sagol canim insanoglu iste hersey basina gelebiliyor ....
canim nasil olsun cok uzgun pisman hatali suclu doktor psikologa gönderdi pazartesinden itibaren gidecek mecbur bizde perisaniz ....
allah yardımcınız olsun canım bilirim o duyguyu 3 hafta önce kuzeniminde başına geldi allah sabrını versin inş..kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
evet canım kaptan sena .bildirimleri cuma günleri yapıyoruz.ama kaptanımız perşembeye kadar yok...
merhabalar..yeni üyeyim..forumu kullanmayı tam öğrenemedim daha..ben de yarışakatılmak istiyorum..bugün tartılmadım ama iki gün önce 77.6 idim..boyum 1.56
kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins
allah yardımcınız olsun canım bilirim o duyguyu 3 hafta önce kuzeniminde başına geldi allah sabrını versin inş..
teşk. ederim cnm inş. kötü bişi yoktur çabucak dönsün aramıza:)
geçmiş olsun.allah yardımcısı olsun. sizlerinde
teşk. ederim cnm inş. kötü bişi yoktur çabucak dönsün aramıza:)
geçmiş olsun kardeşinizi yanlız bırakmayın bari. aaah aaah erkekler için üzülmeye hiç değmez oda zamanla anlarda işte . şu gençlik yokmu
canim banim cok gecmis olsun kardesin icin cok uzuldum ama sunu unutma kardesinin suan siin desteginize cok ihtiyaci var onun icin sizler iyi olmalisinizki ona destek cikmalisiniz umarim biran once kendisini toparlarve yasantisina daha mutlu devam eder...
çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce geçer. gerçi çocuğum yok ama çocuğum olsa ve böyle korksa ne yapardım bilmiyorum ama anne olunca dayanılmaz herhalde.
kötü bişey yok canım ama yokluğu belli oluyor.biraz saldık sanki kendimizi
kötü bişey yok canım ama yokluğu belli oluyor.biraz saldık sanki kendimizi
merhabalar..yeni üyeyim..forumu kullanmayı tam öğrenemedim daha..ben de yarışakatılmak istiyorum..bugün tartılmadım ama iki gün önce 77.6 idim..boyum 1.56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?