70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo kimler gelmiş..hansa,barkinim az giriyor amakasvetli arkdaşım yaaa ismin çok kasvetlideğiştir canım yaaa sende rahatlarsın bizdebiliyorum şuan üzüntün çok yeni ama geçicek emin ol bende yaşadım malasefff..allah bidaha yaşatmasınn..

spora gidesim varrr yaaac.tesi açık ama sabah pek bayanlar gelmez öğleden sonra bugün serbest günümüz yaa,şimdi gitsem üstkatta tekbaşıma tırsarım,zaten hava kasvetlinolcek eşim gitti beni bıraktı evde bnde arayışa girdim gıcık yaaaa

kdr sitede komşumu anlattım.öbürlerinin ondan pek farkı yok.bebeklerin arabaları iki tane tek tek mecbur yanıma biri lazım.mecbur birine söylüycem benide götürün diye.bebişlere ikiz bebek arabası aldık ama arabanın arkası yatmıyor.oturunca binecekler ona.

günaydınlaarrrr.....

ay dunkı yedıklerımı yazmayaı unutmusum :26:

kalvaltı:
kibrit kutusu kadar penır , 4zeytın ,2fincan ıhlamus cayı, 2dilim kepeklı ekmek, recel

ara: maden suyu

öğlen : sütlü patates corbası bi kase, 2kasıkta patlıcan yemegi yarım dilim kepekli ekmek

ara: 10 tane yer fıstıgı ,bitkisel cay

aksam: nescafelık fıncanda sütlü patates corbası içtim ,kasıklamak zor geldide

ara : maden suyu..gece yatmadan öncede 2 tatlı kasıgı pekmez yuttum

bgunde halıları silcektim ama vazgectım yaa çok yoruldum zaten 10.30 zor uyandım

günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzel neyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79:geçmişe gidip geliyim

Son düzenleme:

amannn boşver iş bitmezzzzz
bende tam temzilik yapıcamda sporum bitince 18inden sonna..çünkü çok yorulursam sporuma gidemem sonrada büyüyemem

anladım canım işin zor yaa ozaman canım benimsanada maaşallah başkalrı olsa eşini düşünmez ikiçocuk vardiye atar kendini memlekete..çok takdir ettim seni başarıcaksın çokta güzel büyüteceksin ben burda arkadşaıma dedim ya ikiz değil ama peşpeşe oldu giderdim yanına napayım daralıyodu ,aile yok burda zor gerçektentabi birisinide benim sanıyodu tanımayanlar zaten arkadşaımda esmer kızıda öyle bana benziyodu yaniii

haydi kim tutar seni

ne kızıcam ye yaaa helal olsun yediklerinayy burda millete yan, ebnden zayıflara ye dediğim için atılmasam iyidirpardon yimeyin kaçırmayın akıllı olunnnnnn
sena kaptann nasıslınnn..sen yoksun diye bildirimde yapmadımmmçünkü yapamammm

verdiğin 500ü alıcak şekilde ye daha fazla olmasınn

.
Gerçekten öyle bazen çok daralıyorum.annemlerde durmadan gel diyolar.demiyolar ya bunlar yeni evli.babam diyor benim kızım bir alem herkes babasının evinde doğurur bizimki gelmiyor diye

niceee mutlu yaşlaraaa uzuuuunnnn ömürlü dogum gunlerıne ınsallahhh
amannn boşver iş bitmezzzzz
bende tam temzilik yapıcamda sporum bitince 18inden sonna..çünkü çok yorulursam sporuma gidemem sonrada büyüyemem
bende oyuzden bitirimde cıksın aradan dıyodum..bu tmızlık fasından doılayı siiiporumu yapamıyorum temızlıkle aynı anda baslarsam bi gun yapar 2gun de yatarım korkusu var :18: gerci hava kotu burda her an yagmur yagabılır

.
Gerçekten öyle bazen çok daralıyorum.annemlerde durmadan gel diyolar.demiyolar ya bunlar yeni evli.babam diyor benim kızım bir alem herkes babasının evinde doğurur bizimki gelmiyor diye

bebeğim yeni evlisn ama seninde biraz rahatlamaya hakkın yokmu bendede var o biraz evime düşkünlük ilk 1yıl çok gittim geldim eşimlede çok ayrıldık ondada bendede ailelere düşme vardı ama değiştii şimdi evimizden rahatı yok ,çevremde çok ama aile başka oluyo dedim ya dün kardeşim geldi gidemedim orda olamadım kızkardeşimde antepte gece msnden konuştuk dertleştik durdukkk
bazen şöle yakın biri OLSA gitsem akşam oturmaısna diyorum nebileyim işte
eşlerimizle gurbette iyi olalımda hamdolsun kötü olsak allah korusun hiç çekilmez yaban ellerr
seninde enazından benim gibi bir iki candan arkdaşın olsa,yani daraldığında koşacak hoş bende çocuk yok diye böyleyim,2senedirde okul vardıda okadar boş değilim ama yinede lazım arkdaş...

