canım bak tickerfactoryden çizelgeni yapınca http ile başlayıp png ile biten 2.satırı kopyala img yi kopyalama sadece 1satır sonra kontrol paneline gir solda profil düzenleyi tıkla kan grubu yazan yerin altında çizelge diye boş bir kutucuk var oraya tıkla yapıştır
ayy ben de artıkın ööle yapıyorum ağzım yandıyaaa.ay mudur yardımcısı bizi tembıhledı hangı evrakınız olursa olsun mutlaka kendınıze 1 fotokopı alın der.dosynız kaybolsa ne yapacaksınız der.
istanbulda mısın gel?
maş hepinizde pek ttatlısınız
kızzzz ilk defaaa evde oturucam lafını senden duydumyaaagnydnnn kızlarrrrrrr hava kapalıııııı oğluşla bugun evde keyif yapcazzzzz
iyi ki doğmuş tatlı bebiş.çok tatlılar maşallah canım Allah bağışlasınn.günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bakalım,valla bugün çok mutluyum dün üzülüyodum verememişim diye ama bugün tartıldım 67.8 olmuşum haftaya yandınız kızım şimdiden çok hırslandım hem sena ablada burda olcak herşey eskisi gibi devam edicek ay ne güzelneyseya ay çok sevinçliyim valla yeni kalktık malum bugünde oğluşumun doğum günü var napıcam bilmem fazla kaçırırsam kızmayın artıkın sonra görüşürüüüüzzzzzz:79: geçmişe gidip geliyim
Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417
kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski
fıstıksın fıstık eski haline göre baya iyisin maşallah ee tabiii erittin yağları iyi oldu.iyiiya bide bişii sorcam baya kilo verdin sarkma oldumu sende daha önce ben hiç böle kilo vermedim en son 65 kg olduğumu biliyom krizler geçiriyodum oda 2007 yılı temmuz falandı sanırım
neticede 10 kilo daha vericem yürüyüş yapıyorum akşamları 30 dk da plates yada aerobik step vss ama sanki basenlerimde sarkma var accık gibi geldi inşallah sıkılaşır zamanla .
anca pc başına gelebildim.ama şimdide iftar vaktimçizelgeyi gece bitirip paylaşmış olucam kızlar kusura bakmayın gecikme için.bugün dışardaydım sonra eve gelincede kayınvalidemler vardı anca gittiler vs buraya gelebildim
anca pc başına gelebildim.ama şimdide iftar vaktimçizelgeyi gece bitirip paylaşmış olucam kızlar kusura bakmayın gecikme için.bugün dışardaydım sonra eve gelincede kayınvalidemler vardı anca gittiler vs buraya gelebildim
nice mutlu sağlıklı güzel yıllara sevdiklerinizle inşallahmutlu sağlıklı bir ömrü olsun inşşşş
bu arada bugünbenim de doğum günüm
iyiki doğduuum beeen
iyi ki doğdum beeeeenn
afiyet olsun yağ olmasın canımvalla kaçamak yapıcam bugün malesef başka şansım yok içim gidiyo kardeşim annem bu sabah 3 günlüğüne istanbula geliyormuş seçimden dolayı yapmış böreği keki poğaçayı kısırı geliyo 2 saat sonra nedicem 1 dilim kek bir dilim börek ile akşam yemeğimi yapmış olucam başka çare yok yemek istiyorum sonrasında başka bişii yemeyeceğim zaten hafta sonu böle olsun
merhabalar..yeni üyeyim..forumu kullanmayı tam öğrenemedim daha..ben de yarışakatılmak istiyorum..bugün tartılmadım ama iki gün önce 77.6 idim..boyum 1.56
merhaba ark.lar 5 ay boyunca çok güzel kilolar vardim sizlerin sayesinde ancak 1 aydır hiç giremedim nete düğünler felan derken işte geldim burdayım yeniden tabiki diyetlerimi bırakmadım:) sizlerden ayrılırken 65 kiloydum şimdi ise 60a düştüm sayılırr..herkese boll bolll öpücükler ve incecik günler gecelertabi buarada kaptanımız gene senamı bide cuma günlerimi gene yayınlıcaz kilomuzu bilgilendirin beni canlarım
nice mutlu sağlıklı güzel yıllara sevdiklerinizle inşallah
afiyet olsun yağ olmasın canım
hoşgeldin canım ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?