nerdesın?
kdr noldu ?
uyuyamadın mı?
bunlar bensız ne konuşuyo dıye dayanamadın demı meraktan kocayı uyutup geldinnnnnnnn...
günaydınlaarrrr.....
ay dunkı yedıklerımı yazmayaı unutmusum :26:
kalvaltı:
kibrit kutusu kadar penır , 4zeytın ,2fincan ıhlamus cayı, 2dilim kepeklı ekmek, recel
ara: maden suyu
öğlen : sütlü patates corbası bi kase, 2kasıkta patlıcan yemegi yarım dilim kepekli ekmek
ara: 10 tane yer fıstıgı ,bitkisel cay
aksam: nescafelık fıncanda sütlü patates corbası içtim ,kasıklamak zor geldide
ara : maden suyu..gece yatmadan öncede 2 tatlı kasıgı pekmez yuttum
bgunde halıları silcektim ama vazgectım yaa çok yoruldum zaten 10.30 zor uyandım
kdr sitede komşumu anlattım.öbürlerinin ondan pek farkı yok.bebeklerin arabaları iki tane tek tek mecbur yanıma biri lazım.mecbur birine söylüycem benide götürün diye.bebişlere ikiz bebek arabası aldık ama arabanın arkası yatmıyor.oturunca binecekler ona.
günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelNeyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var Napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın Artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelneyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelneyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
.anladım canım işin zor yaa ozaman canım benimsanada maaşallah başkalrı olsa eşini düşünmez ikiçocuk vardiye atar kendini memlekete..çok takdir ettim seni başarıcaksın çokta güzel büyüteceksin ben burda arkadşaıma dedim ya ikiz değil ama peşpeşe oldu giderdim yanına napayım daralıyodu ,aile yok burda zor gerçekten tabi birisinide benim sanıyodu tanımayanlar zaten arkadşaımda esmer kızıda öyle bana benziyodu yaniii
niceee mutlu yaşlaraaagünaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelneyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
amannn boşver iş bitmezzzzz
bende tam temzilik yapıcamda sporum bitince 18inden sonna..çünkü çok yorulursam sporuma gidemem sonrada büyüyemem
.
Gerçekten öyle bazen çok daralıyorum.annemlerde durmadan gel diyolar.demiyolar ya bunlar yeni evli.babam diyor benim kızım bir alem herkes babasının evinde doğurur bizimki gelmiyor diye
niceee mutlu yaşlaraaauzuuuunnnn ömürlü dogum gunlerıne ınsallahhh
bende oyuzden bitirimde cıksın aradan dıyodum..bu tmızlık fasından doılayı siiiporumu yapamıyorum temızlıkle aynı anda baslarsam bi gun yapar 2gun de yatarım korkusu var :18: gerci hava kotu burda her an yagmur yagabılır
ee yap canım sendemaşallah ne kadar güzel çocuklarınız var allah bağışlasın benimde yapasım geldi
ay amin canım inş.sağolgünaydın hatunlar çıtır bayanlar nasılsınız herkes resim koymuş çocuklarınıın resmini paylaşan tüm arkadaşlar maşallah pek tatlılar allah sizleri başından eksik etmesin hayırlı evlatlar olsunlar inş.
ay hadi bakalım inş.günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum az kaçamaklı bir hafta sonu olsun inşallah geçmişe bakıp geleyim
valla burdada hava hafif güneşli bu akşama g.g yağmurlu olacağını habercisi 2gündür yağıyo çok çok,,bugün ve yarında devam edicekmişşşşşşş yaaaaaaa alışverişe çıkcaz bide yağmur bugün yağmasa bariburdayım.internet gidip geliyor.burdada hava kapalı.kociş yarın seçimde görevli ben nası oy kullanacam bilmiyom
sağol cANIM SENDE 5 KİLO VERMİŞSİN MAŞALLAH SANADA BENDE ÖLE KALIBA SOKAMIYORUM KENDİMİ YANİ ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ LİSTELERE UYAMAM O ANLIK NE YERSEM O BENİM LİSTEME DAHİL OLUYOR BAKIYORUM BAZEN İYİ BAZEN KAÇMIŞ OLUYOR AMA 7 KİLOYU DEVİRDİK BÖLE BÖLE
maşallah çok tatlılar ya kimbilir şimdi nasıllar rabbim nazardan korusun inşallah
maşallah süphanallah tam bi ısırımlık bunlar ya ayyy yiyesim geldi rabbim bizlerede nasip etsin böle güzel evlatlar
amiiiiiin canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırla ve sağlıkla
ay ay ay maşallah süphanallah içim açıldı sabah sabah bi sürü bebiş fotoso görünce sende kötü görünmüyorsun öle fazlalığın yok gibi beni bi görsen boyda yok tam yarım dünya
kız sen delirttin beni burda işyerindeyim senin bebişleri seviyorum millet bakıyor yapıyor bu deli diye anam canım ayy diyorum gülüyorum adım hiç iyi anılmıcak burdamaşallah süphanallah Allah acılarını göstermesin canım çok çok çok tatlılar
ayy cimcimeye bak sen maşallah süphanallah
ne güzel keşke bizde yapabilsek ama çekirdek aile olarak çarşı günümüz bide batumun doğum günü için hazırlık var ohooooooo çocukları anneme bırakırım zaten onlarla zor oluyo ay bide onlarla dışarı çıktımmı herkez bize bakıyognydnnn kızlarrrrrrr hava kapalıııııı oğluşla bugun evde keyif yapcazzzzz
vallamı diyon nasıl olcakmış o bakiim kaçamak neme bana buhafta hiç yapmıcam zaten dün kilo verememiş görünce motive ettim kendimi dedim çünkü perşembe tartıldım 68.7 çıkmıştım cuma baktım yine eski kiloma gelmiş 100gr eksik sade ama bir gün önceden sayarsak500gr gitmiş ohh iki günde toplam 900gr gitmiş hem geçen hafta yedim durdum bidehepinize günaydınnnn. umarım güzel kaçamakları kilo olarak dönmeyen bir hafta sonu olur.....
bugün ve 2 gündür hava yağmurlu. benimde hiç bişey yapasım yok. kalkayımda kahvaltı hazırlayayım iyice acıktık
çocuk namaza durmuş secdeye kapanmış maaşallahh
kız 5.5 aylık değillermiydi seninkiler daha oturamıyrlarmı bakemkdr sitede komşumu anlattım.öbürlerinin ondan pek farkı yok.bebeklerin arabaları iki tane tek tek mecbur yanıma biri lazım.mecbur birine söylüycem benide götürün diye.bebişlere ikiz bebek arabası aldık ama arabanın arkası yatmıyor.oturunca binecekler ona.
kocam tutar kim tutcek zaten ona kalsa oooo,dün 1de geldide ben mama yapıyodum regl yaklaşıyo yalım bi tatlı krizidir başladı gece bi küçük cicibebe attım azıma eşime böle böle dedim kuduruyom valla bişeyler yimek istiyo devamlı canım diye yeyeye can bogazdan gelir dedi boşver canın istiyosa ye yeme diyenmi var dedi ee sonra dün maaşını almış,banada baya bahşiş verdihaydi kim tutar seni
niceee mutlu yaşlaraaauzuuuunnnn ömürlü dogum gunlerıne ınsallahhh
bende oyuzden bitirimde cıksın aradan dıyodum..bu tmızlık fasından doılayı siiiporumu yapamıyorum temızlıkle aynı anda baslarsam bi gun yapar 2gun de yatarım korkusu var :18: gerci hava kotu burda her an yagmur yagabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?