70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese...

Bugün akraba günümüz var.. bakalım yıyebılecegım neler olucak en uygun...
herseyden tadamam zaten kendıme en uygun bır ıkı sey bulup ogle yemeği niyetine yiyeceğim bakalım..

günayyydıın kızlar..yağmurlu kapalı samsundan selamlar.....dükkanı açan hatunda çıkmışmı neeyada başka topikleri turluyo

buda minik prensesimin bebeklik halinden bir foto

diğeride büyük kızımın minikliğinden bir kare

maşallah ne kadar güzel çocuklarınız var allah bağışlasın benimde yapasım geldi

günaydın hatunlar çıtır bayanlar nasılsınız herkes resim koymuş çocuklarınıın resmini paylaşan tüm arkadaşlar maşallah pek tatlılar allah sizleri başından eksik etmesin hayırlı evlatlar olsunlar inş.

Son düzenleme:
günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum az kaçamaklı bir hafta sonu olsun inşallah geçmişe bakıp geleyim

bu arada dün netim oktu akşam bildirim yapamadım hoş yapmamam daha iyi zaten rezillik durumum çünkü +1800 deyim: geçen hafta verdiğim 5 kilonun acısı çıkıyor sanırım

bol iradeli günler canım

saol canım ondan yana bir sıkıntım yok şimdilik te.. yemesem hıc yemem ama ayıp olur.. sankı şaka gibi ama cıdden yanı..
ben cok sınır olurum ben o kadar ugrasıpta gelen bırısı hıcbısey yemeyınce.. uyuz olurum kızarımda..
oyle dusundugum ıcın salata pıyaz varsa o tıp bısey bulmaya calısıcam tabı yada cok sevdıgım bısey olrusa ucundan alırım bakayım daha menuden haberım yok..

Son düzenleme:
sağol cANIM SENDE 5 KİLO VERMİŞSİN MAŞALLAH SANADA BENDE ÖLE KALIBA SOKAMIYORUM KENDİMİ YANİ ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ LİSTELERE UYAMAM O ANLIK NE YERSEM O BENİM LİSTEME DAHİL OLUYOR BAKIYORUM BAZEN İYİ BAZEN KAÇMIŞ OLUYOR AMA 7 KİLOYU DEVİRDİK BÖLE BÖLE

maşallah çok tatlılar ya kimbilir şimdi nasıllar rabbim nazardan korusun inşallah

maşallah süphanallah tam bi ısırımlık bunlar ya ayyy yiyesim geldi rabbim bizlerede nasip etsin böle güzel evlatlar

amiiiiiin canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırla ve sağlıkla

ay ay ay maşallah süphanallah içim açıldı sabah sabah bi sürü bebiş fotoso görüncesende kötü görünmüyorsun öle fazlalığın yok gibi beni bi görsen boyda yok tam yarım dünya

kız sen delirttin beni burda işyerindeyim senin bebişleri seviyorum millet bakıyor yapıyor bu deli diye anam canım ayy diyorum gülüyorum adım hiç iyi anılmıcak burdamaşallah süphanallah Allah acılarını göstermesin canım çok çok çok tatlılar

buda minik prensesimin bebeklik halinden bir foto

diğeride büyük kızımın minikliğinden bir kare
ayy cimcimeye bak sen maşallah süphanallah

Bebekleri gördüm gözlerim kamaştı.günaydın demeyi unuttum.dükkanı açıyorum günaydın kızlarrrrrrrr

günayyydıın kızlar..yağmurlu kapalı samsundan selamlar.....dükkanı açan hatunda çıkmışmı neeyada başka topikleri turluyo

günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum az kaçamaklı bir hafta sonu olsun inşallah geçmişe bakıp geleyim

gnydnnn kızlarrrrrrr hava kapalıııııı oğluşla bugun evde keyif yapcazzzzz

hepinize günaydınnnn. umarım güzel kaçamakları kilo olarak dönmeyen bir hafta sonu olur.....

aynen o kadar emek harcamışsın .tabak olduğu gibi geri döner .yok gelmeden yemişlerde filan.çayın yanına bişeyler yapılacağını biliyolar.tamam fazla yemesinler ama biraz ucundan tadın demi ya...

hayatım sıkma kendini..bak ntvde yaşam proğramında izledim şimdi osman müftüoğlu aynen şöyle dedi zaten biliyoruz ama hatırlatmakta fayda var"akrabalarla oturulan yemekte kalori hesabı yapılmasın fazla çok kaçırılırsada eretsi gün beslenmene dikkat edersin bol hareket edersiniz" dedi..yinede dikkatkiol ama az az altabağına..zaten bakıcakısn çabuk doyuyosun..şahsen ben biraz önce çayla canımistedi bide adet olamadım ya biskrem çok severim ama şekerin tadını ağzım unutmuş yaa 2tane yedim ve çok şekerli geldi...sende günde zaten hep karbonhidratlı yiyecekler olur dikkat et canım..

bugün ve 2 gündür hava yağmurlu. benimde hiç bişey yapasım yok. kalkayımda kahvaltı hazırlayayım iyice acıktık

burdayım.internet gidip geliyor.burdada hava kapalı.kociş yarın seçimde görevli ben nası oy kullanacam bilmiyom

oy kullancağın okul yakın değilmi?bebikleri at bebek arabasına,komşun falan varsa beraber gidin..
yada ben geleyimde bakayım sen oyunu kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…