cnm boşver ben kötü örnek olurumbir haftada 5 kilo verdim ama bu hafta diyet yaptığım halde +1800 deyim cnm sadece bir kaç kere kaçamak yaptım ama bu kadar kilo alıcak kadar değildi kaçamaklarım
ben bu kilo çizelgesi olayını beceremedim günlerdir uğraşıyorum yok olmuyo sanırım bende problem var
özelde var ama kontrol panelinde imza bölümü var falan oraya dendi imza bölümüm yokki orada ayyyyyyyyyy kafayı yicem amanbendede varı o problem sağolsun sudem diye bi kankam var o yaptı bende yapıştırdım.
.baya çizelgesiz gezdim buralardatabi bana şindi takılıyo niye kilo ver,nce değiştirmiyon diye insafsız
özel mesajında varsa yaparsın,benim eşimde bilgisayar öğretmeni ama bana faydası yok öğrenemdeim çok şeyi zaten kocadanda öğrenilmezzz:96:
özelde var ama kontrol panelinde imza bölümü var falan oraya dendi imza bölümüm yokki orada ayyyyyyyyyy kafayı yicem aman
oğluşunun doğum günü kutlu olsun nıce saglıklı yaslara ınsallah bu arada aynı kılodayız kızgünaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelneyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
bebeğim yeni evlisn ama seninde biraz rahatlamaya hakkın yokmu bendede var o biraz evime düşkünlük ilk 1yıl çok gittim geldim eşimlede çok ayrıldık ondada bendede ailelere düşme vardı ama değiştii şimdi evimizden rahatı yok ,çevremde çok ama aile başka oluyo dedim ya dün kardeşim geldi gidemedim orda olamadım kızkardeşimde antepte gece msnden konuştuk dertleştik durdukkk
bazen şöle yakın biri OLSA gitsem akşam oturmaısna diyorum nebileyim işte
eşlerimizle gurbette iyi olalımda hamdolsun kötü olsak allah korusun hiç çekilmez yaban ellerr
seninde enazından benim gibibir iki candan arkdaşın olsa,yani daraldığında koşacak hoş bende çocuk yok diye böyleyim,2senedirde okul vardıda okadar boş değilim ama yinede lazım arkdaş...
günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelneyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
tuğba kaçar kızlar bugün çoook işimiz var hee buarada hepiniz doğum gününe DAVETLİSİNİZ GELMEYENİ
Eki Görüntüle 208312
bebeğim yeni evlisn ama seninde biraz rahatlamaya hakkın yokmu bendede var o biraz evime düşkünlük ilk 1yıl çok gittim geldim eşimlede çok ayrıldık ondada bendede ailelere düşme vardı ama değiştii şimdi evimizden rahatı yok ,çevremde çok ama aile başka oluyo dedim ya dün kardeşim geldi gidemedim orda olamadım kızkardeşimde antepte gece msnden konuştuk dertleştik durdukkk
Bazen şöle yakın biri olsa gitsem akşam oturmaısna diyorum nebileyim işte
Eşlerimizle gurbette iyi olalımda hamdolsun kötü olsak allah korusun hiç çekilmez yaban ellerr
Seninde enazından benim gibiBir iki candan arkdaşın olsa,yani daraldığında koşacak hoş bende çocuk yok diye böyleyim,2senedirde okul vardıda okadar boş değilim ama yinede lazım arkdaş...
oğluşunun doğum günü kutlu olsun nıce saglıklı yaslara ınsallah bu arada aynı kılodayız kızbende koyacam oglusun fotosunu stütyo fotoları var onlardan ama işteki pc de pzt koyarım ınsallah becerbılırsem
Kız sen gıne gıdıyon gelıyon arkadasın var hem bak ben calısıyom occukta var basımı kasıycak vaktım yok ama kafa dagıtmak ıcın ıstıyom soyel ıkı laf edecegım bırı benım arkadaslar kımısı uzakta burda olanların da coluk cocuk ıs güç eskı arkadaslar zaten yenı de yok ıs ortamında kafa dengı oyle kaldım lojmanda bı komsud ayok off ne sanssızım.
