70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bu kilo çizelgesi olayını beceremedim günlerdir uğraşıyorum yok olmuyo sanırım bende problem var

bendede varı o problem sağolsun sudem diye bi kankam var o yaptı bende yapıştırdım.
.baya çizelgesiz gezdim buralardatabi bana şindi takılıyo niye kilo ver,nce değiştirmiyon diye insafsız
özel mesajında varsa yaparsın,benim eşimde bilgisayar öğretmeni ama bana faydası yok öğrenemdeim çok şeyi zaten kocadanda öğrenilmezzz:96:

özelde var ama kontrol panelinde imza bölümü var falan oraya dendi imza bölümüm yokki orada ayyyyyyyyyy kafayı yicem aman

iyi günler arkadaslar, hepinizin günü hayirli olsun.Triendy21 oglusunun dogumgünü kutlu olsun Allahim hepimizin evlatlarina saglikli ,hayirli uzun yillar versin.
Ya arkadaslar sizler kus yemi kadar yiyioyrsunuz.Ben okadarla doyamam.Üstüne sporda yapiyorsunuz ,masallah ne diyeyim.

özelde var ama kontrol panelinde imza bölümü var falan oraya dendi imza bölümüm yokki orada ayyyyyyyyyy kafayı yicem aman

canım bak tickerfactoryden çizelgeni yapınca http ile başlayıp png ile biten 2.satırı kopyala img yi kopyalama sadece 1satır sonra kontrol paneline gir solda profil düzenleyi tıkla kan grubu yazan yerin altında çizelge diye boş bir kutucuk var oraya tıkla yapıştır

oğluşunun doğum günü kutlu olsun nıce saglıklı yaslara ınsallah bu arada aynı kılodayız kızbende koyacam oglusun fotosunu stütyo fotoları var onlardan ama işteki pc de pzt koyarım ınsallah becerbılırsem

kız sen gıne gıdıyon gelıyon arkadasın var hem bak ben calısıyom occukta var basımı kasıycak vaktım yok ama kafa dagıtmak ıcın ıstıyom soyel ıkı laf edecegım bırı benım arkadaslar kımısı uzakta burda olanların da coluk cocuk ıs güç eskı arkadaslar zaten yenı de yok ıs ortamında kafa dengı oyle kaldım lojmanda bı komsud ayok off ne sanssızım.

bende bırazdan carsıya cıkacam bısıyler alacak pek gıyecegım kalmadı. hemde dolasmıs olurum oglanı annemlere bırakcam ablamlar gelıp alcak bend ebu zamana kadar azcık ev topladım calısınca her ıs kalıyo off.ogland abırazdan uyanır.ıkızler sabah gordum senı send eban agunaydın yazmısın yenı okuyabıldım cunku oglan uyandı pc kaldı oyle bırde bu ara cozuttu benımkı ıyıce kıyafetlerı ayırayım dedım salondan ses gelıcne bı kostumkı bızım 13 aylık sıpa masada oturuyo üstü dolu masanın pc kırılcak esya ıvır zıvır nası mutlu olmus ıyıkı düşmemiş yenı ogrendı koltuk lara cıkmayı cok tehlıkelı yaa zaten sonrakınde düştü dekuzum.cıkarken napcaz boyle bılmem Allah esırgesın hadı ben gıdıyom gıyıneyım oglan uyanmadan camasır yıkamıstım onu asayım anca görüşürüz

allah hayırlı uzun ömürler versin sevdikleriyle birlikte inşallahh.....

doğru söylüyosun canım.ben biraz evime düşkünüm.ama birazda bebişlere kocamın alışmasını çocuk özleminin geçmesini istedim.16 saatlik yol bir gittimmi öyle git gel yapamam.bebişler kırklıydı annem gitti anca yaza eşim beni gelir alırdı.adam büyüümüş olarak görecek.şimdi biz eşimle beraber bakıyoruz.bebişlerde babaya alışıyor.düşünseene benim kız yabanncıların kucağında ağlıyor.babası kucağına alınca ağlıyomuş.arkadaş konusu gerçekten isterdim bir dostum olsun.kdr senle yakın olsak güzel olurdu

Son düzenleme:

kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski

Eklentiler

• $13659_104104042939371_100000193269586_111156_7083324_n.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 34

sende benim gibi erkencisin galiba.çocukların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.büyüdükçe daha çok dikkat gerekiyor herhalde

sağol kuzum gitti şükür bu hafta ama iki hafta canım çıktı hiç veremedim sinir oldum:84:ama bu hafta çok şükür başladım vermeye bide callen le yaptığım sporun çok faydasını gördüm ben kdr sanada tavsiye ederim tartıda fark olmadığında bile vucut toparlanıyor beni gören herkes çok zayıflamışsın diyor bende 7 kilo verdim diyorum sanki daha fazla vermişsin diyorlar valla işe yaradıyaşasın callen abla aynı kilodayız seninle ama eminim sen bende zayıf gösteriyorsundur çünkü benim boyum kısa 1,56:97:sende sporda çok yorma canım kendini fazlasıda zarar biliyorsun vücut bir dönem kendini kilitlişyor ama sonra tekrar vermeye devam ediyor hadi bakalım gitsin kilolar gelsin manken gibi hatunlar

selam kızlar
okuyamadın geçmişi malesef umarım herkes iyi mutlu ve huzurludur
sayfaları geçerken bebiş resimleri gördüm Allah bağışlasın maşallah
bir de doğum günü pastası gördüm
Doğum gününüz kutlu olsun sanırım Batuhan yazıyordu

Son düzenleme:
tuğba kaçar kızlar bugün çoook işimiz var hee buarada hepiniz doğum gününe DAVETLİSİNİZ GELMEYENİ

Eki Görüntüle 208312

doğum günün kutlu olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah hediyemizi alıp gelelim bari çok ısrar ettin

hepinize günaydınnnn. umarım güzel kaçamakları kilo olarak dönmeyen bir hafta sonu olur.....

valla kaçamak yapıcam bugün malesef başka şansım yok içim gidiyo kardeşim annem bu sabah 3 günlüğüne istanbula geliyormuş seçimden dolayı yapmış böreği keki poğaçayı kısırı geliyo 2 saat sonra nedicem 1 dilim kek bir dilim börek ile akşam yemeğimi yapmış olucam başka çare yok yemek istiyorum sonrasında başka bişii yemeyeceğim zaten hafta sonu böle olsun

Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417

kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski

fıstıksın fıstık eski haline göre baya iyisin maşallah ee tabiii erittin yağları iyi oldu.iyii ya bide bişii sorcam baya kilo verdin sarkma oldumu sende daha önce ben hiç böle kilo vermedim en son 65 kg olduğumu biliyom krizler geçiriyodum oda 2007 yılı temmuz falandı sanırım

neticede 10 kilo daha vericem yürüyüş yapıyorum akşamları 30 dk da plates yada aerobik step vss ama sanki basenlerimde sarkma var accık gibi geldi inşallah sıkılaşır zamanla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…