70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay valla öyle kurtulucam inşallah oğlan geçen çarşamba ikisine girdi onun bezinden kurtuldum artık 2 aydır bağlamıyorum gece hariç neyse sağol cancazım

sudem kız oğlumu beğenmedinmi niye sevemiyon bakiim şimdi görürsün sen

buda minik prensesimin bebeklik halinden bir foto

diğeride büyük kızımın minikliğinden bir kare

Eklentiler

• $IMG_2952.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $uyf.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

maşallah maşallah çok tatlılar yaaa

Son düzenleme:

allah bağışlasın çanım çok güzeller maşallah sende öyle hadi hadi yine iisin

ya benim kız niye hep ağzı açık ve aynı pozisyonda gülüyo

oğlanda 3 ay önce saclar maşallah serseri gibimiş kesilince yakışıklılığı ortaya çıkıvermiş valla

kızlar yeter artık diyosunuzdur belki ama okadar çok ve güzel fotolar varki paylaşıyım istedim

Son düzenleme:
ay mudur yardımcısı bizi tembıhledı hangı evrakınız olursa olsun mutlaka kendınıze 1 fotokopı alın der.dosynız kaybolsa ne yapacaksınız der.

maraşmııııı duruyomu halaa misafir kabul edermisin
istanbulda mısın gel?
maş hepinizde pek ttatlısınız

alaca senınkıde pek tatlı maş.

adı nefes mi?

evet istanbuldayım cnm bana bak gel deme gelirim o dondurmanın hepiciğini bitiririm ağlarsın sonraa

anam ne kız o gözle maşallah valla çok tatlı allah bağışlasın canım valla burası bebekleri yarıştırıyoruz topiği olsun bariiiiiii

öle valla kim başlattı bilemiyorum ama dayanamadım bende koyuverdim evlatçıklarımın resimlerini ve kendi göbüşlü halimii

benim kızlar renkli gözlü canım büyüğü yeşil gözlü koyu sarı saçlar ama fotoda öle görünmemiş.küçüğüm masmaviydi gözler çakır elaya döndü ama şimdi .büyük kızımda acayip bir maviydi 5 yaşından sonra yeşile döndü gözleri saçlarıda sapsarıydı civcivimdi benim ama oda değişti Rabbim bahtlarını açık etsin inşallah tüüm bebeklerimizin

Son düzenleme:
ben başlattım heheh da ben niye koydum unuttum şimdi du hatıylaysam söyleyim oluymu

hayıy ben diil alaca başlattı abla ya benim suçum yokmuş bak

evet istanbuldayım cnm bana bak gel deme gelirim o dondurmanın hepiciğini bitiririm ağlarsın sonraa

nerdesın?

kdr noldu ?

uyuyamadın mı?

bunlar bensız ne konuşuyo dıye dayanamadın demı meraktan kocayı uyutup geldinnnnnnnn...

bende kaçtım aşkitom gelcek nerdeyse yakalanmıyam busefer bakem kapıda karşılamıyon diye kızıyo açtım işte kapıyı gel sarılakta yatak artıkın bye kızlar ben gittim
bugün aşkıma bilgisayar yok sabah kalkmıyo erken hadi gel buraya

he leyn kader sen hani uyuyodun hayırdır benimi özledin yoksa bebişlerimmi girdi rüyana laf etmeyemigeldin

canım kızların çok tatlılar maşallah. Allah bağışlasın.güzelliklerini senden almışlar galiba.öyle görünüyor. sende güzel hatunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…