Bende bırazdan carsıya cıkacam bısıyler alacak pek gıyecegım kalmadı. Hemde dolasmıs olurum oglanı annemlere bırakcam ablamlar gelıp alcak bend ebu zamana kadar azcık ev topladım calısınca her ıs kalıyo off.ogland abırazdan uyanır.ıkızler sabah gordum senı send eban agunaydın yazmısın yenı okuyabıldım cunku oglan uyandı pc kaldı oyle bırde bu ara cozuttu benımkı ıyıce kıyafetlerı ayırayım dedım salondan ses gelıcne bı kostumkı bızım 13 aylık sıpa masada oturuyo üstü dolu masanın pc kırılcak esya ıvır zıvır nası mutlu olmus ıyıkı düşmemiş yenı ogrendı koltuk lara cıkmayı cok tehlıkelı yaa zaten sonrakınde düştü dekuzum.cıkarken napcaz boyle bılmem allah esırgesın hadı ben gıdıyom gıyıneyım oglan uyanmadan camasır yıkamıstım onu asayım anca görüşürüz
tuğba kaçar kızlar bugün çoook işimiz var hee buarada hepiniz doğum gününe davetlisiniz gelmeyeni
Eki Görüntüle 208312
sağol kuzum gitti şükür bu hafta ama iki hafta canım çıktı hiç veremedim sinir oldum:84:ama bu hafta çok şükür başladım vermeye bide callen le yaptığım sporun çok faydasını gördüm ben kdr sanada tavsiye ederim tartıda fark olmadığında bile vucut toparlanıyor beni gören herkes çok zayıflamışsın diyor bende 7 kilo verdim diyorum sanki daha fazla vermişsin diyorlar valla işe yaradıbelenay kuzum buhaftada gitmiş kilolaırın maaşallah ben başlangıç 23 nisan dedim bakalım çokaz gitti daha ocakta spor başalmıştım ama 1ya sonra 2aylık hormon yüklenme sürecindeydim oyüzden o arayı saymıycam zaten 2 aydırda adetleirn düzensizleşti aşılamalrda böle olmamıştı anlamadım..hamile çıksam gam yemiycem ama sinirlerim harap oluyo elimde değil,dün gündüz ağlama bunalma krizleri arkdaşa attım kendimi,akşam sporda bantta bayılcak gibi oldum,eve geldim bi neşe bende salakça hemdeee deli gibi gülünc euzatıyom eşim tuhaf baktı bana sabahta gereksiz tartıştım onla ama o kaşındı önce bende zaten yer arıyom yaa
yanii artık hızlı verem umudum yok bana uzun yol var aslınd ahafifledim inceldim namaza rahat eğilip kalıyom çok farkediyo
tuğba kaçar kızlar bugün çoook işimiz var hee buarada hepiniz doğum gününe DAVETLİSİNİZ GELMEYENİ
Eki Görüntüle 208312
doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah hediyemizi alıp gelelim bari çok ısrar ettinsizleri unuttuğumu sanmayın aslında bizim pasta böyle olucak çünkü batu renkli pastaları sevmiyo e bizde öyle ve sizede pay getirdim afiyet olsun şekerler byee:79:
bu bizeee Eki Görüntüle 208340
bunlarda size alın bakalımmmmEki Görüntüle 208341
Eki Görüntüle 208312
canım kızların çok tatlılar maşallah. Allah bağışlasın.güzelliklerini senden almışlar galiba.öyle görünüyor. sende güzel hatunsun
hepinize günaydınnnn. umarım güzel kaçamakları kilo olarak dönmeyen bir hafta sonu olur.....
sizleri unuttuğumu sanmayın aslında bizim pasta böyle olucak çünkü batu renkli pastaları sevmiyo e bizde öyle ve sizede pay getirdim afiyet olsun şekerler byee:79:
bu bizeee Eki Görüntüle 208340
bunlarda size alın bakalımmmmEki Görüntüle 208341
Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417
kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?