burdada hava düzelmişti ama 2gündür yağıyor...samsunsınavım vardı onlar biti bihafta boş boş gezindim sadece oturma odamla mutfak cam tülleri hallettim,halıları yıkatmaya göndericem,biraz yatak yorgan havalandırıcam öyle ya badana falan yok yani ama dip köşe havalandırcam..benim kayıtım 18inde bitecek başlasam temizliğe gitmesem param yanıcakaslında kahvaltı öncesi çok faydalı yanie rken yapılan spor neyse sspor salonund aişim bitsin..temizliği erken yaparım zaten sonrada sabahalrı ya yürüyüş gidemesemde evde aerobik akşam serinde yürüyüş planlıyorum bakalım....
sende boşver bAK BANA burda geyik yapıyom hem yağmur yağmış ordada

maşallah ne kadar güzel çocuklarınız var allah bağışlasın benimde yapasım geldi
ee yap canım sendebak ne tatlı olurkimbilir seninkide tam mıncırmalık
ay amin canım inş.sağol
günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum az kaçamaklı bir hafta sonu olsun inşallah geçmişe bakıp geleyim
ay hadi bakalım inş.
burdayım.internet gidip geliyor.burdada hava kapalı.kociş yarın seçimde görevli ben nası oy kullanacam bilmiyom
valla burdada hava hafif güneşli bu akşama g.g yağmurlu olacağını habercisi 2gündür yağıyo çok çok,,bugün ve yarında devam edicekmişşşşşşş yaaaaaaa alışverişe çıkcaz bide yağmur bugün yağmasa bari
oh oh sefam olsun sefam olsun ee sefam olsun ay başka bişey gelmiyoya aklıma hah buldum sefam olsun sefam olsun
gnydnnn kızlarrrrrrr hava kapalıııııı oğluşla bugun evde keyif yapcazzzzz
ne güzel keşke bizde yapabilsek ama çekirdek aile olarak çarşı günümüz bide batumun doğum günü için hazırlık var ohooooooo çocukları anneme bırakırım zaten onlarla zor oluyo ay bide onlarla dışarı çıktımmı herkez bize bakıyobide diyolar kızım bu ikiside seninmi aaaa naptın erkenden sen falanyaw sizene kardeşim yapan memnun bakan memnun
hepinize günaydınnnn. umarım güzel kaçamakları kilo olarak dönmeyen bir hafta sonu olur.....
vallamı diyon nasıl olcakmış o bakiim kaçamak neme bana buhafta hiç yapmıcam zaten dün kilo verememiş görünce motive ettim kendimi dedim çünkü perşembe tartıldım 68.7 çıkmıştım cuma baktım yine eski kiloma gelmiş 100gr eksik sade ama bir gün önceden sayarsak500gr gitmiş ohh iki günde toplam 900gr gitmiş hem geçen hafta yedim durdum bide
bugün ve 2 gündür hava yağmurlu. benimde hiç bişey yapasım yok. kalkayımda kahvaltı hazırlayayım iyice acıktık

çocuk namaza durmuş secdeye kapanmış maaşallahh
evet ya onu koymamın sebebi göstermekti çünkü benim bebiş genelde kendi başına öyle orda burda uyuyakalır keyfi yerindeyse ve çok uykusu varsa bende sesi kesildi bu kızın bi bakayım derim anaaa bizimki öğle namazına durmuş falan
kız 5.5 aylık değillermiydi seninkiler daha oturamıyrlarmı bakem
haydi kim tutar seni
kocam tutar kim tutcek zaten ona kalsa oooo,dün 1de geldide ben mama yapıyodum regl yaklaşıyo yalım bi tatlı krizidir başladı gece bi küçük cicibebe attım azıma eşime böle böle dedim kuduruyom valla bişeyler yimek istiyo devamlı canım diye yeyeye can bogazdan gelir dedi boşver canın istiyosa ye yeme diyenmi var dedi ee sonra dün maaşını almış,banada baya bahşiş verdiama bana dediki sakın elbise falan alma gereksiz şeylerde alma,, ee ne alcam dedim ne alcakmışım biliyormusunuz abur cubuuuuuuuur:84: öle diyo yokyaaa dedim

:yeşimn canımnasılsın?
allah oruçalrını kabul etsin.... listemi hazırlıyon ben yapamdım bildirimm..yapamazdım kilo alamdım ama fazla çıkyorum adette olamıyorum,off oruçta tutamadım perş.falan olurum diyeee amannnnn..bünyem altsüst ya..midem bulanıyor birtitreme var bende,ağzım kuruyo..ölüyommu bennnn geceden beri kemikelrim ağrıyo adet olucam zaman olur ama olmadım 2aydır noldu anlamadım:44:eşimde bıraktı gitti bacısını havaalanına götürcek adam benden sıkıldımı nee... busene tek gezmeye başladı,yolda iyi partner d eğilim galiba
kalkıp ütü yapsam geçermi bunlarrr

Arkadaşlar tabloyu yapacaktım am aşimdi vaktim yok.biri bana geçmişteki tablonun bi örneğini atabilirimi geçmişe az baktım bulamadım yeni uyanmış ve oruçlu biri olarak algılarım oldukça zayıf. şimdi çıkmam gerekiyor.

sağol tatlım ,,valla aslında ayın 8inde girdi yeni yaşınada eşimin işi sebebiyle yapamadık cumartesi yaparız dedik bugün tatilide eşimin ondan valla garibim doğum gününü geçtiğinden bile haberi yok bakalım bide büyünce napıcak tam gününde ister artıkın aklı başına gelince 4gün sabredemez bıdık kesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…