70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim nasil olsun cok uzgun pisman hatali suclu doktor psikologa gönderdi pazartesinden itibaren gidecek mecbur bizde perisaniz ....

allah yardımcınız olsun canım bilirim o duyguyu 3 hafta önce kuzeniminde başına geldi allah sabrını versin inş..
evet canım kaptan sena .bildirimleri cuma günleri yapıyoruz.ama kaptanımız perşembeye kadar yok...

teşk. ederim cnm inş. kötü bişi yoktur çabucak dönsün aramıza:)

merhabalar..yeni üyeyim..forumu kullanmayı tam öğrenemedim daha..ben de yarışakatılmak istiyorum..bugün tartılmadım ama iki gün önce 77.6 idim..boyum 1.56

hoşgeldin forumu kullanmayı öğrenirsin canım bende yeniyim bu topikte hepsi hoşsohbet ben bu topiği çok sevdim

geçmiş olsun.allah yardımcısı olsun. sizlerinde

teşk. ederim cnm inş. kötü bişi yoktur çabucak dönsün aramıza:)[/QUOTE]

kötü bişey yok canım ama yokluğu belli oluyor.biraz saldık sanki kendimizi

geçmiş olsun kardeşinizi yanlız bırakmayın bari. aaah aaah erkekler için üzülmeye hiç değmez oda zamanla anlarda işte . şu gençlik yokmu

canim banim cok gecmis olsun kardesin icin cok uzuldum ama sunu unutma kardesinin suan siin desteginize cok ihtiyaci var onun icin sizler iyi olmalisinizki ona destek cikmalisiniz umarim biran once kendisini toparlarve yasantisina daha mutlu devam eder...

iki gündür arkadaşlarımdaydım üçümüzünde kocası uzakta çalışıyor vallahi diyet gitti.onlar zayıf tabi kilo sorunu yok bugünden itibaren daha dikkat etmeye çalışıcam vallahi çok kızıyorum kendime yolun başında sağa sola kaytarmaya başladım.ama çok hareketli iki gündü gezmekten ayaklarım şişti inşallah yediklerimin acıcığını eritmişimdir

allah yardımcınız olsun canım bilirim o duyguyu 3 hafta önce kuzeniminde başına geldi allah sabrını versin inş..

geçmiş olsun.allah yardımcısı olsun. sizlerinde

kötü bişey yok canım ama yokluğu belli oluyor.biraz saldık sanki kendimizi[/QUOTE]

geçmiş olsun kardeşinizi yanlız bırakmayın bari. aaah aaah erkekler için üzülmeye hiç değmez oda zamanla anlarda işte . şu gençlik yokmu

sagolun kizlar allah razi olsun evet kardesimin suan bize ihtiyaci var ama kardesim bu konuda suclu oldugu icin ilk önce kardesim nisanlanmadan önce biriyle birlikteydi ondan ayrildiktan sonra nisalisiyla tanisti ve nisanlandi ve son iki aydir o kisiyle tekrar konusmaya baslamis ve sonunda nisanlisi süphelenip telefonunu karistirmis ve yakalamis ondan sonra yuzuyu cikartip atmis kardesimde öbür kisiye mesaj yazmis nisanlim yakaladi anladi diye okiside kardesime beni birdaha arama basimi belaya sokacan demis numarami sil demis ve kardesim bunu duyunca sinir krizi gecirdi yaptigi hatayi anladi ve intihar etmis bizim halimizide anlarsiniz artik demi

sagolun kizlar allah razi olsun evet kardesimin suan bize ihtiyaci var ama kardesim bu konuda suclu oldugu icin ilk önce kardesim nisanlanmadan önce biriyle birlikteydi ondan ayrildiktan sonra nisalisiyla tanisti ve nisanlandi ve son iki aydir o kisiyle tekrar konusmaya baslamis ve sonunda nisanlisi süphelenip telefonunu karistirmis ve yakalamis ondan sonra yuzuyu cikartip atmis kardesimde öbür kisiye mesaj yazmis nisanlim yakaladi anladi diye okiside kardesime beni birdaha arama basimi belaya sokacan demis numarami sil demis ve kardesim bunu duyunca sinir krizi gecirdi yaptigi hatayi anladi ve intihar etmis bizim halimizide anlarsiniz artik demi [/QUOTE]

kötü olmuş canım ya hayırlısı olsun demekten başka bi cvp bulamıyorum yaşayan biri olarak bu cvpta tatmin etmiyo ama allah yolunu açık eder inş. kardeşinin vardır bundada belki bi hayır allah kardeşinede dayanma gücü versin cnm hata yapmış belli ama onunda ne yaşadını kendi içinde bilemeyizki inş. en kısa sürede rabbim doğru yolu buldurur ona.. oyüzden suçluda diyemeyiz allah doğru insanlarla karşılaştırsın cümlemizi herdaim.. AMİNN...

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce geçer. gerçi çocuğum yok ama çocuğum olsa ve böyle korksa ne yapardım bilmiyorum ama anne olunca dayanılmaz herhalde.

sağol cnm

sagolun kizlar allah razi olsun evet kardesimin suan bize ihtiyaci var ama kardesim bu konuda suclu oldugu icin ilk önce kardesim nisanlanmadan önce biriyle birlikteydi ondan ayrildiktan sonra nisalisiyla tanisti ve nisanlandi ve son iki aydir o kisiyle tekrar konusmaya baslamis ve sonunda nisanlisi süphelenip telefonunu karistirmis ve yakalamis ondan sonra yuzuyu cikartip atmis kardesimde öbür kisiye mesaj yazmis nisanlim yakaladi anladi diye okiside kardesime beni birdaha arama basimi belaya sokacan demis numarami sil demis ve kardesim bunu duyunca sinir krizi gecirdi yaptigi hatayi anladi ve intihar etmis bizim halimizide anlarsiniz artik demi [/QUOTE]

Canım önceden anlatmıştın hatırlıyorum...
Durumu gerçekten üzücü kardeşinin...
Eski sevgilisinin gerçek yüzünü görmek için belki de böyle bir olay yaşamalıydı...
Malesef illa bir darbeyle öğreniyoruz gerçek yüzleri....
Maskeler düşmüyor başka türlü...
Nişanlısı için... Üzüldüm...
Bu saatten sonra birbirlerine faydaları olmaz...
Allah size sabır versin Özellikle annene babana...
Şu an inan kardeşinden daha kötü bir haldedirler...
Kardeşin kaç yaşındaydı canım bilmiyorum ama
Yaptığı yenilir yutulur değil...

canım çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin inşallah atlatır kardeşin .hem bellimi lur belkide herşey düzelir .evlikik sürecinde olur dargınlıklar vss .Rabbim yardımcısı olsun kardeşinin de sizinde .şükür yaptığı hata yerini bulmamış.iyidir şimdi umarım.

Bu arada GÜNAYDIN arkadaşlar demeyi unuttum biliyorum ama dün kaldığm yerden sonraına bakiim dedim bugü yoğunum malum hepimiz dışarda olucaz .seçim günü Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah herşey çook güzel olur

hmmm. bi cahillik çocuklukk etmiş işte hayırlısı olsun umarım düzelir herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…