu arıyodur.zamanla geçer üstünde durma canım.
maşallah çirkinlereee ayy ben bayılırım yaaa yeni doğan bebişlere.
ayyyy sudemcimm sorma yaa benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heeee.başka okuldaydım ben bu gün.bizim müdürün tayini çıktı müdür y. aradı hocam belgen eksik diye.ben de daha önce yozgat sarykentte çalıştım orda aldım kursları.veeeee belgeleri kaybetmştimmyozgtaı aradım.2 belge buldular temel eğitim yok.onu da başka biilçede almıştım orayı aradım faksladılar bana.öldüm öldüm dirildim.başım midem mahvoldum yaaaa.
sonra akşam eşimin arkadaşlarıyla yemeğe gittik yeni geldik.bebişi uyuttum falan ancak yazabildim.umarım yatmamışsındırrr fıstığım.
istanbulda mısın gel?maraşmııııı duruyomu halaa misafir kabul edermisin
maş hepinizde pek ttatlısınızbunlarda benden minik kızım ceylin büyük kızım tuba .birlikte olduğumuz resim şubat ayına ait biraz kılıksızız süpriz yaptılar doğum gününü o nedenle idare ediverin75 lik halim di bu dambul dumbul dum şimdide çok iyi sayılmam ama o halim gitti ya çoook şükürşööle bi 5 kg daha vereyim yine resim koyarım ay kollarım göbeğim almış başını gitmiş bendede ne özgüven giydiğim şeye bak yawww
buda minik prensesimin bebeklik halinden bir foto
diğeride büyük kızımın minikliğinden bir kare
ay mudur yardımcısı bizi tembıhledı hangı evrakınız olursa olsun mutlaka kendınıze 1 fotokopı alın der.dosynız kaybolsa ne yapacaksınız der.
istanbulda mısın gel?
maş hepinizde pek ttatlısınız
anam ne kız o gözle maşallah valla çok tatlı allah bağışlasın canım valla burası bebekleri yarıştırıyoruz topiği olsun bariiiiiii
ben başlattım heheh da ben niye koydum unuttum şimdi du hatıylaysam söyleyim oluymuöle valla kim başlattı bilemiyorum ama dayanamadım bende koyuverdim evlatçıklarımın resimlerini ve kendi göbüşlü halimii
benim kızlar renkli gözlü canım büyüğü yeşil gözlü koyu sarı saçlar ama fotoda öle görünmemiş.küçüğüm masmaviydi gözler çakır elaya döndü ama şimdi .büyük kızımda acayip bir maviydi 5 yaşından sonra yeşile döndü gözleri saçlarıda sapsarıydı civcivimdi benim ama oda değişti Rabbim bahtlarını açık etsin inşallah tüüm bebeklerimizin
öle valla kim başlattı bilemiyorum ama dayanamadım bende koyuverdim evlatçıklarımın resimlerini ve kendi göbüşlü halimii
benim kızlar renkli gözlü canım büyüğü yeşil gözlü koyu sarı saçlar ama fotoda öle görünmemiş.küçüğüm masmaviydi gözler çakır elaya döndü ama şimdi .büyük kızımda acayip bir maviydi 5 yaşından sonra yeşile döndü gözleri saçlarıda sapsarıydı civcivimdi benim ama oda değişti Rabbim bahtlarını açık etsin inşallah tüüm bebeklerimizin
evet istanbuldayım cnm bana bak gel deme gelirim o dondurmanın hepiciğini bitiririm ağlarsın sonraa
alaca senınkıde pek tatlı maş.
adı nefes mi?
bunlarda benden minik kızım ceylin büyük kızım tuba .birlikte olduğumuz resim şubat ayına ait biraz kılıksızız süpriz yaptılar doğum gününü o nedenle idare ediverin75 lik halim di bu dambul dumbul dum şimdide çok iyi sayılmam ama o halim gitti ya çoook şükürşööle bi 5 kg daha vereyim yine resim koyarım ay kollarım göbeğim almış başını gitmiş bendede ne özgüven giydiğim şeye bak yawww
ay valla öyle kurtulucam inşallah oğlan geçen çarşamba ikisine girdi onun bezinden kurtuldum artık 2 aydır bağlamıyorum gece hariç neyse sağol cancazım
sudem kız oğlumu beğenmedinmi niye sevemiyon bakiim şimdi görürsün senEki Görüntüle 208260 Eki Görüntüle 208247 Eki Görüntüle 208246 Eki Görüntüle 208245 Eki Görüntüle 208244 Eki Görüntüle 208243 Eki Görüntüle 208242 Eki Görüntüle 208241 Eki Görüntüle 208240 Eki Görüntüle 208248 Eki Görüntüle 208250 Eki Görüntüle 208251 Eki Görüntüle 208259 Eki Görüntüle 208258 Eki Görüntüle 208257 Eki Görüntüle 208256 Eki Görüntüle 208255 Eki Görüntüle 208254 Eki Görüntüle 208253 Eki Görüntüle 208252 Eki Görüntüle 208239 Eki Görüntüle 208238 Eki Görüntüle 208226 Eki Görüntüle 208225 Eki Görüntüle 208224 Eki Görüntüle 208223 Eki Görüntüle 208222 Eki Görüntüle 208221 Eki Görüntüle 208220 Eki Görüntüle 208218 Eki Görüntüle 208227 Eki Görüntüle 208228 Eki Görüntüle 208229 Eki Görüntüle 208237 Eki Görüntüle 208236 Eki Görüntüle 208235 Eki Görüntüle 208234 Eki Görüntüle 208233 Eki Görüntüle 208232 Eki Görüntüle 208231 Eki Görüntüle 208230 Eki Görüntüle 208219
nefesim demek istedim adi bawer daha dogrusu bawer ınan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?