70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bide kızlar ben normalde pek su içen biri değilim çay kahve vss içtiğimden herhalde suyu çok aramam günde 2 lt zorla içmeye çalışıyorum yok sa 1 lt de kalırım yani o derece .şuan saat 14:45 ama ben hala 1 lt su içtim bide sabah aç karnına içtiğim 1 bardak ılık limonlu su var o kadar yani.05 lik şişe ile dolanıyom yanımda götürüyom her yere ama içesim gelmiyo işte unutup dalıyom işe tv ye vss.şimdi resmen yemekte yeşil soğan yedim salata dışında yemem normalde dokunur mideme diye ama iyi yanı bol su içirir bana . midem şimdiden ekşidi başladım su içmeye .ben 3 lt içebilsem günde süper olur daha iyi kilo veririm

çok teşekkürler arkadaşım nihayet becerdim sevgiler

bugün yediklerim

sabah 1 peynirli omlet yağsız
2 dilim lıght ekmek
yarım domates
2 çay şekersiz

öğle

1 biber dolması kardeşim yağsız yapmış iyi olmuş o getirdi
2 kaşık yoğurt
2 yeşil soğan

eeeee akşama yemeğim şimdiden belli

komple kaçamak sayılır cumartesi günüm böle olcek mecburen çünki herkes yerken mümkün değil dayanamam bu akşam heryer dolup taşacak börek pastalar vss irademe hakim olamam zaten ccanım accayip istiyodu hatta böreği yemeyip 2 dilim kek yiyebilirim

1 dilim kek
1 dilim börek
1 brdk diet kola
sonrasında

1 çay içerim tatlandırıcılısından

Son düzenleme:
kızlar haftanın çizelgesi hazırlanmadı mı?
ßirinci kim bilen var mı merak ediorumm
qeçmişe baktım ama qöremedim çizelge falan :26:

ayy ben de artıkın ööle yapıyorum ağzım yandıyaaa.
gnydnnn kızlarrrrrrr hava kapalıııııı oğluşla bugun evde keyif yapcazzzzz
kızzzz ilk defaaa evde oturucam lafını senden duydumyaaa
iyi ki doğmuş tatlı bebiş.çok tatlılar maşallah canım Allah bağışlasınn.
Eki Görüntüle 208414 Eki Görüntüle 208416 Eki Görüntüle 208415 Eki Görüntüle 208417

kendi basima bir kac foto cekeyim dedim bilmiyom nasil oldu simdiki halim bitaneside eski

pek anlaşılmıyo ama gerçekten bayağı incelmişsin canım.

slmm kızlarrr.bu gün kayınvalidedeydim.gelince yemek falan ancak oturabildim.bayağıyürümüş oldum bu gün.

:125::125::125:

sabah:
yok çok halsizdim midem bulanıyordu hiç bişey yiyemedim

ara:
bir küçük poğaça

öğle:
üç kaşık bamya yemeği
bir küçük dolma
bol yeşil salata

ara:
ince dilim karpuz

akşam:
bir tane baget tavuk haşlama
yoğurtlu şehriye çorbası
bir kaşık yoğurt

bu akşamda hareket jimnastik yaparmıyım bilmiyorum çok yorgunum sabaha düzelirim inşallah

canim sadece as bisey gbek sarkti baska yaok aslinda fotolarda anlasilmiyor bundan bes ay ncesinde sanki karnimda ikiz bebek varmis gibi duruyordum kim gorse baya degistigimi zayifladigimi soyluyor eskiden bacaklarimdan gecmeyen hic yukariya cikmayan kotlarim genis geliyor simdi...

anca pc başına gelebildim.ama şimdide iftar vaktim çizelgeyi gece bitirip paylaşmış olucam kızlar kusura bakmayın gecikme için.bugün dışardaydım sonra eve gelincede kayınvalidemler vardı anca gittiler vs buraya gelebildim

olsun canım bak sen işine müsait olunca yaparsın ben hiç veremedim nasılsa derece beklemiyorum

sorun değil tatlım.nasılsa herkes durumunu biliyoo
regl oldum ve karnım ağrıyooo.bu tarihler hepten şaştı yavvvv

bişicik olmaz cnm..Allah kabul etsin

bugunku menüm..

kahvaltı : kibrit kusutu kadar peynır,4zetytın,recel,2yumurta kırdım ,1fincan ıhlamur cayı 1 dilim ekmek

ara: 1 tane ekşi elma

öğlen: bi kase sutlu patates corbası

ara: kavrulmamıs-tuzsuz- bi avuc çekirdek

aksam henuz yemedım bu saatten sonrada yememek için kendımle savas verıcem yada yenıdeunya yıyım en ıyısı yaaa midem kazınıoo

gecede yatmadan önce 2tatlı kasıgı pekmez

merhabalar..yeni üyeyim..forumu kullanmayı tam öğrenemedim daha..ben de yarışakatılmak istiyorum..bugün tartılmadım ama iki gün önce 77.6 idim..boyum 1.56

mutlu sağlıklı bir ömrü olsun inşşşş
bu arada bugünbenim de doğum günüm
iyiki doğduuum beeen
iyi ki doğdum beeeeenn
nice mutlu sağlıklı güzel yıllara sevdiklerinizle inşallah
afiyet olsun yağ olmasın canım
merhabalar..yeni üyeyim..forumu kullanmayı tam öğrenemedim daha..ben de yarışakatılmak istiyorum..bugün tartılmadım ama iki gün önce 77.6 idim..boyum 1.56

hoşgeldin canım ......

merhaba ark.lar 5 ay boyunca çok güzel kilolar vardim sizlerin sayesinde ancak 1 aydır hiç giremedim nete düğünler felan derken işte geldim burdayım yeniden tabiki diyetlerimi bırakmadım:) sizlerden ayrılırken 65 kiloydum şimdi ise 60a düştüm sayılırr..herkese boll bolll öpücükler ve incecik günler geceler tabi buarada kaptanımız gene senamı bide cuma günlerimi gene yayınlıcaz kilomuzu bilgilendirin beni canlarım

evet canım kaptan sena .bildirimleri cuma günleri yapıyoruz.ama kaptanımız perşembeye kadar yok...

kizlar bilmem hatirlayaniz varmidir gecmiste size kiz kardesimden bhsetmistim nisanli felan diye bugun cok kötü birsey oldu kardesimin nisanlisi nisani atti malesef. oyuzden coook uzgunum hatta berbatt haldeyim ve ailecek mahvolduk tabi herseyin hayirlisi ama yinede insan istemiyor böyle seyleri neyse bugun pek dikkat etmedim ne bulduyssam yedim vallahi ben uzulunce kendimi yemege veriyorum oyuzden bugun biraz degil hatta cook kacirdim suanda kiz kardesim hastanedee intihar etmeye kalkti hap yutmus allah herkese herseyin hayirlisini versin kurban oldugum allah kimsenin yuzunu egdirmesin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…